spyrdano Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Από χτες είναι αδύνατο να κάνω συγχρονισμό στο SwiftKey. Ο μόνος είμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Πως το καταλαβαίνεις ότι δε συγχρονίζει? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 (edited) Έκανα factory reset στη συσκευή, κατέβασα την εφαρμογή πάλι, έβαλα κανονικά τον λογαριασμό (με 9.000 αποθηκευμένες λέξεις), και δεν έκανε ούτε μόνο του συγχρονισμό αλλά και πατώντας την τροχαλία για sync now, αυτή δεν ανταποκρίνεται. Δοκίμασα και σε άλλη συσκευή και πάλι τα ίδια. Το SwiftKey το έχω χρόνια χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα μετά από αλλαγή συσκευής ή factory reset. Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα αρκετές φορές χωρίς να γίνει κάτι. Είπα να χρησιμοποιήσω το gb, αλλά ο συγχρονισμός του είναι για γέλια... Ξεχνάει τα πάντα... Προς ενημέρωση... Μπήκα στο forum του SwiftKey, γενικό το κακό... Διαμαρτύρονται πολλοί... Περιμένω update. Edited October 29, 2017 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Έκανα factory reset στη συσκευή, κατέβασα την εφαρμογή πάλι, έβαλα κανονικά τον λογαριασμό (με 9.000 αποθηκευμένες λέξεις), και δεν έκανε ούτε μόνο του συγχρονισμό αλλά και πατώντας την τροχαλία για sync now, αυτή δεν ανταποκρίνεται. Δοκίμασα και σε άλλη συσκευή και πάλι τα ίδια. Το SwiftKey το έχω χρόνια χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα μετά από αλλαγή συσκευής ή factory reset. Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα αρκετές φορές χωρίς να γίνει κάτι. Είπα να χρησιμοποιήσω το gb, αλλά ο συγχρονισμός του είναι για γέλια... Ξεχνάει τα πάντα... Προς ενημέρωση... Μπήκα στο forum του SwiftKey, γενικό το κακό... Διαμαρτύρονται πολλοί... Περιμένω update.ναι και εμένα μετά από ένα Hard reset το εγκατέστησα πάλι, έκανα Log in αλλά εκεί που έχω ενεργοποιήσει το sync λέει πότε έγινε τελευταία φορά :ποτέ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Όσοι έχετε Swype έχετε παρατηρήσει ότι αποθηκευμένες λέξεις διαγράφονται μόνες τους; Να φέρω ένα παράδειγμα: Έχω αποθηκεύσει άπειρες φορές τη λέξη "Κίμι" και "κομπλέ", δύο λέξεις που χρησιμοποιώ συχνά (μεταξύ άλλων :p ), και που και που τις "ξεχνάει" τελείως. Τις αποθηκεύω ξανά, τις θυμάται για καμπόσο καιρό και μετά από κάποιο καιρό δεν εμφανίζονται σαν λέξεις... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Εγώ είπα να δοκιμάσω το Swype μετά από καιρό να δω πως πάει. Κάνω log in και δε φορτώνει καμία λέξη από το λεξικό που είχα παλιά.. Ξαναβγήκε στο 5 λεπτό.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 τα ιδια διαβασα και για τον συγχρονισμο του swiftkey προσφατα, γι αυτο δεν ειναι να βασιζομαστε στους συγχρονισμους πρωτον και δευτερον χωρις titanium backup δεν παμε πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 για το swiftkey μόλις κλικαρα το wifi only δούλεψε ο συγχρονισμός! πριν δεν. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 για το swiftkey μόλις κλικαρα το wifi only δούλεψε ο συγχρονισμός! πριν δεν. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι, το έφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 εχω το swiftey ,θελω να συγχρονισει με το email ,ειναι ασφαλες με τον τροπο που το ζητα; δεν θα επρεπε να ειχε επιλογη για δευτερο email που θελω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο πληκτρολόγιο Τ9 και στα ελληνικά; Είχα δει παλιότερα ότι είχε τέτοια διάταξη το TouchPal ή το SwiftKey. Δε βρίσκω σε κανένα από τα δύο πληκτρολόγιο Τ9. Τι παίζει; Έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα αυτή; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο πληκτρολόγιο Τ9 και στα ελληνικά; Είχα δει παλιότερα ότι είχε τέτοια διάταξη το TouchPal ή το SwiftKey. Δε βρίσκω σε κανένα από τα δύο πληκτρολόγιο Τ9. Τι παίζει; Έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα αυτή;Στο TouchPal υπάρχει ακόμα. Στη ρύθμιση που είναι για τη γλώσσα θα βρεις την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Στο TouchPal υπάρχει ακόμα. Στη ρύθμιση που είναι για τη γλώσσα θα βρεις την επιλογή Πω πω, μπροστά στα μάτια μου ήταν ρε συ! Τη βρήκα. Πατάς κρατημένο το πλήκτρο της γλώσσας και μετά έχει την επιλογή phonepad. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Στο swiftkey είναι μέσα στις ρυθμίσεις της Πληκτρολογησης το τ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Στο swiftkey είναι μέσα στις ρυθμίσεις της Πληκτρολογησης το τ9.που ακριβώς; γιατί δεν το βρίσκω! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 που ακριβώς; γιατί δεν το βρίσκω! Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΡυθμίσεις, Πληκτρολογηση, Πληκτρολογηση και αυτόματη διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ρυθμίσεις, Πληκτρολογηση, Πληκτρολογηση και αυτόματη διόρθωση όχι εννοούμε το κλασικό τ9 με τα 9 πλήκτρα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 όχι εννοούμε το κλασικό τ9 με τα 9 πλήκτρα! Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑαααα όχι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Καλημέρα, παιδιά. Από χτες, εντελώς ξαφνικά, δε μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο όταν θέλω να γράψω μήνυμα ή να ψάξω στο chrome. Δοκίμασα reboot κτλ, αλλά τίποτα. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Καλημέρα, παιδιά. Από χτες, εντελώς ξαφνικά, δε μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο όταν θέλω να γράψω μήνυμα ή να ψάξω στο chrome. Δοκίμασα reboot κτλ, αλλά τίποτα. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Θα βοηθούσε να έλεγες ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς... ;) Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 (edited) Καλημέρα, παιδιά. Από χτες, εντελώς ξαφνικά, δε μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο όταν θέλω να γράψω μήνυμα ή να ψάξω στο chrome. Δοκίμασα reboot κτλ, αλλά τίποτα. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Μάλλον το έσβησες κατά λάθος ή σε κάποια εργασία για εξοικονόμηση χώρου στο έσβησε η συσκευή(αν δεν ήταν το εργοστασιακό αυτή η περίπτωση). Μπες στις Ρυθμίσεις και επέλεξε ξανά πληκτρολόγιο αν έχεις κάποιο άλλο ή της συσκευής Edited December 14, 2017 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Δουλεύει σε κανέναν η αυτόματη αποθήκευση και ο συγχρονισμός στο Gboard; Σταθερά και όχι να θυμάται για λίγο τις λέξεις που δεν έχει στο λεξικό και υποτίθεται μαθαίνει από μόνο του. Είναι τυχαίο που στο Play store δεν μιλάει πια καθόλου για αποθήκευση και συγχρονισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Αν κάνουμε λογαριασμό στο SwiftKey, μετά μπορούμε να τον διαγράψουμε; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Στο swiftkey beta που δουλεύω το διαγράφεις το account ναι κ θα μου προκαλούσε έκπληξη εάν και στο live δεν συνέβαινε το ίδιο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Στο swiftkey beta που δουλεύω το διαγράφεις το account ναι κ θα μου προκαλούσε έκπληξη εάν και στο live δεν συνέβαινε το ίδιο. Και μια τελευταία ερώτηση και σταματάω να σε ζαλίζω. Τα θέματα που κατεβάζεις, ενώ είσαι logged in, μένουν και μετά την αφαίρεση του λογαριασμού; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts