Arxidamos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και'γω μέχρι πρότεινως αυτό ήξερα παιδιά, αλλά επειδή σταμάτησα να παρακολουθώ για κάποιο διάστημα είπα μήπως άλλαξε τίποτα.. @Giannis12a είδα και στον skroutz, στην ίδια τιμή κυμαίνεται πάνω κάτω, απλά επειδή διαβάζω ουκ ολίγες περιπτώσεις με παραεισαγωγές και branded τηλέφωνα ξένων δικτύων, φοβήθηκα. Προτιμώ να το φέρω από Αγγλία αλλά να ξέρω ότι δεν είναι ούτε branded κλπ, παρά να μπλέξω εδώ και να μου στείλουν "ελληνικό" και να τρέχω μετά με επιστροφές. Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να είναι σίγουρα αξιόπιστο; Με το θέμα της γλώσσας γνωρίζει κανείς; Θα υποστηρίζει άραγε ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ελληνικα υποστηριζουν ολα τα Android ανεξαρτητως κατασκευαστη ακομα κι αν ειναι απο την Ζιμπαμπουε Κι εγω θα επαιρνα απο Ελλαδα...αλλα να απαιτησεις unbranded και φυσικα S4...και φυσικα αν δεν ειναι επιστροφη με το που το φερει ο courier Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εχω θεμα με το tethering. Μετα απο κανα 5λεπτο με εχει αποσυνδεσει και εχει βγει το check απο το wifi hotspot. Εχει συμβει σε κανεναν ? Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ συχνά tethering με το iPad και λειτουργεί κανονικά. Έχω βάλει το σχετικό widget στην αρχική οθόνη. Από συνδέεται μόνο αν έχει μείνει κάποια ώρα (δεν πρόσεξα πόσο ) σε αδράνεια. Δοκίμασε το με άλλη συσκευή, και αν δεν έχεις πρόβλημα, το κινητό είναι οκ. Αλλιώς κάνε reset μήπως στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 @Giannis12a είδα και στον skroutz, στην ίδια τιμή κυμαίνεται πάνω κάτω, απλά επειδή διαβάζω ουκ ολίγες περιπτώσεις με παραεισαγωγές και branded τηλέφωνα ξένων δικτύων, φοβήθηκα. Προτιμώ να το φέρω από Αγγλία αλλά να ξέρω ότι δεν είναι ούτε branded κλπ, παρά να μπλέξω εδώ και να μου στείλουν "ελληνικό" και να τρέχω μετά με επιστροφές. Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να είναι σίγουρα αξιόπιστο; αρκετα μαγαζια ειναι αξιοπιστα στο σκρουτζ, θα το καταλαβεις και απο το πληθος των αξιολογησεων και τα αστερακια των αξιολογησεων τους. υπαρχει και τοπικ στο myphone για να ρωτησεις περισσοτερες πληροφοριες και εμπειριες πελατων απο δω περα, σε συγκεκριμενα καταστηματα (δεν θυμαμαι που ειναι). κατα τ' αλλα, κι εγω θα σου προτεινα οτι κι ο NeverMind. καλυτερα απο ελλαδα, εννοειται επικοινωνια με το καταστημα πριν κανεις την παραγγελια, οπου θα απαιτησεις να σου πουν ποιον επεξεργαστη διαθετουν, τι γραφει απεξω το κουτι (αμα δεν ξερουν ή δε σου λενε, καλυτερα μακρια για να χεις το κεφαλι σου ησυχο), αν εχει ευρωπαικη εγγυηση κι αν ειναι branded το κινητο. κι επισης εννοειται οτι το ανοιγεις μπροστα στον κουριερ και τσεκαρεις αν πηρες το σωστο, αλλιως το επιστρεφεις επι τοπου. για γλωσσα, υπαρχει προεγκατεστημενη η εφαρμογη mylocale που μπορεις να αλλαξεις τη γλωσσα του τηλεφωνου σου, οποτε No worries. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Πήρα και'γω απόφαση να φύγω από το HTC HD (ναι αρχαιολογία μεν :p, αλλά μέχρι στιγμής μια χαρά στάθηκε) και λέω να μείνω HTC, και να πάω στο S. Διάβασα αρκετές από τις σελίδες του θέματος, και εκτός από τις αρκετές περιπτώσεις ξεφλουδίσματος στο μαύρο, γενικά άλλα "κουσούρια" δεν έχει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι αν έχει πάρει κανείς από amazon.co.uk.. Αναφέρει πως είναι Sim Free.. δηλαδή φαντάζομαι ότι δουλεύει κανονικά και με τις "ντόπιες" SIM εδώ και δεν είναι branded, ή κάνω λάθος; Ελληνικά υποστηρίζει κανονικά; Με τις εγγυήσεις τι παίζει; Ισχύει πως εφόσον είναι εντός ΕΕ, είμαι καλυμένος; Άσχετος γαρ :blink: ευχαριστώ :). Το amazon.co.uk δεν στέλνει κινητά Ελλάδα. Οπότε πρέπει να κοιτάξεις αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxidamos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Θα το ψάξω λίγο παραπάνω απο εδώ πρώτα τελικά.. 'Ηδη όμως με ένα κατάστημα που ήρθα σε επικοινωνία, πήρα το πρώτο άκυρο (Vf branded, είτε το μαύρο είτε το ασημί) :(.. @JoeBar: Με σκοτώνεις! Αλήθεια; :eek: Ούτε που το'ξερα, αν και ψωνίζω γενικά από amazon.. Κρίμα, μια μια βλέπω τις ελπίδες μου να καταρέουν :lol:.. Με τα branded ρε παιδιά τι γίνεται; Για ποίο λόγο διαθέτουν τόσα κομμάτια και ούτε ένα κανονικό; Edited August 3, 2012 by Arxidamos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Το τσιμπάς από ebay Γερμανίας και στο στέλνουν με 15 ευρώ στο σπιτάκι σου. Πεντακάθαρο (χωρίς τα διαφημιστικά της κάθε κ"λοβόνταφον κλπ), κατά 999% με τον S4, εγγυήσεις, όλα κομπλέ. Έπεσαν και οι τιμές του... Πραγματικά οι εγχώριοι @@ πρέπει να ψοφήσουν που πασάρουν στον κοσμάκη ό,τι γουστάρουν χωρίς να ειδοποιούν :mad: Και μετά λέμε για μαγαζιά που κλείνουν κλπ. Αφού δεν είμαστε πουθενά επαγγελματίες, τι να λέμε τώρα. Καλές αγορές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxidamos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Έστειλα 2 email ακόμα σε άλλα 2 καταστήματα και από Δευτέρα βλέπουμε πάλι. Κρατάω και την λύση του Trendelenburg υπόψιν, ~στα ίδια χρήματα κυμαίνεται και εκεί. In other news, βάζοντας στο καλάθι του co.uk το κινητό, προχωράει κάνονικά μέχρι το τελικό place order.. Λετε να μου κάνουν την χάρη; :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavr0s1 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 παιδια η αποφαση παρθηκε.... πηγα σημερα κ εκανα μεταφορα αριθμου... για να αγορασω με την εκπτωση το HTC ONE S.... ευτηχως στο μαγαζι ειχαν το γκρι.... οποτε τη γλιτωσαμε με το μαυρο κ το ξεφλουδισμα.... αλλα με μια ματια που ειδα το κουτι εγραφε πανω μονο "dual core"... λετε ο επεξεργαστης να ειναι S3 κ οχι S4? κ αν ναι τη διαφορες εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4202562#post4202562 Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 παιδια η αποφαση παρθηκε.... πηγα σημερα κ εκανα μεταφορα αριθμου... για να αγορασω με την εκπτωση το HTC ONE S.... ευτηχως στο μαγαζι ειχαν το γκρι.... οποτε τη γλιτωσαμε με το μαυρο κ το ξεφλουδισμα.... αλλα με μια ματια που ειδα το κουτι εγραφε πανω μονο "dual core"... λετε ο επεξεργαστης να ειναι S3 κ οχι S4? κ αν ναι τη διαφορες εχουν? Τότε είναι με το S3 .Ακόμη κι έτσι το τηλέφωνο σκοτώνει. Είναι δικό σου θέμα αν θα το κρατήσεις . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Επιλεγω συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη σαν δισκο το βλεπει κατω δεξια στην ασφαλη καταργηση συσκευων μου δειχνει στον "Υπολογιστη" ενα αφαιρουμενο δισκο αλλα δεν ανοιγει για να δω τα περιεχομενα της μνημης του κινητου.:(:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Επιλεγω συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη σαν δισκο το βλεπει κατω δεξια στην ασφαλη καταργηση συσκευων μου δειχνει στον "Υπολογιστη" ενα αφαιρουμενο δισκο αλλα δεν ανοιγει για να δω τα περιεχομενα της μνημης του κινητου.:(:(:( Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη- και τικαρε το εντοπισμός σφαλμάτων USB και πες μου αν λύθηκε.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη- και τικαρε το εντοπισμός σφαλμάτων USB και πες μου αν λύθηκε.... Καλημερα .Οταν παω ρθυμισεις/εφαρμογες μου εμφανιζει οτι ειναι εγκατεστημενο .Δεν μπορω να βρω αυτο για την usb. Edit1 Τελικα η επιλογη ειναι στο ρυθμισεις / εφαρμογες /επιλογες για προγραμματιστες την κλικαρα αλλα τιποτα και παλι ενω εγκατεστησε προγραμμα οδηγησης της συσκευης Edit 2 Αλλαξα θυρα usb στο καλωδιο , κατηργησα το HTC Sync και βλεπει μια χαρα τον δισκο του κινητου Edited August 5, 2012 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλησπέρα και από μένα. Το έχει πάρει κανείς από WIND? Είναι με τον S3 ή τον S4? Είναι branded??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavr0s1 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 παιδια το εχει κανεις με το S3; αντιμετωπισε κανενα προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 παιδια το εχει κανεις με το S3; αντιμετωπισε κανενα προβλημα ? Κανένα πρόβλημα απολύτως . Το τηλέφωνο πηγαίνει σφαίρα παντού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 παιδια το εχει κανεις με το S3; αντιμετωπισε κανενα προβλημα ? Κανένα πρόβλημα απολύτως . Το τηλέφωνο πηγαίνει σφαίρα παντού. Κανενα απολυτως προβλημα..... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Κανενα απολυτως προβλημα..... Επιβεβαιώνω και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavr0s1 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) αντε παιδια το περιμενω πως κ πως.... παρειγγειλα κ τα accesories του... (θηκη κ screen protector)....;) το μονο που μενει να το παρω στα χερια μου....:D αυτο με το dropbox ξερετε πως λειτουργει? Edited August 6, 2012 by stavr0s1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 αντε παιδια το περιμενω πως κ πως.... παρειγγειλα κ τα accesories του... (θηκη κ screen protector)....;) το μονο που μενει να το παρω στα χερια μου....:D αυτο με το dropbox ξερετε πως λειτουργει? Απλα φτιαχνεις λογαριασμο στο dropbox. Δεν ειναι κατι δυσκολο φιλε μου... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Απλα φτιαχνεις λογαριασμο στο dropbox. Δεν ειναι κατι δυσκολο φιλε μου... και ακολουθείς τα βήματα στο mail που θα σου στείλουν (από dropbox). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλημερα. σημερα το πρωι παρατηρησα τρελη πτωση μπαταριας. Συγκεκριμενα, ενω χτες το βραδυ ειδα 40 λεπτα βιντεο κι επεσε 8%, μεσα σε 7 ωρες και με data/apps κλειστα επεσε 20%! να ειναι καμμια εφαρμογη?? Στο battery usage δεν φαινεται κατι τετοιο..μηπως οφειλεται στο δικτυο και στο κακο σημα που εχω σπιτι? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTsouro Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Την προηγούμενη Παρασκευή και μετά από αρκετό ψάξιμο αγόρασα το HTC One S Grey Z520E από e-shop στην Αθήνα. Το κουτί του είχε αυτοκόλλητο σε γερμανική γλώσσα και κατά το ξεκίνημα εμφανίζει το λογότυπο της T-mobile Γερμανίας. Υπάρχουν επίσης εγκατεστημένες μερικές εφαρμογές που ανήκουν στην T-mobile. Το τηλέφωνο μετά από πλήρη φόρτιση με το ζόρι κρατάει 10-12 ώρες. Το σήμα έπαιζε από 0 έως 5 'μπάρες' μέχρι που το έβαλα σε λειτουργία GSM only και συνήλθε... Φεύγοντας από το WiFi του σπιτιού θεωρεί ότι το ίδιο δίκτυο υπάρχει και στη δουλειά. Σβήνω το WiFi το ξαναανάβω και συνδέεται στο σωστό (της δουλειάς), Επιστρέφοντας στο σπίτι μία από τα ίδια αντίστροφα... Έχω την έκδοση firmware 1.77 και ενεργοποιημένο Bluetooth, WiFi & σύνδεση data. Έχοντας ψάξει πριν την αγορά για αναφερθέντα παρόμοια προβλήματα ήμουν ευτυχής για το ότι δεν φαινόταν να υπάρχουν... Πλήρης απογοήτευση και να σκεφθεί κανείς ότι αντικαθιστά 2,5 ετών HTC Desire... Έχω πέσει σε βλαμένο κομάτι; Κάποιος με αντίστοιχες εμπειρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Την προηγούμενη Παρασκευή και μετά από αρκετό ψάξιμο αγόρασα το HTC One S Grey Z520E από e-shop στην Αθήνα. Το κουτί του είχε αυτοκόλλητο σε γερμανική γλώσσα και κατά το ξεκίνημα εμφανίζει το λογότυπο της T-mobile Γερμανίας. Υπάρχουν επίσης εγκατεστημένες μερικές εφαρμογές που ανήκουν στην T-mobile. Το τηλέφωνο μετά από πλήρη φόρτιση με το ζόρι κρατάει 10-12 ώρες. Το σήμα έπαιζε από 0 έως 5 'μπάρες' μέχρι που το έβαλα σε λειτουργία GSM only και συνήλθε... Φεύγοντας από το WiFi του σπιτιού θεωρεί ότι το ίδιο δίκτυο υπάρχει και στη δουλειά. Σβήνω το WiFi το ξαναανάβω και συνδέεται στο σωστό (της δουλειάς), Επιστρέφοντας στο σπίτι μία από τα ίδια αντίστροφα... Έχω την έκδοση firmware 1.77 και ενεργοποιημένο Bluetooth, WiFi & σύνδεση data. Έχοντας ψάξει πριν την αγορά για αναφερθέντα παρόμοια προβλήματα ήμουν ευτυχής για το ότι δεν φαινόταν να υπάρχουν... Πλήρης απογοήτευση και να σκεφθεί κανείς ότι αντικαθιστά 2,5 ετών HTC Desire... Έχω πέσει σε βλαμένο κομάτι; Κάποιος με αντίστοιχες εμπειρίες; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στα συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά από τη στιγμή που το κινητό σου είναι branded (T-mobile), επιστροφή άμεσα στο κατάστημα αγοράς και απαίτηση επιστροφής χρημάτων (δεν ζήτησες και δεν ενημερώθηκες ότι είναι branded!!!). Τα branded κινητά δεν καλύπτονται από εγγύηση από το επίσημο service της HTC στην Ελλάδα την Arvato!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts