chourdis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 εγκατέστησα Xperia Ice Cream_Pureness αλλα σήμερα δεν με αφηνει να μπω στο google play λεει "Σφάλμα Διακομιστή" τι μπορω να κανω; Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Ok το καταφερα τελικα. Ενα τελευταίο, έβαλα αυτό το custom rom αλλα δε μ άρεσε κ θέλω να γυρίσω στο official, είχα κάνει ένα backup πριν ξεκινήσω και τώρα που περνάω το backup δε μ ξεκινάει το κιν, μετα το bootlogo τίποτα.Πως να το περάσω στο oficial? Όπως κατάλαβα έπαθε soft brick Δεν έπαθες κανένα brick και στα xperia πολύ χλωμό να δεις brick.Δες τι γίνεται....Αναλόγως ποια είναι η official που θες να επαναφέρεις. Θα πρέπει να περάσεις πρώτα τον συγκεκριμένο kernel της rom που θες να επαναφέρεις μέσω flashtool για pc και μετά θα επαναφέρεις κανονικά το backup σου με το cwm.Αν για παράδειγμα έχεις backup την 2.3.4 και εσύ πέρασες κάποια custom rom που στηρίζεται στην ics (android 4) τότε για να επαναφέρεις το backup σου θα πρέπει να περάσεις τον kernel της 2.3.4 μέσω flashtool για pc και μετά με το cwm να κάνεις restore Το backup σου. Στην περίπτωση όμως που το backup σου είναι για παράδειγμα της ics (android 4) και η custom rom που βάζεις στηρίζεται στην ics (android 4) τότε μπορείς απ'ευθείας να επαναφέρεις το backup σου απο το cwm χωρίς να αλλάζεις kernel.Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε φορά που κάνεις εγκατάσταση κάποια rom σου αλλάζει αυτόματα και τον kernel ενώ όταν επαναφέρεις backup πρέπει να το κάνεις μόνος σου.Αν έχεις κλειδωμένο bootloader βάζεις μόνο official kernels.Αν έχεις ξεκλείδωτο βάζεις και official και custom kernels. Αν δεν ξέρεις τι bootloader έχεις τότε καλύτερα βάλε τα official ακόμα και αν έχεις custom rom.Καλα θα κάνεις να διαβάσεις τα παρακάτω link. 1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 2) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 Ελπίζω να βοήθησα. Edited October 28, 2012 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verde_C Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Επειδή μόνο 1μιση μέρα ασχολούμαι με αυτά είχα χάσει το μπούσουλα. Τελικά αυτό που είπες έπαθα, έχω custom rom Jelly Bean με custom kernel (άνοιξα το bootloader) και το backup το είχα κάνει σε ICS οπότε μάλλον γι αυτό δεν έμπαινε επειδή είχε το λάθος kernel. Μετά όταν ξανά έβαλα την JB όλα ήταν καλά. Επειδή έχω φάει τον τόπο και δε μπορώ να το βρω, από που μπορώ να κατεβάσω το official kernel για την ICS. Επίσης, το backup μου είναι στην official rom, μπορώ αντί για official kernel να βάλω ένα custom kernel και να τρέξει κανονικά το backup μου? Ευχαριστώ πάντως!!! :) Παράθεση Loginet.gr - Κατασκευή & Προώθηση Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Οχι μονο γινεται εγω θα στο συνιστουσα κιολας.. Οι custom kernel εχουν πολυ καλυτερο management κατα την γνωμη μου.. θα βρεις πολλους kernel για ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verde_C Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Θέλω να πάω σε ένα ICS custom rom τώρα ( είμαι σε Jelly Bean rom) και ο Dev προτείνει για κέρνελ και το custom kernel. Για να πάω σε αυτό το rom πρώτα κάνω εγκατάσταση τη rom και μετά περνάω το kernel ή το αντίστροφο? Ρωτάω γτ μιας και είναι custom kernel δεν θα έχει το cwm και άμα δε το έχει αν βάλω πρώτα το κερνελ μετά δε θα μπορώ να μπω στο CWM για να κάνω install το rom αυτό. :) Παράθεση Loginet.gr - Κατασκευή & Προώθηση Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Θέλω να πάω σε ένα ICS custom rom τώρα ( είμαι σε Jelly Bean rom) και ο Dev προτείνει για κέρνελ και το custom kernel. Για να πάω σε αυτό το rom πρώτα κάνω εγκατάσταση τη rom και μετά περνάω το kernel ή το αντίστροφο? Ρωτάω γτ μιας και είναι custom kernel δεν θα έχει το cwm και άμα δε το έχει αν βάλω πρώτα το κερνελ μετά δε θα μπορώ να μπω στο CWM για να κάνω install το rom αυτό. :) Όχι φίλος.Περνάς πρώτα τον kernel και μετά με το cwm βάζεις και την rom. Δε σβήνεται το cwm όταν βάζεις νέο kernel.Το cwm αν κατάλαβα σβήνεται όταν κάνεις format system/data/cache για να περάσεις νέα rom.Γι'αυτό μετά την εγκατάσταση νέας rom πάντα περνάμε απο την αρχή το cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλησπέρα σας, μόλις έκανα unlock το bootloader μου (με τον official τρόπο) και σε λίγο λέω να περάσω κάποιος custom rom για JB, και πιο συγκεκριμένα αυτό---> PARANOID ANDROID JB [v2.15] Ξέρετε αν αυτό το rom υποστηρίζει ελληνικά(να γράφω ελληνικά). Ευχαριστώ :) Πώς το έκανες unlock? Ποιος οδηγός ισχύει; Το ρωτώ γιατί στα καινούρια SDK tools που κατεβάζω (όπως λέει ο οδηγός της Sony) ΔΕΝ υπάρχει το fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tekar22 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 έχει κανείς το πρόβλημα με τα συνεχή κολλήματα στο "obtaining ip address" του wifi, και αν ναι, καμία πρόταση για την αντιμετώπισή του? δοκίμασα τρεις φορές reinstallation του cyanogen 9, και στις τρεις αρχικά το wifi λειτουργεί κανονικά, και μετά από μία-δυό εβδομάδες μπαίνει σε infinite loop όταν προσπαθεί να συνδεθεί σε wifi δίκτυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verde_C Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) @koolxs2973 http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions Αυτό ακολούθησα αλλά θυμάμαι το fastboot και τα drivers τα είχα βρει από το youtube. @tekar22 από ότι έχω δει και άλλοι το έχουν αυτό το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη έκδοση, δοκίμασε να την αλλάξεις! Edited November 1, 2012 by Verde_C Παράθεση Loginet.gr - Κατασκευή & Προώθηση Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tekar22 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 @tekar22 από ότι έχω δει και άλλοι το έχουν αυτό το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη έκδοση, δοκίμασε να την αλλάξεις! ευχαριστώ για την απάντηση verde! προς όσους άλλους το αντιμετωπίσουν.... αρχικά δοκίμασα να σβήσω κάποια αρχεία από το root (wpa_supplicant.conf) τα οποία κατέληξαν απλώς να μου απενεργοποιήσουν το wifi εντελώς. Μάλιστα, ακόμα κι όταν επανεγκαθιστούσα το Cyanogen 9 εξακολουθούσε, πλέον, να μην ανοίγει το wifi (δοκίμασα τόσο με nightlies όσο και stable εκδόσεις). τελικά αγανάκτησα, πέρασα μέσω flashtool εντελώς διαφορετικό kernel ("galaxian"), και έβαλα πάνω την Codename 9, που βασίζεται στο Gingerbread 2.3.4 και όχι στο ICS. Το κινητό πετάει τόσο σε σύγκριση με όλες τις stock roms που δοκίμασα (είτε GB ή ICS), όσο και σε σύγκριση με την Cyanogen ICS. Πάντως είναι πολύ απογοητευτικό να έχει κυκλοφορήσει τόσες rom η Cyanogen με ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Σκεφτηκα να αλλαξω ROM ΑΛΛΑ ακουστε τι γινετε Εχω περασει αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1920207 κανω οτι λεει το παλικαρι περναω τον KERNΕL που λεει αυτον εδω δηλαδη http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1838916 Flashaρω την ROM κανει reboot και κολλαει στο LOGO της SONY...καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Κάνω οτι λέει ο οδηγός για το boodloader εγκαθιστώ τους drivers κανονικά κάνω επανεκκίνηση αλλά δεν γίνετε, το s2tool δεν βλέπει το τηλέφωνο . Έχω win7, τι να κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Κάνω οτι λέει ο οδηγός για το boodloader εγκαθιστώ τους drivers κανονικά κάνω επανεκκίνηση αλλά δεν γίνετε, το s2tool δεν βλέπει το τηλέφωνο . Έχω win7, τι να κάνω λάθος; Τελικά τα κατάφερα, είδα στο youtube τι έκανα λάθος και τα κατάφερα :rolleyes: Έβαλα και την suave 6. Με κατι προγραμματακια που κατέβασα, έδειχνε οτι ειναι στα 1600ghz αλλα το Antutu βγάζει 1024ghz τελικά έχει κάνει overclocking αυτή η kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Τι κάνω λάθος ρε παιδιά και δεν μπορώ να το ρουτάρω;! :( έχω φάει τόσες ώρες να προσπαθώ διάφορες λύσεις και δεν τα καταφέρνω. Έκλεισα το antivirus στο κιν και με το doomlord v4 δεν το ρουτάρει. Βγάζει unable. Ούτε το flashtool. Έχω απευδίσει! Κάποιος έμπειρος; Ακόμα και με team viewer αν μπορεί κάποιος να το κάνει για μένα :worry: Edit: Το bootloader status γράφει "Yes". Kernel έχω τον 2.6.32.9 (είναι αυτός για την 4.0.4?) Μη σας πω ότι θα ήθελα να βάλω την 2.3 γτ κολλάει κιόλας το κινητάκι... Edited November 20, 2012 by sakisbm Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Τι κάνω λάθος ρε παιδιά και δεν μπορώ να το ρουτάρω;! :( έχω φάει τόσες ώρες να προσπαθώ διάφορες λύσεις και δεν τα καταφέρνω. Έκλεισα το antivirus στο κιν και με το doomlord v4 δεν το ρουτάρει. Βγάζει unable. Ούτε το flashtool. Έχω απευδίσει! Κάποιος έμπειρος; Ακόμα και με team viewer αν μπορεί κάποιος να το κάνει για μένα :worry: Edit: Το bootloader status γράφει "Yes". Kernel έχω τον 2.6.32.9 (είναι αυτός για την 4.0.4?) Μη σας πω ότι θα ήθελα να βάλω την 2.3 γτ κολλάει κιόλας το κινητάκι... Τι κινητό έχεις.Ποια ακριβώς ROM έχεις περασμένη τώρα.Και επίσης πες μου αν έχεις ξεκλείδωτο το bootloader σου. Θα σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Τι κινητό έχεις.Ποια ακριβώς ROM έχεις περασμένη τώρα.Και επίσης πες μου αν έχεις ξεκλείδωτο το bootloader σου. Θα σε βοηθήσω. ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου! Έχω την official 4.0.4 (4.1.B.0.587). Το κινητό (neo v) το πήρα μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος είπε ότι δεν το πείραξε καθόλου. Ο bootloader μάλλον είναι ξεκλείδωτος ΓΤ στο rooting status έλεγε Yes Edited November 21, 2012 by sakisbm Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου! Έχω την official 4.0.4 (4.1.B.0.587). Το κινητό (neo v) το πήρα μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος είπε ότι δεν το πείραξε καθόλου. Ο bootloader μάλλον είναι ξεκλείδωτος ΓΤ στο rooting status έλεγε Yes Λοιπόν δεν παίζει και μεγάλη σημασία αν έχεις κλειδωμένο bootloader. Θα κάνεις ότι ακρβώς γράφω σε αυτό τον οδηγό που έδωσα και σε άλλο φίλο. Είναι απλός και αναλυτικότατος.Ότι απορία έχεις με ρωτάς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4385173#post4385173 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Θα τον δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν δεν παίζει και μεγάλη σημασία αν έχεις κλειδωμένο bootloader. Θα κάνεις ότι ακρβώς γράφω σε αυτό τον οδηγό που έδωσα και σε άλλο φίλο. Είναι απλός και αναλυτικότατος.Ότι απορία έχεις με ρωτάς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4385173#post4385173 Φίλε μου 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Πάλι καλά που βρέθηκες ΕΣΥ και με βοήθησες!!! Και πάλι Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!:clap::thanks::thanks::thanks: Edited November 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τίποτα δεν κάνει φίλε μου.Χαρά μου να σας βοηθώ.Ότι άλλο θες στην διάθεση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καμία ιδέα πως να έχουμε μηνύματα 160 χαρακτήρων με τις custom roms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καμία ιδέα πως να έχουμε μηνύματα 160 χαρακτήρων με τις custom roms? Πολύ εύκολο.Το έκανα σήμερα σε μία custom rom σε 1 λεπτό. Διάβασε εδώ --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 παιδια μηπως μπορειτε να μου δωσετε η να μου στειλετε ενα λινκ με μια custom rom android 4.1.2;;;; αν μπορειτε απαντηστε μου με ενα προσωπικο μηνυμα η απαντηστε μου εδω,γιατι μερικες φορες κολλαει το site οταν μπαινω στο forum των οδηγων...ευχαριστω,και αναμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μάλλον έκανα ΜΛΚ!!! Λοιπόν πέρασα τον κερνελ (MT11i_4.1.A.0.562_kernel) και την codename 9.3. Έκανα wipe data/factory reset και μετά το wipe cache. Κάνω install την rom, κάνω update με την επιλογή το neo patch και πάω να ξεκινήσω το κιν. Δεν ξεκινάει! Κολλάει στο SONY. Πέρασα και τους 2 kernels (MT11i_4.1.A.0.562_kernel & MT11i_4.1.B.0.587_kernel) αλλά ΤΠΤ! Στο CWM έμπαινα απ το x-parts. Τι κάνουμε παίδες!? :cry: Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Μάλλον έκανα ΜΛΚ!!! Λοιπόν πέρασα τον κερνελ (MT11i_4.1.A.0.562_kernel) και την codename 9.3. Έκανα wipe data/factory reset και μετά το wipe cache. Κάνω install την rom, κάνω update με την επιλογή το neo patch και πάω να ξεκινήσω το κιν. Δεν ξεκινάει! Κολλάει στο SONY. Πέρασα και τους 2 kernels (MT11i_4.1.A.0.562_kernel & MT11i_4.1.B.0.587_kernel) αλλά ΤΠΤ! Στο CWM έμπαινα απ το x-parts. Τι κάνουμε παίδες!? :cry: Το neo patch γιατί το έκανες??? Εσύ το neo v δεν έχεις? Θα κάνεις και format system/cache/data και wipe battery stats.Τώρα επανέρχεσαι με το seus και ξαναδοκιμάζεις. O MT11i_4.1.A.0.562_kernel που έβαλες είναι ο σωστός. Edited November 23, 2012 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Το neo patch γιατί το έκανες??? Εσύ το neo v δεν έχεις? Θα κάνεις και format system/cache/data και wipe battery stats.Τώρα επανέρχεσαι με το seus και ξαναδοκιμάζεις. O MT11i_4.1.A.0.562_kernel που έβαλες είναι ο σωστός. Το κατέβασα και το επαναφέρω! Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!! ΝΑΙ έφτιαξε!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Edited November 24, 2012 by sakisbm Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts