Jump to content

Αντιγραφή παιχνιδιών PS2

mousi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θυμάμαι καλά, ο alcohol 120% έχει συγκεκριμένη επιλογή για να το πως να γράψεις CD και DVD για PS!!!Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος για το DVD γράφει DVD ο alcohol???Άμα γράφει είναι αυτό που χρειάζεσαι!!

• Απαντήσεις 77
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι γράφει ότι θέλεις.

Επίσης όταν του βάζεις το αυθεντικό πρέπει να το αναγνωρίζει αμέσως γιατί σου εξαφανίζει τις επιλογές προστασίας.

Το γράφεις και παίζει.

Είναι πολύ απλό.

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (13 Νοέ. 2004 , 15:28)

Εχω γραψει τα παρακατω αρχεια σε αδειο DVD, και το βαζω στο PS2 αλλα δεν μου το παιζει. Μηπως κανω καποιο λαθος;

Τωρα με αυτα τα αρχεια βρισκετε καποιο λαθος, η στην εγγραφη εγινε καποια μπηνια;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Μην ψάχνεσαι με αρχεία κλπ κατέβασε τον alcohol 120% ο οποίος είναι πρόγραμμα εγγραφής όπως και το Nero όμως ακόμα και να βάλεις original DVD θα το αναγνωρίσει και θα αφαιρέσει τις επιλογές προστασίας και απλά θα το κάνει copy και θα παίζει κανονικότατα!!!

Απο το νετ κατεβασα το παιχνιδι αυτο.

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Νομίζω ότι ο alcohol έχει και επιλογή να γράψεις DVD για PS2 από αρχεία στον δίσκο σου εσύ απλά θα του υποδείξεις ότι θέλεις DVD για PS2 και φυσικά τον φάκελο που έχει τα αρχεία!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chtrox (12 Νοέ. 2004 , 11:23)

Ναι, το βάζεις στην αρχή και μετά το παιχνίδι και όλα ωραία όλα καλά. Το DVD είχε όταν το πήρα γύρω στα 100 ευρώ, αλλά λέγεται ότι μακροπρόθεσμα χαλάει την κεφαλή. Θα σου έλεγα να καταλήξεις σε ένα Messiah-2, που είναι πολύ αξιόπιστο.

το messiah-2 τι ειναι?το cd αυτο που μπουταρει πριν παιξει ενα αντεγραμμενο παιχνιδι που μπορουμε να το βρουμε?

To messiah file einai to kalitero tsipaki pou kiklofori gia ps2!kai tha sas protina gia antigrafi paixnidion ps2 'h pc games h klaiteri lisi einai to blindwrite!Antigrafi ta panta!!!

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Protino Blindwrite dioti exei tixi dio paixnidia, opos to basketball manager gia pc,dokimasa na to antigrapso me 11 programs eggrafis k me kanena eno to antegrafan ola na mhn paizi to game.Mono me blindwrite antigraftike jet!

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Λοιπόν και τα δυο προγράμματα (Nero k Alcohol) ειναι μια χαρα κανουν την δουλεια τους απλα μερικες φορες καποια παιχνιδια δεν αντιγραφονται με το ενα η το αλλο οποτε καλυτερα ειναι να τα εχεις και τα δυο ετσι κι αλλιως δεν θα παθεις και τιποτα ;) .

Αντε και καλες αντιγραφες .

Θα ρωτησω κατι σχετικο ασχετο... Μηπως ξερει κανεις που θα βρω να κατεβασω παιχνιδια για το PS1 στο ιντερνετ γιατι τοσο καιρο που ψαχνω δεν βρηκα και εχω βαρεθει τα παλια που εχω...
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος profion85 (13 Νοέ. 2004 , 22:19)

Protino Blindwrite dioti exei tixi dio paixnidia, opos to basketball manager gia pc,dokimasa na to antigrapso me 11 programs eggrafis k me kanena eno to antegrafan ola na mhn paizi to game.Mono me blindwrite antigraftike jet!

Με Nero και Alcohol 120% δεν αντιγράφηκαν??? :confused:

Anyway εγώ είμαι πάντα ανοιχτός σε καινούργιες προτάσεις που μπορώ να βρω το programme που αναφέρεις??? :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer (14 Νοέ. 2004 , 05:52)

Με Nero και Alcohol 120% δεν αντιγράφηκαν??? :confused:

Anyway εγώ είμαι πάντα ανοιχτός σε καινούργιες προτάσεις που μπορώ να βρω το programme που αναφέρεις??? :D

Και εμένα παράξενο μου ακούγεται φίλε :) τέλος πάντον έκανα ενα τσεκάρισμα απο που να το βρώ και τι κάνει εδώ είσαι http://www.download.com/BlindWrite/3000-2242_4-10332080.html

BTW είναι trial version 21 ημερών οπότε χρειάζεται να βρείς ενα σπαστήρι γι αυτό (*****). :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (14 Νοέ. 2004 , 12:03)

Και εμένα παράξενο μου ακούγεται φίλε :) τέλος πάντον έκανα ενα τσεκάρισμα απο που να το βρώ και τι κάνει εδώ είσαι http://www.download.com/BlindWrite/3000-2242_4-10332080.html

BTW είναι trial version 21 ημερών οπότε χρειάζεται να βρείς ενα σπαστήρι γι αυτό (*****). :whistle:

Είδα και την τελευταία έκδοση από cjb που μου έδωσες το link και μετά ξέρεις από SuprNova :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi ( 4 Οκτ. 2004 , 03:12)

[Πρόβλημα] Έγραψα το Colin McRae 2005 και δεν το παίζει... μου βγάζει το Playstation 2 αλλά μετά με πηγαίνει στο Browser... Το δισκάκι είναι δοκιμασμένο και συμβατό με το ps2 μου! Τι γίνεται; (Το έγραψα με το DVD Decrypter [/πρόβλημα]

Ούτε σ' εμένα έπαιζε το συγκεκριμένο παιχνίδι, πρέπει να έχει διαφορετικού είδους προστασία, οπότε δεν απλά δεν μπορείς να το γράψεις. Μην ανησυχείς. Τα προγράμματά σου δουλεύουν σωστά.

Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chtrox (15 Νοέ. 2004 , 09:12)

Ούτε σ' εμένα έπαιζε το συγκεκριμένο παιχνίδι, πρέπει να έχει διαφορετικού είδους προστασία, οπότε δεν απλά δεν μπορείς να το γράψεις. Μην ανησυχείς. Τα προγράμματά σου δουλεύουν σωστά.

Παιδια εγω το εγραψα (colin mac ray 2005) με το dvd decrypter χωρις κανενα προβλημα και πιστευω οτι ειναι το καλυτερο προγραμμα για copy ps2 games.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chtrox (15 Νοέ. 2004 , 09:12)

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τελικά κατάφερα και το έγραψα χωρίς να σπάσω καμιά προστασία. :wacko: Προφανώς δεν είχε γραφτεί καλά το image στο δίσκο :)

• 3 months later...
Aν θες να μην εχεις σιγουρα προβλημα με το chip παρε boot dvd cd ωστε να παιζεις αντεγραμενα οπως σαν ειχες chipακι!!

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες! Που θα βρω το boot dvd cd; Τιμή τώρα;

Βασικά ένας φίλος μου είπε για αυτό

PSTwo Flip Top Cover & Swap Magic 3.3 (Pal Version) (SCPH-7000x)

από αυτό το site http://www.consolegadgets4u.com/ ...

Έχει σχέση; Θα δουλέψει;;;

Q σου λεβέντη μου!!!

• 1 month later...

telika...peite moy kapoios...

katevazontas ena paixnidi PS2 apo to internet...pos mporw na to grapsw se dvd me kala apotelesmata?

giati egrapsa ena game (to playboy sugkekrimena) me nero san na grafw aplo dvd k xalia maura...

oute kan to evlepe!

telika...peite moy kapoios...

katevazontas ena paixnidi PS2 apo to internet...pos mporw na to grapsw se dvd me kala apotelesmata?

giati egrapsa ena game (to playboy sugkekrimena) me nero san na grafw aplo dvd k xalia maura...

oute kan to evlepe!

Ola ta paixnidia tou PS2 tha ta grafeis MONO me DVD Decrypter!

Oti den to eblepe to DVD me to Nero, pisteuw na ftaiei to playboy.iso pou katebases, opote kai me to DVD Decrypter na to grapseis mallon ta idia tha sou kanei, alla dokimase.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Ola ta paixnidia tou PS2 tha ta grafeis MONO me DVD Decrypter!

Oti den to eblepe to DVD me to Nero, pisteuw na ftaiei to playboy.iso pou katebases, opote kai me to DVD Decrypter na to grapseis mallon ta idia tha sou kanei, alla dokimase.

Μην είσαι τόσο απόλυτος.!

Το dvd decrupter μπορεί να κάνει δουλειά (το μπορεί το λέω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα προγράμματα είναι για τα σκουπίδια.

Frogy

Στο nero αν είναι .iso (btw .iso μορφή έχουν του ps2?) δοκίμασε να το γράψεις ως εικόνα.Αν δεν στο διαβάζει/γράφει καθόλου τότε ήταν χαλασμένο και θα πρέπει να το ξανακατεβάσεις.

Αν στο γράφει αλλά δεν στο διαβάζει το ps2 τότε ισχύουν 2 πράγματα.

1)Το nero δεν το έγραψε καλά οπότε δοκιμάζεις ή με το alcohol 120% (που σε εμένα δεν εχει αποτύχει πουθενά) - (ή με το decrupter...) ή

2)πάλι δεν έχει γίνει καλό crαck-αρισμα του παιχνιδιού.

Επίσης μια άλλη λύση είναι να τα πέρνεις απο τα videoclub και να τα αντιγράφεις μιας και δεν υπάρχει καμμιά προστασία στο cd/dvd...:)

Φιλικά Δημήτρης

gia iso to 3erw...alla to paixnidi pou eixa katevasei itan se rar morfi...

to ekana extract se ena fakelo k egrapsa ton fakelo sto dvd..

mipos ekana vlakeia?:S

Ti eixe mesa to arxeio .rar?

An eixe ta arxeia tou paixnidiou[sta arxeia tou uparxei kai ena arxeio SYSTEM, opou apo ekei tha katalabeis an einai ta arxeia tou paixnidiou(an den ksereis)], tote kala to ekanes.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή θέλω να βοηθήσω.3 με 4 προγραμματάκια χρειάζεστε. ClonyXXL, Profiler 2.4,(or blindwrite profiler:συνεργάζεται άψογα με το Blindwriter),ClonyCD για CD, ή ClonyDVD για DVD. Το πρώτο αναγνωρίζει την πρoστασία του cd-dvd και ανοίγει το δεύτερο πρόγραμμα αμέσως. Αυτό με την σειρά του δημιουργεί ένα αρχείο με ρυθμίσεις για το επόμενο πρόγραμμα στο οποίο το μόνο που κάνεις είναι να του πείς που θα αποθηκεύσει το πρόγραμμα το αρχείο και έπειτα ανοίγει το επόμενο όπου θα αρχίσει την εγγραφή. Με αυτόν τον τρόπο έχω αντιγράψει 164 παιχνίδια για pc, 85 cd games για ps1 και 125 games για ps2, και μου έχουν καεί ή μου έχουν χαλάσει αν θέλετε ΜΟΛΙΣ 14 cd και 8 DVD. Το ClonyXXL και το Profiler κυκλοφορούν Free.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...