CmP Δημοσιεύτηκε May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 19, 2004 Εχω δύο PC σπίτι και θέλω να τα συνδέσω μεταξύ τους σε δίκτυο. Έχω αγοράσει μία κάρτα για τον έναν γιατι ο άλλος έχει ενσωματωμένη. Στο ένα PC έχω Windows XP Pro και στο άλλο PC Windows 98 se.Ποιες είναι οι ρυθμήσεις που θα πρέπει να κάνω για παίζει το δίκτυο?? Παράθεση Motherboard: P4 C800 Deluxe CPU: P4 2.80Ghz RAM: 1024Mb Hard Disk: SATA MAXTOR 80Gb x2 Video Card: ATI Radeon 9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Έχω απαντήσει στο προηγούμενο post που έκανες, απλα αγνόησε την αγορά καρτων δικτύου που έχω αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Δες εδω: http://shipleysystems.com/TechSupport/NetworkCables/NetworkCableColorCodes.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts