Γιάννης Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Παιδια η δονηση στο κινητο δεν ρυθμιζεται ????? Οταν απαιτειται να το βαλω σε δονηση ειναι πολυ μα πολυ ανεπαισθητη. Κανω quote μηπως δεν ειδε καποιος την ερωτη ση μου... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Κανω quote μηπως δεν ειδε καποιος την ερωτη ση μου... Δεν υπάρχει ρύθμιση για την ένταση της δόνησης. Ακόμα και στο iPhone υπάρχει ρύθμιση τύπου δόνησης, όχι έντασής της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Δεν υπάρχει ρύθμιση για την ένταση της δόνησης. Ακόμα και στο iPhone υπάρχει ρύθμιση τύπου δόνησης, όχι έντασής της. Ευχαριστω αλλα ατυχης η συγκριση του μηλοφωνου λες και ειναι καλυτερο.... Τα πιο παλια HTC ειχαν τετοια δυνατοτητα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 @Ταξιδιωτης22, γιατι ρε συ το δινεις τοσο γρηγορα? Δεν σε καλυψε με τον s3 τελικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) @Ταξιδιωτης22, γιατι ρε συ το δινεις τοσο γρηγορα? Δεν σε καλυψε με τον s3 τελικα? Φυσικά και με καλύπτει,μου χει κάτσει όμως να πάρω ξανά one x να δω τί λέει με την αναβάθμιση. Ερώτηση,πού έχει ρε παιδιά την επιλογή για να στείλω αρχείο με wifi direct? Edited August 28, 2012 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλησπερα παιδια.... μια ερωτηση: εχω τραβηξει βιντεο οριζοντια κ οπως ειναι φυσικο οταν βαζω το αρχειο στον υπολογιστη μου το δειχνει καθετα λυνεται αυτο? και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλησπερα παιδια.... μια ερωτηση: εχω τραβηξει βιντεο οριζοντια κ οπως ειναι φυσικο οταν βαζω το αρχειο στον υπολογιστη μου το δειχνει καθετα λυνεται αυτο? και αν ναι πως? Εντελώς λάθος thread, αλλά here you go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 μολις γυρισα απο πολυημερες διακοπες. το κινητο πραγματικα με εβγαλε ασπροπροσωπο. απειρο browsing με data και δεν κολλαγε ποτε, καμερα απιστευτη (απιστευτη ομως, φωτογραφιαρες και με μικρη αναλυση), κανενα κολλημα, κανενα ρισταρτ, αρκετος αποθηκευτικος χωρος και για να εχω σειρες μαζι μου, για τις φωτογραφιες και τα βιντεο που εβγαλα (ναι γεμισε τωρα, πρεπει κατι να βγαλω, οπως θα εκανα με καθε sd σε καθε ψηφιακη φωτογραφικη που ειχα μεχρι τωρα), μπαταρια καλη (καθε μερα φορτιση το βραδυ, με 3-5 ωρες screen time, με full browsing, watsapp, viber, καμερα, καμμια εφαρμογη -4square, instagram, fb, κανα παιχνιδακι, κανα 40λεπτο αναπαραγωγη βιντεο, gps που και που για πλοηγηση με το locations της htc κι εννοειται παντα data ανοιχτα -συγχρονισμους οχι γιατι το θεωρω περιττο), ηχειο μια χαρα (εβλεπα βιντεος σε παραλια με κοσμο ανετοτατα) και τελος οθονη αρκετα καλη κατω απο εντονο ηλιο με φωτεινοτητα στο φουλ (μακαρι να ηταν και καλυτερη, αλλα δε μπορουμε να τα θελουμε ολα απο τις amoled). κι εννοειται οτι οποιος το εβλεπε/επιανε/συνεκρινε με οποιοδηποτε αλλο κινητο (νταξ sg3 δεν πετυχα :lol:) απλα εμενε χαζος απο το ποσο γρηγορο/ομορφο/ποιοτικο/ελαφρυ ειναι!! :cool: φουλ ευχαριστημενος, μακαρι να συνεχισει ετσι το τουμπανι! :) καλη συνεχεια σε ολους! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ωραίες διακοπές έκανες... :wacko: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 μολις γυρισα απο πολυημερες διακοπες. το κινητο πραγματικα με εβγαλε ασπροπροσωπο. S3 ή S4 h CPU? Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 s4. ξεχασα να αναφερω οτι ποτε η θερμοκρασια δεν ανεβηκε πανω απο τους 37.5 βαθμους, ακομα και σε μερα καυσωνα κατω απο ηλιο. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Και ο s3 δεν έχει κανένα πρόβλημα.και δεν χρειάζονται διακοπές για να δει κάποιος τι λέει το κινητό,στις διακοπές χαιρόμαστε αλλά πράγματά και φυσικά αν ήμαστε και παραλία μόνο το κινητό πού δε θα πρέπει να κοιτάμε:p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Βρε παιδια, εμενα γιατι δεν μου κατεβαζει την 4.0.4 οταν κανω "ελεγχος ενημερωσης τωρα" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 υποθετω δεν εχει βγει για το τηλεφωνο σου ακομα.. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 υποθετω δεν εχει βγει για το τηλεφωνο σου ακομα.. Δλδ, η αναβαθμιση γινεται με τον SN (πχ) και οχι γενικα για ΟΛΑ τα κινητα του συγκεκριμενου μοντελου ? Μην βαρατε, δεν το κατεχω το ζητημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Βρε παιδια, εμενα γιατι δεν μου κατεβαζει την 4.0.4 οταν κανω "ελεγχος ενημερωσης τωρα" ? Στη βγάζει διαθέσιμη όταν κάνεις ελέγχο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpatsikas Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 ειμαι και γω κατοχος του κινητου αυτου με τον s3 ομως.διαβασα αναλυτικα ολο το θεμα και κατεληξα στο γεγονοσ οτι για μενα με s3 μια χαρα ειναι..αλλωστε το πηρα με 30 % κατω οποτε μια χαρα...μου ηρθε πριν λιγο,, πειτε μου ποση ωρα για πρωτη φορτιση και αν πρεπει να εγκαταστησω την επομενη εκδοση android να πω οτι προερχομαι απο χρηση ip hone 3gs kai 4 kai 4s τα τελευταια χρονια και αυτό ειναι το πρωτο android με δυνατοτητες που εχω.. ειχα και ενα galaxy mini για λιγο.. ποση ωρα θελει φορτιση και τι εφαρμογεσ προτεινετε να κατεβασω?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλοριζικο καταρχην. υπαρχει τοπικ για αρχαριους στο αντροιντ οπου μπορεις να ρωτησεις οτι θες (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440&page=224). πληρης οδηγος για το αντροιντ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085). για εφαρμογες υπαρχει μια καλη λιστα (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456) την οποια μπορεις να συμβουλευτεις. αρκετες εφαρμογες στο ios υπαρχουν και στο αντροιντ, οποτε δεν θα εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα. εγω προσωπικα διαβασα ολα τα παραπανω και μπηκα στο κλιμα αρκετα γρηγορα. προφανως για οτι αλλο χρειαζεσαι, μπορεις να ρωτησεις στο καταλληλο τοπικ και να σε βοηθησουν. :D Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Στη βγάζει διαθέσιμη όταν κάνεις ελέγχο? Οχι, αυτο βασικα ρωτησα (μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Βρε παιδια, εμενα γιατι δεν μου κατεβαζει την 4.0.4 οταν κανω "ελεγχος ενημερωσης τωρα" ? Οχι, αυτο βασικα ρωτησα (μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα) Κι εγω ακομα τιποτα......:(:(:( Την εχουν βαλει ολοι ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Κι εγω ακομα τιποτα......:(:(:( Την εχουν βαλει ολοι ? Οι επίσημοι τίποτα ακόμα:mad:οι εισαγωγής ok Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpatsikas Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 εβαλα το htc program στο pc αλλα δε μπορω να κανω sync με τιποτα...δηλαδη θελω να περασω ενα αρχειο φωτο κανω sync αλλα μου βγαζει προβλημα pim 1003 κατι τετοιο....τι γινετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Φυσικά και με καλύπτει,μου χει κάτσει όμως να πάρω ξανά one x να δω τί λέει με την αναβάθμιση. Ερώτηση,πού έχει ρε παιδιά την επιλογή για να στείλω αρχείο με wifi direct? Νομίζω δεν υπάρχει αυτή η επιλογή ... και εγώ το έψαχνα ... Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Νομίζω δεν υπάρχει αυτή η επιλογή ... και εγώ το έψαχνα ... Μα στις ρυθμίσεις το έχει σαν επιλογή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Επειδή είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του από cosmote, λόγω επιδότησης.... Όσοι το έχετε με S3 έχετε διαπιστώσει τυχόν προβλήματα? Το update το λάβατε κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts