thomas_tomk Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 αν και δεν ξερω καλα αγγλικά 8α το μελετήσω διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 αν και δεν ξερω καλα αγγλικά 8α το μελετήσω διορθώνεται? Απο τα λιγα αγγλικα που ξερω και εγω καταλαβα οτι στην ουσια παραμενει το home button πατημενο και γιαυτο το κανει.λυσεις ευκολες κ απλες δεν ειδα να λενε.κατι περιεργα λενε εκει περα.αν εισαι με εγγυηση η καλυτερη σου ειναι.μπας και σου δωσουνε κανενα ονε καινουριο οπως δωσανε και σε αλλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 γεια σας παιδια εχω το one s το μαύρο αντιμετωπίζω τελευταία ενα περίεργο πρόβλημα για ενα πολυ περίεργο λογο με παει στο μενου με τα 5 παραραθυρα που λεει προσθήκη πλαισιου και μετα ξανα μονο του στην κεντρικη οθονη με το ρολοι και μετα ξανα στο προηγούμενο μενου και παλι τα ιδια απο μονο του χωρίς την χρίση του κουμπιου του μεσαίου δλδ τι γινεται ξερει κανεις να με πει εκανα επαναφορά μπας και ξανα τα ιδια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445392 αυτη η rom εινα για το htc one s? και αν ναι ειναι ευκολο να την βάλω? εγω εχω την 4.1,1 και sense 4+ Μία σίγουρη λύση είναι πήγαινε ρυθμίσεις>δεδομένα κινητής τηλεφωνίας>λειτουργία δικτύου> και βάλε μονο WCDMA Το WCDMA είναι το 3G απλά δεν θα έχει δίκτυο εκεί που έχει μόνο 2G (=GSM) (δηλάδη σε σύνορα, κάποια νησιά, βουνά, κάθε εταιρεία -Cosmote κτλ.- κάπου στο site της λέει τη κάλυψη 3G. Μία άλλη λύση είναι άσε τη ρύθμιση σε GSM/WCDMA αυτ. Μετά κάνε κλήση στο *#*#4636#*#* και στο menu θα πας >πληροφορίες τηλεφώνου . Εδώ βάλε GSM auto (prl). Αυτή η ρύθμιση προτιμά πρώτα το 2G και μετά το 3G, αλλά δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα με internet κτλ. και κάποιοι λένε πως έχει και λιγότερη κατανάλωση. Πρόσεξε πως μετά απο επανεκκίνηση πάει σε WCDMA preffered που προτιμάει πρώτα το 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_tomk Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 φιλε μου θα το κανω αυτο που λες αλλα ειναι σιγουρο πως αυτο εινα η λυση στο προβλημμα γτ το ιντερνετ δουλευει μια χαρα και το 3g και το 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς otg USB σύνδεση;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς otg USB σύνδεση;; Πολλές φορές δεν μου το αναγνώριζε το στικάκι που συνέδεα με το otg. O τρόπος που βρήκα για να το βλέπει πάντα είναι να τρέχω πριν συνδέσω το usb το "USB host Controller". Επίσης το αποσυνδέει μόλις κλέισει η οθόνη και προφανώς και ο επεξεργαστής γιαυτό χρησιμοποιώ παράλληλα και το "Wake Lock" όταν ακούω μουσική ή βλεπω φωτο από στικάκι (με τα βίντεο δεν έχει πρόβλημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_tomk Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 βρηκα μια λυση στο πρόβλημα παιδια αλλα ειναι κουφή κάπου στο ίντερνετ διάβασα πως κιαλος το χε το πρόβλημα αυτό αλλά όλοι είχαν vodafone βάζοντας λοιπόν μια wu σταμάτησε ειναι λογικο? otg USB σύνδεση δν εχω ιδέα τι ειναι και πως το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 otg USB σύνδεση δν εχω ιδέα τι ειναι και πως το κανω Παίρνεις πχ ένα τέτοιο, http://www.ebay.co.uk/itm/141017522280?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και συνδέεις τα Usb σου. Λογικά κατεβάζεις και από το play store την εφαρμογή που αναφέρει πιο Πάνω ο φίλος Denant.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη,περιμένω να μου έρθει. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Καλημέρα παιδιά.είμαι με maximus nd Rom και έχω το εξής πρόβλημα.όταν κλειδωνο το κινητό μετά από κάποια ωρα πέφτει το σήμα.όχι το.WiFi.το σημα του κινητού.έχει κάποια ρύθμιση να μην κάνει αυτό η είναι.bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τώρα συνειδητοποιώ την απόδοση του WiFi του κινητού μας. Σε ακριβώς ίδια σημεία με αλλά άτομα τς παρέας,εγώ συνδεομαι κανονικά έστω και με μια γραμμή ενώ οг άλλοι συγκεκριμένα με iPhone 4S και s4,s4 mini δεν μπορούν να συνδεθούν.;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Τώρα συνειδητοποιώ την απόδοση του WiFi του κινητού μας. Σε ακριβώς ίδια σημεία με αλλά άτομα τς παρέας,εγώ συνδεομαι κανονικά έστω και με μια γραμμή ενώ οг άλλοι συγκεκριμένα με iPhone 4S και s4,s4 mini δεν μπορούν να συνδεθούν.;) εχει σιγουρα πολυ καλη ληψη και σε σημα και σε wifi.το εχω διαπιστωσει αρκετες φορες.ειναι κορυφη το ατιμο.σκεφτομε να αγορασω και ενα καινουριο housing καποια στιγμη,γιατι το δικο μου εχει καποια χτυπηματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Με την 4.1.1 νομίζω έχει πιο ισχυρή η απόδοση σήματος στο Wi-Fi και πραγματικά είναι ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Εγώ είμαι με maximums και πάλι μια χαρά είναι.πολύ καλύτερα από το 4χ που είχα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis28 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα στην οθόνη του One S σε κρύο καιρό; Δεν εννοώ τίποτα υπερβολικό, θερμοκρασία που έχει αυτήν την εποχή στην Αθήνα το βράδυ, γύρω στους 10 βαθμούς. Στο τηλέφωνο μου, μετά από 4-6 λεπτά έκθεσης στον αέρα (όχι μέσα σε τσέπη), η οθόνη αρχίζει να θαμπώνει από κάτω προς τα πάνω κι αν παραμείνει σε ανοιχτό χώρο ακόμα λίγο, μαυρίζει εντελώς, παρότι από κάτω το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, όποια εφαρμογή έτρεχε πριν ή η αρχική οθόνη. Έψαξα πολύ στο ίντερνετ αλλά βρήκα πολύ λίγα πράγματα. Ήμουν πριν λίγες μέρες στο εξωτερικό, σε περιοχή που δε γνώριζα κι ενώ το gps με οδηγίες πεζοπορίας θα μου έλυνε τα χέρια, η μαύρη οθόνη το καθιστούσε αδύνατο. Επειδή στην ουσία το τηλέφωνο έχει μετατραπεί σε συσκευή εσωτερικού χώρου, μήπως γνωρίζει κάποιος την αιτία ή μια πιθανή λύση; Αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν προστατευτική ζελατίνα, αλλά χωρίς καμμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Έτσι πως το ακούω μου κάνει για πρόβλημα υγρασίας. Μήπως μπαίνει από κάπου υγρασία και δεν το έχεις αντιληφθεί; είχα παρόμοιο θέμα σε wildfire και ήταν καλοκαίρι, με την λύση τότε να αποτελεί ο ήλιος για να συνέλθει. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis28 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Έτσι πως το ακούω μου κάνει για πρόβλημα υγρασίας. Μήπως μπαίνει από κάπου υγρασία και δεν το έχεις αντιληφθεί; είχα παρόμοιο θέμα σε wildfire και ήταν καλοκαίρι, με την λύση τότε να αποτελεί ο ήλιος για να συνέλθει. Είναι κατάσταση που διαρκεί εδώ και μήνες αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω πώς εμφανιζόταν κι εξαφανιζόταν μέχρι που πήγα εξωτερικό στη Βόρεια Ευρώπη που οι διαφορές θερμοκρασίας τώρα το χειμώνα είναι έντονες μεταξύ εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων και πονηρεύτηκα για το κρύο. Βέβαια πλέον το κάνει κι εδώ, απλώς μετά από λίγο περισσότερο χρόνο. Υγρασία πώς να είναι. Το τηλέφωνο δεν είχε ποτέ ατύχημα με νερό. Εμένα μού κάνει για ελαττωματική συμπεριφορά των πίξελ της οθόνης στην αλληλεπίδραση με χαμηλή θερμοκρασία. Στέκει αυτό τεχνικά; Κι αν ναι, υπάρχει θεραπεία ή απαιτεί αντικατάσταση οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manda1606 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 βρηκα μια λυση στο πρόβλημα παιδια αλλα ειναι κουφή κάπου στο ίντερνετ διάβασα πως κιαλος το χε το πρόβλημα αυτό αλλά όλοι είχαν vodafone βάζοντας λοιπόν μια wu σταμάτησε ειναι λογικο? otg USB σύνδεση δν εχω ιδέα τι ειναι και πως το κανω Πιθανό να φταίει η voda αλλά όχι απόλυτο. Αυτό "βγήκε" από στατιστικά των χρηστών με αυτό το πρόβλημα στο one s (Helicoptering) To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Στην αρβάτο είχαν το κινητό μου ένα μήνα(!!!) γτ περίμεναν πλακέτα για να την αλλάξουν. Όταν μου το φέρανε πάλι το έκανε απλά πιο αραιά. Όμως μετά την αναβάθμιση που έβγαλε η htc (4.1.1) είναι όλα οκ πια σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 παιδια γνωριζει κανεις πως να κανει root? ξεκινησα να κανω ακολουθωντας το παρακατω tutorial http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583427 και εχω σκαλωσει στο recovery τα κανω ολα κανονικα οπως τα λεει αλλα οταν παω να μπω στο recovery απο το τηλεφωνο μου βγαζει το σημα της htc και πανω γραφει Entering recovery.. και κολλαει εκει περιμενα μεχρι 10 λεπτα και δεν εγινε τιποτα. ξερει κανεις τι μπορει να φταει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 fastboot erase cache και μετά δοκίμασε να μπείς στο recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 δεν αλλαξε κατι το ιδιο ακριβως γινεται... δοκιμασα να κανω erase και μετα να μπω δεν εγινε τιποτα. δοκιμασα να κανω erase και μετα να το ξανακανω flash παλι τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Όταν κάνεις το flashάρισμα σου βγάζει OKAY? Έχεις σίγουρα το σωστό recovery για το κινητό σου? Αν ναι δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις μήπως δεν κατέβηκε σωστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 sending 'recovery' (7926 KB).. OKAY [ 1.462s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.894s] finished. total time: 2.356s αυτο βγαζει.. δοκιμασα ξανακατεβασα το αρχειο πριν ηταν η εκδοση 6.0.3.1 τωρα βγηκε μια καινουργια η 6.0.4.6 αλλα παλι τιποτα δεν γινεται... ξερεις τουλαχιστον πως μπορω να βαλω το εργοστασιακο recovery? σορυ κιολας αν σε πριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmgiorgio24 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 εδω κ 3-4 μέρες όταν κάνω επανεκκίνηση το htc δεν βρίσκει σήμα κ βγάζει μήνυμα εκτός δικτύου , μετά από κανένα 5ωρό επανέρχεται κ δουλεύει κανονικά. τί φταίει? Την κάρτα την διαβάζει γιατί οταν την βγάζω βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει κάρτα. Το έχει κάνει κ σε κανέναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Όταν κάνεις το flashάρισμα σου βγάζει OKAY? Έχεις σίγουρα το σωστό recovery για το κινητό σου? Αν ναι δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις μήπως δεν κατέβηκε σωστά. το ελυσα το προβλημα με το recovery.. οποιος αλλος εχει θεμα με αυτον τον τροπο ας κοιταξει και αυτο το recovery http://teamw.in/project/twrp2/100. εφταιγε το οτι ειχα s3 και οχι s4 και cwm δεν υπαρχει για s3 νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 παιδια γνωριζει καποιος που μπορουμε να βρουμε την stock rom για το one s με s3? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts