avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Λοιπόν.. Κατέβασε το stock signed recovery από εδώ. http://hoxroms.serveftp.com/Europe_1.29_RUU/recovery_signed.img και βάλτο στο c: στον υπολογιστή σου χύμα μαζί με τα 4 αρχεία που κατέβασες πριν. Κάνε επανεκκίνηση στο hox και μόλις σβήσει η οθόνη κράτα το volume button που χαμηλώνει την ένταση μέχρι να ανοίξει η οθόνη και σε βγάλει στο hboot mode που θα γράφει πάνω πάνω με ροζ γράμματα UNLOCKED. Συνέδεσε το hox στον υπολογιστή σου. Επέλεξε μέσω των κουμπιών της έντασης εκεί που γράφει fastboot και πάτα στο hox στη συνέχεια 1 φορά το power button. Άνοιξε ένα παράθυρο cmd στο desktop και γράψε cd c:/ Στη συνέχεια γράψε fastboot getvar all και κάνε post τι σου γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Πολυ καλο το my backup pro τελικα. Μετα το hard reset εστησα το τηλ οπως ηταν μεσα σε 10 λεπτακια:D Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μου φαίνεται ότι σε ζόρισα.. :p το κανα και μου εβγαλε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Τέλεια.!! Γράψε: fastboot flash recovery recovery_signed.img Μόλις τελειώσει γράψε: fastboot oem lock Mόλις τελειώσει και αυτό ο bootloader θα δείχνει ***RELOCKED*** Μόλις γίνει αυτό πές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Τέλεια.!! Γράψε: fastboot flash recovery recovery_signed.img Μόλις τελειώσει γράψε: fastboot oem lock Mόλις τελειώσει και αυτό ο bootloader θα δείχνει ***RELOCKED*** Μόλις γίνει αυτό πές μου. τωρα το χω ανοιχτο το κινητο να το κλεισω να ξανα κανω το προηγουμενο που μου ειπες και μετα αυτα η οπως ειμαι τωρα να το κλεισω και να κανω αυτα που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ξεκίνα από την αρχή. Όλα τα παραπάνω γίνονται μέσω fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ξεκίνα από την αρχή. Όλα τα παραπάνω γίνονται μέσω fastboot. ειμαι ετοιμος γραφει relocked και εχει ξανα μπει στο fastboot usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Τρέξε τώρα το RUU που κατέβασες πριν με δεξί κλικ και επέλεξε να το τρέξεις σαν διαχειριστής. Μόλις τελειώσει είσαι full stock με τη ROM 1.29.401.11 και θα μπορείς πλέον να βρείς την αναβάθμιση σε 2.17.401.2. Edited August 12, 2012 by avensakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Τρέξε τώρα το RUU που κατέβασες πριν με δεξί κλικ και επέλεξε να το τρέξεις σαν διαχειριστής. τα εκανα ολα και γραφει αποστολη μαλλον παμε καλα τα εκανα ολα και γραφει αποστολη μαλλον παμε καλα τελειωσε και ανοιξε το κινητο χρειαζεται κατι αλλο τωρα? στις γλωσσες που με εβαλε να διαλεξω δεν εχει ελληνικα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 12, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Πήγαινε ρυθμίσεις , πληροφορίες , ενημερώσεις λογισμικού και πάτα έλεγχος τώρα. Εννοείται ότι πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο internet (WiFi) καθώς η αναβάθμιση είναι 150mb Διάλεξε Αγγλικά προς το παρόν ή κατέβασε από το market το more locale2 και επέλεξε από κει τα Ελληνικά. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 12, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Πήγαινε ρυθμίσεις , πληροφορίες , ενημερώσεις λογισμικού και πάτα έλεγχος τώρα. Εννοείται ότι πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο internet (WiFi) καθώς η αναβάθμιση είναι 150mb βγαζει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση!!και ελληνικα δεν εχει. βγαζει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση!!και ελληνικα δεν εχει. στα ελληνικα το γυρισα αλλα αναβαθμιση δε παιζει. δε πειραζει λογικα μες στη βδομαδα θα τη παρω και εγω.ειδη πολλα εκανες σ ευχαριστω πολυ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 12, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Οκ φίλε μου μπήκες στο πνεύμα. Κατέβασε την εφαρμογή cid getter από το market και δες τι CID έχει η συσκευή σου. Αν δε λέει HTC__304 η συσκευή σου δεν είναι Ελληνική και γι'αυτό δεν έχεις by default Ελληνικά. Καλό Βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι το forum δεν είναι chat room. Γι' αυτό υπάρχουν άλλες υπηρεσίες ή τα pm's. Επίσης τα συνεχόμενα μηνύματα καλό θα είναι να αποφεύγονται. Πατήστε τροποποίηση και προσθέστε ότι θέλετε. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μολις μπηκα σε στοκ και αμεσως ενημερωση κοντα στα 148 mb !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Eιναι καποιος που δεν εχει παρει το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Eιναι καποιος που δεν εχει παρει το update? Δεν το εχω πάρει ακόμα. Το τηλ μου ειναι το 24αρι γερμανικο (T-mobile) αγορασμενο απο ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Δεν το εχω πάρει ακόμα. Το τηλ μου ειναι το 24αρι γερμανικο (T-mobile) αγορασμενο απο ελλαδα αρα δεν ειμαι ο μονος,πως βλεπεις απο που ειναι το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Ούτε εγώ την έχω πάρει την αναβάθμιση. Το δικό μου είναι 23αρι αγορασμένο απο expansys. Γιατί γίνεται όμως αυτό; Γιατί δεν τις δίνουν άμεσα σε όλους; Για οικονομία στους servers;;; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 για να παιδευουν το κοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 εχει κανενας cid HTC__001 ? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το CID να κοιτάτε,όχι το serial number. CID_001 σημαίνει Αγγλία και κατ επέκταση αναβαθμίσεις 7-10 μέρες αργοτερα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το CID να κοιτάτε,όχι το serial number. CID_001 σημαίνει Αγγλία και κατ επέκταση αναβαθμίσεις 7-10 μέρες αργοτερα. και μενα ετσι γραφει ro_cid HTC_001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrik Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Παιδιά ξέρει μήπως όποιος έχει πάρει το HOX απο expansys με κάποιο πρόβλημα και το έχει στείλει για αλλαγή, πόσο καιρό παίρνει ;oλη η διαδικασία ; και μια ακόμα ερώτηση: Το κινητό το πήρα 30 Mαίου, βρήκα μια κιτρινίλα στην οθόνη χτές και επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν να τους δώσω τα στοιχεία παραγγελίας για να μου ανοίξουν φάκελο επιστροφής. Εχουν περάσει όμως 2,5 μήνες από την αγορά. Ρωτάω μήπως κανείς ξέρει, μιας και μου λένε για φάκελο επιστροφής, λέτε να μου δώσουν άλλο η θα το στείλουν στην HTC για επισκευή. Edited August 13, 2012 by nekrik Παράθεση HTC ONE Silver / S-Off / SuperCid /Hboot:1.54/ Rom: ARHD 12.1 / Kernel: Elemental X v3.4 / CPU:@1.99 Ghz 1.205 V / GPU:@450 Mhz / CPU-GPU Gov: Intellidemand-Simple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά ξέρει μήπως όποιος έχει πάρει το HOX απο expansys με κάποιο πρόβλημα και το έχει στείλει για αλλαγή, πόσο καιρό παίρνει ;oλη η διαδικασία ; και μια ακόμα ερώτηση: Το κινητό το πήρα 30 Mαίου, βρήκα μια κιτρινίλα στην οθόνη χτές και επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν να τους δώσω τα στοιχεία παραγγελίας για να μου ανοίξουν φάκελο επιστροφής. Εχουν περάσει όμως 2,5 μήνες από την αγορά. Ρωτάω μήπως κανείς ξέρει, μιας και μου λένε για φάκελο επιστροφής, λέτε να μου δώσουν άλλο η θα το στείλουν στην HTC για επισκευή. Φίλε από την στιγμή που έχει περάσει τόσος καιρός, θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καθόλου με το expansys αλλά να πας κατευθείαν στην arvato... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Stock htc one X Παιζοντας ενα παιχνιδακι σε κλιματιζομενο δωματιο.. Ειδατε μεγαλητερη θερμοκρασια απο αυτην? Αυτό είναι λιγο.το δικό μου την άλλη φορά το είχα στην φόρτιση και έπαιζα ένα παιχνίδι online και με πήρε ο ύπνος.όταν άνοιξα τα μάτια μου η θερμοκρασία ήταν 74 βαθμούς.δεν μπορούσα να το πιάσω.μετά από κανένα 5 λεπτο σκέφτηκα να το βγάλω φωτο αλλά είχε πέσει στους 60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts