Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω ξαναγράψει παλιότερα ,αλλά δεν πήρα καμία απάντηση ,μάλλον γιατί δεν έχει άλλος αυτό το θέμα (ελπίζω πως δεν είναι εγγενές του Android γιατί τα ίδια αρχεία σε ios δεν έχουν θέμα . ) . Έγραψα ένα βίντεο με το θέμα που είναι άσχετο από εφαρμογή ,συσκευή ,πληκτρολόγιο ,Android version . Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος είχε κάποια ιδέα . Να στείλω mail στην google ; στην dataviz ;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Το έχω ξαναγράψει παλιότερα ,αλλά δεν πήρα καμία απάντηση ,μάλλον γιατί δεν έχει άλλος αυτό το θέμα (ελπίζω πως δεν είναι εγγενές του Android γιατί τα ίδια αρχεία σε ios δεν έχουν θέμα . ) . Έγραψα ένα βίντεο με το θέμα που είναι άσχετο από εφαρμογή ,συσκευή ,πληκτρολόγιο ,Android version . Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος είχε κάποια ιδέα . Να στείλω mail στην google ; στην dataviz ;

Όταν λες άσχετο από εφαρμογή τι εννοείς; πως το κάνει σε όλες τις εφαρμογές αυτού του τύπου;

Τι ίδιο και για τα πληκτρολόγια. Το κάνει με όλα τα πληκτρολόγια που δοκίμασες;

Μόλις δοκίμασα με το quick office και το stock πληκτρολόγιο της Google και νομίζω πως δεν έχει πρόβλημα. Στους αριθμούς μόνο, αν γράψεις πχ 234567 και πατήσεις space θα γυρίσει πάλι σε γράμματα και για να συνεχίσεις πρέπει πάλι να επιλέξεις αριθμούς.

Edited by cb600f

Όταν λες άσχετο από εφαρμογή τι εννοείς; πως το κάνει σε όλες τις εφαρμογές αυτού του τύπου;

Τι ίδιο και για τα πληκτρολόγια. Το κάνει με όλα τα πληκτρολόγια που δοκίμασες;

ακριβώς αυτό : docs to go , quick office , kingsoft , office suite

swiftkeyX,swype,stock , touchpal κλπ

2.3/4.0/4.2 κλπ

και διάφορες συσκευές όπως γράφω και εκεί

τελικά σε εσένα το κάνει ;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Μου έκανε και εμενα το update το Swiftkey αλλά τα emoticons δεν τα βρίσκω...

Μάλλον η Ελένη (γιατί εγώ σίγουρα ναι) εννοούσε την ασυμβατότητα που υπήρχε στο Swiftkey και στα τελευταία emmoticons του viber. Δεν τα εμφάνιζε παλιότερα ενώ τώρα πιθανολογώ πως τα εμφανίζει με το τελευταίο update του Swiftkey..;)

Μάλλον η Ελένη (γιατί εγώ σίγουρα ναι) εννοούσε την ασυμβατότητα που υπήρχε στο Swiftkey και στα τελευταία emmoticons του viber. Δεν τα εμφάνιζε παλιότερα ενώ τώρα πιθανολογώ πως τα εμφανίζει με το τελευταίο update του Swiftkey..;)

Αυτό ακριβώς εννοούσα!!

Τα emoji δεν είναι (και όχι έκραξε που έγραφα πριν!!!!!) ακόμα διαθέσιμα στην έκδοση του Play αλλά μόνο σε beta.

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

2.3/4.0/4.2 κλπ

Εμένα σε kingsoft με touchpal δεν έχει πρόβλημα. Το μόνο "θέμα" από αυτά που παρουσιάζεις είναι ότι όταν αλλάζω cell ενώ γράφω με αριθμούς μου το γυρνάει σε γράμματα και πρέπει να ξαναβάλω αριθμούς αλλά αυτό λογικά δεν είναι bug αλλά έτσι δουλεύει.

Πάντως και το touchpal τα κάνει τα ακυράκια του..!:p

Αχαχαχαχααχαα! Τι πήγε κι έγραψε Θεέ μου!! Ναι, ότι τα κάνει τα κάνει αν δεν προσέξεις...!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

2.3/4.0/4.2 κλπ

Με το quick office και το stock δεν έχω παράπονο. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει λογικά. Έχω 4.4.2

Μετά από πολύ καιρό δοκίμασα ξανά το TouchPal και εξεπλάγην θετικά . Επιτέλους έβαλαν κανονικά ελληνικά και οι προβλέψεις αν και δεν είναι επιπέδου swiftkey κατά τη γνώμη μου , είναι πολύ καλές.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Μετά από πολύ καιρό δοκίμασα ξανά το TouchPal και εξεπλάγην θετικά . Επιτέλους έβαλαν κανονικά ελληνικά και οι προβλέψεις αν και δεν είναι επιπέδου swiftkey κατά τη γνώμη μου , είναι πολύ καλές.

Έχει πολύ καλό λεξικό αν και θέλει λίγο "ξεσαβούρωμα".

Οι προβλέψεις καθώς θα το χρησιμοποιείς θα βελτιώνονται.

Μπα, φιλοτιμήθηκαν;;:p

Τώρα κόλλησα με το google keyboard και δύσκολα το αλλάζω όμως..:D

Με την πρόγνωση στα ελληνικά πως τα καταφέρνεις? Έχει τη χειρότερη από όλα.

me > you

Με την πρόγνωση στα ελληνικά πως τα καταφέρνεις? Έχει τη χειρότερη από όλα.

Δεν πληκτρολογώ ποτέ με προβλέψεις αλλά με τη μέθοδο του swype κι εκεί τα πάει πολύ καλά. Σημασία για μένα έχει να προβλέπει/γράφει σωστά τη λέξη που χαϊδεύω πάνω στα πλήκτρα και όταν αυτή εμφανίζεται στην οθόνη μου να είναι τις περισσότερες φορές σωστή και να μην χρειάζεται να επιλέγω από μια λίστα πιθανών λέξεων, εκεί πραγματικά με άφησε έκπληκτο το πληκτρολόγιο της google κι ας μη γράφει με αυτόν τον τρόπο στα αγγλικά.

Με το swiftkey είχα μεγάλο πρόβλημα στις μεγάλες λέξεις αφού μετά το "χαδι" δεν μπορούσε να γράψει καμία από αυτές.. και δωσ'του ξανά από'την αρχή τον "σιδηρόδρομο" γράμμα γράμμα.

Είναι αυτό που λέω καιρό τώρα, ότι βολεύει τον καθένα παιδιά, πληκτρολόγιο που να τα κάνει όλα καλά δεν υπάρχει..:)

Για 10αρι tablet, ποιο σας έχει βολεψει πιο πολύ? Το split keyboard αξίζει τπτ?

Απο τα swiftkey, touchpal και Google keyboard (σε KitKat), το πιο γρήγορο είναι το touchpal μέχρι τώρα.

Για 10αρι tablet, ποιο σας έχει βολεψει πιο πολύ? Το split keyboard αξίζει τπτ?

Απο τα swiftkey, touchpal και Google keyboard (σε KitKat), το πιο γρήγορο είναι το touchpal μέχρι τώρα.

Για tablet το swiftkey splitted ...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Βγήκε update για το Swype.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βγήκε update για το Swype.

Και πάνω που γύρισα σε TouchPal...

Φαίνεται πιο γρήγορο ή ιδέα μου είναι;

What's New

December 19, 2013 - v1.6.5

This point release is all about performance!

• Added SIGNIFICANT performance improvements for tap input, lengthy text entries (e.g. emails), text deletion, and cursor placement.

• Fixed an issue where the enter key in some versions of the Samsung email app didn’t work properly.

• Fixed issues with UI rendering in Android KitKat (4.4).

• Fixed a bug in the LG G2 email app that would result in duplicated letters.

• Fixed crashes reported by users (thank you!)

Και πάνω που γύρισα σε TouchPal...

Φαίνεται πιο γρήγορο ή ιδέα μου είναι;

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω...

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω...

Ναι, φαίνεται πιο γρήγορο, και ελαχιστοποιήθηκε (δεν εξαφανίστηκε) και το lag όταν πήγαινες να κάνεις διόρθωσε μέσα στο κείμενο που είχες γράψει.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Υπαρχει οντως το lag, αλλα βγαινει μια στο τοσο

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καταρχήν καλημέρα ..... θα ήθελα να ρωτήσω τι εννοούσε ο φίλος πριν κάτι μέρες όταν έλεγε ότι το touchpal καταναλώνει περισσότερη μπαταρία ;

Έχετε δει διαφορά ;

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Καταρχήν καλημέρα ..... θα ήθελα να ρωτήσω τι εννοούσε ο φίλος πριν κάτι μέρες όταν έλεγε ότι το touchpal καταναλώνει περισσότερη μπαταρία ;

Έχετε δει διαφορά ;

Για μπαταρία δεν έχω προσέξει κάτι αλλά το TouchPal καταναλώνει σίγουρα περισσότερη μνήμη. Σε Atrix με gingerbread όλα αυτά.

Ποιο πληκτρολόγιο προτείνετε σαν καλύτερο; Βλέπω το TouchPal να παίζει πολύ ή είναι ιδέα μου;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου