KennyDopeGr Δημοσιεύτηκε May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 18, 2004 Θέλω να αγοράσω μια μητρική που να υποστηρίζει δύο επεξεργαστές. Η ισχύς των επεξεργαστών θέλω να είναι πάνω απο 2 GHZ ο καθένας, δηλαδή να μου δίνουν τελικά πάνω απο 4 GHZ. Δώστε μου εναλλακτικές προτάσεις... thanks in advance ,KennyDope Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 ti ennoeis? server tha stiseis Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 file mou to na pareis ena systhma me 2 epeksergastes 2GHz den einai san na exeis ena epeksergasti sta 4GHz. Einai diaforetiki i filosofia kai gia na ekmetalleuteis tis extra epidoseis xreiazese programmata pou na ekmetalleuontai to multi-processing (p.x. photoshop, epeksergasias video klt) An epimeneis se mia lysi me dual Xeon epeksergastes, mitriki koitakse sto http://www.supermicro.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 δεν λεει μια στο κατω κατω αν βαλεις υδροψυξη σε ενα p4 στα 3,4 με καλη motherboard πιθανοτατα να ανεβει στα 4 και μπορει παραπανω... αντιθετα οι 2πλοι επεξεργαστες δρουν αλλιως.... και δεν εχουν ουσια για καθημερινη χρηση αφου ελαχιστα προγραμματα υποστιριζουν τετοια συστηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. May 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Δεν είναι για μένα η λύση, απλά ψάχνω απαντήσεις και προτάσεις για το πως θα λύσω το θέμα περί dual cpu. Περιμένω και άλλες προτάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1986 Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 mou exoun pei oti mporeis na valeis dual cpu kai tin mia cpu na tin xrisimopeieis gia paixnidia kai tin alli gia efarmoges....isxyei ayto?den to poli pistepsa kai epeidei eida ayto to thread peri dual cpu sas rwtaw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 ξεκινα πρωτα απο τι θελεις να κανεις με dual cpu. που θα την χρειαστεις. και μετα θα ακουσεις και προτασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 petro ti ennoeis gia ta paixnidia? an ennoeis oti mporeis na paizeis paixnidia kai na trexeis kai kati allo tautoxrona, ginete me ta win XP Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts