adricla Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ναι έτσι μου φαίνεται... Δεν παίζει πολύ δυνατά αλλά ακούγεται..σιγά αλλά καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 κ που χρησημοποιείται δηλ? με ποιες εφαρμογές εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Με όλες φίλε μου.. ήχο κλήσεις,youtube,sms,παιχνίδια απλά Μόλις πατήσω αναπαραγωγή στην Μουσική σαν να ξεκολλάει και παίζει κανονικά σε όλα μετά...μήπως να το πάω στο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εχετε να προτεινετε καμια καλη θηκη που να προστατευει και την οθονη απο πεσιματα? οπως και κανενα screen protector γιατι ειδα οτι οσο και να εχει gorilla glass εχει γινει μια γρατσουνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εχετε να προτεινετε καμια καλη θηκη που να προστατευει και την οθονη απο πεσιματα? οπως και κανενα screen protector γιατι ειδα οτι οσο και να εχει gorilla glass εχει γινει μια γρατσουνια... Για προστασία, αυτή είναι η καλύτερη που έχω βάλει ποτέ στο κινητό: http://www.ebay.com/itm/OtterBox-Defender-Series-for-the-HTC-One-S-Black-/310697713228?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item485706de4c Το κακό είναι οτι του προσθέτει πολύ όγκο! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Για προστασία, αυτή είναι η καλύτερη που έχω βάλει ποτέ στο κινητό: http://www.ebay.com/itm/OtterBox-Defender-Series-for-the-HTC-One-S-Black-/310697713228?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item485706de4c Το κακό είναι οτι του προσθέτει πολύ όγκο! ε ενταξει χανει ολη τη σημασια του το κινητο οσον αφορα μεγεθος δηλαδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 ε ενταξει χανει ολη τη σημασια του το κινητο οσον αφορα μεγεθος δηλαδη.. Συμφωνώ, γι αυτό και δε τη φόρεσα πολύ τη θήκη. Δε μπορείς να τα έχεις όλα όμως, η προστασία είναι εις βάρος της εμφάνισης οπότε διαλέγεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Έχω διαπιστώσει ένα ψιλό bug που βρήκα.. πολλές φορές μπερδεύεται ο ήχος και αντί να βγαίνει από το πίσω ηχείο βγαίνει από το μπροστά....πατάω αναπαραγωγή μουσικής ίσα ίσα να παίξει και μετά όλα οκ... Ξέρει κάποιος αν φτιάχνει?? Το εχω παρατηρήσει και εγώ αυτό που λες όταν έπαιζα ένα παιχνίδι! εχετε να προτεινετε καμια καλη θηκη που να προστατευει και την οθονη απο πεσιματα? οπως και κανενα screen protector γιατι ειδα οτι οσο και να εχει gorilla glass εχει γινει μια γρατσουνια... Κοίτα σε σιλικονουχα....εγώ τέτοια εχω και είμαι μια χαρά!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Όταν το είχα περισυ, είχα διαπιστώσει ότι γενικά είχε χαμηλή ενταση στο ακουστικό και όταν βρισκόμουν σε εξωτερικό χώρο δεν άκουγα τόσο καλά όσο θα ήθελα. Γενικώς σε αυτή την φάση έχει ακόμη θέμα ή ήταν των πρώτων παρτίδων μόνο; Επίσης όταν τράβαγα βίντεο, μετά που το έβλεπα είχα παρατηρήσει ότι αλλοιώνει λίγο την φωνή κι έμοιαζε κάπως σα να είμαι κρυωμένος ας πούμε. Δεν ξέρω αν καταλαβαινετε τι εννοώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifilis Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Έγραψα τον Ιούλιο του 2013, 2 φορές στη σελίδα της HTC με κριτικές (http://www.htc.com/gr/smartphones/htc-one-s/#ratings) την παρακάτω κριτική για το HTC One S: ‘Πολύ καλό κινητό, τα κάνει όλα σε λογική τιμή, αλλά η HTC αποφάσισε πως 18 μήνες μετά την κυκλοφορία του δεν θα το υποστηρίζει σε αναβαθμίσεις (μπορείτε να το βρείτε σε πολλά sites) καθώς το Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το HTC One mini με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. Θα το αφήσει με Android 4.1.1 και HTC Sense 4+. Η Apple συνεχίζει να υποστηρίζει το πενταετίας iPhone 3GS με ό, τι καινούργιο λογισμικό βγάζει. Απαράδεκτη πολιτική για μια εταιρεία που θέλει να λογίζεται σοβαρή, αλλά δείχνει πως δεν σέβεται τον πελάτη. Πρώτο και τελευταίο κινητό από αυτή την εταιρεία, εάν δεν αλλάξει την πολιτική της.’ Δεν την έκαναν δεκτή, την έστειλα πιο τεκμηριωμένη με e-mail και δεν έχουν απαντήσει (εκτιμώ πως ούτε πρόκειται). Ενημερώστε όσους θέλουν να αγοράσουν HTC για το σεβασμό της εταιρείας προς τον πελάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Μεσο ορο αν δεν κανω λαθος,τοσο εχουν οι περισσοτερες εταιριες ,18 μηνες. Μην σου πω καποιες και λιγοτερο Ασχετο αν μπορουσε φυσικα να δωσει αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Για θυμηστε μου λιγάκι, γιατί έχω το τηλεφωνακι πάλι στα χέρια μου μετά από ένα χρόνο, otg υποστηρίζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μεσο ορο αν δεν κανω λαθος,τοσο εχουν οι περισσοτερες εταιριες ,18 μηνες. Μην σου πω καποιες και λιγοτερο Ασχετο αν μπορουσε φυσικα να δωσει αναβαθμιση. Ακομα και ετσι να ειναι το 18 προκυπτει απο ολες τις συσκευες... και τις low ent και τις mid range και απο ποιο δευτερες μαρκες κινητων... Το htc one s ηταν και ειναι ακομα τα κορυφαια κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ακομα και ετσι να ειναι το 18 προκυπτει απο ολες τις συσκευες... και τις low ent και τις mid range και απο ποιο δευτερες μαρκες κινητων... Το htc one s ηταν και ειναι ακομα τα κορυφαια κινητα. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι το έθαψε επίτηδες αυτό το κινητό, όταν όλοι έλεγαν ότι δουλεύει καλύτερα από το Χ που ήταν η ναυαρχίδα της τότε. Και τσουπ ξαφνικά θέμα επάρκειας με τον s4 και να πως το χαντακωσε μόνη της τόσο υπέροχο κινητό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι το έθαψε επίτηδες αυτό το κινητό, όταν όλοι έλεγαν ότι δουλεύει καλύτερα από το Χ που ήταν η ναυαρχίδα της τότε. Και τσουπ ξαφνικά θέμα επάρκειας με τον s4 και να πως το χαντακωσε μόνη της τόσο υπέροχο κινητό Το θεμα με τους 2 επεξεργαστες δημιουργει προβλημα χρειαζεται να φτιαξουν 2 rom και αυτο ειναι πολυ δυσκολο να γινει. Ασχετο αλλα μηπως υπαρχει κανεις απο καλαματα να με βοηθησει για να κανω s-off το κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Το θεμα με τους 2 επεξεργαστες δημιουργει προβλημα χρειαζεται να φτιαξουν 2 rom και αυτο ειναι πολυ δυσκολο να γινει. Για εμένα δεν αποτελεί ικανή δικαιολογία αυτό... Απαξ και φτιάξει για το XL, μετά το να φτιάξει και για το S με S4 δεν είναι τίποτα. Άρα ουσιαστικά μένει το S με S3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Για εμένα δεν αποτελεί ικανή δικαιολογία αυτό... Απαξ και φτιάξει για το XL, μετά το να φτιάξει και για το S με S4 δεν είναι τίποτα. Άρα ουσιαστικά μένει το S με S3... το xl θα παρει αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Από χτες ενώ το έχω κλειδωμένο, ανοίγει σε άσχετες ώρες ο φωτισμός της κεντρικής οθόνης. Το χειρότερο πίνει την μπαταρία ακόμη πιο γρήγορα! Έχουν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Από χτες ενώ το έχω κλειδωμένο, ανοίγει σε άσχετες ώρες ο φωτισμός της κεντρικής οθόνης. Το χειρότερο πίνει την μπαταρία ακόμη πιο γρήγορα! Έχουν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα; Κάνε καμία επανεκκίνηση και σβήσε οποια εφαρμογή εγκατεστησες τελευταία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Εγκατέστησες κάποια εφαρμογή τώρα τελευταία ή έτσι ξαφνικά άρχισε να στο κάνει αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 καλησπέρα σε όλους!! έχει περάσει κάνεις custom rom?? είμαι με τον s3 επεξεργαστή και 4.1.1.. δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα άπλα ρωτάω.. να το κάνω s-off.. θα κερδίσω κάτι με αυτό εκτός του ότι θα χάσω την εγγύηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 s-off δεν χρειάζεται να κάνεις για να βάλεις custom rom. Από την στιγμή που δεν παίρνει άλλη αναβάθμιση το κινητό από την HTC νομίζω ότι είναι μονόδρομος. Σιγά μην δε σηκώνει 4.3 (ήδη έκανε την εμφάνισή του στο XDA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ούτε 4.2 θα πάρουμε τελικά; Δηλ όλες οι συσκευές που θα βγουν με 4.3 θα είναι ναυαρχιδες για να μπορούν να σηκώνουν το λογισμικό όπως ισχυρίζονται .. Α ρε δικαιολογίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Βρε παιδιά μην κάνετε έτσι. Το κινητό έχει λειτουργικό και δουλεύει εξαιρετικά. Είναι απόλυτα smooth με όλα τα καλούδια του sense. Σας το λέει αυτό κάποιος που έχει φλασαρει ρομς εκατοντάδες φορές και έχει στα χέρια του απολύτως smooth συσκευές όπως το Νοτε 2 και το Νοτε 8. Δεν μπορώ να βρω κάτι που θα κερδιζατε με τυχόν αναβάθμιση. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Βρε παιδιά μην κάνετε έτσι. Το κινητό έχει λειτουργικό και δουλεύει εξαιρετικά. Είναι απόλυτα smooth με όλα τα καλούδια του sense. Σας το λέει αυτό κάποιος που έχει φλασαρει ρομς εκατοντάδες φορές και έχει στα χέρια του απολύτως smooth συσκευές όπως το Νοτε 2 και το Νοτε 8. Δεν μπορώ να βρω κάτι που θα κερδιζατε με τυχόν αναβάθμιση. Συμφωνώ , μήν κάνουμε λές και θα σταματήσει να λειτουργεί το τηλέφωνο έτσι και δεν πάρουμε άλλη αναβάθμιση. Καλό θα ήταν βέβαια να πάρει κάποια καλούδια του sense 5 , π.χ. φάκελοι στο συρτάρι εφαρμογών κλπ αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Προσωπικά το ξαναπήρα μετά από 1 χρόνο και κάτι συνειδητοποιημένα , καθώς γνώριζα πως δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση όπως δείχνουν τα πράγματα, γιατί ήξερα ότι είναι μια υπέροχη συσκευή που λειτουργεί απροβλημάτιστα και καλύπτει αυτά που ζητώ από μια συσκευή. Τώρα άν κάποιος θέλει σώνει και ντε να να έχει όλα τα καλούδια των νέων εκδόσεων, άν το κατέχει το xda είναι μονόδρομος, για όλους εμάς τους υπόλοιπους που βαρεθήκαμε να το σκαλίζουμε , μένουμε στ΄ αυγά μας .:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts