Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://db.tt/UtU81ztA

Για δοκίμασε με αυτό

Τα ίδια,δεν το κάνει εγκατάστασή.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Τα ίδια,δεν το κάνει εγκατάστασή.

Και δεν θα το κάνει ποτέ γιατί μάλλον τρέχεις AOSP/CM10 rom.

Πρέπει να απεγκαταστήσεις το παλιό Android Stock keyboard.

Μπες /system/app και σβήσε το LatinIme που έχει και μετά βάλε το καινούριο.

Και δεν θα το κάνει ποτέ γιατί μάλλον τρέχεις AOSP/CM10 rom.

Πρέπει να απεγκαταστήσεις το παλιό Android Stock keyboard.

Μπες /system/app και σβήσε το LatinIme που έχει και μετά βάλε το καινούριο.

Δεν το βρίσκω το system apps.με astro file manager

Flash απο Recovery 4.2 LatinIme ZIP-File

Αυτο πρεπει να δουλέψει τωρα

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Flash απο Recovery 4.2 LatinIme ZIP-File

Αυτο πρεπει να δουλέψει τωρα

Δε μπορώ να το κάνω εγκατάστασή κι έχουν παίξει τα νευρά μου

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος τους εξάντλησες όλους, άσε που στο τέλος θα λένε ότι σε κοροϊδεύουμε κιόλας.

Μια αντιπρόταση, δεν βάζεις το κανονικό Swype να ξεμπερδεύεις;

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Έχω την εντύπωση οτι το 4.2 keyboard προορίζεται μόνο για το Galaxy Nexus με stock Android 4.1+.

Δουλευει κανονικα και σε ics 4.0.4, την δοκιμασα αλλα την εβγαλα γιατι δεν εχει Swype στα ελληνικα :(

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δουλευει κανονικα και σε ics 4.0.4, την δοκιμασα αλλα την εβγαλα γιατι δεν εχει Swype στα ελληνικα :(

Όντως, υποστηρίζει ελληνικά - τα προηγούμενα Αndroid πληκτρολόγια που είχα δοκιμάσει, όχι - αλλά δεν έχει gesture typing (a.k.a. swiping).

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• 2 weeks later...
Θέλω ένα καλό πληκτρολόγιο για ταμπλετ που να έχει και επιλογή thumb και στις δύο θέσεις οριζόντια και κάθετα. Έχω το SwiftKey αλλά κάθετα δεν έχει αυτή την επιλογή ούτε και βελάκια πάνω κάτω όπως στο κινητό.

Στο galaxy s το Swype beta μου βγάζει την πίστη για να γράψω ενα μήνυμα.

Πολύ αργό. Εως σχεδόν ακίνητο θα έλεγα.

Φταίει το τηλεφωνό μου? Μπορώ να κάνω κάτι?

Στο galaxy s το Swype beta μου βγάζει την πίστη για να γράψω ενα μήνυμα.

Πολύ αργό. Εως σχεδόν ακίνητο θα έλεγα.

Φταίει το τηλεφωνό μου? Μπορώ να κάνω κάτι?

Το ιδιο επαθα μετα απο restore που εκανα στο τηλεφωνο απο το recovery, δεν θυμαμαι αν εκανα εκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης αλλα την επομενη μερα δουλευε κανονικα. Κανε αν θες εκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης και μια επανεκινηση του τηλεφωνου, ισως να φτιαξει.

Δες και το ποστ #133 εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102&page=9

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

μπορουμε στο swype να εχουμε καποια ρυθμιση ωστε να μην χρειαζεται να παταμε το space?

αν δεν γινεται,υπαρχει καποιο σαν το swype που να εχει αυτην την επιλογη αλλα και ελληνικα;

Οπως στο 4.2 δηλαδη αλλα και με ελληνικα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Το Swype μου βάζει μόνο του κενό.Στη τελευταία έκδοση πάντα.μάλιστα αν πατήσω το κενό εγώ μου λέει πως το βάζει μόνο του....

μπορουμε στο swype να εχουμε καποια ρυθμιση ωστε να μην χρειαζεται να παταμε το space?

αν δεν γινεται,υπαρχει καποιο σαν το swype που να εχει αυτην την επιλογη αλλα και ελληνικα;

Οπως στο 4.2 δηλαδη αλλα και με ελληνικα

Σέρνεις από το S (swype key κάτω αριστερά) στο πληκτρολόγιο και αλλάζει η γλώσσα.

Κάποιες φορές κολλάει και θέλει να το κάνεις με τον κλασσικό τρόπο με το space αλλά μετά πάλι δουλεύει.

Για περισσότερα για το swype παιδιά δείτε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102

Το Swype μου βάζει μόνο του κενό.Στη τελευταία έκδοση πάντα.μάλιστα αν πατήσω το κενό εγώ μου λέει πως το βάζει μόνο του....

δικο μου λαθος!

ειχα απενεργοποιησει το autospacing

τωρα ολα καλα.

Πολυ καλο πληκτρολογιο,θα το κρατησω μεχρι να βγει το flow/swiftkey

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επειδη δεν θελω το go sms ουτε το handcent υπαρχει πληκτρολόγιο που με την μαμά εφαρμογή μηνυμάτων σε τηλεφωνα htc να γραφω 160 χαρακτηρες?

Επειδη δεν θελω το go sms ουτε το handcent υπαρχει πληκτρολόγιο που με την μαμά εφαρμογή μηνυμάτων σε τηλεφωνα htc να γραφω 160 χαρακτηρες?

Για να έχεις 160 χαρακτήρες στα μνμ σου σε HTC να γράφεις κεφαλαία. Στις ρυθμίσεις μνμ να επιλέξεις ελληνική κωδικοποίηση και να είναι στα 7 bit. Thanks :)

Edited by dimitris762
sent from my Nexus 4

Για να έχεις 160 χαρακτήρες στα μνμ σου σε HTC να γράφεις κεφαλαία. Στις ρυθμίσεις μνμ να επιλέξεις ελληνική κωδικοποίηση και να είναι στα 7 bit. Thanks :)

Ναι αλλα δεν θελω το στοκ πληκτρολόγιο και επειδη καποια πληκτρολογια αλλα βαζουν τονους ακομα και στα κεφαλαια γυρναει αμεσως σε 70 χαρακτηρες. Γιαυτο ρωταω αν υπαρχει καποιο που να μην εχει τονισμένα τα κεφαλαια

Ψάχνω για ένα πληκτρολόγιο για ταμπλέτα, με σωστή υποστήριξη Ελληνικών. Διάβασα το φόρουμ αλλά δεν φωτίστηκα ιδιαίτερα.

Μερικά χαρακτηριστικά που θα ήθελα.

Αλλάγή από Ελληνικά σε Αγγλικά με ένα κτύπημα και όχι με μενού, επιλογές γλωσσών, κλπ.

Να υπάρχουν στην ίδια οθόνη με τα γράμματα, και τα βασικά σύμβολα (. , : ; ). Κυκλοφορούν διάφορα πληκτρολόγια που στη πρώτη σελίδα του Ελληνικού πληκτρολογίου έχουν το αγγλικό ερωτηματικό (?), ενώ το Ελληνικό ερωτηματικό (; ) το έχουν θαμμένο σε άλλη σελίδα μαζί με τα σύμβολα!!!

Να τονίζονται και τα κεφαλαία και να υπάρχουν όλες οι πιθανές επιλογές στα φωνήεντα (ι, ί, ϊ, ΐ).

Αν είναι δυνατόν να μη μπλέκονται οι αριθμοί με τη πρώτη γραμμή των γραμμάτων. Στη πρώτη γραμμή του ελληνικού πληκτρολογίου υπάρχουν 4 φωνήεντα, οπότε αν είναι μαζί και οι αριθμοί, στις φορτωμένες πολλαπλές επιλογές ι, ί, ϊ, ΐ, προστίθεται και ένα αριθμός.

Ψάχνω για ένα πληκτρολόγιο για ταμπλέτα, με σωστή υποστήριξη Ελληνικών. Διάβασα το φόρουμ αλλά δεν φωτίστηκα ιδιαίτερα.

Μερικά χαρακτηριστικά που θα ήθελα.

Αλλάγή από Ελληνικά σε Αγγλικά με ένα κτύπημα και όχι με μενού, επιλογές γλωσσών, κλπ.

Να υπάρχουν στην ίδια οθόνη με τα γράμματα, και τα βασικά σύμβολα (. , : ; ). Κυκλοφορούν διάφορα πληκτρολόγια που στη πρώτη σελίδα του Ελληνικού πληκτρολογίου έχουν το αγγλικό ερωτηματικό (?), ενώ το Ελληνικό ερωτηματικό (; ) το έχουν θαμμένο σε άλλη σελίδα μαζί με τα σύμβολα!!!

Να τονίζονται και τα κεφαλαία και να υπάρχουν όλες οι πιθανές επιλογές στα φωνήεντα (ι, ί, ϊ, ΐ).

Αν είναι δυνατόν να μη μπλέκονται οι αριθμοί με τη πρώτη γραμμή των γραμμάτων. Στη πρώτη γραμμή του ελληνικού πληκτρολογίου υπάρχουν 4 φωνήεντα, οπότε αν είναι μαζί και οι αριθμοί, στις φορτωμένες πολλαπλές επιλογές ι, ί, ϊ, ΐ, προστίθεται και ένα αριθμός.

Συμφωνώ με το φίλο, SwiftKey μονόδρομος :-) το χρησιμοποιώ 1 χρόνο τώρα κ είναι πράγματι πολύ λειτουργικό

sent from my Nexus 4

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου