AntonisStaras Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Όταν πάω να ανοίξω το system app remover μου γράφει " system cannot mounted as read/write" και δεν με αφήνει να μπω στο μενού διαγραφής των εφαρμογών συστήματος. Ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Έχεις root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Έχεις root; Ναι φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Χμ συνήθως αυτό το μήνυμα βγαίνει όταν δεν υπάρχει root Για δοκίμασε με κάποια άλλη εφαρμογή να "πειράξεις" τα αρχεία του συστήματος, αν μπορείς, τότε είναι θέμα της συγκεκριμένης εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Όταν πάω να ανοίξω το system app remover μου γράφει " system cannot mounted as read/write" και δεν με αφήνει να μπω στο μενού διαγραφής των εφαρμογών συστήματος. Ξέρει κανείς τι παίζει? μετα απο ροοτ εγω με to titunium backup απεγκατεστησα εφαρμογεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Σε όποιον του αρέσει η slim cm9. 1 που έβαλα και θέλει ελληνικά, ας εγκαταστήσει το morelocale2 από το google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μπορείς να δώσεις το link για τη slim, γιατί λίγο που έψαξα στους xda με το tapatalk δεν το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Μπορείς να δώσεις το link για τη slim, γιατί λίγο που έψαξα στους xda με το tapatalk δεν το βρήκα http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/rom-slimcm-built-source-final-build-t2202040 Aσε να φλασαρει μονο του τον κερνελ που ειναι στο zip Οταν κανεις εγκατασταση στην rom κατοπιν βαλε το morelocale2 απο το store για Ελληνικα, δεν μεταφραζει ΟΛΑ τα μενου αλλα αυτα που χρειαζεσαι τα μεταφραζει, δηλαδη οπως το google play, weather programs και γενικα ολα τα προγραμματα τα οποια χρησιμοποιουν local settings, εννοω οτι ''βλεπουν'' Ελλαδα Y.Γ. Προτεινω performance governor, εγω δεν βλεπω να τρωει παραπανω μπαταρια και το κινητο ειναι ''αλαγκαριστο'' Edited April 7, 2014 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Thanks θα δω πρώτα αν αφαιρεί και που χρησιμοποιώ (όπως το exchange πχ) και αν μπορώ να το προσθέσω εγώ και θα πράξω ανάλογα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 αντιμετωπιζω προβλημα με το wifi αργει να ενεργοποιηθει σε stock rom jb rooted καποια λυση υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 μετά από 15 μήνες rootara το κινητό υπάρχει πουθενά κάποια λίστα που να λέει ποιες εφαρμογές μπορώ να απεγκαταστήσω χωρίς να κάνω κακό στο κινητό? παράδειγμα μπορώ να απεγκαταστήσω τις παρακάτω? amber amethyst blackhole emerald sony select δεν έχω καθόλου εμπειρία από αυτά :(:( κανείς δεν γνωρίζει :(? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 κανείς δεν γνωρίζει :(? http://sxdevelopers.blogspot.gr/2013/06/full-debloating-your-firmware.html Προχωράς βάση του τι χρειάζεσαι εσύ. Αν κάτι θες εννοείται δε το σβήνεις! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 http://sxdevelopers.blogspot.gr/2013/06/full-debloating-your-firmware.html Προχωράς βάση του τι χρειάζεσαι εσύ. Αν κάτι θες εννοείται δε το σβήνεις! Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 κανείς δεν γνωρίζει :(? Αν δεν θες τα θέματα αυτά τα σβήνεις. Όσον αφορά τις λίστες που αναφέρεις δεν θα το πάρω προσωπικά και δεν θα σε ban-άρω αυτή τη φορά. :p :p Ορίστε σχετική λίστα για να έχεις ως οδηγό. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHMM Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλησπερα......μου εβγαλε το κινητο να κανω Ενημερωση συστηματος (6.2.Α.1.100) να την κανω?? Γνωριζετε εαν υπαρχει καπιο προβλημα μετα απο την Ενημερωση? ή υπαρχει πιθανοτητα να χασω τα δεδομενα του κινητοτ μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Θα χασεις............τις κλησεις τις εισερχομενες γιατι εχει μεγα call bug(lag) Μεινε εκει που εισαι καλυτερα Υ.Γ. Εγω αναμενω AOSX(Aosp) απο το νεο team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHMM Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ΟΚ σε ευχαριστω.....πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Βγήκε AOSP για το P (& U,Go,Sola). Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Την έβαλα ήδη και πάει ΠΑΡΑ πολύ καλά Αν και version 0 ακόμα, είναι σχεδόν bug free και πολύ καλύτερη από την cm11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αν δεν θες τα θέματα αυτά τα σβήνεις. Όσον αφορά τις λίστες που αναφέρεις δεν θα το πάρω προσωπικά και δεν θα σε ban-άρω αυτή τη φορά. :p :p Ορίστε σχετική λίστα για να έχεις ως οδηγό. :) σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Βγήκε AOSP για το P (& U,Go,Sola). παρα πολυ καλη αλλα δυστιχος δεν κανει για την χριση που θιελω ακομη 1. gps δεν (πως να δουλευω το endomodo και χαρτες) 2. ad2p δεν εχει (και μαλλον θα αρχισει παρα πολυ να εχει) (ακουω μουσικη στην μηχανη και στο τρεξιμμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 παρα πολυ καλη αλλα δυστιχος δεν κανει για την χριση που θιελω ακομη 1. gps δεν (πως να δουλευω το endomodo και χαρτες) 2. ad2p δεν εχει (και μαλλον θα αρχισει παρα πολυ να εχει) (ακουω μουσικη στην μηχανη και στο τρεξιμμο) Και γω δεν την πέρασα..Το θεωρώ χαμένος χρόνος να περάσω σε aosp από από τη στιγμή που στη cm11 rc1 που έχω δουλεύουν αυτά που θέλω. Γενικά είμαι της άποψης πως αν δεν μπουν νέα features σε μια rom (ad2p,hdmi,wifi direct κ.λπ) δεν φλασάρω! Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και γω δεν την πέρασα..Το θεωρώ χαμένος χρόνος να περάσω σε aosp από από τη στιγμή που στη cm11 rc1 που έχω δουλεύουν αυτά που θέλω. Γενικά είμαι της άποψης πως αν δεν μπουν νέα features σε μια rom (ad2p,hdmi,wifi direct κ.λπ) δεν φλασάρω! το θεμα ειναι τώρα που ήρθαν καλες μερες τρεχω στο γήπεδο (11 χιολεμετρα καθε μερα) με το oppo find 5 δεν καταφερα μου μουδιασε το ποδι απο τα χτυπήματα του σε καθε βιμα (5 ιτση συσκευη), το xperia p πρεπει να το γιρισω στο gingerbread ομος για να λειτουργούν ολα............ μου φαινετε παλυ θα ξοδευτώ για κινιτο (xiaomi mi2s) :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 To gps στην V1 θα λειτουργει κανονικα Για A2DP δεν ξερω ποτε το εχουν στο προγραμμα Απο την cm11 παει πολυ καλυτερα, αλλα σιγουρα οχι οπως την cm9, ισως βελτιωθει στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 το θεμα ειναι τώρα που ήρθαν καλες μερες τρεχω στο γήπεδο (11 χιολεμετρα καθε μερα) με το oppo find 5 δεν καταφερα μου μουδιασε το ποδι απο τα χτυπήματα του σε καθε βιμα (5 ιτση συσκευη), το xperia p πρεπει να το γιρισω στο gingerbread ομος για να λειτουργούν ολα............ μου φαινετε παλυ θα ξοδευτώ για κινιτο (xiaomi mi2s) :cry: Θηκούλα που δένει στο μπράτσο παλικάρι μου. :) Στην τσέπη το είχα κι εγώ το κινητό κάποτε και κάνω προπόνηση για μαραθώνιο οπότε καταλαβαίνεις για τι μούδιασμα μιλάμε!!! :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts