Mythozz Δημοσιεύτηκε May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 24, 2004 Είχα βρει παλιά ένα ξένο πρόγραμμα που έτρεχε όταν ενεργοποιούσα τη σύνδεση στο PC και υπολόγιζε ακριβώς τη χρέωσή μου στον ΟΤΕ. Δεν θέλω το EPAK Counter το οποίο είναι απίστευτα buggy... Ξέρετε κανένα με ενσωματωμένο αρχείο υπολογισμού ΚΑΙ για Ελλάδα; Με τις χρεώσεις μάλιστα. Ρωτάω επειδή ξέρω οτι υπάρχει αλλά... δεν το έχω βρει :( Thanx :D Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 μπορεις να δοκιμασεις αυτο , ειναι αρκετα καλο και ειναι και free, το μονο κακο ειναι οτι εχει και sponsor οπως gator κτλ, αλλα δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Otecount... Το απόλυτο εργαλείο. Αν και τελευταία αποφεύγω να το ανοίγω και να τα βλέπω αναλυτικά γιατί μελαγχολώ... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Σας ευχαριστώ και τους δύο. Το ΟΤΕcount ήταν αυτό που θυμόμουν, αλλά θα κοιτάξω και αυτό που πρότεινες Hunter. Thanx παιδιά! :up: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikaterini Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 και αυτο ειναι πολυ καλο! εμενα με βολεψε πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (25 Μάι. 2004 , 02:31) Otecount... Το απόλυτο εργαλείο. Αν και τελευταία αποφεύγω να το ανοίγω και να τα βλέπω αναλυτικά γιατί μελαγχολώ... :rolleyes: Ευχαριστώ και εγώ πολύ.! Το έψαχνα καιρό μιας και το epak μου έσερνε το σύστημα... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts