Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ Σ΄ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΤΙΜ" ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ.

ΤΟ 6630 ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΛΟΓ/ΜΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΕΥΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 409 ΕΥΡΩ. Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ 650 ΕΥΡΩ.

ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΛ. ΣΤΟ 1260 (ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ "ΤΙΜ").

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ.

ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ:

α) ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ

β) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ POST ΣΤΟ FORUM) ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ(ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ) 595 ΕΥΡΩ

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Η ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ 650 ΕΥΡΩ.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

to proti kommati apo Italia einai gegonos,o mirrorofsorrow tha to ehei sta heria toy soon (o cicilianos tyrise to logo toy)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=643083#post643083
Greek Android & iOS users (FB group)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (16 Νοέ. 2004 , 21:23)

Να κάνω μια πρόβλεψη?

Πιστεύω η Vodafone θα το λανσάρει πρώτη με αυτοκόλλητα vodafone με έτοιμες ρυθμισεις για να μπαινουμε καετευθείαν στο vodafone live με υπηρεσίες 3G και άλλα καλουδια...και όλα αυτα σε ένα πακέτο με σπεσιαλ τιμή !!!

Παω να το πάρω αν γίνει αυτο...

Eστειλα mail στη Vodafone και μου ειπαν πως το 6630 θα ειναι διαθεσιμο απο τα Vodafone Shops απο Φεβρουαριο και μετα...Κατα λεξη! :worry: :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (17 Νοέ. 2004 , 01:01)

Eστειλα mail στη Vodafone και μου ειπαν πως το 6630 θα ειναι διαθεσιμο απο τα Vodafone Shops απο Φεβρουαριο και μετα...Κατα λεξη! :worry: :worry:

ε δεν νομιζω να το καθυστερησουν τοσο.υποτιθεται θελουν να προωθησουν και τις συσκευες 3G.πιστευω μες το Δεκεμβρη το πολυ θα το εχουν...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (17 Νοέ. 2004 , 01:04)

ε δεν νομιζω να το καθυστερησουν τοσο.υποτιθεται θελουν να προωθησουν και τις συσκευες 3G.πιστευω μες το Δεκεμβρη το πολυ θα το εχουν...

Δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.Υπαλληλος της Vodafone μου το εγραψε σε email.Εξαλλου,αν σκεφτεις οτι για το 6670 λεει ''διαθεσιμοτητα απο 22/12'' φαντασου για το 6630... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (17 Νοέ. 2004 , 01:34)

Δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.Υπαλληλος της Vodafone μου το εγραψε σε email.Εξαλλου,αν σκεφτεις οτι για το 6670 λεει ''διαθεσιμοτητα απο 22/12'' φαντασου για το 6630... :o

Οχι φιλε μου δεν ειπα οτι το εβγαλες απο το μυαλο σου.Απλα μου φαινεται παραξενο να καθυστερησει τοσο...τα νοκια shop θα το φερουν το πολυ μεχρι πρωτη βδομαδα Δεκεμβρη.Εστειλα παντως κι εγω mail στην vodafone για το v902 για να δω απο περιεργια τι θα μου απαντησουν...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blusprint (16 Νοέ. 2004 , 13:37)

a epishs na anafero kapoies entiposeis italon katoxon pou diabazo sta forum.se para polla kommatia,sxedon ola to thlefono kanei restart kamia dekaria fores th mera kai kapoioi ligoi ta gyrisan piso kai phran ta lefta tous.bebaia oi perissoteroi den kseneronoun alla perimenoun thn anabathmish.(an tyxon lynetai me ayth)h ekdosh pou exei eggatesthmeni to thlefono einai 3.19 27-10-04 RM1 an thymamai kala.sthn ellada isos na erthei me allh ekdosh,who knows.

deyterh ksenera hrthe otan eidan oti to route66 den einai symbato me thn rs-mmc ths syskeyasias opote de douleyei.

epishs kati pou den ksero kata poso endiaferei einai oti de synergazetai me ta bluetooth handsfree ths ...motorola!

ta thetika ta kserete oloi!!!

Ox...Sx1 mu thimizei afto(an k ekei to Motorolla duleve mia xara!)

Kati mu leei pos epidi exo k ena oikonomiko prob afto to kero(an k ta 300 ta exo), tha kano delay..mexri tis giortes...Min mu vgei pali Sx1 h dulia(standar exei ta 15 restart tin evdomada, k alla 2 px format ton mina:P), k trexo k den ftano...

Mallon ipomoni...ine polla ta lefta (valte oti onoma thete meta)....

Wanna Play ??

www.gamers.gr

Πηρα σημερα σε νοκια shop και μου ειπαν πως σε καμια ωρα θα το εχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηρα στο καταστημα 3 Σεπτεμβριου....

Θα ξαναπαρω σε καμια ωρααααα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili (17 Νοέ. 2004 , 13:09)

Σήμερα παραδίδονται τα πρώτα 6630 στα Nokia Shops... Από ένα-δύο σε κάθε σημείο σε πρώτη φάση.

Eσυ φιλε εχεις κανενα? :p

Σήμερα παραδίδονται τα πρώτα 6630 στα Nokia Shops... Από ένα-δύο σε κάθε σημείο σε πρώτη φάση.

Εδω στο Nokia Shop στη Ροδο παντως επιμενουν να μου λενε οτι θα ερθει στο τελος του μηνα !!! Γιατι τετοια διαφορα μεταξυ Nokia Shops; !

εγω πηρα τηλ στο νοκια club κορυδαλλου και μου ειπαν περιμενουν λιγα κομματια εως την παρασκευη στην τιμη των 570 ευρω... :eek:

Και μενα αυτο μου ειπαν στο Νοκια shop Νεας Σμυρνης ,

σε περισσοτερες ποσοτητες απο το τελος του μηνα,δηλ απο

την αλλη εβδομαδα ,560€

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μίλησα με το Nokia shop στο Γαλάτσι σήμερα το πρωί και μου είπαν για μέσα στη βδομάδα κάποια κομμάτια και τίμη γύρω στα 600 ευρώ. Τώρα αν το π.χ. 560, 570 το θεωρεί γύρω στα 600 ευρώ δεν ξέρω. Κατα τη γνώμη μου από την επόμενη βδομάδα θα υπάρχουν πιο πολλά κομμάτια σε όλη την Αθήνα. Στους υπόλοιπους πότε? Στο ΓΕΡΜΑΝΟ ας πούμε.....

Αν ο Παράδεισος δεν έχει γυναίκες, αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα......

Εγώ δε θα πάω!

Παιδιά να πάω να πάρω ένα Ν 6630 να του βάλω μια τεράστια mmc να το φορτώσω με χιλιάδες εφαρμογές να το κάνω αεροπλάνο...?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (17 Νοέ. 2004 , 14:23)

Παιδιά να πάω να πάρω ένα Ν 6630 να του βάλω μια τεράστια mmc να το φορτώσω με χιλιάδες εφαρμογές να το κάνω αεροπλάνο...?

Τωρα ερωτηση ειναι αυτη ? :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

mia mikro diorthosi den einai mmc alla rsmmc :p :p :p

http://www.danasoft.com/sig/stoNeheadsgf.jpg

ξερει κανεις το τροπο για να σπουδασω... προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω................

Αγοραζοντας μια 512 rs-mmc το κανεις και U.F.O αν θελεις :p

Στην αρχη ειχα γραψει RS-mmc αλλα μετα λεω ασε μην μπερδευτουμε και εγραψα παλι mmc.Τι να κανω?

Μεγαλο Διλημα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (17 Νοέ. 2004 , 17:40)

Στην αρχη ειχα γραψει RS-mmc αλλα μετα λεω ασε μην μπερδευτουμε και εγραψα παλι mmc.Τι να κανω?

Μεγαλο Διλημα

Φιλε μου ποιο ακριβως ειναι το διλημμα σου? :confused:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (17 Νοέ. 2004 , 17:46)

Φιλε μου ποιο ακριβως ειναι το διλημμα σου? :confused:

A re sinenoisi!!!Koufeto.. (me tin kali ennoia)

:D

Oi "apestalmenoi" mou apo tin italia lene oti den to exoun brei akoma (stin romi einai,Oi kixeroi tha doun ta M-TV awards..... :: )

elpizo na min girisoun me adia ta xeria....

Kana neo apo italia?Stin Romi to exei dei kanenas ?

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

ginontai anarpasta ta 6630 stin Italia,perisoteroi tyhi eheis na to vreis se ena horio para se megali poli,etsi katalava.Pantos gia tin timi stin Ellada kapoy sta 580 euro ematha ego..kleftes reeeeeeeeeeeee
Greek Android & iOS users (FB group)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...