seeker Δημοσιεύτηκε May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 19, 2004 Ξέρετε κάποιο καλό Software για Ανίχνευση Κίνησης? Υπάρχει κάποιο δωρεάν? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Oi WebCameres tis Creative exoun standard tetoio software! To xrisimopoio kai kanei foberi douleia, ka8os einai kai idiaitera parametropoiisimo kai eukolo sti diaxeirisi! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Το software ανίχνευσης κίνησης δουλεύει με όλες τις συμβατές Web Cameras. Μπορεί να κλειδώθεί, λύθηκε :) Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Μην το κλείσετε ακόμα please! Εγώ έχω αγοράσει αυτήν την camera Αλλά ενώ λέει ότι μπορεί να καταγράφει την κίνηση δεν ξέρω πως το κάνει. Αν την έχει κάποιος και το έχει κάνει ή κάποιο software αν υπάρχει μπορεί να το πει? :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niriida Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 apo programmatakia pou exw dokimasei, kala eivai to digi-watcher kai to homewatcher :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 http://www.gotchanow.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Σας ευχαριστώ πολλύ παιδιά Αλλά μήπως υπάρχει και το κλειδάκι κάποιου απο αυτά τα προγράμματα? :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Εγω βρήκα το TinCam και είμαι ΟΚ Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (19 Μάι. 2004 , 19:39) Σας ευχαριστώ πολλύ παιδιά Αλλά μήπως υπάρχει και το κλειδάκι κάποιου απο αυτά τα προγράμματα? :) Υπαρχει φυσικα αλλα δεν μπορει να δημοσηευτει εδω οπως καταλαβαινεις...! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts