Jump to content

Hp mini 5102 δεν ανοιγει

dimitris_86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες δεν ξερω αν είναι θεμα hardware ή software (παρακαλώ οι μοντς να το βάλουν καταλλήλως!)

Λοιπόν έχω το hp mini 5102 ενός φίλου το οποίο χαιρέτησε ο σκληρός. (αυτό είναι σίγουρο γιατί το είχα κάνει φορματ κ δούλευε κανονικά κ μετά από δέκα μέρες δεν άνοιγε. ακουγόταν να χτυπάει ο σκληρός και όταν τον έβαλα στον σταθερό μου, δεν έκανε εκκίνηση ούτε ο δικός μου.)

Βρήκα λοιπόν έναν άλλο σκληρό από ένα παλιό λαπτοπ. τον εβαλα στον σταθερό, έτρεξε και τον φόρμαρα. τον βάζω στο νετβοοκ, περνάει κανονικά το hard disk test του bios, αλλά όταν πάω να εκκινήσω από στικάκι κάνει restart. (γνήσια windows 7 και το στικάκι φτιαγμένο να μπουταρει με το wintoflash όπως δεκάδες φορές δοκιμασμένο)

Τρελάθηκα και είπα να δοκιμάσω με ubuntu. έφτιαξα ένα λαιβ στικακι και έκανα την εγκατάσταση του λειτουργικού κανονικότατα χωρίς πρόβλημα (αν και το σύστημα είναι λίγο αργό και αυτό με παραξενεύει). όταν πάω να βάλω όμως τα παραθύρια για τον φίλο, ενώ το στικακι δουλεύει σωστά, ο υπολογιστής κάνει ρισταρτ όταν του λέω να εκκινήσει από το στικ. τι μπορεί να φταίει... κοντεύω να ξεχάσω ότι ξέρω.....

Τι να πω..παραξενα πραγματα..δοκιμασες και στις αλλες usb?

ειχα το ιδιο προβλημα με ενα netbook..πηρα καινουργιο δισκο του εβαλα τα windows απο το σταθερο μετα τον εβαλα στο μικρο δεν δουλευε(bsod),το ξανακανα και δουλεψε,δεν ξερω πως.απο τυχη μαλλον :p

Τι να πω..παραξενα πραγματα..δοκιμασες και στις αλλες usb?

ειχα το ιδιο προβλημα με ενα netbook..πηρα καινουργιο δισκο του εβαλα τα windows απο το σταθερο μετα τον εβαλα στο μικρο δεν δουλευε(bsod),το ξανακανα και δουλεψε,δεν ξερω πως.απο τυχη μαλλον :p

ναι εννοειται ολες τις usb και με δυο στικακια. γινεταια υτο που λες? να τον συνδεσω και στον σταθερο και να περασω τα 7αρια και μετα να τον βάλω στο νετβοοκ?

ναι εννοειται ολες τις usb και με δυο στικακια. γινεταια υτο που λες? να τον συνδεσω και στον σταθερο και να περασω τα 7αρια και μετα να τον βάλω στο νετβοοκ?

δεν ξερω αν γινεται καθολικα,την πρωτη φορα δεν δουλεψε αλλα τι δευτερη ναι αν και δεν εκανα κατι διαφορετικο απο την πρωτη. καλυτερα παντως θα ηταν αν εχεις ενα εξωτερικο DVD να δοκιμασεις πρωτα

δες επισης αν μπορεις να κανεις εγκαταστη μεσω δικτυου τα windows(θελει κατι ρυθμισεις δεν τις καταφερα ποτε :p)

γενικα αυτο με το δισκο περα δωθε εχε το σαν τελευταια λυση..

Edited by Dark_ds