Homer185 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μήπως κατά λάθος σβήστηκε η μία από τις δύο γλώσσες που είχες ενεργοποιήσει στο πληκτρολόγιο και γι'αυτό δεν υπάρχουν και τα βελάκια; Έλεγξε τις ρυθμίσεις ατό πληκτρολόγιο. Υπάρχουν κανονικά και τα αγγλικά και τα γερμανικά, 3 γλώσσες. Μπορώ να το κάνω επανεγκατάσταση ή κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μήπως κατά λάθος σβήστηκε η μία από τις δύο γλώσσες που είχες ενεργοποιήσει στο πληκτρολόγιο και γι'αυτό δεν υπάρχουν και τα βελάκια; Έλεγξε τις ρυθμίσεις ατό πληκτρολόγιο. Μήπως έχεις βάλει καμία άχρηστη εφαρμογή καθαρισμού; Αν ναι πέτα την αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer185 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μήπως έχεις βάλει καμία άχρηστη εφαρμογή καθαρισμού; Αν ναι πέτα την αμέσως. Αχά, κάτι παίζει με αυτές ε? Τι να σου πω, κόλλησε κάποιο ιό σε κάποια φάση(κατά τη διάρκεια σερφαρίσματος) και εγκατέστησε η γυναίκα μου το ducleaner και du baterry saver τα οποία τα έβγαλα κατόπιν και εγκατέστησα το cm security. Τώρα πέρασα το swiftkey το οποίο λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος στο Swype στα ελληνικά το πρωτο long press ενός φωνήεντος να βγάζει το τονισμένο φωνήεν και όχι κάποιο σύμβολο; Πχ στο α να μην βγαίνει το "@" σαν πρώτη επιλογή αλλά το "ά"; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος στο Swype στα ελληνικά το πρωτο long press ενός φωνήεντος να βγάζει το τονισμένο φωνήεν και όχι κάποιο σύμβολο; Πχ στο α να μην βγαίνει το "@" σαν πρώτη επιλογή αλλά το "ά"; Ευχαριστώ! Όχι φίλε μου. Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Έβαλα το Swype παρατήρησα καλύτερή αυτόματη διόρθωση και εύστοχο text to speech. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάζω γλώσσα όπως στο swift key κάνοντας δεξιά αριστερά το space; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Από όσο ξέρω όχι. Είτε πατάς έντονα το spacebar και επιλέγεις απο εκεί είτε κανείς swipe απο τέρμα αριστερά στο σηματάκι του Swype προς το spacebar. Για μένα είναι απο τα λίγα που λείπουν απο το Swype, μαζί με αυτο που ρώτησα πιο πανω. Η πρόβλεψη είναι όντως πολύ καλή. Καμία σχέση με το Google που είχα. Ιδιαίτερα ο τροπος εισαγωγής νέας λέξης. Απλό και γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Θα το χρησιμοποιήσω λίγο ακόμα, και βλέπουμε αν θα γυρίσω παλι στο swiftkey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Σήμερα ενώ χρησιμοποιούσα το Swype και το ζόρισα λιγάκι, κόλλησα η εφαρμογή και έκανε restart το κινητό. Έχεις συμβεί σε κάποιον άλλο; Έχει να μου κάνει restart η συσκευή πανω απο 6 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Σήμερα ενώ χρησιμοποιούσα το Swype και το ζόρισα λιγάκι, κόλλησα η εφαρμογή και έκανε restart το κινητό. Έχεις συμβεί σε κάποιον άλλο; Έχει να μου κάνει restart η συσκευή πανω απο 6 μήνες. 2 χρόνια τώρα πιστός χρήστης του Swype δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Ακόμα και να ήταν αυτό η αιτία πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση πιστεύω, δοκίμασε ξανά ό,τι έκανες και πριν και αν σου προκαλέσει και πάλι επανεκκίνηση προχωράς σε απεγκατάσταση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εκτός απο τα themes και το vibration duration, αγοράζουμε κάτι άλλο αν πληρώσουμε το Swype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Η δωρεάν έκδοση του Swype & Dragon είναι δοκιμαστική και λήγει μετά από κάποιες ημέρες. Έχει ότι ακριβώς και η επί πληρωμής. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Oh I see.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εκτός απο τα themes και το vibration duration, αγοράζουμε κάτι άλλο αν πληρώσουμε το Swype? τι ειναι το "vibration duration"; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 http://i66.tinypic.com/2dhy4r6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 http://i66.tinypic.com/2dhy4r6.jpg και τι την θελουμε την δονηση αυτη; και θελουν και λεφτα γι' αυτη; ελεος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εκτός απο τα themes και το vibration duration, αγοράζουμε κάτι άλλο αν πληρώσουμε το Swype? τι ειναι το "vibration duration"; :blink: και τι την θελουμε την δονηση αυτη; και θελουν και λεφτα γι' αυτη; ελεος; Φυσικά και δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι όσον αφορά το Vibration Duration! Απλά είναι απενεργοποιημένο γιατί και από τις ρυθμίσεις της συσκευής έχετε το Vibrate on Touch απενεργοποιημένο. Μόλις το ενεργοποιήσετε (Settings -> Sound), θα ενεργοποιηθεί η επιλογή και στο Swype. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εγώ την έχω απενεργοποιημένη έτσι και αλλιώς τη δόνηση, οπότε μάλλον για αυτό δεν μπορώ να το επιλέξω. Αλλά αφού είναι δοκιμαστικό και μετά από κάποιο καιρό πρέπει να το πληρώσεις, δεν έχει και πολλή σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Έχει διαπιστώσει κανείς καθυστέρηση του Swype όταν κάνουμε αλλαγή γλώσσας και πάμε να γράψουμε με τη μια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Έχει διαπιστώσει κανείς καθυστέρηση του Swype όταν κάνουμε αλλαγή γλώσσας και πάμε να γράψουμε με τη μια;;; Και οχι μονο στο swype! Παντου μου φαινεται οτι υπαρχει καθυστερηση την ωρα που αλλαζουμε γλωσσα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Απλά στο swype είναι οριακά πιο αργό με σχέση με αλλά πληκτρολόγια. Πχ αυτο της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 ε, ενταξει μωρε, κανεις δεν ειναι τελειος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 έβγαλα το touchpal και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πριν είχα το swiftkey αλλά ψιλοαργούσε στην εκκινηση τουλάχιστον στο κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Και οχι μονο στο swype! Παντου μου φαινεται οτι υπαρχει καθυστερηση την ωρα που αλλαζουμε γλωσσα! Εμένα στο smart keyboard pro καμία καθυστέρηση, και γενικά το προτιμώ γιατί είναι και πιο παραμετροποιησιμο από swift key, που είχα προσπαθήσει να χρησιμοποιώ. Το άφησα και ξαναγύρισα στο smart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts