Pragmatist Δημοσιεύτηκε April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Πριν δύο χρόνια πήρα ένα λαπτοπ sony waio χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνονται οι δίσκοι ανάκτησης. Κατά την αρχική του χρήση έβγαιναν μηνύματα που προειδοποιούσαν για τη δημιουργία τέτοιων δίσκων κάτι όμως που δεν έκανα γιατί δεν είχα τη σχετική γνώση. Τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει μία "καθυστέρηση" στις λειτουργίες του και η ενσωματωμένη κάμερά του δε λειτουργεί. Καθηγητής πληροφορικής μου είπε ότι πιθανόν να ευθύνεται ιος γι'αυτό. Πώς μπορώ εγώ τώρα να κάνω format? Πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη για να μου το κάνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 έχεις κάποιο cd με windows; αν ναι, μπουτάρεις, φορμάρεις το δίσκο, εγκατάσταση των windows και όλα οκ μετά. drivers θα βρεις σιγουρα στο νετ μη ξεχάσεις να κρατήσεις back up τα δεδομένα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pragmatist Δημ. April 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ευχαριστώ πολύ!! Δεν έχω cd windows. Θα πρέπει να το αγοράσω αυτό από κάπου έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ευχαριστώ πολύ!! Δεν έχω cd windows. Θα πρέπει να το αγοράσω αυτό από κάπου έτσι? Συνήθως τα vaio και πολλοί υπολογιστές τώρα πια έχουν μέσα τους partition για recovery, όπου με λίγα λόγια ξεκινάς από εκεί μία αυτόματη διαδικασία, ο υπολογιστής φορμάρεται μόνος του, περνούν τα απαραίτητα προγράμματα και επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν μόλις τον άνοιξες για πρώτη φορά. Μέσα στα προγράμματα θα υπάρχει λογικά κάποιο vaio care ή κάτι αντίστοιχο. Αν δεν βγάλεις άκρη έτσι να πάρεις τηλέφωνο την Sony, έχουν πολύ καλό customer support για να καθοδηγήσουν βήμα-βήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pragmatist Δημ. April 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Συνήθως τα vaio και πολλοί υπολογιστές τώρα πια έχουν μέσα τους partition για recovery, όπου με λίγα λόγια ξεκινάς από εκεί μία αυτόματη διαδικασία, ο υπολογιστής φορμάρεται μόνος του, περνούν τα απαραίτητα προγράμματα και επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν μόλις τον άνοιξες για πρώτη φορά. Μέσα στα προγράμματα θα υπάρχει λογικά κάποιο vaio care ή κάτι αντίστοιχο. Αν δεν βγάλεις άκρη έτσι να πάρεις τηλέφωνο την Sony, έχουν πολύ καλό customer support για να καθοδηγήσουν βήμα-βήμα Ωραία!Θα το ψάξω έτσι! Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts