bkan82 Δημ. May 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 και μένα μου το κάνει συχνά αλλά υποθέτω ότι επειδή δεν κλεινουν σωστά οι εφαρμογές που είχες ανοίξει πριν κρατάει τα δεδομένα και κρασάρει στην εφαρμογή που είσαι ήδη. το λέω γιατί όταν κάνω kill all tasks μετά δε κρασάρει καθόλου και πάει σφαίρα... είναι θέμα κινεζιάς αυτό στάνταρ και λειτουργικου μαζί δεν νομίζω να ναι θέμα firmware... Παρατήρηση για όσους λένε ότι δεν τους κάνει το θόρυβο το ηχείο κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Όταν είναι ανοιχτό σε standby και το φορτίζεις δεν κάνει θόρυβο, μόνο όταν το έχεις σβήσει τελείως και το φορτίζεις. Πάντως εκεί που παίζω παιχνίδια ή είμαι ιντερνετ, ξαφνικά με πετάει έξω, ή βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν αποκρίνετε και πρέπει να τερματιστεί, και είναι πολύ εκνευριστικό. Το κάνει και σε εσάς παιδιά; Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παρέλαβα κι εγώ το Gemei G9 τη Δευτέρα, το tablet παιδιά με πετάει έξω από τις περισσότερες εφαρμογές, κάνει reboot ή παγώνει σε τυχαίες χρονικές στιγμές, δοκίμασα τα firmware του Tasselhof (v4.15CHS, v4.15CHS 456), έβαλα το τελευταίο από το site της Gemei (v4.10 0324), κανένα δε λύνει το πρόβλημα, απ ότι διαβάζω οι περισσότεροι στο slatedroid έχουν τα ίδια προβλήματα (black back panel) κρίμα, το tablet είναι άχρηστο, και τώρα τι κάνουμε...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. May 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 κατέβασε το task manager και κάνε kill εφαρμογές και κατέβασε το android assistant και διάλεξε στο startup manager τι θα ξεκινάει...με αυτά που έκανα και μετακίνηση στην sd προγραμμάτων τα κολλήματα μου σαφώς μειώθηκαν... μου δουλεέυει έτσι μια χαρά τα κολλήματα είναι αισθυητά μειωμένα.δεν είναι άχρηστο το ταμπλετάκι μια χαρά είναι... Παρέλαβα κι εγώ το Gemei G9 τη Δευτέρα, το tablet παιδιά με πετάει έξω από τις περισσότερες εφαρμογές, κάνει reboot ή παγώνει σε τυχαίες χρονικές στιγμές, δοκίμασα τα firmware του Tasselhof (v4.15CHS, v4.15CHS 456), έβαλα το τελευταίο από το site της Gemei (v4.10 0324), κανένα δε λύνει το πρόβλημα, απ ότι διαβάζω οι περισσότεροι στο slatedroid έχουν τα ίδια προβλήματα (black back panel) κρίμα, το tablet είναι άχρηστο, και τώρα τι κάνουμε...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 tablet με 1 gb ram και να έχει κολλήματα τέτοιου τύπου...; Έχετε λινκ σε άλλα forum με το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. May 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 http://www.slatedroid.com/topic/32773-issues-with-games/ εδώ λέει ότι είναι θέμα Ι/Ο driver και κρασάρει το σύστημα...οχι θέμα επεξεργαστή..και στο dual core πάλι θα κολλούσε... τώρα αυτό το Ι/Ο drivers μου ακούγετε σαν μέρος της rom της motherboard...πράγμα που δε διορθώνεται... δε ξέρω κιόλας...ας μας απαντήσει ο tabletistas που κατέχει κάτι παραπάνω από μας! tablet με 1 gb ram και να έχει κολλήματα τέτοιου τύπου...; Έχετε λινκ σε άλλα forum με το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Φίλε Bkan82, σε ολοκαίνουργιο tablet τα προβλήματα που είπα(+ο γνωστός περίεργος θόρυβος, +το θέμα με το touch και το διπλό πάτημα κάποιων πλήκτρων του πληκτρολογίου (το τελευταίο δεν το κάνει μετά τα αλλεπάληλα firmware updates)) είναι μη αποδεκτά κατά τη γνώμη μου, (μιλάμε ότι κλείνει ο browser, με ένα ή δύο tabs μόνο και χώρις να τρέχουν άλλες εφαρμογές) Δείτε και στο http://www.slatedroid.com/forum/306-gemei-g9/ τα μισά thread είναι για προβλήματα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ο MrTasselhof προτείνει το εξής: Load up a stock 4.10 w/ format. Then load the CHS w/ format. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Το έκανα και δεν είχα αποτέλεσμα. Για να μην πω τώρα ότι και οι οδηγίες του Tasselhof είναι για τον π.....ο, - τι παει να πει "w/ format" με ή χωρίς format?, - στον οδηγό του για το rooting λεέι "Ensure your tablet is connected by USB to the top MicroUSB port (near headphone jack)", το οποίο είναι λάθος, μια και το top usb port είναι το Host, - στην αναβάθμιση του firmware (CHS) πουθενά δεν αναφέρει ότι κλείνεις το tablet πριν τρέξεις το Livesuite. Πρέπει να ψάχνεις μέσα σε δαιδαλώδη threads και posts για να καταλάβεις τι να κάνεις. Κατα τη γνώμη μου ο τύπος δεν είναι και τόσο αξιόπιστος... Edited May 2, 2012 by electrok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Για να μην αδικώ βέβαια τον Tasselhof, τι να σου κάνει κι αυτός, εδώ ολόκληρη εταιρία (Gemei) και βγάζει προιόντα για κλάματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosRadX Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Πάλι καλά που το στειλα πίσω δηλαδη βεβαία εμένα είχε σοβαρό πρόβλημα τώρα θα πάω για το sanei n90 μάλλινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. May 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 σίγουρα είναι ότι να ναι η gemei τελικά. εγώ ευτυχώς βρήκα ένα τρόπο και τρέχει αξιοπρεπές το ταμπλετάκι. έχει απίστευτη οθόνη όμως,δε ξέρω οι άλλες κινεζιές τι οθόνη έχουν αλλά στα παιχνίδια φαίνετε σαν ναπαίζεις με τη τελευταία τεχνολογίας κάρτα γραφικών στο πισι... αλήθεια τα άλλα αντίστοιχα sanei aoson όλες οι κινεζιές πχ δε κρεμάνε οι εφαρμογές συχνά δε κολλάνε? απλά απορώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ρε παιδιά μέχρι πριν μια βδομάδα άκουγα μόνο θετικά για το Gemei G9. Τώρα ξαφνικά όλο κολλήματα και force close;; Τι έγινε; Μήπως έσκασε προβληματική παρτίδα; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. May 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 δεν είναι θέμα hardware τα force close αλλά firmware μόλις είδα ένα post από tasselhof και είπε ότι όντως είναι θέμα firmware δεν υπήρχαν τόσο κολλήματα στην stock 4.10 έκδοση πχ. άρα σε νέο firmware θα διορθωθεί και αυτό. προβληματικές παρτίδες θα βγαίνουν πάντα. στην ασημένια έκδοση δεν υπήρχαν προβλήματα πχ. αλλά στη μαύρη έκδοση πρόσθεσαν ένα καλό μεγαλύτερη μπαταρία 8000mah αντί για 7000 που είχε η ασημί. και όντως η μπαταρία κρατάει... πάντως αν θέλετε και σκέφτεστε να αγοράσετε τώρα τάμπλετ προτιμήστε ένα κινέζικο με 250 ευρώ πχ αντί για 200 που κάνει το gemei με dual core επεξεργαστή. στο merimobiles έχουν βγει δύο τρία καλά smartq θα βγει aoson m11 σε λίγες εβδομάδες γενικά νομίζω ότι το καλοκαίρι αυτά θα είναι τα must tablet... Ρε παιδιά μέχρι πριν μια βδομάδα άκουγα μόνο θετικά για το Gemei G9. Τώρα ξαφνικά όλο κολλήματα και force close;; Τι έγινε; Μήπως έσκασε προβληματική παρτίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 σίγουρα είναι ότι να ναι η gemei τελικά. εγώ ευτυχώς βρήκα ένα τρόπο και τρέχει αξιοπρεπές το ταμπλετάκι. έχει απίστευτη οθόνη όμως,δε ξέρω οι άλλες κινεζιές τι οθόνη έχουν αλλά στα παιχνίδια φαίνετε σαν ναπαίζεις με τη τελευταία τεχνολογίας κάρτα γραφικών στο πισι... αλήθεια τα άλλα αντίστοιχα sanei aoson όλες οι κινεζιές πχ δε κρεμάνε οι εφαρμογές συχνά δε κολλάνε? απλά απορώ... Εντελώς πληροφοριακά για το aoson m19 ,με το android 2.3 πήγαινε σφαίρα και δεν Κράσαρε ούτε μια φορά!! τώρα με το 4.0 πάει δυο φορές πιο γρήγορα και κρασαρισμα ούτε για αστείο..!!γενικά πολύ ευχαριστημένος με το μηχανημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. May 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 που να βγει και το aoson m11 δηλαδή φωτιά και λάβρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Το skype σας δουλεύει; Έχω το firmware v 4.15 με το script του tasselhof αλλά όταν το ανοίγω και πάω να κάνω βιντεοκλήση μετά από 3-5 δευτερόλεπτα κολλαει η εφαρμογή. Το ίδιο κάνει και με το v4.10 v4.09 με ή χωρίς script. Και με την έκδοση του skype από το slatedroid που είναι για ics και με άλλη από το μαρκετ. Όλο προβλήματα είναι γενικά. Μακριά παιδιά. edit: εβαλα και την εκδοση android v2.3.4 τα ίδια Edited May 4, 2012 by dimkrom Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Τη Δευτέρα το στέλνω πίσω, τι να πάρουμε τώρα? Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που να του δουλεύει σωστά και απροβλημάτιστα το G9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Τη Δευτέρα το στέλνω πίσω, τι να πάρουμε τώρα? Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που να του δουλεύει σωστά και απροβλημάτιστα το G9? Τι προβλήματα παρουσίασε εσένα; Μίλησες με merimobiles και σου είπαν να το στείλεις πίσω; Θα σου επιστρέψουν τα λεφτά; Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 κουφό αυτό για το skype γιατί όντως λένε ότι δουλέυει...εγώ δε το δοκίμασα προσωπικά αλλά το ταμπλετάκι δουλεύει μια χαρά... και εγώ έχω force stop apps αλλά πολλά apps και games δεν έχουν εναρμονιστεί με το καινούριο android οπότε αυτός είναι ο κύριος λόγος που κρεμάνε... γενικά πάντως δουλέυει γρήγορα...αν το προσέχετε και κάνετε συχνά kill tasks και έχετε έναν android manager είστε οκ... Το skype σας δουλεύει; Έχω το firmware v 4.15 με το script του tasselhof αλλά όταν το ανοίγω και πάω να κάνω βιντεοκλήση μετά από 3-5 δευτερόλεπτα κολλαει η εφαρμογή. Το ίδιο κάνει και με το v4.10 v4.09 με ή χωρίς script. Και με την έκδοση του skype από το slatedroid που είναι για ics και με άλλη από το μαρκετ. Όλο προβλήματα είναι γενικά. Μακριά παιδιά. edit: εβαλα και την εκδοση android v2.3.4 τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 ευχάριστα τα νέα για το gemei g9. δοκίμασαν μια ρομ άλλης ταμπλέτας και πάει καλύτερα. http://www.slatedroid.com/topic/32960-firmware-eken-a90-ics-v11/page__pid__360472#entry360472 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 αν την βάλεις φίλε μου ενημέρωσε μας εδώ... εγώ ακόμα δεν την αλλάζω αφού πάει καλά και με την chs 456 για μένα ευχάριστα τα νέα για το gemei g9. δοκίμασαν μια ρομ άλλης ταμπλέτας και πάει καλύτερα. http://www.slatedroid.com/topic/32960-firmware-eken-a90-ics-v11/page__pid__360472#entry360472 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 αν την βάλεις φίλε μου ενημέρωσε μας εδώ... εγώ ακόμα δεν την αλλάζω αφού πάει καλά και με την chs 456 για μένα αναμένω το ειδοποιητήριο των ελτά. μόλις πάρω το ταμπλετ στα χέρια μου θα πιάσω δουλειά....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Δοκίμασα το firmware του EKEN χωρίς αποτέλεσμα, δεν έκανε boot καν, τελικά αφού έκανα πολλά reset, έκανε boot, αλλά ήταν πολύ ασταθές. Ολο κολλήματα και επανεκινήσεις.... Edited May 9, 2012 by electrok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Τη Δευτέρα το στέλνω πίσω, τι να πάρουμε τώρα? Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που να του δουλεύει σωστά και απροβλημάτιστα το G9? Ρα παιδιά το δουλεύω έναν μήνα περίπου εκτός από το παράσιτο ήχο που κάνει κυρίως κατά την φόρτιση και με το μαμά firm 4.03 το tabletaki πάει σφαίρα …….. bootari κανονικά ,το έχω ξεσκίσει στης εφαρμογές και παιχνίδια δεν καταλαβαίνει τίποτα . τι να πω μπορεί να τύχατε σε ελαττωματική παρτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ρα παιδιά το δουλεύω έναν μήνα περίπου εκτός από το παράσιτο ήχο που κάνει κυρίως κατά την φόρτιση και με το μαμά firm 4.03 το tabletaki πάει σφαίρα …….. bootari κανονικά ,το έχω ξεσκίσει στης εφαρμογές και παιχνίδια δεν καταλαβαίνει τίποτα . τι να πω μπορεί να τύχατε σε ελαττωματική παρτίδα. Σίγουρα θα έχεις το θέμα με την οθόνη αφής με το stock firmware (σε κάποια σημεία πατώντας σε ένα σημείο πατιέται και δεύτερο πχ. πληκτρολόγιο). Έκανες κανένα firmware update; Έχω την εντύπωση ότι κι εμένα μέχρι να βάλω το CHS 456, δούλευε κανονικά (3-4 ώρες). Από κει και πέρα άρχισαν τα προβλήματα, ότι firmware κι αν έβαλα. Αν ισχύει αυτό, τότε φταίει είτε το CHS 456 (προκάλεσε βλάβη ο υπερχρονισμός της RAM), είτε κάτι δεν πάει καλά με τη διαδικασία του firmware update. Λέω εγώ τώρα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts