CASPER Δημοσιεύτηκε August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2003 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ Ή ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ? ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ? ΔΕΚΤΗ ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ;) :cool: ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Ραδιο αρβυλα ητανε! Απλως τυχαινε τοτε καμια φορα να κολλησει το καρτοτηλεφωνο και να μην κατεβαινουν μοναδες,αλλα δεν ητανε λογο hacked τηλεκαρτας! Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 To thimame kai ego pou legane pos ama thn valeis sthn katapsyksh gemizoun oi monades kai tetoia ;) YMARTON Georgiou® http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASPER Δημ. August 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΣΥΝΕΔΕΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Ένας φίλος μου έχει μια κατασκευή πάνω στην οποία τοποθετείς την κάρτα και κατα τα λεγόμενά του γέμιζει! Δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα! Πάντως μπορούν να σε πιάσουν απ'οτι έχω ακούσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Πλέον αυτό είναι αδύνατο (αν γινόταν ποτέ). Το να μην πέφτουν οι μονάδες ίσως μερικές φορές οφείλεται σε κόλλημα του καρτοτηλεφώνου. Άλλο όμως αυτό και άλλο να τις ξαναγεμίσεις. Αυτό δεν είναι εφικτό. this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Κάποτε που τα καρτοτηλέφωνα επικοινωνούσαν μια φορά την ημέρα με τα κεντρικά του ΟΤΕ για να στείλουν την ημερήσια κίνηση μπορούσες να αντιγράψεις μια τηλεκάρτα. Τώρα η επικοινωνία γίνεται σε πραγματικό χρόνο οπότε οι μονάδες δεν αφαιρούνται μόνο από την κάρτα... Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 nai aferountai k apo to kentro... opote k na katafereis na gemiseis tin karta den ta doulepsei giati sto kentro ta leei oti den yparxoun monades se auto ton kodiko tis kartas :( idomen.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Και να ξέρετε ότι μια τέτοια κίνηση είναι παράνομη Και βέβαια πια ο ΟΤΕ μπορεί και εντοπίζει τις πλαστές τηλεκάρτες... :) Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASPER Δημ. August 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ SIM CLONING . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASPER Δημ. August 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΚΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 αυτο που γινοταν ηταν με την αλλαγη των τηλεκαρτων που απο μοναδες 100 εδειχναν 1000 δρχ. ετσι εχοντας μια τηλεκαρτα με 5 μοναδες επαιρνεσ τηλεφωνο παταγες το κ και μετα εβαζες μεσα την τηλεκαρτα με τις 1000 δρχ. τοτε το μηχανημα καταλάβανε οτι ειχες 1000 μοναδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASPER Δημ. August 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 :D :o :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. ;) :p :cool: ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Μην γράφεις με κεφαλαία είναι κουραστικό και είναι σαν να φωνάζεις! :mad: http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Τις παλιες καλεσ εποχεσ οι τηλεκαρτεσ που ειχαν ενα συγκεκριμενο τσιπακι δεν αδειαζαν αν περναγες απο πανω τους μια στρωση απο γυαλιστικο νυχιων. Το ειχα κανει ο ιδιος ( για ερενυνητικους σκοπους μονο, ειναι παρανομο οπως σωστα λεει ο α^2) . Αλλα τοτε δεν ειχαμε κινητα, μικρο το κερδος :p Κατα τα αλλα ειχα δοκιμασει ενα σορο αλλες πιθανες και απιθανες μεθοδους... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 KostasV an pernages gialistiko nyxion den ta tin diavaze katolou thn karta to tilefono... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Είχε πέσει στα χέρια μου ένα πρόγραμμα που έλεγε ότι τις γέμιζε. Έπαιρνες ένα παράλληλο καλώδιο και σύνδεες μερικά pins του πάνω στην τηλεκάρτα. Έτρεχες το prog και τη γέμιζε. Δεν το δοκίμασα ποτέ. Θα κοιτάξω αν το έχω να σας το δώσω για δοκιμή. Αν και δε νομίζω να πιάνει πλέον, πάνε 2 χρόνια από τότε.. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον i_love_me KostasV an pernages gialistiko nyxion den ta tin diavaze katolou thn karta to tilefono... Κι ομως τη διαβαζε γιατι ηταν διαφανες... Και δε δουλευε με ολες τισ καρτες μονο με καποιες απο ενα γαλικο εργοστασιο, νομιζω ηταν αυτεσ με το ασημενιο τσιπακι... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Είχα μεσολαβήσει να έρθουν 2 τηλεκάρτες από έναν Βούλγαρο (να τον πούμε "hacker"?) για κάποιον φίλο μου. Ακούστε: Οι τηλεκάρτες γενικά, έχουν μοναδικό serial number και όταν "αδειάσει" μιά, τότε αυτή καταγράφεται στο κέντρο ως μη-έγκυρη πλέον κάρτα. Επίσης, ο μικροεπεξεργαστής της, έχει προστασία στο πρόγραμμά του ούτως ώστε να επιβλέπει τον register των μονάδων ότι κάνει count-down κι ότι δεν μένει αμετάβλητός ή αυξάνεται (κάτι σαν watchdog timer). Οι εν λόγω κάρτες του Βούλγαρου, είχαν δικό τους επεξεργαστή (PIC) ο οποίος προσομοίωνε μια κανονική τηλεκάρτα των 100 μονάδων (τότε). Την έβαζες και μιλούσες, και οι μονάδες πέφτανε όπως σε μια κανονική τηλεκάρτα. Όταν έφτανες λίγο πρίν το τέλειωμα της κάρτας, πατούσες το "Κ", και έβγαζες και ξανα-έβαζες την ίδια κάρτα, η οποία έπαιρνε νέο serial number και είχε ξανά άλλες 100 μονάδες!!! :cool: :!: Τώρα πια δεν δουλεύει... http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 κρίμα ρε παιδιά που δεν γίνεται τπτ πλέον... πολύ κρίμα... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Είχα μεσολαβήσει να έρθουν 2 τηλεκάρτες από έναν Βούλγαρο (να τον πούμε "hacker"?) για κάποιον φίλο μου. Ακούστε: Οι τηλεκάρτες γενικά, έχουν μοναδικό serial number και όταν "αδειάσει" μιά, τότε αυτή καταγράφεται στο κέντρο ως μη-έγκυρη πλέον κάρτα. Επίσης, ο μικροεπεξεργαστής της, έχει προστασία στο πρόγραμμά του ούτως ώστε να επιβλέπει τον register των μονάδων ότι κάνει count-down κι ότι δεν μένει αμετάβλητός ή αυξάνεται (κάτι σαν watchdog timer). Οι εν λόγω κάρτες του Βούλγαρου, είχαν δικό τους επεξεργαστή (PIC) ο οποίος προσομοίωνε μια κανονική τηλεκάρτα των 100 μονάδων (τότε). Την έβαζες και μιλούσες, και οι μονάδες πέφτανε όπως σε μια κανονική τηλεκάρτα. Όταν έφτανες λίγο πρίν το τέλειωμα της κάρτας, πατούσες το "Κ", και έβγαζες και ξανα-έβαζες την ίδια κάρτα, η οποία έπαιρνε νέο serial number και είχε ξανά άλλες 100 μονάδες!!! :cool: :!: Τώρα πια δεν δουλεύει... mpravooo.... etsi ginotan. oxi me mano gia ta nixia, ypervoliko revma, thn evazes sthn katapsiksh k tetoies istories... episeis eixa akousei oti ginotai k me eksomiosh se mia funcard. tora omos ola auta einai istoria giati o ote to miristike.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Παντως θυμαμαι οτι καποτε στις αρχες οταν καλουσες ενα νουμερο αι μετα εβαζες καποιο κωδικο που δεν θυμαμαι (κατι σαν 8080) και πατωντας το 1 καθε φορα που ακουγες τις μοναδες να πεφτουν δεν χρεωνε! Το δοκιμασα προσωπικα το 95 στο στρατοπεδο θηβας καλωντας Αθηνα. Θυμαμαι τοτε ειχαν παθει αμοκ και κανανε ουρες. Θυμαται κανεις τιποτα? SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 egw 3erw oti yparxei tropos apo ta sta8era thlefwna tou ote na mhn xrewnese.einai aplo to exei kanei filos mou,egw den to epixeirw gia eunohtous logous. mia plaketitsa 8elei mono stis enwseis tou thlefwnou pou 8a krataei thn tash psila etsi wste na mhn fenete oti apanth8ike h klhsh alla oti h grammh einai se katastash anamonhs. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DaTaMaN egw 3erw oti yparxei tropos apo ta sta8era thlefwna tou ote na mhn xrewnese.einai aplo to exei kanei filos mou,egw den to epixeirw gia eunohtous logous. mia plaketitsa 8elei mono stis enwseis tou thlefwnou pou 8a krataei thn tash psila etsi wste na mhn fenete oti apanth8ike h klhsh alla oti h grammh einai se katastash anamonhs. Αυτό που λές μπαίνει στη μεριά του αποδέκτη της κλήσης και όχι στη μεριά του καλούντα. Οπότε δώρο άδωρο γιατί πρέπει σε κάθε γραμμή τηλεφώνου που καλείς να βάλεις κι από ένα... Άσε που με τα ψηφιακά κέντρα του ΟΤΕ δεν νομίζω να λειτουργεί αυτό το σύστημα... Στις ISDN σίγουρα δεν θα λειτουργεί πάντως ... Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 εγώ άκουσα ότι αν βάλεις το μεγάφωνο του κινητού στο μικρόφωνο του σταθερού και πληκτρολογίσεις ένα αριθμό απο το κινητό, το σταθερό θα τηλεφωνίσει σε εκείνο τον αριθμό και η κλίση θα είναι δωρεάν. όταν το δοκίμασα τηλεφώνισε αλλα δεν ξέρω αν η κλίση χρεώθηκε .. Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts