sakisv Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το δοκιμασα και λυθηκε το προβλημα μου. Ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 στο πληκτρολόγιο Google γίνεται να το "ψηλωσουμε" λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 @ilka71 Μόνο με xposed με XCoolDroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Το SwiftKey θέλει επειγόντως update. Του βγάλαν τα μάτια με την τελευταία έκδοση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Number row στο TouchPal με το νέο update. Αγγίζει την τελειότητα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Δεν θαλεγα... Σε αντίθεση με το Swype .. όταν μιλάς ελληνικά , δεν μεταφράζει την φωνή σε γραπτό κείμενο , με μεγάλη επιτυχία !! Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Number row στο TouchPal με το νέο update. Αγγίζει την τελειότητα πλέον. ποια έκδοση TouchPal έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 ποια έκδοση TouchPal έχεις; [ATTACH]62198[/ATTACH] Σήμερα μου ήρθε το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 [ATTACH]62198[/ATTACH] Σήμερα μου ήρθε το update α γιαυτό. εγώ έχω μια πιο παλιά δεν μου έχει έρθει ακόμα αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 α γιαυτό. εγώ έχω μια πιο παλιά δεν μου έχει έρθει ακόμα αυτή! Και εγώ ακόμα την παλιά έχω.. Αναβάθμιση γιατί δεν εχειβςρθει σε εμάς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 δειτε ποιο touchpal εχετε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emoji.keyboard.touchpal ή αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 δειτε ποιο touchpal εχετε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emoji.keyboard.touchpal ή αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 μάλιστα τώρα μπερδεύτηκα ποιο είναι το σωστό /τελευταίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Τις ευχαριστίες μου στα παιδιά που..επέμεναν ότι το απολύτως καλύτερο android πληκτρολόγιο είναι το Μultiling O Keyboard!! :) Kαί είναι όντως...!!! Με μεγάλη διαφορά από το κάθε..δεύτερο..! Είχα κατα καιρούς δοκιμάσει σχεδόν όλα τα πληκτολόγια και είχα κολλήσει με το swype+dragon που είναι όντως από τα κορυφαία χωρίς συζήτηση.. Αλλά μόλις έβαλα το Multiling O Keyboard-έτσι από περιέργεια πιο πολύ-έπαθα την πλάκα μου.. Πλήρως-και όταν λέμε πλήρως ενοούμε πλήρως-παραμετροποιήσιμο σε κάθε του πτυχή και κυρίως πανεύκολα.. Γρήγορο και αξιόπιστο.Για μικρά έως και τεράστια δάχτυλα.. Για γραφή με το ένα χέρι η και με τα δύο.. Για swiping.. Tα πάντα όλα. Όντως το καλύτερο πληκτρολόγιο μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε... ;) Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Το SwiftKey αναβαθμιστηκε και δεν κολλάει καθόλου. Κάλλιο αργά παρά αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Το SwiftKey αναβαθμιστηκε και δεν κολλάει καθόλου. Κάλλιο αργά παρά αργότερα. Ακόμα και μετά το update δεν θα έλεγα ότι εφτιαξε πολύ, δεν είναι όπως πριν για μένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Παιδιά θα σας περιγράψω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί τελευταία. Χρησιμοποιώ SwiftKey σχεδόν από τότε που πρωτοέπιασα Android (και αφού τσέκαρα κάνα 2-3 άλλα πληκτρολόγια). Είναι λοιπόν φορές που τρώει ένα χοντρό σκαλωμα η αυτόματη διόρθωση, εκεί που γράφω μια λέξη και πατάω στην λέξη που είναι η σωστή, αυτο την γράφει από δίπλα αντί να διορθώνει την λανθασμένη. Όχι μόνο όταν κάνω λάθος όμως, ως γνωστόν με το space κατοχυρώνει την μεσαία λέξη από τις 3 προτάσεις του auto-correct. Άρα και την σωστή να έχω γράψει, με το space την γράφει πάλι από δίπλα κολλητά. Και όχι μόνο αυτό. Πάω λίγο πιο πίσω με τα βελάκια να διορθώσω ένα γράμμα πχ, και πατώντας space σβήνει κάποια γράμματα από την μέση της προηγούμενης λέξης και πετάει εκεί στην μέση την προτεινόμενη λέξη του auto-correct. Είναι σαν ο κέρσορας να έχει πάρει LSD. Και το πιο περίεργο είναι ότι όλα αυτά τα κανει μόνο σε ΕΝΑ και συγκεκριμένο site, για την ακρίβεια ένα οπαδικό αθλητικό φόρουμ που μπαίνω καθημερινά, όταν μπαίνω από τον Chrome. Ούτε στο tapatalk μου το κάνει, ούτε σε viber/messenger, ούτε καν μέσα από τον Chrome σε άλλα sites. Πχ όλο αυτό το κατεβατό το έγραψα επίτηδες μέσα από τον Chrome και δεν μου το έκανε ούτε μια φορά. Παρανοϊκο μου φαίνεται. Αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση του SwiftKey, αλλά δεν διορθώθηκε κάτι. Το έχει παρουσιάσει σε κάποιον άλλον; Ή είμαι ο πρώτος; Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση είτε στο SwiftKey είτε στο Chrome ίσως που να αφορά συγκεκριμένα sites και να μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αν κατάλαβα καλά αυτό που περιγράφεις, έχει συμβεί και σε μένα! Για κάποια περίοδο έκανε τα ίδια ΜΟΝΟ όταν έγραφα κάτι στο Google, πουθενά αλλού! Πολύ εκνευριστικό, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί συνέβαινε. Δεν δοκίμασα να ψάξω στις ρυθμίσεις, απλά έγραφα πολύ "προσεκτικά" (πολύ πολύ αργά, λες και πρωτομάθαινα την αλφάβητο). Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει σταματήσει να το κάνει. Δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση ή κάτι άλλο, εγώ πάντως δεν πείραξα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Μα η σαχλαμάρα είναι ότι ακόμα και σωστά να το γράψω, πατώντας το space θα πάρει την μεσαία πρόταση του auto-correction (που θα είναι το ίδιο με την σωστή δική του) και θα το γράψει 2 φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 το touchpal έχει κλασική διάταξη με abc/ efg πλήκτρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ναι έχει. Το παλιό καλό Τ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ναι έχει. Το παλιό καλό Τ9.που ειναι ομως δεν μπορω να το βρω!και πως εναλασσομαι μεταξυ του τ9 και του qwerty? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 @dabte02004 Και σε μένα μια από τα ίδια. Χάλασε πολυ το Swiftkey και ήταν το αγαπημένο μου. Κανένα update δεν το έχει διορθώσει. Από τότε που έγινε δωρεάν το ένα update ήταν χειρότερο από τό άλλο. Τώρα χρησιμοποιώ το Google keyboard. Δεν είναι τόσο βολικό όσο τό Swiftkey αλλά τουλάχιστον είναι γρήγορο και χωρίς κολλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 που ειναι ομως δεν μπορω να το βρω!και πως εναλασσομαι μεταξυ του τ9 και του qwerty? Πηγαίνεις ρυθμίσεις, γλώσσα, και επιλέγεις phonepad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Το Touchpal έχει "βελάκια" στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορείς να πηγαίνεις μπρος-πίσω σε αυτά που γράφεις; Αν ναι, που βρίσκεται η επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Επίσης ποιο touchpal κατεβάζουμε; έχει δύο ένα με την λέξη cute emoji και ένα χωρίς cute! Επίσης ποιο touchpal κατεβάζουμε; έχει δύο ένα με την λέξη cute emoji και ένα χωρίς cute! [ATTACH]62476[/ATTACH] επίσης αυτό χρειάζεται για λεξικό ελληνικό; τελικά κατέβασα αυτό με το cute emoji. έχει ελληνικά αγγλικά αλλά αυτη η έξτρα εφαρμογή χρειάζεται; πάντως μετά από τόσα email και ακόμα μετά την εναλλαγή γλώσσας και δεν αφήνει κενό. μετά λέμε για το κόλλημα του Swype που δεν βάζουν γραμμή με αριθμούς μόνιμη! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited June 26, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts