Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παρέα.να ρωτησω.έχω προβλβμε με το ακουστικό.εκεί που μιλάω χάνω τον άλλο.δεν τον ακούω καθόλου.είχα και παλιοτερα την συσκευή και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.δεν τι κάνει σε εσάς?εψαξα λίγο στο xda αλλά δεν βρήκα αναφορές.δεν ξέρω και πως να το αναζητήσω βέβαια.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παλιότερα είχες την ίδια συσκευή ή το ίδιο μοντέλο. ; Στο κάνει όπου κ να βρίσκεσαι ή σε μέρη με ασθενές σήμα;

Καλησπέρα παρέα.να ρωτησω.έχω προβλβμε με το ακουστικό.εκεί που μιλάω χάνω τον άλλο.δεν τον ακούω καθόλου.είχα και παλιοτερα την συσκευή και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.δεν τι κάνει σε εσάς?εψαξα λίγο στο xda αλλά δεν βρήκα αναφορές.δεν ξέρω και πως να το αναζητήσω βέβαια.

Βασικά δεν μου το κάνει καθόλου. Μιλάω βέβαια με ακουστικό, αλλά δεν θυμάμαι και πριν να μου το έκανε. Κάνε ένα τέστ, δοκίμασε να μιλάς με bluetooth ή με το ακουστικό για ένα διάστημα, ώστε να δεις άν είναι από το ακουστικό της συσκευής ή είναι θέμα πιθανόν λογισμικού ή κάτι άλλο τέλος πάντων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παλιότερα είχες την ίδια συσκευή ή το ίδιο Ιοντέλο. ; Σπου κ να βρίσκεσαι ή σε μέρη με ασθενές σήμα;

Με το ίδιο μοντέλο.παλιότερα είχα με s3 και 4.0.4.τώρα έχω με s4 και

4.2.2 με τα ακουστικα είναι καλύτερα.σήμα έχω φουλ σε 2g

Ούτε εγώ εχω συναντήσει κάτι τέτοιο.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Γύρνα το στο αυτόματο 2g/3g και παρακολούθησε το, αλλιώς δοκιμάζεις μετά με τα ακουστικά .

Αν στο κάνει κ τότε ξέρεις ότι δε φταίει το ακουστικό του τηλ. Οπότε κάτι γίνεται μάλλον με την κεραία ή το σήμα

Για να σας βοηθήσω λίγο.όταν υπάρχει απόλυτη ησυχία το ακουστικό κλείνει.δηλαδή σε όλες τις άλλες συσκευές που χρεισημοποιουσα ως τωρα ακόμα κ όταν δεν μιλάει κανείς ακούω ένα μικρό βουητό.ξέρετε νομίζω τι εννοώ.με το ΟΝΕ Σ δεν το κάνει αυτό.το ΟΝΕ Σ κλείνει τελείως το ακουστικό.σαν να έχει πέσει η γραμμή.ουΝ ο άλλος πει κάτι μονολεκτικά δεν προλαβαίνει να ανοίξει το ακουστικό και δεν ακούω τι μου λέει.ακόμα κοόταν τελειώνει την φράση άμα στο τέλος σταματήσει για λίγο κλείνει τι ακουστικό και δεν ακούω τι μου λέει.μήπως έχει κάποια ρύθμιση?εψαξα βέβαια αλλά τπτ

Άσχετο! Μια και έχεις χρησιμοποιήσει και τις δύο version (s3, s4) μπορείς να μας πεις αν είδς κάποια ουσιαστική διαφορα;

Κοίτα.επειδή το σ3 το είχα πριν ενα χρόνο δεν μπορώ να συγκρίνω σωστά.σίγουρα ο σ4 Δ ζεστενεται το ίδιο.αυτό σίγουρα.ζεστενεται πολύ λιγότερο.ίσως να έχει και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αλλά Δ το λέω με σιγουρια γιατί το προηγούμενο τηλ μου ήταν το 4χ.που Δ εχει κ την καλύτερη αυτονομία.σε απόδοση Δ νομίζω να είχε διάφορα

Για να σας βοηθήσω λίγο.όταν υπάρχει απόλυτη ησυχία το ακουστικό κλείνει.δηλαδή σε όλες τις άλλες συσκευές που χρεισημοποιουσα ως τωρα ακόμα κ όταν δεν μιλάει κανείς ακούω ένα μικρό βουητό.ξέρετε νομίζω τι εννοώ.με το ΟΝΕ Σ δεν το κάνει αυτό.το ΟΝΕ Σ κλείνει τελείως το ακουστικό.σαν να έχει πέσει η γραμμή.ουΝ ο άλλος πει κάτι μονολεκτικά δεν προλαβαίνει να ανοίξει το ακουστικό και δεν ακούω τι μου λέει.ακόμα κοόταν τελειώνει την φράση άμα στο τέλος σταματήσει για λίγο κλείνει τι ακουστικό και δεν ακούω τι μου λέει.μήπως έχει κάποια ρύθμιση?εψαξα βέβαια αλλά τπτ

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο και δε μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω.

γεια σας.. προσπαθω να μπω σιγα σιγα στην εμπειρια του root και της αλλαγης rom.. εχω ενα παλιο htc για πειραματα και ολα πηγανε καλα τις 3 4 φορες που αλλαξα ρομ. τωρα θελω να περασω το sense 5 στο one s z560 ξερετε καμια ρομ που να το εχει? κυριως εαν γινεται απροβληματιστη ρομ η εστω σε τελικα σταδια. ευχαριστω εκ των προτερων.

Υπάρχει αυτή η rom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417731. Δεν την έχω δοκιμάσει όμως για να σου πω γνώμη!

Υπάρχει αυτή η rom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417731. Δεν την έχω δοκιμάσει όμως για να σου πω γνώμη!

Την ειχα δοκιμασει σε μια παλλιοτερη εκδοση της δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Για μενα η καλυτερη ρομ s3 ειναι η viper, η οποια σε λιγο καιρο θα αναβαθμιστει με σενσε 5.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485224 μεχρι την αλλη εβδομαδα θα υπαρχει και σενσε 5...

Edited by math01141

την ειχα δει αυτη φιλε.. απλα ειχε μεινει στην τεταρτη εκδοση οπου δεν ειχα λυθει ολα τα θεματα που ειχε.. και ειναι ουσιαστικα ψιλομισοτελειωμενη

Την ειχα δοκιμασει σε μια παλλιοτερη εκδοση της δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Για μενα η καλυτερη ρομ s3 ειναι η viper, η οποια σε λιγο καιρο θα αναβαθμιστει με σενσε 5.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485224 μεχρι την αλλη εβδομαδα θα υπαρχει και σενσε 5...

την εχεις δοκιμασει? ειναι stable και πληρως λειτουργικη?

την εχεις δοκιμασει? ειναι stable και πληρως λειτουργικη?

Ναι μια χαρα ειναι αλλα περιμενε καμια εβδομαδα θα βγει update με σενσε 5.

Μήπως η 4.2.2 ROM που έχεις είναι η Maximus HD 10.0;

Γιατί αν έχεις αυτήν, τότε πράγματι υπάρχει ένα πρόβλημα στην ποιότητα του ήχου στις κλήσεις. Τουλάχιστον έτσι λένε στο thread της ROM: εδώ

Εγώ πάντως που την έχω δεν καταλαβαίνω να είναι κάτι πραγματικά ενοχλητικό.

HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4)

Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U

Δεν ξέρω ποια είναι φλασαρισμενη.έτσι το πήρα.πρέπει να είναι η ορίτζιναλ του ΟΝΕ γιατι όταν το ανοίγω έχει λογότυπο one και ότι χρησημοποιω develooer tom και κάτι τέτοια.φλασαρα έναν κερνελ που υποτίθεται φτιάχνει την ζημιά αλλά δεν ξέρω ακόμα.

Δεν ξέρω ποια είναι φλασαρισμενη.έτσι το πήρα.πρέπει να είναι η ορίτζιναλ του ΟΝΕ γιατι όταν το ανοίγω έχει λογότυπο one και ότι χρησημοποιω develooer tom και κάτι τέτοια.φλασαρα έναν κερνελ που υποτίθεται φτιάχνει την ζημιά αλλά δεν ξέρω ακόμα.

για πηγαινε στις ρυθμίσεις και δες μία τι έκδοση android γράφει? Έτσι από περιέργια δηλαδή. Γιατί έτσι έλεγε κι ένας φίλος πέρισυ με το Χ πως είχε κάτι θεματάκια και τελικά του πέρασα το superuser και είδαμε ότι δούλευε μια χαρά τις root εφαρμογές. lol μεγάλο εδώ εννοείται. Να βλέπατε το υφος του μόνο όταν δούλεψε το su

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

για πηγαινε στις ρυθμίσεις και δες μία τι έκδοση android γράφει? Έτσι από περιέργια δηλαδή. Γιατί έτσι έλεγε κι ένας φίλος πέρισυ με το Χ πως είχε κάτι θεματάκια και τελικά του πέρασα το superuser και είδαμε ότι δούλευε μια χαρά τις root εφαρμογές. lol μεγάλο εδώ εννοείται. Να βλέπατε το υφος του μόνο όταν δούλεψε το su

4.2.2 έχει με Sense 5, εγώ του την πέρασα και είναι η περιβόητη έκδοση που η htc ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα την διαθέσει στα s4 ή όχι. Επίσης την ίδια φοράω κι εγώ στο 2ο s4 που έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάτι άλλο φταίει απλά ακόμα δεν το έχουμε βρει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

4.2.2 έχει με Sense 5, εγώ του την πέρασα και είναι η περιβόητη έκδοση που η htc ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα την διαθέσει στα s4 ή όχι. Επίσης την ίδια φοράω κι εγώ στο 2ο s4 που έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάτι άλλο φταίει απλά ακόμα δεν το έχουμε βρει..

Μα ψάχνουμε κι εμείς σε στόκ κατάσταση τι παίζει , δεν το λέει εξ αρχής ότι είναι custom.

Μήπως απλά δεν έκτατσε καλά? Το είχα πάθει στο 2x να βάλω μια ρομ και είχα θεματάκι με το ηχείο τότε και την έκανα επανεγκατάσταση και λύθηκε το θέμα. Κουφό λιγάκι βέβαια , αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τις καστομιές τι παίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εχω εδω και 2 μερες που αγωρασα το κινιτο (s4) και εχω ενα θεματακι με την φορτωση. Την προτη φορα απο 0% με φορτωσε 100% σε 7-8 ωρες μεσω pc, χθες που ηταν 25% μπαταρια οπου το εκλεισα εντελως για να φορτωση πιο γρηγορα και το εβαλα αυτην την φορα μεσω μπριζας με εκανε πανω απο 9 ωρες και ακομα ηταν στ 87% ...στην τελικη το σταματησα γιατιμε εσπασε τ νευρα.. ειναι normal αυτο ρε παιδια? Το εχω αναβαθμισει κιολας σ 4.1.1

Εχω εδω και 2 μερες που αγωρασα το κινιτο (s4) και εχω ενα θεματακι με την φορτωση. Την προτη φορα απο 0% με φορτωσε 100% σε 7-8 ωρες μεσω pc, χθες που ηταν 25% μπαταρια οπου το εκλεισα εντελως για να φορτωση πιο γρηγορα και το εβαλα αυτην την φορα μεσω μπριζας με εκανε πανω απο 9 ωρες και ακομα ηταν στ 87% ...στην τελικη το σταματησα γιατιμε εσπασε τ νευρα.. ειναι normal αυτο ρε παιδια? Το εχω αναβαθμισει κιολας σ 4.1.1

Σαφέστατα και όχι, τι φυσιολογικο να είναι 9 ώρες και να μην φωρτίσει κιόλας. Μήπως έμεινε κάποια εφαρμογή ανοιχτή σκέφτομαι και στο έκανε αυτό, αλλά και πάλι περίεργο μου φαίνεται. Για δοκίμασε αυτή την φορά να το φορτίσεις ανοιχτό όμως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

προτινεις να το αφισω να πεσει παλι στο 20% και μετα να τ βαλω για φορτωση? Παντως που το τσεκαρα οι μονες εφαρμογες που ηταν ανικτες ηταν οι βασικες του κινιτου και τ avg.

Μα ψάχνουμε κι εμείς σε στόκ κατάσταση τι παίζει , δεν το λέει εξ αρχής ότι είναι custom.

Μήπως απλά δεν έκτατσε καλά? Το είχα πάθει στο 2x να βάλω μια ρομ και είχα θεματάκι με το ηχείο τότε και την έκανα επανεγκατάσταση και λύθηκε το θέμα. Κουφό λιγάκι βέβαια , αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τις καστομιές τι παίζει.

Το είχα πει από την αρχη ότι είμαι σε 4.2.2 τέλος πάντων.φλασαρα τον κερνελ κάτι πάει να γίνει.άμα ο συνομιλητής μου έχει φάει πρωινό τον ακούω.ειδάλλως χάνω τα μισά.δεν πειράζει βέβαια.του έχω καψούρα του ατιμου!

Edited by agrimis

Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε η ένταση ειδοποίησης - μυνήματος να μην είναι στην ίδια ένταση με τον ήχο κλήσης? Όσο κι άν έχω ψάξει δεν βρίσκω άκρη και μ' ενοχλεί αφάνταστα γιατί μου κάνει αναπάντητες η γυναίκα μου και χτυπάει όλη την ώρα δυνατά το μύνημα και παίζει να το σπάσω καμιά ώρα. :kill::chair:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull