Γιάννης Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Θα παρει αυριο ενας φιλος ενα κινητο samsung Galaxy S2 και εχει και χαρτες απο ginius dont panic Αν ειναι σε καρτα μπορω με καποιο τροπο να τους περασω στο δικο μου ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Θα παρει αυριο ενας φιλος ενα κινητο samsung Galaxy S2 και εχει και χαρτες απο ginius dont panic Αν ειναι σε καρτα μπορω με καποιο τροπο να τους περασω στο δικο μου ??? Ευχαριστω. Kαλησπερα Δεν ειναι καρτα.Δινουν ενα βιβλιαρακι με οδηγιες πως μπορει να γινη η εγκατασταση του λογισμικου και επισης εχει και τον κωδικο του στην τελευταια σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Θα παρει αυριο ενας φιλος ενα κινητο samsung Galaxy S2 και εχει και χαρτες απο ginius dont panic Αν ειναι σε καρτα μπορω με καποιο τροπο να τους περασω στο δικο μου ??? Ευχαριστω. Αν δεν το θέλει εκείνος βεβαίως και μπορείς. Δεν το δίνουν για χρήση αποκλειστικά με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Επίσης το θεωρώ ένα από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Αν δεν το θέλει εκείνος βεβαίως και μπορείς. Δεν το δίνουν για χρήση αποκλειστικά με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Επίσης το θεωρώ ένα από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης. Οχι δεν το θελει γιατι δεν εχει αμαξι...Κι εγω σαν δευτερο το θελω γιατι στο δικο μου εχω οθνη 2din με navibox και destinator Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Αν δεν το θέλει εκείνος βεβαίως και μπορείς. Δεν το δίνουν για χρήση αποκλειστικά με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Επίσης το θεωρώ ένα από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης. Το έχεις δοκιμάσει καθόλου ειδικά στο One S? Ή κάποιος άλλος? Αν ναι, έχει παρατηρήσει κανείς τερματισμό της εφαρμογής ή σβήσιμο της οθόνης κατά τη διάρκεια της πλοήγησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Το έχεις δοκιμάσει καθόλου ειδικά στο One S? Ή κάποιος άλλος? Αν ναι, έχει παρατηρήσει κανείς τερματισμό της εφαρμογής ή σβήσιμο της οθόνης κατά τη διάρκεια της πλοήγησης? Όχι, το ONE S το είχα για πολύ λίγο, το χρησιμοποιήσα μία φορά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ συνέχεια στο Desire απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μια εικονα που μας ηρθε με mms πως μπορουμε να την τυπωσουμε ?? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Θα παρει αυριο ενας φιλος ενα κινητο samsung Galaxy S2 και εχει και χαρτες απο ginius dont panic Αν ειναι σε καρτα μπορω με καποιο τροπο να τους περασω στο δικο μου ??? Ευχαριστω. Kαλησπερα Δεν ειναι καρτα.Δινουν ενα βιβλιαρακι με οδηγιες πως μπορει να γινη η εγκατασταση του λογισμικου και επισης εχει και τον κωδικο του στην τελευταια σελιδα. Το προγραμμα πλοηγησης ειναι μεα στην καρτα την ενσωματωμενη του κινητου με ονομα DP_Plaisio Αντεγραψα τον φακελο στο δικο μου αλλα ενω εγκαθιστατε δεν ανοιγει. Κατεβασα απο market το https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImhyLm1pcmVvLmRwIl0. αλλα δεν βλεπω να βαλω σωδικο καπου που εχω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris200 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ήθελα να ρωτήσω για το θέμα των διαφόρων εφαρμογών,που ζητάει αυτές τις "άδειες " είναι τόσο επικίνδυνες όσο ακούγοντε; Π.χ επαφές,προσωπικά δεδομένα,κ.τ.λ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Το προγραμμα πλοηγησης ειναι μεα στην καρτα την ενσωματωμενη του κινητου με ονομα DP_Plaisio Αντεγραψα τον φακελο στο δικο μου αλλα ενω εγκαθιστατε δεν ανοιγει. Κατεβασα απο market το https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImhyLm1pcmVvLmRwIl0. αλλα δεν βλεπω να βαλω σωδικο καπου που εχω. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, http://www.ngi.gr/navigation_support.php, είναι πολύ εξυπηρετικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, http://www.ngi.gr/navigation_support.php, είναι πολύ εξυπηρετικοί. Ευχαριστω.... Οντως πολυ εξυπηρετικοι.Αλλο το προγραμμα απο το market που σε μια εβδομαδα θα μου ζητησει αγορα και αλλα αυτο που δινει το πλαισιο.Με αντιγραφη του φακελου που εχει το πλαισιο δεν γινεται αλλα πρεπει στο νεο κινητο να ξανακατεβασω την εφαρμογη αλλα συνδεδεμενος με το ιδιο gmail που πρωτοκατεβηκε για να δεχτει τον κωδικο. Edited November 22, 2012 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ευχαριστω.... Οντως πολυ εξυπηρετικοι.Αλλο το προγραμμα απο το market που σε μια εβδομαδα θα μου ζητησει αγορα και αλλα αυτο που δινει το πλαισιο.Με αντιγραφη του φακελου που εχει το πλαισιο δεν γινεται αλλα πρεπει στο νεο κινητο να ξανακατεβασω την εφαρμογη αλλα συνδεδεμενος με το ιδιο gmail που πρωτοκατεβηκε για να δεχτει τον κωδικο. Καλημερα Το λογισμικο θα το κατεβασεις μεσω ιντερνετ και οχι απο το market. Θα σου κατεβει σαν apk.και μεσω ληψεων θα κανεις εγκατασταση.Ο κωδικος βρισκεται στην τελευταια σελιδα του γρηγορου οδηγου για την εγκατασταση λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλημερα Το λογισμικο θα το κατεβασεις μεσω ιντερνετ και οχι απο το market. Θα σου κατεβει σαν apk.και μεσω ληψεων θα κανεις εγκατασταση.Ο κωδικος βρισκεται στην τελευταια σελιδα του γρηγορου οδηγου για την εγκατασταση λογισμικου. Ευχαριστω.Μηπως ξεριε την σελιδα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 http://www.giniusdriver.gr/giniusdp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 θελω να παρω το htc one s αλλα εχω μπερδευτη με τους επεξεργαστες ποιον λετε s3-s4?και απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 θελω να παρω το htc one s αλλα εχω μπερδευτη με τους επεξεργαστες ποιον λετε s3-s4?και απο που? δεν υπάρχει s4 πλέον, μόνο s3 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 δεν υπάρχει s4 πλέον, μόνο s3 σε κανενα site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 σε κανενα site? Σε κανενά, ακόμα και αν κατά τύχη βρεις κάτι το πιθανότερο είναι να είναι branded ή refurbished. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Δηλ τα refurbished πωλούνται σαν καινούρια; Εγώ νομίζω ότι χρησιμοποιούνται για αντικατάσταση συσκευών εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Το Ζ520 και το Ζ560 αναγράφεται πάνω στην συσκευασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 σε κανενα site? http://www.birdphone.gr/gr/prdid/f5d642c811f04edc8af70d1dc1612e34/productinfo.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Οχι μαύρο παίδες.κριμα να παίζετε με τις πιθανότητες ξεφτισματος Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Δηλ τα refurbished πωλούνται σαν καινούρια; Εγώ νομίζω ότι χρησιμοποιούνται για αντικατάσταση συσκευών εντός εγγύησης. Δεν το είπα γιατί το γνωρίζω, αλλά όταν βρίσκω στην ελληνική αγορά (σκρουτζομάγαζα) ONE X (κυρίως Ολλανδικά) με S/N: 23, 24 και 25, αλλά και τώρα ξαφνικά κάποια S με S4 επεξεργαστή κυρίως μαύρα (που είχαν πρόβλημα ξεφλουδίσματος), δεν ξέρω πως να το αιτιολογήσω. Επίσης στo helpdesk της HTC που ρώτησα σχετικά δεν πήρα σαφή απάντηση, γι' αυτό λέω λίγο προσοχή. Ο S4 έχει σταματήσει να παράγεται σε ONE S από αρχές Ιουνίου! Το Ζ520 και το Ζ560 αναγράφεται πάνω στην συσκευασία? Ναί αναφέρεται. Edited November 23, 2012 by jpjp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Δεν το είπα γιατί το γνωρίζω, αλλά όταν βρίσκω στην ελληνική αγορά (σκρουτζομάγαζα) ONE X (κυρίως Ολλανδικά) με S/N: 23, 24 και 25, αλλά και τώρα ξαφνικά κάποια S με S4 επεξεργαστή κυρίως μαύρα (που είχαν πρόβλημα ξεφλουδίσματος), δεν ξέρω πως να το αιτιολογήσω. Επίσης στo helpdesk της HTC που ρώτησα σχετικά δεν πήρα σαφή απάντηση, γι' αυτό λέω λίγο προσοχή. Ο S4 έχει σταματήσει να παράγεται σε ONE S από αρχές Ιουνίο Πάντως εγώ πήρα one s με s4 και σειριακό αριθμό SH26WW------(τέλος Ιουνίου σημαίνει αν δε κάνω λάθος). Τώρα όταν αγόρασα την συσκεύή πήρα στην htc και ρώτησα αν είναι branded η συσκευή και αν έχει πάει ποτέ σε επίσημο service αν είναι ανακατασκευασμένη κτλ.... Τώρα αν ισχύει αυτό που λες με αρχές Ιουνίου, θεωρητικά με κορόιδεψαν ή μου έδωσαν ψευδείς πληροφορίες. Επομένως κανείς μας δε μπορεί να ξέρει τελικα αν έχει μια ανακατασκευασμένη συσκεύη ή καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Πάντως εγώ πήρα one s με s4 και σειριακό αριθμό SH26WW------(τέλος Ιουνίου σημαίνει αν δε κάνω λάθος). Τώρα όταν αγόρασα την συσκεύή πήρα στην htc και ρώτησα αν είναι branded η συσκευή και αν έχει πάει ποτέ σε επίσημο service αν είναι ανακατασκευασμένη κτλ.... Τώρα αν ισχύει αυτό που λες με αρχές Ιουνίου, θεωρητικά με κορόιδεψαν ή μου έδωσαν ψευδείς πληροφορίες. Επομένως κανείς μας δε μπορεί να ξέρει τελικα αν έχει μια ανακατασκευασμένη συσκεύη ή καινούργια. Αναφέρομαι κυρίως σε συσκευές που πωλούνται αυτή την περίοδο και ειδικά στην ελληνική αγορά (αν κάποιος έχει αγοράσει πρόσφατα από εξωτερικό ή μεγάλο ελληνικό κατάστημα ας μας πει περίοδο παραγωγής), έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε και δεν μπορεί να μην είχαν πουληθεί τόσο καιρό... Τι να πω δεν ξέρω, εγώ πάντως προτιμώ να τις αποφεύγω. Δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι απαραίτητα. Εγώ πάντως είχα παραλάβει 26/6/2012 το ONE S από Γερμανία και ήταν με τον S3 και το επέστρεψα μιας και είχε και βλάβη DOA (δεν δούλευε η δόνηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts