Vrasidas Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 36 προσωρινά δωρεάν και 47 με έκπτωση εφαρμογές εδώ Η σημερινή λίστα του Ubuntu vibes εδώ Καλά κατεβάσματα και καλή διασκέδαση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 59 προσωρινά δωρεάν και 111 με έκπτωση εφαρμογές εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 33 προσωρινά δωρεάν και 47 με έκπτωση εφαρμογές εδώ Ubutnu Vibes για 23/2/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 23 προσωρινά δωρεάν και 48 με έκπτωση εφαρμογές εδώ Ubuntu vibes για 25/2/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdriv Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Vrasidas rocks!!!!!!!!!!!! Ευχαριστουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 MyScript Calculator 2 φανταστικό! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myscript.calculator για άλλες 6 μέρες.. Παίζει να ξαναβγεί σε προσφορά?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdriv Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 MyScript Caclulator, πραγματικα μοναδικο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Παίζει να ξαναβγεί σε προσφορά?? Δεν είναι και απίθανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Παίζει να ξαναβγεί σε προσφορά??Μόνο οι προγραμματιστες ξέρουν. Βάλτο στην λίστα επιθυμιών να το παρακολουθείς αν θες. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Μόνο οι προγραμματιστες ξέρουν. Βάλτο στην λίστα επιθυμιών να το παρακολουθείς αν θες. [Στάλθηκε από μόνο του] Είναι για φίλο μου. Εγώ το έχω κατεβάσει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Είναι για φίλο μου. Εγώ το έχω κατεβάσει. Αν είναι καλός σου φίλος μπορείς να τον προσθέσεις στην οικογένεια σου στο google play και να μοιραστείς μαζί του τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει. Αν βέβαια δεν έχεις ήδη φτάσει το μέγιστο αριθμό ατόμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 (edited) Αν είναι καλός σου φίλος μπορείς να τον προσθέσεις στην οικογένεια σου στο google play και να μοιραστείς μαζί του τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει. Αν βέβαια δεν έχεις ήδη φτάσει το μέγιστο αριθμό ατόμωνΟυπς το είπες τώρα; Τι έχασα; Πώς γίνεται αυτό; Βρήκα από που γίνεται αλλά όπως θυμόμουν country not supported .... Sent from my LG-H870 using Tapatalk Edited February 28, 2019 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ουπς το είπες τώρα; Τι έχασα; Πώς γίνεται αυτό; Βρήκα από που γίνεται αλλά όπως θυμόμουν country not supported .... Sent from my LG-H870 using Tapatalk Ποια χώρα έχεις δηλώσει στην διεύθυνση σου; εγώ είχα Αμερική και μου έβγαζε αυτό το error. Το γύρισα σε Ελλάδα και έπαιξε κανονικά. Για δες το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Ποια χώρα έχεις δηλώσει στην διεύθυνση σου; εγώ είχα Αμερική και μου έβγαζε αυτό το error. Το γύρισα σε Ελλάδα και έπαιξε κανονικά. Για δες τοΕλλάδα έχω, κάποια στιγμή είχα ορίσει Γερμανία, αλλά τώρα το έχω μόνιμα Ελλάδα. Άκυρο, το είχα Γερμανία Edited March 1, 2019 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ελλάδα έχω, κάποια στιγμή είχα ορίσει Γερμανία, αλλά τώρα το έχω μόνιμα Ελλάδα. Άκυρο, το είχα Γερμανία Λογικά αν το γυρίσεις σε Ελλάδα (υπόψιν σε αφήνει να το αλλάξεις μόνο μια φορά το χρόνο, οπότε ξεχνάς τυχόν προσφορές ή καλύτερες τιμές που έχει το Γερμανικό play store) θα σου ανοίξει την family library Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Mirage: Illusions game https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Illam.Mirage Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 32 προσωρινά δωρεάν και 22 με έκπτωση εδώ Ubuntu vibes 1/3/2019 εδώ Καλό μήνα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 9 παιχνιδια, δωρεαν αυτη τη περίοδο https://techmaniacs.gr/9-epi-pliromi-paichnidia-gia-to-android-entelos-dorean-gia-ligo-diastima/ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 33 προσωρινά δωρεάν και 43 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Ubuntu vibes 5/3/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 33 προσωρινά δωρεάν και 45 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Ubuntu vibes 8/3/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 37 προσωρινά δωρεάν δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια και 59 με έκπτωση εδώ Ubuntu vibes 11/3/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 24 προσωρινά δωρεάν και 50 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Ubuntu vibes 13/3/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 34 δωρεάν και 52 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Έχει ξεχωρίσει αυτό Planescape: Torment: Enhanced Edition και αυτό Evoland 2. Το Ubuntu vibes για 15/3/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλή εβδομάδα, 112 προσωρινά δωρεάν και 37 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Ubuntu vibes 18/3/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 34 προσωρινά δωρεάν και 49 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Ubuntu vibes 20/3/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts