MonDeChristo Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Freestyler, περα απο την μπαταρια πως ειναι κατα τ'αλλα η ρομ; Εχεις καποιο προβλημα; Λειτουργουν ολα σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους! Αποφασισα να βαλω επιτελους το χερακι μου στον bootloader:p Ο λογος που το κανω ειναι να εγκαταστησω custom ROM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1480273) και kernel (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566871) Μετα απο ακρετο ψαξιμο πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο (Αν εχετε αλλες προτασεις εννοειται πως τις λετε) Το θεμα μου ειναι.. Αφοτου ξεκλειδωσω τον bootloader τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ακριβως(Εννοω αν υπαρχει τροποποιηση απο αυτην στο 1ο post) και επισης αν ο kernel ειναι συμβατος με την συγκεκριμενη ROM:wacko: Edited May 7, 2012 by kaliakman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 (edited) Freestyler, περα απο την μπαταρια πως ειναι κατα τ'αλλα η ρομ; Εχεις καποιο προβλημα; Λειτουργουν ολα σωστα; Μια χαρά και γρήγορη. Έχω κάνει και odex σύμφωνα με τις οδηγίες του στο 3 post. Το θετικό με αυτό είναι οτί πάνε πιο γρήγορα οι system & preinstalled apps αλλά θέλει διαδικάσια αμα θές να τις κάνεις update μέσω market. Έχω παρατηρήσει οτι αργεί λιγάκι να πιάσει το max 1024 mhz όταν χρειαστεί κι έτσι ίσως έχουν λιγότερα frames τα video με cpu decoding στην αρχή. Αυτό όμως κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα smartassv2 governor σε σχέση με ondemand που είχα στην stock. Επίσης 2-3 εφαρμογές καμιά φορά crasharan στην αρχή και χρειαστηκε να τις ξανατρέξω μερικές φορές ή ακόμα και επανεγκατάσταση. Το Farm Invasion USA που δοκίμασα χτές μου έκανε επανεκκίνηση το κινητό όταν προσπαθούσα να το τρέξω. Ίσως ελαφρά χειρότερο app combatibility δηλαδή. Ο default walkman music player δεν μου πολυαρέσει επίσης αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλησπερα σε ολους! Αποφασισα να βαλω επιτελους το χερακι μου στον bootloader:p Ο λογος που το κανω ειναι να εγκαταστησω custom ROM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1480273) και kernel (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566871) Μετα απο ακρετο ψαξιμο πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο (Αν εχετε αλλες προτασεις εννοειται πως τις λετε) Το θεμα μου ειναι.. Αφοτου ξεκλειδωσω τον bootloader τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ακριβως(Εννοω αν υπαρχει τροποποιηση απο αυτην στο 1ο post) και επισης αν ο kernel ειναι συμβατος με την συγκεκριμενη ROM:wacko: Για gingerbread λογικά είναι η καλύτερη επιλογή. Ακολούθησε τις οδηγίες σε αυτό το θέμα για να flashareis την rom (zip) στο κινητό μέσω cwm (wipe etc), πέρνα και τον 9.6 full kernel από το link που έδωσες και μετά συνέχισε με τις οδηγίες του developer. Επίσης δες στο 3 post από το thread του για ρυθμίσεις αφού flashareis επιτυχώς. Έχε υπομονή και καλή επιτυχία (καλό είναι να έχεις 2ο άτομο να σε βοηθήσει). Εμένα μου πήρε κάμποση ώρα η διαδικαδία μιας και ήταν η πρώτη φορά που έβαζα άλλη rom + unlock bootloader. Είχα και κάτι bootloop και έπρεπε να ξανα-flasharo πόσες φορές, να κάνω root για να βάλω cwm κτλ... Edited May 7, 2012 by freestyler Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ετοιμο!!!!!!! Δεν με δυσκολεψε σχεδον καθολου.... Τωρα φοραω την ΡΟΜ και τον κερνελ που εγραψα και τρεχουν ΟΛΑ ρολοι.. Μονο το Titanium Backup κολλαει να μου επαναφερει καποιες εφαρμογες αλλα με ενα ρεσταρτ γινονται ολα :) Το κινητο εννοειται πως εχει μεγαλη διοφορα πλεον.. Συνιστω ανεπιφυλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Παίδες αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό... Ας ξεκινήσουμε από το ιστορικό... Έκανα πρώτα unlock BL από τη SE... Μετά είδα τον οδηγό εδώ οπότε το ξανακλείδωσα με το FlashTool (με επιτυχία...) Κάνω τα βήματα του οδηγού εδώ... (έκανα εγκατάσταση τους Drivers) έκανα δική μου πατέντα για το Test Point και μετά ανοίγω το S1 Tool, πατάω το κουμπί δεξιά "Patch SEMCBoot" και μετά μου δίνει οδηγίες τι να κάνω... Πατάω το κουμπί "TestPoint Ready" και μόλις το πρόγραμμα μου πει αφαιρώ το TestPoint και ξαναπατάω το κουμπί "TestPoint Ready" που μου ζητάει αλλά εκεί είναι που βγάζει σφάλμα... " qcReceivePacket: can't get packet start." Καμιά ιδέα πριν βαφτώ μπλε και πηδηχτώ από το παράθυρο;;; (επισυνάπτω και εικόνα) Έχω την ιδέα πάντως ότι παίζει να φταίει η μλκ που έκανα και το ξεκλείδωσα πρώτα από SE. Αν δεν είναι αυτό τότε με χαρά περιμένω απάντηση... Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Παίδες αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό... Ας ξεκινήσουμε από το ιστορικό... Έκανα πρώτα unlock BL από τη SE... Μετά είδα τον οδηγό εδώ οπότε το ξανακλείδωσα με το FlashTool (με επιτυχία...) Κάνω τα βήματα του οδηγού εδώ... (έκανα εγκατάσταση τους Drivers) έκανα δική μου πατέντα για το Test Point και μετά ανοίγω το S1 Tool, πατάω το κουμπί δεξιά "Patch SEMCBoot" και μετά μου δίνει οδηγίες τι να κάνω... Πατάω το κουμπί "TestPoint Ready" και μόλις το πρόγραμμα μου πει αφαιρώ το TestPoint και ξαναπατάω το κουμπί "TestPoint Ready" που μου ζητάει αλλά εκεί είναι που βγάζει σφάλμα... " qcReceivePacket: can't get packet start." Καμιά ιδέα πριν βαφτώ μπλε και πηδηχτώ από το παράθυρο;;; (επισυνάπτω και εικόνα) Έχω την ιδέα πάντως ότι παίζει να φταίει η μλκ που έκανα και το ξεκλείδωσα πρώτα από SE. Αν δεν είναι αυτό τότε με χαρά περιμένω απάντηση... Απο την στιγμη που το εχεις ξεκλειδωσει με τον official τροπο δεν υπαρχει λογος να προσπαθεις με τον un-official. Εχεις ηδη ξεκλειδωσει τον bootloader. Δοκιμασε να περασεις καμια rom για να δεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Απο την στιγμη που το εχεις ξεκλειδωσει με τον official τροπο δεν υπαρχει λογος να προσπαθεις με τον un-official. Εχεις ηδη ξεκλειδωσει τον bootloader. Δοκιμασε να περασεις καμια rom για να δεις...:) Τον ξανακλείδωσα πάλι όμως... δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον οδηγό; (τζάμπα τα μαστορέματα... χαχα) Βρήκα επίσης και αυτό εδώ... http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1639267.html Και τώρα κάνω αυτό εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Μετά δεν ξέρω τι θα κάνω.. τα έχω μπερδέψει αρκετά.. :( Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Τον ξανακλείδωσα πάλι όμως... δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον οδηγό; (τζάμπα τα μαστορέματα... χαχα) Βρήκα επίσης και αυτό εδώ... http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1639267.html Και τώρα κάνω αυτό εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Μετά δεν ξέρω τι θα κάνω.. τα έχω μπερδέψει αρκετά.. :( Ο οδηγος του lousou ειναι για την Gingerbread. Αν εχεις την ICS τοτε μην κανεις αυτα που εχει ο οδηγος. Διαβασε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Νομίζω ότι το brickara... Κάνει συνέχεια restart και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... ούτε στο recovery δεν μπορώ να μπω...! καμιά ιδέα; EDIT : Το έσωσα τελικά με το FlashTool... Του πέρασα την .42 και ένιωσε... τώρα τα κάνω πάλι από την αρχή... Μάλλον το πρόβλημα ήταν που πείραξα το αρχείο "build.prop"... κάτι από αυτά που είχε μέσα θα το δημιούργησε... ποιός ξέρει άραγε... Πάντως τέλος καλό... όλα καλά που λένε!!!! Edited May 18, 2012 by dosman Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. May 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Τον ξανακλείδωσα πάλι όμως... δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον οδηγό; (τζάμπα τα μαστορέματα... χαχα) Βρήκα επίσης και αυτό εδώ... http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1639267.html Και τώρα κάνω αυτό εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Μετά δεν ξέρω τι θα κάνω.. τα έχω μπερδέψει αρκετά.. :( Από τη στιγμή που θα ξεκλειδωθεί με τον επίσημο τρόπο, χάνονται για πάντα τα DRM Keys, και το κινητό θα φαίνεται στους server της sony με official unlock. Οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να τον ξεκλειδώσεις ανεπίσημα, και εκτός αυτού θα σου βγάζει σφάλμα στη διαδικασία. Τώρα βέβαια, εσένα το σφάλμα που σου βγάζει παραπέμπει σε καινούριο κινητό που δεν υποστηρίζει το unofficial unlock, ενημέρωσα σχετικά το αρχικό post, δες: Επειδή στα κανούρια τηλέφωνα που έχουν ημερομηνία κατασκευής μετά το τέλος Μαρτίου 2012 δεν υποστηρίζεται ο ανεπίσημος τρόπος ξεκλειδώματος που παραθέτω στο παρών thread, ακολουθήστε τα εξής βήματα για να διαπιστώσετε αν υποστηρίζεται ο ανεπίσημος τρόπος ξεκλειδώματος στη συσκευή σας: 1. Πληκτρολογήστε *#*#7378423#*#* 2. Στο μενού που θα εμφανιστεί, επιλέγουμε service info 3. Στο επόμενο μενού επιλέγουμε configuration 4. Στο κάτω μέρος, βλέπετε Bootloader unlock allowed: Αν εκεί γράφει yes, τότε μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά με τα βήματα του οδηγού παρακάτω. Αν γράφει no ή unknown ή οτιδήποτε άλλο, τότε δυστυχώς δε μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον bootloader σας με αυτόν τον τρόπο. Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Από τη στιγμή που θα ξεκλειδωθεί με τον επίσημο τρόπο, χάνονται για πάντα τα DRM Keys, και το κινητό θα φαίνεται στους server της sony με official unlock. Οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να τον ξεκλειδώσεις ανεπίσημα, και εκτός αυτού θα σου βγάζει σφάλμα στη διαδικασία. Τώρα βέβαια, εσένα το σφάλμα που σου βγάζει παραπέμπει σε καινούριο κινητό που δεν υποστηρίζει το unofficial unlock, ενημέρωσα σχετικά το αρχικό post, δες: Επειδή στα κανούρια τηλέφωνα που έχουν ημερομηνία κατασκευής μετά το τέλος Μαρτίου 2012 δεν υποστηρίζεται ο ανεπίσημος τρόπος ξεκλειδώματος που παραθέτω στο παρών thread, ακολουθήστε τα εξής βήματα για να διαπιστώσετε αν υποστηρίζεται ο ανεπίσημος τρόπος ξεκλειδώματος στη συσκευή σας: 1. Πληκτρολογήστε *#*#7378423#*#* 2. Στο μενού που θα εμφανιστεί, επιλέγουμε service info 3. Στο επόμενο μενού επιλέγουμε configuration 4. Στο κάτω μέρος, βλέπετε Bootloader unlock allowed: Αν εκεί γράφει yes, τότε μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά με τα βήματα του οδηγού παρακάτω. Αν γράφει no ή unknown ή οτιδήποτε άλλο, τότε δυστυχώς δε μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον bootloader σας με αυτόν τον τρόπο. Πριν καν δοκιμάσω τον επίσημο τρόπο της SE το έκανα αυτό και μου έλεγε YES. Ότι μπορώ δηλαδή... Αυτοί που ΔΕΝ μπορούν είναι αυτοί που αν βγάλουν την μπαταρία τους και δουν πάνω στο κινητό θα προσέξουν ότι γράφει 12w15 και μετά... οπότε αυτό θα πρέπει να γράψεις καλύτερα... Αν γράφει NO θα πρέπει να "αγοράσουν" τον άλλον ανεπίσημο τρόπο που είναι το SETool2 που υπάρχουν εδώ οδηγίες... Edited May 19, 2012 by dosman Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. May 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Ο φίλος nickpatra23 έκανε unlock με 12w18 χωρίς πρόβλημα, σημασία έχει τι θα σου γράψει στο Bootloader unlock allowed. Τώρα όσον αφορά την πληρωμή για το setool2 δε τη συστήνω, και για το λόγο αυτό δεν έχει μπει στον οδηγό από την αρχή. Για το δικό σου πρόβλημα λογικά φταίει το ότι έχει γίνει official unlock, χωρίς όμως να είμαι και σίγουρος, το μήνυμα που ανέφερες το έχω δεί μόνο σε καινούρια κινητά που στο Bootloader unlock allowed έβγαζαν unknown... Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Μάλλον τότε επειδή το έκανα την πρώτη φορά με επίσημο τρόπο, δεν μπορώ να το κάνω με αυτόν... Κρίμα.. έχασα σημαντική λειτουργία... (όχι απαραίτητα για το track id...) Απλά όταν θα θελήσω να αναβαθμίσω... πρώτα πρέπει να κλειδώσω τον BL ξανά και μετά να συνεχίσω.. Νομίζω ότι δεν πρόκεται να φτιαχτεί αυτό γιατί έχω την εντύπωση ότι η SE σε "διαγράφει" από την online λίστα της μετά από αυτό... (πάντως για την ιστορία... έγραφε ότι μπορούσα να το ξεκλειδώσω... αλλά αυτά παθαίνει όποιος βιάζεται και δεν ψάχνει περισσότερο...) Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. May 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Μάλλον τότε επειδή το έκανα την πρώτη φορά με επίσημο τρόπο, δεν μπορώ να το κάνω με αυτόν... Κρίμα.. έχασα σημαντική λειτουργία... (όχι απαραίτητα για το track id...) Απλά όταν θα θελήσω να αναβαθμίσω... πρώτα πρέπει να κλειδώσω τον BL ξανά και μετά να συνεχίσω.. Νομίζω ότι δεν πρόκεται να φτιαχτεί αυτό γιατί έχω την εντύπωση ότι η SE σε "διαγράφει" από την online λίστα της μετά από αυτό... (πάντως για την ιστορία... έγραφε ότι μπορούσα να το ξεκλειδώσω... αλλά αυτά παθαίνει όποιος βιάζεται και δεν ψάχνει περισσότερο...) Δυστυχώς είναι έτσι πως το είπες, σαν η SE να σε "διαγράφει" από την online λίστα της, και λογικά δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις SEUS - PC Companion, για εμένα άστο ξεκλείδωτο με τον επίσημο τρόπο, και μπορείς να περάσεις με το flash tool όποια αναβάθμιση θέλεις. Στην ουσία χάνεις εγγύηση και DRM Keys, αλλά στο θέμα της εγγύησης λένε πως το service της Sony είναι κάπως ελαστικό με προβλήματα που δεν προήλθαν πχ από overclock κλπ... EDIT: Το έψαξα παραπάνω το ζήτημα, και τελικά χθες βράδυ έπεσε στα χέρια μου ένα με ημερομηνία κατασκευής 12w16, αλλά ενώ μου έβγαζε Bootloader unlock allowed yes, δεν κατάφερα να το ξεκλειδώσω με το TP, μήπως τελικά εννοεί στο Bootloader unlock allowed ότι γενικά επιτρέπεται, και εν ολίγοις άντε και σκάστα στο SEtool2??? Θα το ψάξω περαιτέρω και θα επανέλθω για οτιδήποτε νεότερο... EDIT2: Αν και δεν κατάφερα να καταλάβω γιατί στο ένα κινητό με 12w18 λειτούργησε ο οδηγός, και στο άλλο με 12w16 όχι, πρόσθεσα και τις 2 προϋποθέσεις στην αρχή του οδηγού, αφού παντού στο νετ αναφέρουν πως για το unofficial unlock απαιτείται το τηλέφωνο να είναι κατασκευής πριν από 12w15... Edited May 22, 2012 by rioener News... Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crav Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 παιδια πως γινεται να περασω την κα18 :X!την εβαλα και δεν αναγνωριζει την sim στον τυπο του κινητου λεει mt15i ενω πριν ελεγε mt11i και στο baseband λεει αγνωστο ενω πριν ηταν base 70!!τι να κανω??:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Καποιος που εχει περασει το codename 7, μπορει εν συντομια να γραψει την ολη διαδικασια γιατι διαβαζοντας στο xda εχω χασει την μπαλα. "Βαλε αυτο - σβησε αυτο - αντικατέστησε το αλλο"!:wacko: Θα ημουν ευγνώμων (εγω και πολλοι αλλοι φανταζομαι):) edit.Τελικα η διαδικασια ειναι η γνωστη (flashαρισμα του kernel, καθαρισμος των παντων με CWM και περασμα της rom). Kαι η rom αυτη ειναι πολυ καλη μεχρι τωρα. Νομιζω οτι θα πω bye bye στην ICS. Edited May 23, 2012 by MonDeChristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crav Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 παιδια πως γινεται να περασω την κα18 :X!την εβαλα και δεν αναγνωριζει την sim στον τυπο του κινητου λεει mt15i ενω πριν ελεγε mt11i και στο baseband λεει αγνωστο ενω πριν ηταν base 70!!τι να κανω??:confused::confused: παιδια εβαλα την κα19 αλλα στα εικονιδια ειναι 5+4 αλλα εμενα μου τα βγαζει 4+4 αλλα συμπιεσμενα και δεν υπαρχει η κατω σειρα τι να κανω!!!???:X:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. May 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Καποιος που εχει περασει το codename 7, μπορει εν συντομια να γραψει την ολη διαδικασια γιατι διαβαζοντας στο xda εχω χασει την μπαλα. "Βαλε αυτο - σβησε αυτο - αντικατέστησε το αλλο"!:wacko: Θα ημουν ευγνώμων (εγω και πολλοι αλλοι φανταζομαι):) edit.Τελικα η διαδικασια ειναι η γνωστη (flashαρισμα του kernel, καθαρισμος των παντων με CWM και περασμα της rom). Kαι η rom αυτη ειναι πολυ καλη μεχρι τωρα. Νομιζω οτι θα πω bye bye στην ICS. Όντως είναι από τις κορυφαίες GB roms, αυτή δουλεύω μερικές μέρες τώρα... Βέβαια δεν αντέχεται η οθόνη εισερχόμενων κλήσεων:wacko: Προσπαθώ να την αλλάξω, αλλά ακόμα δεν έχω βρει semcphone.apk που να δουλεύει!!! Τα νεύρα μου... Ελπίζω να βγάλει ο zxr καμια ICS rom της προκοπής... παιδια εβαλα την κα19 αλλα στα εικονιδια ειναι 5+4 αλλα εμενα μου τα βγαζει 4+4 αλλα συμπιεσμενα και δεν υπαρχει η κατω σειρα τι να κανω!!!???:X:blink: Δε μου είχε παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα όταν την είχα βάλει (πέρασμα από την K18), όμως είδα στο thread της στους xda ότι απευθείας install της K19 δημιουργεί διάφορα προβλήματα, δοκίμασε να την περάσεις πάλι ακολουθώντας αυτά τα βήματα HEY GUYS AFTER DOING OT OF EXPERIMENTS I FINALLY FIGURED OUT HOW TO INSTALL KA19 1. INSTALL KA 18 2. BACKUP SYSTEM UI.APK IN SD CARD 3. INSTALL KA 19 WITHOUT WIPE 4. DONT SELECT ICS CALL SCREEN 5.REBOOT 6WHEN YOU DONT FIND NOTIFICATION BAR JUST REPLACE SYSTEMUI.APK WITH KA18'A SYSTEMUI.APK 7.note : IT HAS TO WORK Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Ελπίζω να βγάλει ο zxr καμια ICS rom της προκοπής... Με αυτό ασχολούμαι αυτήν την περίοδο...;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crav Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Όντως είναι από τις κορυφαίες GB roms, αυτή δουλεύω μερικές μέρες τώρα... Βέβαια δεν αντέχεται η οθόνη εισερχόμενων κλήσεων:wacko: Προσπαθώ να την αλλάξω, αλλά ακόμα δεν έχω βρει semcphone.apk που να δουλεύει!!! Τα νεύρα μου... Ελπίζω να βγάλει ο zxr καμια ICS rom της προκοπής... Δε μου είχε παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα όταν την είχα βάλει (πέρασμα από την K18), όμως είδα στο thread της στους xda ότι απευθείας install της K19 δημιουργεί διάφορα προβλήματα, δοκίμασε να την περάσεις πάλι ακολουθώντας αυτά τα βήματα HEY GUYS AFTER DOING OT OF EXPERIMENTS I FINALLY FIGURED OUT HOW TO INSTALL KA19 1. INSTALL KA 18 2. BACKUP SYSTEM UI.APK IN SD CARD 3. INSTALL KA 19 WITHOUT WIPE 4. DONT SELECT ICS CALL SCREEN 5.REBOOT 6WHEN YOU DONT FIND NOTIFICATION BAR JUST REPLACE SYSTEMUI.APK WITH KA18'A SYSTEMUI.APK 7.note : IT HAS TO WORK Σε ευχαριστω rioener την ειχα διαβασει αυτη την διαδικασια την εκανα αλλα τιποτα ξανα περασα gb 7 φοβερη σε ολα αλλα μου φαινεται εχει bug στο hdmi ... ειναι ετσι οντως η σε μενα μονο ειναι ??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. May 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Σε ευχαριστω rioener την ειχα διαβασει αυτη την διαδικασια την εκανα αλλα τιποτα ξανα περασα gb 7 φοβερη σε ολα αλλα μου φαινεται εχει bug στο hdmi ... ειναι ετσι οντως η σε μενα μονο ειναι ??:confused: Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου απαντήσω... Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Σε ευχαριστω rioener την ειχα διαβασει αυτη την διαδικασια την εκανα αλλα τιποτα ξανα περασα gb 7 φοβερη σε ολα αλλα μου φαινεται εχει bug στο hdmi ... ειναι ετσι οντως η σε μενα μονο ειναι ??:confused: Ποιά gb 7 έβαλες; του emann; Αυτός συνήθως βγάζει το hdmi service. Τσέκαρε το λίγο. Τα ανεβάζει στα removed apps, κατεβαστο και βάλτο στο system app με τα σωστά permissions αν φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. May 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ποιά gb 7 έβαλες; του emann; Αυτός συνήθως βγάζει το hdmi service. Τσέκαρε το λίγο. Τα ανεβάζει στα removed apps, κατεβαστο και βάλτο στο system app με τα σωστά permissions αν φταίει αυτό. Σωστός ο φίλος! Εδώ είναι το απαιτούμενο αρχείο Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crav Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 παιδια το αρχειο το ειχα βρει χθες αλλα ενω το περναω στην sd σε εναν φακελο και γινεται η εγκατασταση παλι δεν αναγνωριζει τιποτα ...παω και στο system / app της sd που εχει μεσα ενα αλλο αρχειο hdmi παταω να το εγκαταστησω και λεει οτι δεν εγκαθησταται!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. May 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 παιδια το αρχειο το ειχα βρει χθες αλλα ενω το περναω στην sd σε εναν φακελο και γινεται η εγκατασταση παλι δεν αναγνωριζει τιποτα ...παω και στο system / app της sd που εχει μεσα ενα αλλο αρχειο hdmi παταω να το εγκαταστησω και λεει οτι δεν εγκαθησταται!!!:blink: Πρέπει να πάρεις το αρχείο που σου έδωσα παραπάνω, με τον root explorer να το μετακινήσεις στο φάκελο system, να του αλλάξεις τα permitions σε rw-,r--,r-- και μετά να το μετακινήσεις στο φάκελο system/app. Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts