giarlos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Tην δοκιμασα 5 μερες πριν την MIUI5 3.9.6 (by kosmos2011) Αν σου αρεσει το windows phone τοτε μπορει να σου αρεσει και το συγκεκριμενο MIUI Εγω το βρισκω λειτουργικο για αυτους που δεν ενδιαφερονται και πολυ για την συσκευη, παρα μονο για fancy themes, γιατι εκει ειναι που κερδιζει το λειτουργικο Για οτι κινηση κανεις σου πεταει καθε φορα 100 παραθυρα, ''εισαι σιγουρος'' κτλ κτλ, λες και αναφερεται σε βλακες κατοχους, αν και.....μαλλον εκει αναφερεται, ή τουλαχιστον σε ''αμπαλους'', για να μην ειμαστε και κακοι :lol: Τωρα απο ταχυτητα, οσοι το βρισκουν γρηγορο, τοτε μαλλον δεν εχουν δοκιμασει CM Δεν νομίζω ότι το MIUI έχει κάποια σχέση με τα windows phone. Τα 100 παραθυράκια που λες ότι πετάγονται ανοίγωντας 1 εφαρμογή, σου ζητάν permission που χρειάζεται η εκάστοτε εφαρμογή για να ανοίξει. Μπορείς από τις ρυθμίσεις. να επιλέξεις μία μία τις εφαρμογές σου και να ρυθμίσεις δικαιώματα. Ας πουμε γιατί η facebook.app να έχει δικαίωμα να ελέγχει τα SMS σου ή τον κατάλογο σου. Επιλέγεις απλά το decline σε αυτά και δεν δίνεται το δικαίωμα, να τα διαβάσει/χρησιμοποιήσει. (Δεν είμαι προγραμματιστής αλλά έτσι έχω καταλάβει ότι λειτουργούν, σαν "firewall") Αυτό ήταν που με έκανε να την αγαπήσω σαν ROM. Η ψευδαίσθηση της ανωνυμίας. Όντως για την ταχύτητα, όταν είχα στην κατοχή μου το P, θυμάμαι οτι δεν ήταν ότι πιο γρήγορο υπήρχε. Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Kαι μονο του οτι η miui αναφερεται κυριως σε Κινεζους, μιας και Κινεζικη ειναι, μου φτανει για να μην την βαλω Προσωπικοι λογοι Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Εαν είσαι root δοκίμασε το callrecorder μου δουλεύει άψογα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=el. Υπάρχει σε πολλά "μαγαζιά". Την 1.4 full έχω βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 ευχαριστω ρε φιλε δουλευει τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Τίποτα εδώ είμαστε για να βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Ένας απο τους λόγους που εκανα root είταν αυτό το πρόγραμμα. Με έχει βοηθήσει αφάνταστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 εχει τελευταια εκδοση.θελει 5sec σε καθε κληση για να ανοιξει η γραμμη υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ας κάνεις μια εκκαθάριση αρχείου καταγραφής κλήσεων και μια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 παιδια,βγηκε ενα cyanogenmod installer που τα κανει ολα μονο του.ξεμπλοκαρει bootloader,root and install rom. υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε κι εμεις 'η ειναι μονο για επισημα υποστηριζομενες συσκευες? επισης,διαλεγουμε εμεις ποια εκδοση της ρομ θα κατεβει 'η κατεβαζει οποια θελει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Kαι μονο του οτι η miui αναφερεται κυριως σε Κινεζους, μιας και Κινεζικη ειναι, μου φτανει για να μην την βαλω Προσωπικοι λογοι η μετάφραση είναι για Κινέζους (δλδ αρχική μετάφραση) αργότερα έχουν γίνει άψογες μεταφράσεις στα αγγλικά ρώσικα και άλλες γλώσσες εκτός και αν εννοείς ότι είναι οτιδήποτε κινέζικο σκαρτο κλπ όπως ξέρεις εχω oppo find 5 που μόνο σκαρτο δεν είναι το αντιθέτω πατάει πάρα πολλά κινητά (μην σου πω περισσότερα κάτω) παιδια,βγηκε ενα cyanogenmod installer που τα κανει ολα μονο του.ξεμπλοκαρει bootloader,root and install rom. υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε κι εμεις 'η ειναι μονο για επισημα υποστηριζομενες συσκευες? επισης,διαλεγουμε εμεις ποια εκδοση της ρομ θα κατεβει 'η κατεβαζει οποια θελει? μόνο για επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές.......... + και σε αυτές κανονικότατα κάνει broke την εγγύηση αν νόμιζες ότι θα γλιτώσεις την εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Φυσικα και υπαρχουν Κινεζικα με προδιαγραφες, αλλωστε ολοι εκει κατασκευαζουν πια, απο ρουχα μεχρι ηλεκτρονικα Εγω ομως σχολιασα απλα την Κινεζικη εγχωρια αγορα και κουλτουρα Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Φυσικα και υπαρχουν Κινεζικα με προδιαγραφες, αλλωστε ολοι εκει κατασκευαζουν πια, απο ρουχα μεχρι ηλεκτρονικα Εγω ομως σχολιασα απλα την Κινεζικη εγχωρια αγορα και κουλτουρα εγχώρια αγορά οκ δεν έχει μεγάλο θέμα (μπορείς να βρεις από παιχνίδια για παιδάκια μέχρι πυρηνικά :lol::lol:) ότι γουστάρεις δλδ οκ από θέμα κουλτούρας συμφωνώ είναι αρκετά διαφορετικοί btw: γέμισαν πάλι τα πμ σου ................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 εχει τελευταια εκδοση.θελει 5sec σε καθε κληση για να ανοιξει η γραμμη υπαρχει λυση? Ιδιο προβλημα και ακομα χειροτερο!Τοσο στις κανονικες κλησεις(που ειναι και το βασικοτερο) οσο και στο viber πχ θελει πανω απο 10sec για να ανοιξει η κληση(δεν ακουω ενω με ακουν κανονικα)!Επισης οταν παταω μεγαφωνο καθυστερει εξισου παρα πολλα δευτερολεπτα να μεταβει απο το ηχειο στο μεγαφωνο! Επειδη εχω απηυδησει χανοντας πολλες κλησεις επειδη δεν μπορω καν να συρω το ''πρασινο τηλεφωνακι'' πειτε μου εναν τροπο να γυρισω στην εκδοση android που ειχε οταν το πηρα!Τωρα εχω την 4.1.2 (6.2.Α.1.100) και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων συνεχιζω να εχω αυτην(με τα παραπανω προβληματα)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ξεκλειδωσε το bootloader και περνα stock ICS ή CM9 Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ιδιο προβλημα και ακομα χειροτερο!Τοσο στις κανονικες κλησεις(που ειναι και το βασικοτερο) οσο και στο viber πχ θελει πανω απο 10sec για να ανοιξει η κληση(δεν ακουω ενω με ακουν κανονικα)!Επισης οταν παταω μεγαφωνο καθυστερει εξισου παρα πολλα δευτερολεπτα να μεταβει απο το ηχειο στο μεγαφωνο! Επειδη εχω απηυδησει χανοντας πολλες κλησεις επειδη δεν μπορω καν να συρω το ''πρασινο τηλεφωνακι'' πειτε μου εναν τροπο να γυρισω στην εκδοση android που ειχε οταν το πηρα!Τωρα εχω την 4.1.2 (6.2.Α.1.100) και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων συνεχιζω να εχω αυτην(με τα παραπανω προβληματα)! έχει μερικές λύσεις σε αυτό (όχι κάτι απλό) 1. ξηλώνεις το jelly bean τελείως και περνάς από το αρχείο ftf της sony τελευταία και είσαι οκ (δεν χάνεις εγγιιση εδώ) 2. κάνεις Unlock bootloader περνάς άλλον kernel και περνάς cm 9.1 (χάνεις εγγύηση εδώ) 3. κάνεις unlock το bootloader περνάς nemesis kernel + enigma rom (jelly bean ) (και εδω χάνεις την εγγύηση) όπως είπα πολύ απλός τρόπος δεν υπάρχει (δλδ κάποιο fix) γιατί είναι σύνθετο το πρόβλημα όποιος δεν γουστάρει να χάσει εγγύηση απλός γυρνάει στην ICS που και σινιστο γιατί μόνο ics δουλευει σοστα σε αυτή την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω μικρό θέμα με τη μπαταρία.Βλέπω το λειτουργικό σύστημα να είναι στη πρώτη θέση,τι μπορεί να τρέχει στο λειτουργικό σύστημα που να ψιλοτρωει μπαταρία;επίσης κ η υπηρεσίες Google καταλαμβάνει τη τρίτη θέση! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις καταρχην!Το θεμα ειναι οτι δεν εχω και πολλη εμπειρια στο πως να τα κανω αυτα που λετε!Δεν με νοιαζει για την εγγυηση ιδιαιτερα...Δεν θελω και να σας πρηξω αλλα μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για να ξεκλειδωσω το bootloader και τα σχετικα? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geortsaki Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Σας ευχαριστω για τις απαντησεις καταρχην!Το θεμα ειναι οτι δεν εχω και πολλη εμπειρια στο πως να τα κανω αυτα που λετε!Δεν με νοιαζει για την εγγυηση ιδιαιτερα...Δεν θελω και να σας πρηξω αλλα μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για να ξεκλειδωσω το bootloader και τα σχετικα? :p Εγω τωρα προσπαθω, για πρωτη φορα, και το κανω με τον "επισημο" τροπο. αλλα κατι κανω λαθος και δεν γινεται fastboot. Edit: Τα καταφερα! Edited October 1, 2013 by geortsaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό φορτιστή αυτοκινήτου, γρήγορης φόρτισης σαν της συσκευασίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ηλίαχ8 μάλλον η συσκευή σου απασχολείται από κάποια εφαρμογή και δεν μπαίνει σε deep sleep Κατέβασε το cpu spy και έλεγξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ηλίαχ8 μάλλον η συσκευή σου απασχολείται από κάποια εφαρμογή και δεν μπαίνει σε deep sleep Κατέβασε το cpu spy και έλεγξε το Έχω τσεκάρει με το wakelock detector αλλά δε βρήκα κάτι.Θα το κατεβάσω κ θα δω Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geortsaki Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Προσπαθουσα να περασω την CM10, κατεβασα το αρχειο με ονομα: FXP238-cm-10-20130924-UNOFFICIAL-aoba, και μετα εδωσα τις εντολες της εικονας, opoy boot.img το αρχειο που περιεχεται στη CM10. Απο εκεινη τη στιγμη αναβει μονο το led σε κοκκινο χρωμα οταν συνδεεται στον υπολογιστη, και ας παταω volume up. Τι να κανω για να διορθωθει (ελπιζω να γινεται); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Αν θυμάμαι καλά, το Xperia P χρειάζεται το αντίστοιχο nypon αρχείο και όχι το aoba. Οπότε κατέβασε αυτό και ξαναδοκίμασε Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geortsaki Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Αν θυμάμαι καλά, το Xperia P χρειάζεται το αντίστοιχο nypon αρχείο και όχι το aoba. Οπότε κατέβασε αυτό και ξαναδοκίμασε O υπολογιστης ομως δεν το αναγνωριζει. Δεν μπαινει σε fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Όταν το ανοίγεις χωρίς καλώδιο τι κάνει; Μπαταρία έχει; Δύσκολο να μην μπαίνει σε fastboot Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geortsaki Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Όταν το ανοίγεις χωρίς καλώδιο τι κάνει; Μπαταρία έχει; Δύσκολο να μην μπαίνει σε fastboot πριν ξεκινησω τις διαδικασιες χτες ειχε 100%. δεν αποκρινεται. ειτε παταω το Shut Down, ειτε Shut down + volume up. και χτες ολο το βραδυ το αφησα να φορτιζει στην πριζα, μηπως διορθωθει.. Edited October 2, 2013 by geortsaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts