Mythozz Δημοσιεύτηκε April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2012 [imgalign]http://news.myphone.gr/my.png[/imgalign]Πέντε (5) θήκες - συλλεκτικές- της Marvel μία προσφορά του Golden-i είναι πλέον δικές σας, αφού τη Δευτέρα το πρωί θα αποσταλλούν στους 5 τυχερούς που... κέρδισαν στην κλήρωσή μας. Οι συγκεκριμένες θήκες αποτελούν τμήμα της σειράς των 8 Marvel συλλεκτικών θηκών του Golden-i για iPhone 4/4S (αλλά και iPod Touch αν θέλετε), που - από την προσωπική μου εμπειρία- προσφέρουν τέλεια πραγματικά εφαρμογή στο iPhone και απλά μαγική υφή (satin coated) που παρά την σκληρή της αίσθηση, μοιάζει... με μετάξι. Για όσους ενδιαφέρονται, στη συλλογή θα βρείτε ακόμα τρεις θήκες με θέμα τους ήρωες της Marvel διαθέσιμες για iPhone 4/4S αλλά και iPod Touch. Μπορείτε να δείτε ποιοι είναι αυτοί στην αντίστοιχη σελίδα του Golden-i εδώ. Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στη συγκεκριμένη κλήρωση, και... ετοιμαστείτε γιατί έρχονται και άλλες. Οι 5 νικητές λοιπόν για τις ισάριθμες θήκες της Marvel για iPhone 4/4S είναι - μετά από κλήρωση - οι: fostirop karaLRS arish anastas95 subsky Έχουν όλοι ειδοποιηθεί με PM και email. Παρακαλούνται να μου απαντήσουν με το ποια θήκη θέλει ο καθένας τους. Όπως αναφέρθηκε στους Όρους, θα επιλέξουν θήκες με τη σειρά που κληρώθηκαν. Αν θέλουν μετά να ανταλλάξουν θήκες, το κάνουν μεταξύ τους :) Παιδιά, ελπίζω να τις ευχαριστηθείτε! [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Τη δικιά μου μόλις την έλαβα και είναι φοβερή!!! Thanks myphone :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλημέρα Χτες έλαβα και την δικιά μου!!! Όμορφη, λεπτή και πολύ καλή ποιότητα! Σας ευχαριστώ!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subsky Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλημέρα Χθες έλαβα και γω τη θήκη μου! Τέλειο δώρο!Να κάνετε συχνά τέτοιους διαγωνισμούς Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ευχαριστώ πολύ, αν και έχει καιρό που την έλαβα :lol: Σι για :cool: That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts