deathmetal Δημοσιεύτηκε March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2012 γεια σας Αρχικα εχω xp pro ver.2002 και SP 3 AMD athlon x2 dual core 2.11ghz 3.00gb of ram ρε παιδια εχω μια τηλεοραση που την συνδεω με Hdmi στο pc Πριν το format ανοιγωντας τη τηλεοραση ολα.. μετα το format Με το που ανοιγω τη τηλεοραση βγαινει μια μπλε οθονη και Κανει το Pc format... ξερετε τι παιζει ;;; εν το μεταξυ μετα το format παιζει κανονικα....παραξενα πραγματα.. ευχαριστω πολυ. Παράθεση ΑΝ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΛΑΘΟΥΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕ.:p Ηράκλειτος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Όταν γράφεις format τι ακριβώς εννοείς; επανεκκίνηση; Αν θέλεις να σε βοηθήσει κάποιος, ίσως θα πρέπει να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος ή περιγραφικός. Αντί για αποσιωπητικά (...) γράψε καλύτερα ολόκληρη την πρόταση. Edited March 12, 2012 by VaradeRo Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 γεια σας Αρχικα εχω xp pro ver.2002 και SP 3 AMD athlon x2 dual core 2.11ghz 3.00gb of ram ρε παιδια εχω μια τηλεοραση που την συνδεω με Hdmi στο pc Πριν το format ανοιγωντας τη τηλεοραση ολα.. μετα το format Με το που ανοιγω τη τηλεοραση βγαινει μια μπλε οθονη και Κανει το Pc format... ξερετε τι παιζει ;;; εν το μεταξυ μετα το format παιζει κανονικα....παραξενα πραγματα.. ευχαριστω πολυ. Βγάλε και κανένα screenshot να δούμε τι σου βγάζει.... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Drivers για την κάρτα γραφικών πέρασες μετά το format?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Drivers για την κάρτα γραφικών πέρασες μετά το format?? +1 10 χαρακτ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathmetal Δημ. March 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 (edited) Να είστε καλά για τα σχόλια σας.ευχαριστώ. έχω το cd της motherboard της asus που έχει και για τη κάρτα γραφικών nVidia έκανα κανονικά την εγκατάσταση. Το πρόβλημα γιατί μπορεί να μην έγινα πολύ σαφής και σορρυ..είναι το pc ανοίγει όλα comple και γραφικά και μια χαρά όλα..όταν ανοίγω την τηλεόραση που είναι με hdmi σύνδεση γίνεται μπλε η οθόνη και μου κάνει restart το pc...λογικά είναι πρόβλημα με τους drivers το έψαξα γιατί οντωs το cd Που του έβαλα μου έβγαζε error κατα την εγκατασταση των drivers.. τους βρηκα κιολας απο την nvidia αλλα παλι το ιδιο. πιθανόν να έκανα λάθος κατά την εγκατάσταση των dRIVES. τώρα τα έσβησα όλα και ξανά πέρασα από την αρχή όλους τους drivers και δεν είδα να μου βγάζει μπλε οθόνη θα το ξαναδώ σήμερα πάλι.. φίλε μου δεν ξέρω τι είναι το screenshot Edited March 16, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ΑΝ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΛΑΘΟΥΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕ.:p Ηράκλειτος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathmetal Δημ. March 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 δεν ξερω εχω βρει τους drivers τους εχω περασει κανονικα δεν ειναι η πρωτη φορα σε pc ... συνεχιζει και μου βγαζει μπλε οθονη κανει restar και μετα βλεπω τη τελοραση ...ισως να τα εχει παιξει η καρτα γραφικων...:ninja: Παράθεση ΑΝ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΛΑΘΟΥΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕ.:p Ηράκλειτος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 φίλε μου δεν ξέρω τι είναι το screenshot ανέβασε μια φωτό της μπλε οθόνης...να δούμε τι λέει. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathmetal Δημ. March 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Απο το κινητο ειναι η φωτο ελπιζω να βγαινει μια ακρη. :worry: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24570&stc=1&d=1332779545 για δειτε εδω. Edited March 26, 2012 by mcde Παράθεση ΑΝ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΛΑΘΟΥΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕ.:p Ηράκλειτος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 το λάθος που γράφει το έχεις ψάξει στο google ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathmetal Δημ. March 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 http://support.microsoft.com/kb/330182#top αυτο καταφερα να βρω..και το ψαχνω απο εκει. εχεις κατι καλυτερο ρε φιλε; Παράθεση ΑΝ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΛΑΘΟΥΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕ.:p Ηράκλειτος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts