sot20 Δημοσιεύτηκε April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2012 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα : χτές παρατήρησα ότι ξαφνικά ο υπολογιστής δε μπορεί να μπεί σε κατάσταση αναμονής. Έχω XP 32bit και πάω στην Έναρξη πατάω Σβήσιμο και στη συνέχεια Αναμονή. Αντί ο υπολογιστής να μπεί σε κανονική φάση αναμονής, σβήνει η οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα(ακόυγεται και για λίγο διαφορετικά κάποιο ανεμιστηράκι) και στη συνέχεια μπαίνει στο μενού των χρηστών(κολλάει για λίγο,4-5 δευτερόλεπτα) και μου ζητάει κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια όλα νορμάλ. Όμως δε μπορώ να μπώ σε αναμονή με τίποτα. Τί λέτε να φταίει ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 τι εγκατέστησες; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Όταν άρχισα να το παρατηρώ αυτό,μόλις είχα εγκαταστήσει το Msi Liveupdate 5 και μετά προσπάθησα να κάνω update στο bios της μητρικής αλλά κολλούσε και δε μπόρεσα να κάνω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Όταν άρχισα να το παρατηρώ αυτό,μόλις είχα εγκαταστήσει το Msi Liveupdate 5 και μετά προσπάθησα να κάνω update στο bios της μητρικής αλλά κολλούσε και δε μπόρεσα να κάνω κάτι. δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις..να δεις πως θα συμπεριφερθεί... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Δυστυχώς έχω κάνει σχεδόν τα πάντα... Και το απεγκατέστησα και επαναφορά συστήματος έκανα αλλά τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει. Κάτι πιο εξειδικευμένο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 bios update δοκίμασες; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Δυστυχώς ... Έκανα bios update το απόγευμα και μέσω του προγράμματος Asus Update έκανα flashαρισμα το πιο καινούργιο bios από αυτό που είχα. Μου λέει ότι έγινε 100% η διαδικασία και ότι χρειάζεται επανεκκίνηση ο υπολογιστής. Πατάω ναι και στη συνέχεια γίνεται επανεκκίνηση και ο υπολογιστής δουλεύει χωρίς να μπορεί να φορτώσει τίποτα !! Δηλαδή ξεκινάει κανονικά και δε φορτώνει ούτε Windows ούτε τίποτα και δε μπορεί να κάνει κάποια διαδικασία. Μηδέν ! Προσπάθησα να τρέξω τα cd της μητρικής και των windows Xp αλλά τίποτα !! Τα βάζω και δε κάνει τίποτα το pc. Πώς μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει τώρα ; Βοήθεια παιδιά !! Δεν έχω pc ! (ας είναι καλά το laptop που δεν είναι δικό μου !) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkount Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Στο Bios μπορείς να μπείς??? Μήπως εχεις συνδεδεμένο εξωτερικό σκληρό ή usb flash και δεν μπορεί να ξεκινήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Οχι δεν εχω κατι τετοιο συνδεδεμενο πανω στον υπολογιστη. Μαλλον χρειαζεται αλλαγη η μητρική γιατί αλλιώς δε θα δω φως στον οριζοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yz8826 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Καλα εμεινε εδω αυτο το τοπικ δηλαδη? Απορω πως κανεις δεν ανεφερε στο φιλο να κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις στο bios, μιας και οταν κανεις bios update, ειναι πολυ πιθανον να επεστρεψαν οι default ρυθμισεις και απλα να μη σου εβλεπε το δισκο σαν πρωτη συσκευη bootαρισματος... Ελπιζω να μην αλλαξες μητρικη γι' αυτο το λογο! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts