mr_47 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Είναι μήνυμα του λειτουργικού, σε γνωστές εφαρμογές τους εμπιστεύεσαι οτι δεν καταγράφουν κάθε keystroke και τα στέλνουν στους server τους. Και μπορούμε να εμπιστευτούμε τον συγκεκριμένο developer; :worry: Sorry που σε ζαλίζω, είμαι noob στο Android. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Και μπορούμε να εμπιστευτούμε τον συγκεκριμένο developer; :worry: Sorry που σε ζαλίζω, είμαι noob στο Android. Θεωρητικά ναι, δεν έχω διαβάσει κανένα παράπονο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Το μέγεθος του touchpal σας αλλάζει;αλλάζω από τις ρυθμίσεις σε πολύ μεγάλο αλλά παραμένει όπως ήταν Μια από τα ίδια και σε μένα. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Το μέγεθος του touchpal σας αλλάζει;αλλάζω από τις ρυθμίσεις σε πολύ μεγάλο αλλά παραμένει όπως ήταν Μια από τα ίδια και σε μένα. Σε μένα αλλάζει. Αλλά ελάχιστα. Έχει πέντε μεγέθη και οι διαφορές είναι μικρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Δεν άντεξα και ξαναγύρισα στο swiftkey για τον λόγο του ότι δεν μπορεί να διορθώσει δύο λέξεις που ανάμεσα τους έχουν κατά λάθος ένα γράμμα... Για δωρεάν ξαναλέω πως το touch pal είναι ένα και το αυτό.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ναι είναι ένα θέμα αυτό. Σπαστικό όταν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Πολύ καλό πληκτρολόγιο είναι το ''Smart keyboard'' βολεύει πάρα πολύ ! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Πολύ καλό πληκτρολόγιο είναι το ''Smart keyboard'' βολεύει πάρα πολύ !παρα πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Χαχαχα Ποιο πληκτρολόγιο είναι αυτό; :lol: Touchpal είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Touchpal είναι.. Το ξέρω. Από εκείνη τη στιγμή που είδα το συγκεκριμένο ποστ επίσης τον συμφορουμίτη, γράφω με αυτό. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Έχει κάποιος Να προτείνει καλό πληκτρολόγιο..θέλω να έχει αυτόματη κεφαλαιοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Έχει κάποιος Να προτείνει καλό πληκτρολόγιο..θέλω να έχει αυτόματη κεφαλαιοποίηση Κεφαλαιοποίηση? Αν εννοείς μετατροπή σε κεφαλαία για sms. Αυτό το κάνει η εφαρμογή που έχεις για τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Κεφαλαιοποίηση? Αν εννοείς μετατροπή σε κεφαλαία για sms. Αυτό το κάνει η εφαρμογή που έχεις για τα sms. Απο που τπ ρυθμιζεις αυτο; Οταν γραφω με το Smart keyboard τα βγαζει μικρα. Μονο με το μαμα samsung ειναι παντα κεφαλαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Εξαρτάται από την εφαρμογή. Ή θα το κάνει το πληκτρολόγιο(πιθανότατα το μαμίσιο έχει αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά γενικότερα τα πληκτρολόγια συνήθως δεν το έχουν) ή θα γίνεται μέσω της εφαρμογής για τα sms(επίσης δεν υποστηρίζεται από όλες τις εφαρμογές για sms. Τα handcent sms και go sms pro έχουν αυτή την επιλογή πάντως). Γενικότερα για να είναι δυνατή χρήση 160 χαρακτήρων ανά sms, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα μικτό αλφάβητο με λατινικούς χαρακτήρες(όσοι είναι κοινοί) και ελληνικούς. Έτσι λοιπόν θα πρέπει ή το πληκτρολόγιο να έχει μια διάταξη με αυτό το μικτό αλφάβητο(όλο κεφαλαία και χωρίς τόνους), ή θα πρέπει η εφαρμογή για τα sms να ελέγχει τους χαρακτήρες που εισάγονται, και να τους μετατρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Είναι φοβερό! Οι προβλέψεις απίστευτες. Έχει αργκό,βρισιές... Το αλφαριθμητικό είναι λίγο χάλια (εγώ δεν το χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς) αλλά πιστεύω θα το διορθώσουν. Αν πατήσεις το μολύβι- στη μέση πάνω- εμφανίζονται βελάκια κατευθύνσεων.Δεν ξέρω αν σε βολεύει κάτι τέτοιο... Έτσι κι έτσι... Θα τα ήθελα από κάτω τα βελάκια... :( Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Φιλος μου εκανε προσφατα αυτη την αγορα ( http://viewitem.eim.ebay.gr/Mini-Android-40-Google-TV-Box-12GHz-WIFI-HD-Media-Player-4GB-Wireless-Keyboard/400345503169/item )για την οποια ενδιαφερομαι και εγω(η τιμη του ειναι απισταυτα χαμηλη).Το παρελαβε εδω και δυο μερες και τωρα ειναι στη φαση των δοκιμων.Το πρωτο που παρατηρησε (και ειναι ο λογος που με χαλασε...)ειναι οτι το ασυρματο πληκτρολογιο ΔΕΝ υποστηριζει ελληνικα οταν επικοινωνει με το στικακι αλλα υποστηριζει οταν επικοινωνει με το pc του οπου εχει windows(δεν ξερω ποια εκδοση).Αρα υποθετω οτι ειναι θεμα software ;Το στικακι εχει αγγλικη εκδοση android 4.0. Mπορει να γινει κατι ωστε να υπαρξει υποστηριξη ελληνικων απο το πληκτολογιο;Αν καποιος φιλος εχει κατι να προτεινει θα με υποχρεωνε.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Εχεις βάλει κάποιο έξτρα software πληκτρολόγιο; Αν όχι κατέβασε το multiling κάνε το προεπιλεγμένο,επέλεξε την ελληνική γλώσσα σε αυτό και μετά δοκίμασε να γράψεις από το εξωτερικό πληκτρολόγιο.Πιθανον να λειτουργήσει κανονικά αλλά δε θα μπορεις να βάζεις τόνους και για να αλλάζεις γλώσσα,θα το κάνεις απο το multiling Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 τονους δεν βαζω ετσι και αλλιως:-) θα το δοκιμασω.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Έχω βάλει το TouchPal και αντιμετοπίζω το εξής, όταν πληκρολογώ με slide πως επιλέγω μια λέξη η οποία δεν υπάρχει στις προτεινόμενες? Δεν υπάρχει στις επιλογές όπως αν πληκτρολογώ τα γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδια καπου καποιος ρωτησε προγραμμα για να λεμε προφορικα μηνυμα στα ελληνικα που θελουμε να γραψει και να στο γραφει... Δε βρισκω που ειναι για να δω την απαντηση.παρακληση αν μπορειτε ξαναπειτετο,ευχαριστω Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδια καπου καποιος ρωτησε προγραμμα για να λεμε προφορικα μηνυμα στα ελληνικα που θελουμε να γραψει και να στο γραφει... Δε βρισκω που ειναι για να δω την απαντηση.παρακληση αν μπορειτε ξαναπειτετο,ευχαριστω Μπες στο beta.Swype και κατέβασε τη τελευταία έκδοση. Απλά να έχεις στο νου σου πως χρειάζεται ίντερνετ για να έχεις αυτή τη δυνατότητα Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδια καπου καποιος ρωτησε προγραμμα για να λεμε προφορικα μηνυμα στα ελληνικα που θελουμε να γραψει και να στο γραφει... Δε βρισκω που ειναι για να δω την απαντηση.παρακληση αν μπορειτε ξαναπειτετο,ευχαριστω Εγώ είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος με το Swype 1.4 beta. Βρίσκει σχεδόν τα πάντα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Agekalp, τι εννοεις? Για να μου γραψει το μηνυμα που θα του πω πρπφπρικα πρεπει να μαι στο ιντερνετ.? Κατεβασα το swype 1.4, το επελξα απτις ρυθμισεις εβαλα και ενεργη γλωσσα τα ελληνικα αλλα οποτε παταω να του πω προφορικα τι μηνυμα να γραψει μου γραφει αγγλικα οτιναναι. Τι να κανω? Edited January 15, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Agekalp, τι εννοεις? Για να μου γραψει το μηνυμα που θα του πω πρπφπρικα πρεπει να μαι στο ιντερνετ.? Ναι έτσι είναι, χρειάζεται Internet για την αναγνώριση Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Φιλος μου εκανε προσφατα αυτη την αγορα ( http://viewitem.eim.ebay.gr/Mini-Android-40-Google-TV-Box-12GHz-WIFI-HD-Media-Player-4GB-Wireless-Keyboard/400345503169/item )για την οποια ενδιαφερομαι και εγω(η τιμη του ειναι απισταυτα χαμηλη).Το παρελαβε εδω και δυο μερες και τωρα ειναι στη φαση των δοκιμων.Το πρωτο που παρατηρησε (και ειναι ο λογος που με χαλασε...)ειναι οτι το ασυρματο πληκτρολογιο ΔΕΝ υποστηριζει ελληνικα οταν επικοινωνει με το στικακι αλλα υποστηριζει οταν επικοινωνει με το pc του οπου εχει windows(δεν ξερω ποια εκδοση).Αρα υποθετω οτι ειναι θεμα software ;Το στικακι εχει αγγλικη εκδοση android 4.0. Mπορει να γινει κατι ωστε να υπαρξει υποστηριξη ελληνικων απο το πληκτολογιο;Αν καποιος φιλος εχει κατι να προτεινει θα με υποχρεωνε.Ευχαριστω Δοκιμασε αυτο external keyboard helper Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts