undergroundland Δημοσιεύτηκε April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2012 Ξέρει κανείς από ασύρματη σύνδεση, μπορεί κάποιος να βρεί που μένεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ξέρει κανείς από ασύρματη σύνδεση, μπορεί κάποιος να βρεί που μένεις; τι εννοείς; μπαίνεις απο κάποιο ασύρματο και θέλεις να δεις αν μπορεί να σε βρει κάποιος;;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undergroundland Δημ. April 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 εννοώ ότι η σύνδεση που έχω είναι κοσμοτε ασύρματη (στικάκι), μπορεί να εντοπιστεί από ποιό σημείο μπαίνω; π.χ. σπό το σπίτι μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Με νορμάλ μέσα, λογικά μέχρι την περιοχή μπορούν να φτάσουν, άντε σε επίπεδο γειτονιάς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undergroundland Δημ. April 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Με νορμάλ μέσα, λογικά μέχρι την περιοχή μπορούν να φτάσουν, άντε σε επίπεδο γειτονιάς. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 εννοώ ότι η σύνδεση που έχω είναι κοσμοτε ασύρματη (στικάκι), μπορεί να εντοπιστεί από ποιό σημείο μπαίνω; π.χ. σπό το σπίτι μου; Τι νόημα έχει, αφού ξέρουν ΠΟΙΟΣ μπαίνει και κατ' επέκταση ΠΟΥ μένει...; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Με νορμάλ μέσα, λογικά μέχρι την περιοχή μπορούν να φτάσουν, άντε σε επίπεδο γειτονιάς. μπορούν με την ip..να φτάσουν και στο σπίτι...άσε, τα βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά γίνονται και στην πραγματικότητα αν θέλει κάποιος...βέβαια μετά πάμε σε προσωπικά δεδομένα κ.τ.λ Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts