ardonhs Δημοσιεύτηκε March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2012 Καλησπερα Εχω περιπου 100 τραγουδια σε μορφη mp3 και θα ηθελα να τα γραψω σε cd. Εαν δοκιμασω να τα γραψω μεσω του media player, 'δεχεται' μονο 24, περιπου τραγουδια.. Τα εχω επιλεξει ολα, Αποστολη προς -> Μοναδα cd και γραφτηκαν ολα κανονικα, αλλα δεν επαιζαν στο ραδιο του αυτοκινητου. Ισως και στο cd player μου δεν θυμαμαι.. Πως μπορω να γραψω 100+ τραγουδια (μεχρι να γεμισει το cd) και να παιζει παντου ? (αυτοκινητο,ραδιο,pc) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Καλησπερα Εχω περιπου 100 τραγουδια σε μορφη mp3 και θα ηθελα να τα γραψω σε cd. Εαν δοκιμασω να τα γραψω μεσω του media player, 'δεχεται' μονο 24, περιπου τραγουδια.. Τα εχω επιλεξει ολα, Αποστολη προς -> Μοναδα cd και γραφτηκαν ολα κανονικα, αλλα δεν επαιζαν στο ραδιο του αυτοκινητου. Ισως και στο cd player μου δεν θυμαμαι.. Πως μπορω να γραψω 100+ τραγουδια (μεχρι να γεμισει το cd) και να παιζει παντου ? (αυτοκινητο,ραδιο,pc) Αν δεν υποστηρίζουν τα player σου αναπαραγωγή mp3/wma τότε δε γίνεται. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Αν δεν υποστηρίζουν τα player σου αναπαραγωγή mp3/wma τότε δε γίνεται. Τοτε πως παιζουν τα 24 τραγουδια mp3, γραμμενα μεσω του Media Player ? :confused: Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Γιατί το media player έγραψε ένα audio cd. Δεν γράφτηκαν mp3 δηλαδή, έγινε η απαραίτητη μετατροπή. Έχεις δηλαδή δύο επιλογές: 1) Να γράψεις Audio cd: Παίζει παντού αλλά χωράει λίγα τραγούδια, ανάλογα με τη διάρκεια τους και το δισκάκι που χρησιμοποιείς (π.χ. 60 λεπτά). 2) Να γράψεις data cd με τα mp3: Παίζει σε όσα μηχανήματα υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, σίγουρα στον υπολογιστή σου. Χωράει πάρα πολλά τραγούδια ανάλογα με το μέγεθος αρχείου. Αν π.χ. δεν υποστηρίζει το radiocd του αυτοκινήτου σου mp3cd δεν θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις. Τα γράφεις με software όπως το Nero. Edited March 9, 2012 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Γιατί το media player έγραψε ένα audio cd. Δεν γράφτηκαν mp3 δηλαδή, έγινε η απαραίτητη μετατροπή. Έχεις δηλαδή δύο επιλογές: 1) Να γράψεις Audio cd: Παίζει παντού αλλά χωράει λίγα τραγούδια, ανάλογα με τη διάρκεια τους και το δισκάκι που χρησιμοποιείς (π.χ. 60 λεπτά). 2) Να γράψεις data cd με τα mp3: Παίζει σε όσα μηχανήματα υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, σίγουρα στον υπολογιστή σου. Χωράει πάρα πολλά τραγούδια ανάλογα με το μέγεθος αρχείου. Αν π.χ. δεν υποστηρίζει το radiocd του αυτοκινήτου σου mp3cd δεν θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις. Τα γράφεις με software όπως το Nero. Καλημέρα Ευχαριστώ για την βοήθεια θα το δοκιμάσω Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts