egodemis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 http://www.xperiaguide.com/2013/11/07/sony-confirms-android-4-3-coming-december-xperia-z1-z-ultra-z-zl-zr-tablet-z-sp-t-tx-v-update-xperia-s-sl-acro-s-ion-p-j-u-tipo-miro-neo-v-l-e-m-c/ J, U, Tipo, Miro, Neo V, L, E, M, C ετσι και αλλιώς δεν μπορούν να το πάρουν λόγο spec το p λόγο drivers S, SL, Acro S, Ion θα μπορούσαν να πάρουν άλλα λογικά με τόσες συσκευές που έχει δεν ασχολιετε με παλιά μοντέλα (ανεπίσημα όμως party θα κάνουν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ειναι ευκολο καποιος που χρησιμοποιει την enigma 6.1 rom να μου πει αν εχει προβλημα με το notification led? Και αν υπαρχει καποια λυση βεβαιως, εκτος απο την αλλαγη της rom. Στην αρχη λειτουργει και μετα απο μερικη ωρα.. τιποτα, μαυρο σκοταδι!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ειναι ευκολο καποιος που χρησιμοποιει την enigma 6.1 rom να μου πει αν εχει προβλημα με το notification led? Και αν υπαρχει καποια λυση βεβαιως, εκτος απο την αλλαγη της rom. Στην αρχη λειτουργει και μετα απο μερικη ωρα.. τιποτα, μαυρο σκοταδι!! :p Φαντάζομαι εννοείς το illumination bar.. Ναι κάποιες φορές φωτίζεται έντονα κ μετά σκοτάδι.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εννοω το λεντακι που αναβοσβηνει και αλλαζει χρωματα αναλογα με την ειδοποιηση, πχ κληση/αναπαντητη , μηνυμα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 egodemis, νομιζω οτι πλεον ειναι παντελως ατοπο να λεμε οτι εχουμε το ιδιο τηλεφωνο.:) με αυτα που ποσταρεις μου εχεις καταστρεψει την ψυχολογια τελειως... καλα η αυτονομια.εκει πες το εχεις σε 2g ενω εγω μονιμως σε 3g(λογω δικτυου)και παντα ανοιχτο ειτε wifi,ειτε δεδομενα. και στο gps βρε αθεοφοβε!!ελεος δλδ!λυπησου με!5μετρα!!δεν το εχω δει ποτε οτι και αν εχω κανει:wacko::wacko::( περα απο την πλακα(χιουμορ εκανα),πιστευω οτι παιρνεις απο το κινητο οτι μπορει να δωσει.το εχεις ξεζουμισει και το ευχαριστιεσαι.δυσκολευομαι να πιστεψω οτι μπορει και παραπανω. ασχετο,για εκεινο το xposed and gravitybox ,που ειχα ρωτησει πριν, ξερει κανεις κατι γιατι δεν πολυβγαζω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 egodemis, νομιζω οτι πλεον ειναι παντελως ατοπο να λεμε οτι εχουμε το ιδιο τηλεφωνο.:) με αυτα που ποσταρεις μου εχεις καταστρεψει την ψυχολογια τελειως... καλα η αυτονομια.εκει πες το εχεις σε 2g ενω εγω μονιμως σε 3g(λογω δικτυου)και παντα ανοιχτο ειτε wifi,ειτε δεδομενα. και στο gps βρε αθεοφοβε!!ελεος δλδ!λυπησου με!5μετρα!!δεν το εχω δει ποτε οτι και αν εχω κανει:wacko::wacko::( περα απο την πλακα(χιουμορ εκανα),πιστευω οτι παιρνεις απο το κινητο οτι μπορει να δωσει.το εχεις ξεζουμισει και το ευχαριστιεσαι.δυσκολευομαι να πιστεψω οτι μπορει και παραπανω. ασχετο,για εκεινο το xposed and gravitybox ,που ειχα ρωτησει πριν ξερει κανεις κατι γιατι δεν πολυβγαζω ακρη. αχου το καιμενο σου μαυρισα την ψιχολογια :lol::lol::lol: τι ακριβός θέλεις να κάνεις με το gravitybox? το xposed είναι πλήρες συμβατό με το xperia p jelly bean πάντως το gravitybox είναι ένα είδους injector για πες τι ακριβός θες να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εννοω το λεντακι που αναβοσβηνει και αλλαζει χρωματα αναλογα με την ειδοποιηση, πχ κληση/αναπαντητη , μηνυμα κτλ Χμμ όχι εμένα παίζει κανονικά. Για πες μου η illumination bar σου φωτίζεται περισσότερο κάποιες φορές; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 αχου το καιμενο σου μαυρισα την ψιχολογια :lol::lol::lol: τι ακριβός θέλεις να κάνεις με το gravitybox? το xposed είναι πλήρες συμβατό με το xperia p jelly bean πάντως το gravitybox είναι ένα είδους injector για πες τι ακριβός θες να κάνεις :D:D.. καταρχην, εχω ics στο κινητο αυτη τη στιγμη. δεν θελω να κανω κατι συγκεκριμενο.ισως να εβαζα καποια toggles στη notification bar , αν γινεται. κυριως να το ''ψαχουλεψω'' θελω γιατι ακουω οτι εχει πολλες δυνατοτητες.απλα,δεν εχω καταλαβει ακριβως τι και πως:) ποια εκδοση πρεπει να εγκαταστησω κλπ. apk ειδα οτι ειναι,αρα δεν νομιζω να σκαλωσω καπου, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 :D:D.. καταρχην, εχω ics στο κινητο αυτη τη στιγμη. δεν θελω να κανω κατι συγκεκριμενο.ισως να εβαζα καποια toggles στη notification bar , αν γινεται. κυριως να το ''ψαχουλεψω'' θελω γιατι ακουω οτι εχει πολλες δυνατοτητες.απλα,δεν εχω καταλαβει ακριβως τι και πως:) ποια εκδοση πρεπει να εγκαταστησω κλπ. apk ειδα οτι ειναι,αρα δεν νομιζω να σκαλωσω καπου, οχ οχ δεν ξέρεις ακριβός τι να κάνεις? άστο τότε αν περάσεις κάτι λίθος σε αυτό το framework δεν θα ξεκινήσει η συσκευή, καλύτερα δες στο apps στο xda στο xperia p για toggles κλπ εχει αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Πήγα κ εγώ να ασχοληθώ με gravity box κ το παράτησα.. Απορία όλα αυτά χρειάζομαι; Εννοώ τα adm reboot. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 egodemis, ναι βασικα toggles ηθελα,αλλα αμα ειναι να κανω καμια πατατα αστο καλυτερα,οπως λες κι εσυ:):p εχεις καποια να προτεινεις('η καποιος αλλος) που να λειτουργουν ενταξει χωρις παρατραγουδα? iliasx8, τα ιδια εχω κι εγω.και την ιδια απορια...τι ειναι αυτα και αν τα χρειαζομαι:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 egodemis, ναι βασικα toggles ηθελα,αλλα αμα ειναι να κανω καμια πατατα αστο καλυτερα,οπως λες κι εσυ:):p εχεις καποια να προτεινεις('η καποιος αλλος) που να λειτουργουν ενταξει χωρις παρατραγουδα? iliasx8, τα ιδια εχω κι εγω.και την ιδια απορια...τι ειναι αυτα και αν τα χρειαζομαι:D:D αυτά πρέπει να είχα στο stock ics (αν δεν κάνω λάθος) κανε nandroid backup πρώτα σε περίπτωση που δεν πάει κάτι σωστά και περνά τα https://mega.co.nz/#!ywYXRRRZ!IoYLNiNEZSwaQHt4Axib9lv_yM1ddEmoF2VyjAFmw1o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Χμμ όχι εμένα παίζει κανονικά. Για πες μου η illumination bar σου φωτίζεται περισσότερο κάποιες φορές; H illumunation bar ειναι οκ, δεν εχει καποιο θεμα, οσον αφορα το λεντακι, τελικα ειναι προβλημα το οποιο οφειλεται στο stamina mode, οταν το απενεργοποιω δουλευει κανονικα. Στην ics stock δεν υπηρχε τετοιο προβλημα, στην jb stock δεν θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 H illumunation bar ειναι οκ, δεν εχει καποιο θεμα, οσον αφορα το λεντακι, τελικα ειναι προβλημα το οποιο οφειλεται στο stamina mode, οταν το απενεργοποιω δουλευει κανονικα. Στην ics stock δεν υπηρχε τετοιο προβλημα, στην jb stock δεν θυμαμαι.. Δηλαδή εσένα η μπάρα είναι πιο φωτισμένη σε σχέση με τη στοκ jb; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δηλαδή εσένα η μπάρα είναι πιο φωτισμένη σε σχέση με τη στοκ jb; Την εχω βγαλει πολυ καιρο την stock jb,πριν βαλω την enigma 6.1 ειχα stock ics , οποτε δεν μπορω να σου πω, δεν θυμαμαι. Τωρα για το προβλημα του led στην jb με το stamina mode ενεργοποιημενο, βρηκα την λυση για οποιον ενδιαφερεται και ειναι root: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2277768 Ειχα παντως την εντυπωση πως στις custom rom θα ειχαν διορθωθει αυτα τα θεματα, ωστε να μην ασχολουμαστε με περαιτερω mods.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Update για την enigma rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391858 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλησπερα..πειτε μου τις αποριες σας συγκεντρωμενες για να μπορεσω να σας βοηθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Νικολα, τι govenors χρησιμοποιουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Νικολα, τι govenors χρησιμοποιουμε; Για καλυτερη αυτονομια smartassv2,minmax,interactivex (προτιμω τον minmax ή τον interactivex αντιστοιχα) Για ισορροπια μεταξυ μπαταριας και αποδοσης wheatley,wheatleyplus,pegasusq ή lulzactiveq (προτιμω τον pegasusq) Για μεγιστη αποδοση lionheart,hotplugx ή nightmare (καλυτερος ο lionheart) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κάποιες φορές βλέπω την illumination bar πιο φωτεινή κ αλλες στα κανονικά της επίπεδα για πιο λόγο γίνεται αυτό; Στην 6.1 η εφαρμογή της κάμερας όταν εβγαζα φωτογραφίες έλεγε σφάλμα μνήμης αλλά την αποθήκευε,το έχεις διορθώσει; Το autostart το έβγαλες ή είναι καπου κρυμμένο; Σε προηγούμενο ποστ έχω βάλει ενα ss με κάποια αποθηκευμένα αρχεία ονόματι adm reboot, τα θέλω ή τα σβηνω; Ωραίες αλλαγές σε γραμματοσειρά αν κ η ωρα κ το ποσοστό της μπαταρίας είναι λίγο μικρά! Απ ότι διάβασα final version για enigma ; :( Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Η ρομ έχει bugs στο system... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Νικο καλησπερα. Εχθες την περασα την 6.2 πανω απο την 6.1 αλλα δυστηχως το κινητο δεν καταφερε να δουλεψει!!!!!!! Τρελο κολλημα...Αργουσε να μπει σε εφαρμογη που επελεγα....Το playstore δεν ανοιξε ποτε...(φορτωνε κανα 10λεπτο).Καταφερα καποια στιγμη να μπω στις ρυθμισεις του τηλεφωνου αλλα δεν μπορεσα να βγω ποτε !!!!!!!! Οσο και να παταγα την επιστροφη η' το home δεν εκανε τιποτα (μονο δονηση και δεν γυρνουσε)...Εσβηνε η οθονη και οσο και αν παταγα το power on αναβε μετα απο κανα τριλεπτο και εσβηνε αμεσως...Στο τελος εκανα reset και γυρισα στην 6.1!!!!!!! Οποτε δεν μπορεσα να δω τι νεο υπαρχει... Σου εχουν αναφερει κατι και το κοιτας η' να την ξαναπερασω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Κάποιες φορές βλέπω την illumination bar πιο φωτεινή κ αλλες στα κανονικά της επίπεδα για πιο λόγο γίνεται αυτό; Στην 6.1 η εφαρμογή της κάμερας όταν εβγαζα φωτογραφίες έλεγε σφάλμα μνήμης αλλά την αποθήκευε,το έχεις διορθώσει; Το autostart το έβγαλες ή είναι καπου κρυμμένο; Σε προηγούμενο ποστ έχω βάλει ενα ss με κάποια αποθηκευμένα αρχεία ονόματι adm reboot, τα θέλω ή τα σβηνω; Ωραίες αλλαγές σε γραμματοσειρά αν κ η ωρα κ το ποσοστό της μπαταρίας είναι λίγο μικρά! Απ ότι διάβασα final version για enigma ; :( * Ειναι πιο φωτεινη οταν ανοιγεις την οθονη.μετα επανερχεται στα φυσιολογικα επιπεδα της. Ειναι απο το illumination service fix το οποιο οταν κλεινει η οθονη θα κλεινει και το ledbar. * To προβλημα με την καμερα δεν υπαρχει στην εκδοση αυτη. Αντι για autostarts και λοιπες επιλογες, υπαρχει το section experiencer απο το οποιο χρησιμοποιωντας το perfomance control μπορεις να κανεις αρκετες παραμετροποιησεις * Τα adm reboot τα σβηνεις καθως ειναι logs * Για το μικρο μεγεθος του ποσοστου μπαταριας θα υπαρξει fix * Final οταν διορθωθουν ολα τα bugs Η ρομ έχει bugs στο system... Γινε πιο αναλυτικος ωστε να μπορεσω να σε βοηθησω αλλα και να κατανοησω τι εννοεις. Ουσιαστικο feedback παρακαλω. Με εκτιμηση Edited November 10, 2013 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 * Ειναι πιο φωτεινη οταν ανοιγεις την οθονη.μετα επανερχεται στα φυσιολογικα επιπεδα της. Ειναι απο το illumination service fix το οποιο οταν κλεινει η οθονη θα κλεινει και το ledbar. * To προβλημα με την καμερα δεν υπαρχει στην εκδοση αυτη. Αντι για autostarts και λοιπες επιλογες, υπαρχει το section experiencer απο το οποιο χρησιμοποιωντας το perfomance control μπορεις να κανεις αρκετες παραμετροποιησεις * Τα adm reboot τα σβηνεις καθως ειναι logs * Για το μικρο μεγεθος του ποσοστου μπαταριας θα υπαρξει fix * Final οταν διορθωθουν ολα τα bugs Γινε πιο αναλυτικος ωστε να μπορεσω να σε βοηθησω αλλα και να κατανοησω τι εννοεις. Ουσιαστικο feedback παρακαλω. Με εκτιμηση Πολύ ωραία! Τη περασα από πάνω την έκδοση κ δουλεύει ρολόι! Θα ήταν ωραίο αν γινόταν η μπάρα να είναι τόσο φωτισμένη συνέχεια αλλά θα τρωγε πολύ μπαταρία! Λογικά θα φτιαχτεί κ η ώρα σωστά; @expendable κ μένα έτσι έκανε στην αρχή δεν έμπαινε πουθενά κ κόλλαγε, έκανα ένα reboot κ όλα καλά! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Πολύ ωραία! Τη περασα από πάνω την έκδοση κ δουλεύει ρολόι! Θα ήταν ωραίο αν γινόταν η μπάρα να είναι τόσο φωτισμένη συνέχεια αλλά θα τρωγε πολύ μπαταρία! Λογικά θα φτιαχτεί κ η ώρα σωστά; @expendable κ μένα έτσι έκανε στην αρχή δεν έμπαινε πουθενά κ κόλλαγε, έκανα ένα reboot κ όλα καλά! Η μπαταρια αν εκανα την μπαρα να ειναι τοσο φωτεινη συνεχως θα τελειωνε 1μιση ωρα νωριτερα απο το κανονικο της. Θα φτιαχτει και η ωρα και το ποσοστο της μπαταριας. Οπως λεω και στο thread στο xda, χρειαζεται καποια ωρα να γινει settle (3 λεπτα για την ακριβεια) και μετα χρειαζεται ενα reboot. Ο λογος που κολλαει σε μερικους ειναι γιατι με το που ανοιγει, πανε να το δουλεψουν χωρις να γνωριζουν οτι εκεινη την στιγμη μπαινουν στην cache εκατονταδες mb δεδομενων. Αυτο ισχυει τοσο εντονα μονο στην πρωτη εκκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts