runner70 Δημοσιεύτηκε April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2012 (edited) http://st2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-galaxy-pocket.jpg Οθόνη 2.8” QVGA LCD (320 x 240) Επεξεργαστής 832MHz Κάμερα 2MP Αποθηκευτικός χώρος 3GB (επέκταση με microSD έως 32GB) WiFi, Bluetooth 3.0, microUSB 2.0 Προεγκατεστημένη εφαρμογή Samsung ChatON Λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread με TouchWiz UI Μπαταρία 1200mAh Διαστάσεις 103.7 x 57.5 x 12mm Βάρος 97gr Περισσότερες πληροφορίες: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_pocket-4612.php Τιμή: Στο skroutz απο 128€ και στη WIND στα 129€ http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=384 http://www.skroutz.gr/s/1743595/Samsung-Galaxy-Pocket.html Edited March 5, 2013 by Superuser Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Το έχει πάρει κανένας να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Το βρηκα προσφορα καπου 100 ευρω ..καλο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QclSAniv3Pw]Samsung Galaxy Pocket Review - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 To πήρα σε λευκό μέσω Wind και πραγματικά είναι πανέμορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Τα πλήκτρα φωτίζουν γιατί σε ότι βίντεο βλέπω δεν φωτίζουν!Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Τα πλήκτρα φωτίζουν γιατί σε ότι βίντεο βλέπω δεν φωτίζουν!Γνωρίζει κανείς? Αν εννοείς τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη όχι δεν φωτίζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς πως βλέπω αν είμαι συνδεμένος σε 3g ή 2g και που βρίσκω αυτήν την ρύθμιση; Στα δίκτυα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Αν εννοείς τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη όχι δεν φωτίζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς πως βλέπω αν είμαι συνδεμένος σε 3g ή 2g και που βρίσκω αυτήν την ρύθμιση; Στα δίκτυα δεν βρήκα κάτι. Το κινητό δεν το έχω αλλά αν είναι σαν το S2 το καταλαβαίνεις από το γράμμα που βγάζει δίπλα από το σήμα της κεραίας.Δηλαδή G,H,H+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Αν εννοείς τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη όχι δεν φωτίζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς πως βλέπω αν είμαι συνδεμένος σε 3g ή 2g και που βρίσκω αυτήν την ρύθμιση; Στα δίκτυα δεν βρήκα κάτι. Θα πας Mενού->Ρυθμίσεις->Ασύρμ.επικοιν.και δίκτυα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Χρήση μόνο δικτύων 2G Πραγματικά μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ το λευκό Samsung Galaxy Pocket GT-S5300 (Android 2.3.6)... Είναι πανέμορφο, λειτουργικό, πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι και φιλικότατο στον χρήστη! Το σημαντικό είναι πραγματικό δώρο από τo F2G της Wind !!!! Όποιος δεν το πήρε και έχει ενδιασμό ας το πάρει ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_Ts Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δυστυχώς έχει εξαντληθεί η προσφορά του F2G :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Θα πας Mενού->Ρυθμίσεις->Ασύρμ.επικοιν.και δίκτυα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Χρήση μόνο δικτύων 2G Πραγματικά μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ το λευκό Samsung Galaxy Pocket GT-S5300 (Android 2.3.6)... Είναι πανέμορφο, λειτουργικό, πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι και φιλικότατο στον χρήστη! Το σημαντικό είναι πραγματικό δώρο από τo F2G της Wind !!!! Όποιος δεν το πήρε και έχει ενδιασμό ας το πά ρ ει ανεπιφύλακτα ! μου βγάζει την ένδειξη Η δίπλα από το σήμα .Δεν θα έπρεπε να βγάζει 3G; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 το πηρα και εγω απο wind το ειχα παραγγειλει απο την περασμενη πεμτη μολις ειχε βγει η προσφορα και ηρθε σημερα πολυ πρωτο !!!!! η καλυτερη προσφορα!!!!της wind :D:D Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampouras Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 παιδια το πηρε μια φιλη μου μεσω wind οταν ομως παει να κανει κληση το τηλεφωνο κλειδωνει αμεσως και δεν προλαβαινει να το κλεισει αν θελει να κανει αναπαντητη εχουμε καμια λυση για να μην κλειδωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παιδια το πηρε μια φιλη μου μεσω wind οταν ομως παει να κανει κληση το τηλεφωνο κλειδωνει αμεσως και δεν προλαβαινει να το κλεισει αν θελει να κανει αναπαντητη εχουμε καμια λυση για να μην κλειδωνει? μενου>ρυθμησεις>οθωνη>ληξη χρονικου οριου οθωνης...και επιλεγειςβαλτο στο 1 λεπτο.. τωρα απο την μανα του ειναι στα 15 δευτερα.... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Εμένα είναι στα 30 δευτερόλεπτα και πάλι κλειδώνει αμέσως, όταν πάω να κάνω μία κλίση και όποιο χρονικό περιθώριο και αν το βάλω πάλι κλειδώνει αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampouras Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Εμένα είναι στα 30 δευτερόλεπτα και πάλι κλειδώνει αμέσως, όταν πάω να κάνω μία κλίση και όποιο χρονικό περιθώριο και αν το βάλω πάλι κλειδώνει αμέσως! και σε μενα το ιδιο κανει φιλε μου ισως να μην υπαρχει λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 και σε μενα το ιδιο κανει φιλε μου ισως να μην υπαρχει λυση το πρόβλημα λύνεται αν πατε ρυθμίσεις >πρόσβασιμοτητα> και επιλεξετε κατω κατω την επιλογη ακυρωσης κλησης απο το πλαινο κουμπι που κλειδωνει το κινητο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paratirwn Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλημερα σε ολους , να ρωτησω κατι, οταν ειναι στο αθορυβο, πως ενεργοποιω να εχει την δόνηση σε λειτουργία ? στις ρυθμισεις, στο "ηχος" εχω επιλεξει δόνηση: Πάντα αλλά απρ ολα αυτα στο αθορυβο δεν λειτουργει καθολου η δονηση. κανεις ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 από root, roms, mods, κλπ τι παίζει με τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 συμπαθητικο ειναι αλλα σε αυτα τα χρηματα νομιζω θα προτιμουσα το vodafone smart2 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 συμπαθητικο ειναι αλλα σε αυτα τα χρηματα νομιζω θα προτιμουσα το vodafone smart2 Είναι δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλημερα σε ολους , να ρωτησω κατι, οταν ειναι στο αθορυβο, πως ενεργοποιω να εχει την δόνηση σε λειτουργία ? στις ρυθμισεις, στο "ηχος" εχω επιλεξει δόνηση: Πάντα αλλά απρ ολα αυτα στο αθορυβο δεν λειτουργει καθολου η δονηση. κανεις ιδεα ? Πρόσεξε με: Πας στο play store (android market) και κατεβαζεις την free και ελαφριά εφαρμογή QUick Profiles και οριζεις ο,τι προφίλ τραβάει η ψυχή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paratirwn Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Πρόσεξε με: Πας στο play store (android market) και κατεβαζεις την free και ελαφριά εφαρμογή QUick Profiles και οριζεις ο,τι προφίλ τραβάει η ψυχή σου. να'σαι καλα ρε φιλε, δε το ξερα αυτο. ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι η "μαμισια" εφαρμογη των sms, εχει κολλημα, καθως κατα την πληκτρολόγηση δεν εχει την χαρακτηριστική δονηση στα πληκτρα. θα κανω οπως λες. στην εφαρμογή swype λειτουργει κανονικα η δονηση. εννοειται στις ρυθμισεις το εχω "δονηση: Πάντα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Αυτη η δονηση στην πληκτρολογηση (το haptic feedback όπως το λενε αλλιως στα Ελληνικα) είναι μια συνήθεια, που τρωει και μπαταρια! Εγω την έκοψα και έβαλα απλά και μονο ήχο (το χαρακτηριστικο κλικ) στην πληκτρολόγηση και το συνηθησα πια. Απο τις ρυθμίσεις-> ηχος -> ανταπόκριση δονησης κλπ το ρυθμίζεις. Εγω το έχω απενεργοποιημενο. Απλα μια συνηθεια είναι. Αυτα, αν καταλαβα καλα την απορια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paratirwn Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Αυτη η δονηση στην πληκτρολογηση (το haptic feedback όπως το λενε αλλιως στα Ελληνικα) είναι μια συνήθεια, που τρωει και μπαταρια! Εγω την έκοψα και έβαλα απλά και μονο ήχο (το χαρακτηριστικο κλικ) στην πληκτρολόγηση και το συνηθησα πια. Απο τις ρυθμίσεις-> ηχος -> ανταπόκριση δονησης κλπ το ρυθμίζεις. Εγω το έχω απενεργοποιημενο. Απλα μια συνηθεια είναι. Αυτα, αν καταλαβα καλα την απορια σου ναι ακριβως καλα καταλαβες. αναγνωριζω οτι οντως μια συνηθεια ειναι , αλλά είναι ασχημο να ξερω οτι δε λειτουργει οπως θα επρεπε η δυνατότητα. Μονη λυση ισως καποια στιγμη να το αναφερω στην wind, ν'ασχοληθω με εγγυηση κτλ. Αν και εντος του Σ/Κ σκεφτομαι να δοκιμασω root οπου ισως να διορθωθει το θεμα αυτο (πρωτη φορα θα κανω root σε andorid και δε ξερω εαν ξαναπερνιέται όλο το λειτουργικό απ'την αρχή). οπως και να εχει, το τηλεφωνακι ειναι εξαιρετικο και με εχει βολεψει, με μονο σημειο όπου κανω συμβιβασμούς την κάμερα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts