Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι με ξεκλειδωτο ειμαι..! Οποτε τα εκανα ολα σωστα? Και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω.. Πρεπει να περασω καποιο patch που εχει στο XDA?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι με ξεκλειδωτο ειμαι..! Οποτε τα εκανα ολα σωστα? Και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω.. Πρεπει να περασω καποιο patch που εχει στο XDA?

Άρα ακολουθησες βήματα για unlock bootloader οκ.

Ναι νομίζω πρέπει να το περάσεις

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δεν μου αναγνωριζει την Sim ομως τωρα..

Πέρα από τη sim,παίζει κανονικά;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Ναι μια χαρα.. Απλα οποτε κανω Reboot η κλεισιμο δεν μου ζηταει ουτε Pin κ μου λεει να διαλεξω γλωσσα.. Το θεμα ειναι τωρα οτι δεν εχει καθολου δικτυο...

ουτε wi-fi ανοιγει ουτε τπτ.. Τι κανω τωρα??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

ουτε wi-fi ανοιγει ουτε τπτ.. Τι κανω τωρα??

Ποιο patch έβαλες;

δεν εβαλα καποιο patch.

Για δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47346785&postcount=1413&nocache=1&z=7493697316385806

Που ακριβως το βαζω αυτο το Patch?

Πετάς χύμα το αρχείο στην εσωτερική κ κάνεις εγκατάσταση από το cwm,απλά install χωρίς wipes

Το θεμα ειναι οτι οταν συνδεω το κινητο στο usb μου το βγαζει σαν αγνωστη συσκευη κ δεν μπορω να μπω στην εσωρετικη μνημη...

Το θεμα ειναι οτι οταν συνδεω το κινητο στο usb μου το βγαζει σαν αγνωστη συσκευη κ δεν μπορω να μπω στην εσωρετικη μνημη...

Χμμ τώρα τι να σου πω, δε ξέρω τι συμβαίνει.

Δε ξέρω μήπως παίζει τίποτα με τον kernel που έβαλες, εγώ με κλειδωμένο bootloader δεν αντιμετώπισα τέτοια θέματα.

Τωρα τι μπορω να κανω??

Ησουν σε stock rom? κατεβασε το ftf απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2344987

θα χρειαστεις το flashtool απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2107775 και αναγραφονται και οδηγιες.επειτα συνιστω να περασεις το nemesis kernel απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2214141 και να βαλεις ξανα την Enigma Rom.

Ναι σε stock ημουν.. το Flashtool πως θα λειτουργησει εφοσον δεν αναγνωριζει καθολου το κινητο στο pc?

Εγω χρησιμοποιησα αυτο.. DooMLoRD Easy Rooting Toolkit

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ναι σε stock ημουν.. το Flashtool πως θα λειτουργησει εφοσον δεν αναγνωριζει καθολου το κινητο στο pc?

Τι λειτουργικο εχεις? θα το αναγνωρισει αφου θα ειναι κλειστο. Περνα τα drivers που θα βρεις στον φακελο drivers του flashtool πρωτα. Για το xperia p,το fastboot και flashmode driver.

Μολις κατεβασεις το ftf θα το βαλεις στον φακελο firmware του flashtool.Θα ανοιξεις μετα το flashtool.θα πατησεις αριστερα πανω στον κεραυνο και flash mode. θα επιλεξεις το ftf που κατεβασες,θα προετοιμασει τα αρχεια και μολις σου ζητηθει συνδεεις το κινητο ενω ειναι κλειστο και πατας παραλληλα το vol down ενω το συνδεεις στο pc. Θα δεις οτι θα γινει πρασινο το led του και θα αρχισει η διαδικασια.

ωραια εγινε.. Κ ξαναμπηκα στις λειτουργιες του κινητου.. Τωρα μπορεις να μου πεις αναλυτικα τι πρεπει να κανω για να περασω την Enigma?

ωραια εγινε.. Κ ξαναμπηκα στις λειτουργιες του κινητου.. Τωρα μπορεις να μου πεις αναλυτικα τι πρεπει να κανω για να περασω την Enigma?

βαζεις αρχικα το nemesis kernel απο το link που σου εδωσα (περιεχει και πληροφοριες για τον τροπο).

Bootareis το κινητο και βαζεις στο storage του κινητου την τελευταια enigma rom. Επειτα κανεις reboot το κινητο και πατας το vol up συνεχομενα ως οτου μπει στο cwm. Flashareis to arxeio και bootareis. Το αφηνεις για 3 λεπτα αφου το ρυθμισεις χωρις να κανεις τιποτα. Κανεις μια επανεκκινηση ακομα και εισαι ετοιμος. Καποια προβληματα λυθηκαν με patch οποτε καλο ειναι να το περασεις μετα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47346785&postcount=1413

επαιζε ο πιτσιρικας με το κινητο και εκανε εμετο :cry::cry:

το καθαρισα αλλα βαζω τα ακουστικα δεν τα αναγνωριζει,μου λει να κανω εισαγωγη ακουστικων

τι μπορω να κανω??

Φρόντισε να καθαρίσεις λίγο καλύτερα την υποδοχή. Αν μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ηλεκτρική σκούπα ώστε να τραβήξεις τυχόν υπολείμματα θα ήταν καλό. Αν πάλι μετά από τέτοια περιπέτεια η βλάβη είναι μόνο αυτή τότε μάλλον θα πρέπει να ευχαριστήσεις τα θεία!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μπορεις να μου πεις ποια ειναι η τελευταια για να μν κανω λαθος κ τα ξανακανω ολα απο την αρχη? Παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου...

Καλησπέρα παιδιά, αν ξεκλειδώσω τον bootloader θα δω διαφορά στην ταχύτητα του κινητού(ίντερνετ κτλ ), και αν ναι, θα είναι σημαντική; Αυτή τη στιγμή έχω την enigma 6.2

Πολλες επαννεκινησης κανει ομως.. Γιατι?

• The title was changed to Sony Xperia P