Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας. Καταρχην Χρονια πολλα στον Νικολα τον δημιουργο του Nemesis και της Enigma....και φυσικα σε ολους οσους γιορταζουν :D

Δευτερον...Ισως γινω για αλλη μια φορα γραφικος αλλα εγω το προβλημμα με τις κλησεις δεν το εχω ξανασυναντησει οσο εχω εχω τον Nemesis v6.3 με την Enigma v6.2 ....

Το μοναδικο προβλημμα που εχω συναντησει ειναι οταν ανοιγω το αλμπουμ η' το walkman που μου βγαζει το μηνυμα οτι "Η εφαρμογη Συσκευες εχει κλεισει " η' "Η Εφαρμογη Throw εχει κλεισει" , δυο τρεις φορες....

Απο εκει και περα εγω ειδα βελτιωση στην μπαταρια...Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα το εχω πολυ καιρο στα χερια μου το κινητο. Ισως ηρθε ο καιρος να κανω την κινηση προς την LG ...Βεβαια ξερω οτι παλι στην sony θα καταληξω και στο SP :lol: αλλα με δελεαζει λιγο το LG L7 με τα 2500 ma της μπαταριας του.....

Οριστε και καποια screenshot που ειχα βγαλει πριν απο λιγο καιρο απο το Ρ μου....

Τα νουμερα που παρεθεσες επιτυγχανονται χαρη στον νεμεσις κερνελ? Γιατι εγω με στοκ κερνελ αν κανω αυτη τη χρηση που βλεπω στα screenshots σου, δεν μου βγαζει ουτε 15 ωρες 100->0% μπαταρια, με το stamina on γιατι αλλιως... Αν αντεχει τοσο με ξεκλειδωτο bootloader τοτε νομιζω επιβαλλεται να τον ξεκλειδωσουμε ολοι :lol: Θα το κρατησω για παντα:D Περα απο την πλακα φαινεται να διορθωνεται το βασικοτερο προβλημα του κινητου, ολα τα αλλα λυνονται με τον ενα ή τον αλλο τροπο

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα νουμερα που παρεθεσες επιτυγχανονται χαρη στον νεμεσις κερνελ? Γιατι εγω με στοκ κερνελ αν κανω αυτη τη χρηση που βλεπω στα screenshots σου, δεν μου βγαζει ουτε 15 ωρες 100->0% μπαταρια, με το stamina on γιατι αλλιως... Αν αντεχει τοσο με ξεκλειδωτο bootloader τοτε νομιζω επιβαλλεται να τον ξεκλειδωσουμε ολοι :lol: Θα το κρατησω για παντα:D Περα απο την πλακα φαινεται να διορθωνεται το βασικοτερο προβλημα του κινητου, ολα τα αλλα λυνονται με τον ενα ή τον αλλο τροπο

Λογικα ειναι θεμα κερνελ αφου μεσω κερνελ ομαλοποιουνται οι λειτουργιες του κινητου....Απο εκει και μετα παιζει ρολο και ο συνδυασμος των governor (εγω χρησιμοποιω hotplugx /noop ) και φυσικα το greenify ....Δεν εχω καποια αλλη εφαρμογη για την μπαταρια για να μου τρωει ενεργεια...Επισης τα screenshot ειναι σε δικτυο 2g αλλα και με 3g που χρησιμοποιησα ,οχι ομως εδω στην Ελλαδα, μου εβγαλε ανετα 24 ωρες με ανοιχτα τα δεδομενα και το 3g ολη μερα...

Οσοι εχετε θεμα με την ρομ σας προτεινω να περασετε jelly cream. Την εχω απο τον ιουλιο και ειμαι μια χαρα χωρις το παραμικρο θεμα! Ειναι ics αλλα εχει look jelly bean! :) Και απο μπαταρια , νομιζω οτι ειναι οσο καλυτερο θα μπορουσε να γινει!

η τελευταια εκδοση του νικολα απλα δουλευει. εχω μεινει αφωνος.... απλα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.

Θύμισε μου είσαι με ub;

Πριν λίγο διάβασα ότι θα ετοιμάσει νέο update με bug fixes. Ίσως κ το τελευταίο update.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ναι, εννοείται.

Μου φαίνεται πλησιάζει η ώρα που θα τον ξεκλειδώσω κ γω.Θέλω να δω τι διαφορές θα δω μεταξύ lock κ unlock.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Οσοι εχετε θεμα με την ρομ σας προτεινω να περασετε jelly cream. Την εχω απο τον ιουλιο και ειμαι μια χαρα χωρις το παραμικρο θεμα! Ειναι ics αλλα εχει look jelly bean! :) Και απο μπαταρια , νομιζω οτι ειναι οσο καλυτερο θα μπορουσε να γινει!

Αυτό χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader ;

Αυτό χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader ;

Μπορεις να την βαλεις ειτε εισαι κλειδωμενος , ειτε οχι ;) Περνας την stock ics και μετα βαζεις την jelly cream απο πανω.

Μπορεις να την βαλεις ειτε εισαι κλειδωμενος , ειτε οχι ;) Περνας την stock ics και μετα βαζεις την jelly cream απο πανω.

Κ έχει στυλ μενού της Jelly Bean; Από μπαταρία πως είναι; Πες μας λίγο τα στατιστικά σου και τι χρήση του κάνεις. :)

Κ έχει στυλ μενού της Jelly Bean; Από μπαταρία πως είναι; Πες μας λίγο τα στατιστικά σου και τι χρήση του κάνεις. :)

Η jelly cream ηταν η πρωτη ρομ που εβαλα σε αυτο το κινητο...Μπορω να πω οτι ημουν πολυ ευχαριστημενος σε ολα...Ηταν απο τις λιγες φορες που το κινητο μου εβγαζε Μιαμιση μερα ανετα. Τοτε δουλευα ενα 8ωρο το ραδιοφωνο , μια με μιαμιση ωρα κλησεις , κανα δυωρο πασιεντζας ;) και καμια ωριτσα WIFI ...3g και δεδομενα σπανιως τα χρησιμοποιω ακομη και σημερα...

Την οθονη την ειχα στην αυτοματη λειτουργια και χρησιμοποιουσα το mobile care σαν εφαρμογη για εξοικονομηση ενεργειας...

Σαββατοκυριακα δεν χρησιμοποιουσα το ραδιο και απο την Παρασκευη το πρωι μεχρι την Κυριακη το βραδυ δεν το φωρτιζα καθολου...Εφτανε γυρω στο 25 % με 30 %

Δυστηχως τα screenshot που ειχα δεν τα εχω πια για να σου δειξω τους χρονους....Πιστευω ο φιλος που την χρησιμοποιει τωρα να συμφωνησει μαζι μου και να σε διαφωτισει περισσοτερο....

Θα συμφωνησω με τον φιλο expendable. Ναι ειναι σαν να εχεις jb αλλα στην πρωτη εκδοση και οχι σαν το τελευταιο στοκ update(.100). Κατα τα αλλα απο τοτε που την εβαλα, δεν σκεφτηκα καν να περασω καποια αλλη ρομ καθως ειμαι σχεδον απολυτα ευχαριστημενος. Το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να παρω και να λαβω αρχεια μεσω μπλε δοντιου γιατι οποτε παω να στειλω μου βγαζει σφαλμα οτι σταματησε να λειτουργει η υπηρεσια bluetooth. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο αλλα στους xda που το χα ψαξει δεν ελεγαν κατι τα αλλα παιδια που χαν jc... οποτε μαλλον κατι δεν ειχα κανει καλα οταν περνουσα τη ρομ.

Οσον αφορα την ταχυτητα του κινητου, ειναι πολυ καλη, χωρις να μου χει κολλησει ποτε και χωρις να εχει εμφανισει το παραμικρο lag.

Η μπαταρια του ειναι απλα αψογη σε σχεση τουλαχιστον με τις στοκ ics και jb. Μου βγαζει 2 μερες και κατι ωρες με χαλαρη χρηση, δηλαδη κανα τεταρτο τηλεφωνηματα, καμια 25ρια μηνυματα, 15 λεπτα ιντερνετ με wifi η 3g (αναλογα το που βρισκομαι), κανα 30λεπτο μουσικη και ραδιοφωνο, με ακουστικα και τελος, λιγο γενικοτερο σκαλισμα σε εφαρμογες , ενημερωσεις αυτων κλπ. :) Με πιο εντονη χρηση, δηλαδη περισσοτερα τηλεφωνηματα-μηνυματα, περισσοτερο 3g, περισσοτερη μουσικη αλλα και τακτα ανοιγματα οθονης , βγαζει μια μερα με υπολοιπο μπαταριας 15-20 %. :)

Η οθονη ειναι στη φωτεινη λειτουργια μονημα. Αν την βαλω εξοικονομηση, τα παει λιγο καλυτερα η μπαταρια αλλα δεν αξιζει νομιζω.

Να σημειωσω οτι ολα αυτα ειναι με greenify και χωρις κανεναν συγχρονισμο ενεργο πλην της αυτοματης ενημερωσης των εφαρμογων του play store.

Αυτα :)

Πέρασα nightly cm11 για δοκιμή και περιμένω για την πρώτη κυκλοφορίας

Πολύ καλύτερα από τις 10/10.1/10.2,σε λίγο καιρό επιτέλους θα μιλάμε μόνο για cyanogenmod, με όλο το σεβασμό σε όσους devs αναπτύσσουν stock rom

Ναι πρεπει να εχεις ξεκλειδώσει τον bootloader για να περάσεις CM roms.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Χρειαστηκα χθες το gps για πρωτη φορα απο τοτε που εχω την enigma 6.2 και το αποτελεσμα ηταν -οπως και στην μαμα jb- να κλειδωσει μετα απο ενα τεταρτο,ακριβως οσο χρειαστηκα για να βρω τον δρομο μονος μου :lol: Νομιζω πως τελικα -δυστηχως- αν καποιος θελει να δουλευουν τα παντα στο κινητο η μονη σιγουρη λυση ειναι η ics

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε κατι. Θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Αν το κανω ενω εχω costum rom, θα την χασω και θα πρεπει να την περασω παλι ή οχι? Οσον αφορα τον root? χανεται και αυτο? Ευχαριστω :)

Χρειαστηκα χθες το gps για πρωτη φορα απο τοτε που εχω την enigma 6.2 και το αποτελεσμα ηταν -οπως και στην μαμα jb- να κλειδωσει μετα απο ενα τεταρτο,ακριβως οσο χρειαστηκα για να βρω τον δρομο μονος μου :lol: Νομιζω πως τελικα -δυστηχως- αν καποιος θελει να δουλευουν τα παντα στο κινητο η μονη σιγουρη λυση ειναι η ics

Είχες ενεργοποίηση δεδομένα; Εμένα το περισσότερο που έχει κάνει να κλειδώσει είναι ένα λεπτό με δεδομένα πάντα ενεργά. Στην ics αν.θυμάμαι καλά κλειδωνε πιο αργά.

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε κατι. Θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Αν το κανω ενω εχω costum rom, θα την χασω και θα πρεπει να την περασω παλι ή οχι? Οσον αφορα τον root? χανεται και αυτο? Ευχαριστω :)

Στο neo v που είχα κάνει αυτό που θες να κάνεις εσύ τα έκανα μαντάρα.. Το άνοιξα, κόλλαγε τρελά κ αναγκάστηκα να το στήσω από την αρχή. Μετά όμως δεν το αναγνώριζε το companion,το sus έλεγε ότι είχα ενημερωμένο λογισμικό κ εντέλει κατέληξα να flashαρω με flashtool.Στο p δε ξέρω τι θα συμβεί αν το κάνεις αυτό. :p

Είχες ενεργοποίηση δεδομένα; Εμένα το περισσότερο που έχει κάνει να κλειδώσει είναι ένα λεπτό με δεδομένα πάντα ενεργά. Στην ics αν.θυμάμαι καλά κλειδωνε πιο αργά.

Στο neo v που είχα κάνει αυτό που θες να κάνεις εσύ τα έκανα μαντάρα.. Το άνοιξα, κόλλαγε τρελά κ αναγκάστηκα να το στήσω από την αρχή. Μετά όμως δεν το αναγνώριζε το companion,το sus έλεγε ότι είχα ενημερωμένο λογισμικό κ εντέλει κατέληξα να flashαρω με flashtool.Στο p δε ξέρω τι θα συμβεί αν το κάνεις αυτό. :p

Ναι τα δεδομένα τα έχω ενεργοποιημενα μόνιμα,

κλείνουν μόνο όταν είναι η οθόνη κλειστή με το

stamina. Στην ics κλειδωνε αμέσως

Εδω και λιγες μερες η enigma δεν πηγαινε και πολυ καλα, και σημερα τα'παιξε τελειως. Θα βαλω την moonwalker, και αν παλι δεν δω προκοπη, παω οριστικα για ics

Για πες τι σου παρουσίασε. Θέλω κ εντυπώσεις από τη moonwalker!

μετά από μήνες που είχα την cm 9.1 (tweked by me :p) την έκανα backup και λέω να δοκιμάσω καμία άλλη rom>..... έβαλα το enigma δούλεψε δύο μέρες μετά τα έπαιξε τελείως............ έβαλα cm10.2, 10.3, 11 από τον percy.......... κλασσικά τα μια πράγματα δεν δουλεύουν..... δωκιμασα και terminator rom ola ok αλλά κλασσικά cal lag, gps οτι νάνε κλπ

με λίγα λόγια αυτό το κινιτο για πάντα θα μείνει με ics

τι άλλο πρόσεξα όλα τα threads του percy έχουν κλειδωθεί μάλλον τα παράτησε όλα

edit: τώρα είδα bugs.............https://code.google.com/p/sony-xperia-p/issues/list

για το bluetooth δεν γράφει κάτι είτε το παράτησε τελείως και δεν το θεωρεί σημαντικό(έλεος) είτε το έφτιαξε???????????????????????????????

edit: οκ έβγαλα άκρη... από ότι κατάλαβα το bluetooth δεν θα γίνει ποτέ.......

Edited by egodemis

• The title was changed to Sony Xperia P