Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:O δεν δοκίμασα :O

Δεν πειραζει. Η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι ισαξια και σε καποιες περιπτωσεις ισως λιγο καλυτερη..

Δεν πειραζει. Η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι ισαξια και σε καποιες περιπτωσεις ισως λιγο καλυτερη..

αυτό κάνω τώρα δοκιμάζω ποιότητα βλεπω είναι ισάξια με την snap camera πολύ ευχάριστο αυτό :D

edit: παράκληση σκότωσε το gallery από τα activities by default (να μείνει μόνο camera δλδ) να μην γεμίζουμε με galleries δεν ξέρει ο καθένας να χρησιμοποιώ elixir να το κάνει μόνος

Edited by egodemis

στην περιπτωση που περναμε την αλλη καμερα της google σβηνουμε τη cyber shot?

όχι δεν χρειάζεται να σβήνεις τπτ εκτός και αν θέλεις να σβήσεις

όχι δεν χρειάζεται να σβήνεις τπτ εκτός και αν θέλεις να σβήσεις

τελικα απλα την απενεργοποιησα!

Ειναι κανεις μεσα για μια αμεση βοηθεια????? Το κινητο εχει κολλησει στο logo του Nemesis και δεν ανοιγει με τιποτα....

Μπαινει στο cwm και προσπαθοντας να περασω την Enigma V 5 η' την Honami V3 (αυτες εχω σε zip στην καρτα) ξαφνικα σταματει την εγκατασταση και πεθαινει το ανδροειδες !!!!!!!!

Εχω κρατησει και ενα back up στις 6/9 το οποιο το περναει αλλα στην επανεκινηση παραμενει κολλημενο στο logo του Nemesis...

Εχω δοκιμασει τα παντα....Ολα τα wipe....Fix permision...soft & hard restart...advance restore....τιποτα....

Μια φορα ανοιξε στην αρχικη οθονη αλλα δεν ειχε καθολου σημα , μου εβγαζε οτι το system δεν λειτουργει και εκανε επανεκινησεις συνεχεια....

Για seus και pc companion δεν δοκιμασα γιατι δεν βλεπω να κανουν δουλεια εφοσον δεν ανοιγει το κινητο......

edit: τελικα με τα πολλα ανοιξε το κινητο.....Απο τις 7 το απογευμα παιδευομαι...... Ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε.....Μια προσπαθεια εκανα για τελευταια φορα και περασα το back up που ειχα και δουλεψε !!!!!!!!!!!!!

Edited by Expendable

Καλού κακού περνά πάλι μαμα ftf και στισε πάλι από την αρχή

Πόσες φορές έχεις κάνει wipe format πέρασμα rom κλπ σαν να άρχισε nand degradation μου φαίνεται

καλημερα γιατι κολλαει το ρολογακι που εχει στην αρχικη οθονη ? οταν εχω αρκετη ωρα να πατησω το home button και οταν το παταω αλλη ωρα λεει πανω στην μπαρα εκει αλλη ωρα στο μεσω της οθονης καμια δεν ειναι σωστη και πρεπει να περιμενεις καποια δευτερολεπτα για να δειξει την σωστη

καλημερα γιατι κολλαει το ρολογακι που εχει στην αρχικη οθονη ? οταν εχω αρκετη ωρα να πατησω το home button και οταν το παταω αλλη ωρα λεει πανω στην μπαρα εκει αλλη ωρα στο μεσω της οθονης καμια δεν ειναι σωστη και πρεπει να περιμενεις καποια δευτερολεπτα για να δειξει την σωστη

Βγάλε το stamina mode

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

stamina mode δεν ειναι για εξοικονόμηση ενεργειας ? τωρα το φορτιζω καθε μερα αν το βγαλω θα το φορτιζω δυο φορες την μερα ?

εκτος και εαν δεν κανει πραγματικα δουλεια το stamina

stamina mode δεν ειναι για εξοικονόμηση ενεργειας ? τωρα το φορτιζω καθε μερα αν το βγαλω θα το φορτιζω δυο φορες την μερα ?

εκτος και εαν δεν κανει πραγματικα δουλεια το stamina

Ναι αυτό είναι!

Δε μπορώ να ξέρω,βγαλτο και δες στη πράξη τι γίνεται χωρίς το stamina

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλού κακού περνά πάλι μαμα ftf και στισε πάλι από την αρχή

Πόσες φορές έχεις κάνει wipe format πέρασμα rom κλπ σαν να άρχισε nand degradation μου φαίνεται

Αφου ξερεις....Καθε νεα custom rom & kernel την δοκιμαζω !!!!!!!!!!!!!

Δες ποσες εχουν απο ics και μετα και θα καταλαβεις ;)....

Μου βαζεις δυσκολα παντως....Πολυ βαρετη διαδικασια....Αλλα μαλλον θα χρειαστει να γινει μιας και εχω προβλημμα...Το μπακ απ που ειχα κρατησει ειναι της Honami V3 και καθυστερει αρκετα στην επανεκινηση...Αν κανω το λαθος και το κλεισω κανει κανα τεταρτο να ξανανοιξει...και το πρωι που δοκιμαζα να περασω την V5.1 του Νικου δεν την περναγε με τιποτα....

Με βλεπω το Σαββατοκυριακο να καθαριζω κινητο :D

Jcb το stamina ειναι για εξοικονομηση....Αυτο σημαινει οτι και το ρολοι δεν λειτουργει οταν ειναι σβηστη η οθονη και ξυπναει μολις την αναψεις...Δοκιμασε ομως και κατι αλλο...Αν εχεις τικαρει το "Αυτοματη ημερομηνια και ωρα " ξετικαρετο και δες πως δουλευει....Εμενα και με το stamina σε λειτουργια δουλευει το ρολοι κανονικα...

Αφου ξερεις....Καθε νεα custom rom & kernel την δοκιμαζω !!!!!!!!!!!!!

Δες ποσες εχουν απο ics και μετα και θα καταλαβεις ;)....

Μου βαζεις δυσκολα παντως....Πολυ βαρετη διαδικασια....Αλλα μαλλον θα χρειαστει να γινει μιας και εχω προβλημμα...Το μπακ απ που ειχα κρατησει ειναι της Honami V3 και καθυστερει αρκετα στην επανεκινηση...Αν κανω το λαθος και το κλεισω κανει κανα τεταρτο να ξανανοιξει...και το πρωι που δοκιμαζα να περασω την V5.1 του Νικου δεν την περναγε με τιποτα....

Με βλεπω το Σαββατοκυριακο να καθαριζω κινητο :D

Jcb το stamina ειναι για εξοικονομηση....Αυτο σημαινει οτι και το ρολοι δεν λειτουργει οταν ειναι σβηστη η οθονη και ξυπναει μολις την αναψεις...Δοκιμασε ομως και κατι αλλο...Αν εχεις τικαρει το "Αυτοματη ημερομηνια και ωρα " ξετικαρετο και δες πως δουλευει....Εμενα και με το stamina σε λειτουργια δουλευει το ρολοι κανονικα...

να εχεις στο νου σου ότι πιθανόν είναι nand degradation μην σου έρθει κατάμουτρα ότι το κινητό τα κακάρωσε

σημερα μου εκανε και εμενα κατι που δεν μου ειχε ξανασυμβει.

αφου εκλεισα το skype μετα απο κληση,εσβησε η οθονη και δεν αναβε.το κινητο λειτουργουσε κανονικα,αλλα η οθονη μαυρη.

εκανα μια κληση και καποια στιγμη τρεμοπαιξε και αναψε.δεν ηταν σταθερη ομως.αναβε για λιγο,τρεμοπαιζοντας,και μετα εσβηνε.

δεν προλαβαινα να κλεισω το κινητο,ουτε να κανω κατι αλλο.

ακολουθησα τις οδηγιες του egodemis(thanks) σε προηγουμενο ποστ και κρατησα πατημενο το vol+ and power μεχρι να ακουσω τις συνεχομενες δονησεις(3 μου εκανε).το κινητο εκλεισε και εν συνεχεια το ανοιξα κανονικα.απο εκεινη τη στιγμη μεχρι τωρα δουλευει κανονικα.

βγαζετε ακρη τι μπορει να συνεβει?

(enigma v5.1 and 2 fixes for the camera)

αφου εκλεισα το skype μετα απο κληση,εσβησε η οθονη και δεν αναβε.το κινητο λειτουργουσε κανονικα,αλλα η οθονη μαυρη.

εκανα μια κληση και καποια στιγμη τρεμοπαιξε και αναψε.δεν ηταν σταθερη ομως.αναβε για λιγο,τρεμοπαιζοντας,και μετα εσβηνε.

ακολουθησα τις οδηγιες του egodemis(thanks) σε προηγουμενο ποστ και κρατησα πατημενο το vol+ and power μεχρι να ακουσω τις συνεχομενες δονησεις(3 μου εκανε).το κινητο εκλεισε και εν συνεχεια το ανοιξα κανονικα.απο εκεινη τη στιγμη μεχρι τωρα δουλευει κανονικα.

Παίζει να είναι προβλιμματικοι gpu drivers στείλε ένα pm στον Νικόλα να σου πει αν έχει κάποια ιδέα (δικό του kernel είναι) γιατί αν δεν είναι software ετοιμάσου να τα κακαρώσει σύντομα η συσκευή

τετοια λεγε μου πρωι πρωι να μου φτιαξεις τη μερα:)

περα απο την πλακα,νομιζω software ειναι το προβλημα.

τελικα ,απ'οσο βλεπω,τα προβληματα της jb ειναι πολλα και διαφορα ακομα και για τους developers.λυνουν το ενα,εμφανιζεται αλλο κοκ.

μου φαινεται πλησιαζει η ωρα να φαμε ''παγωτο''παλι και να αφησουμε τα''φασολια'' στην ακρη:D

τετοια λεγε μου πρωι πρωι να μου φτιαξεις τη μερα:)

περα απο την πλακα,νομιζω software ειναι το προβλημα.

τελικα ,απ'οσο βλεπω,τα προβληματα της jb ειναι πολλα και διαφορα ακομα και για τους developers.λυνουν το ενα,εμφανιζεται αλλο κοκ.

μου φαινεται πλησιαζει η ωρα να φαμε ''παγωτο''παλι και να αφησουμε τα''φασολια'' στην ακρη:D

cm9.1 :lol:

Ειναι θεμα governor. Αλλαξε governor αν εχεις αφησει τον default (θα το δεις στo cpu control το οποιο βρισκεται στα developer options)

To driver της gpu ειναι μια χαρα.. Οσο για το πιθανο κακαρωμα δεν θα γινει κατι τετοιο. Εχω ενσωματωσει trim support στο κερνελ. Ουσιαστικα λιγοτερες εγγραφες στην nand=μεγαλυτερη διαρκεια ζωης της και καλυτερο garbage collection. Οταν συμβαινει ενα προβλημα μην το ριχνετε στην jelly bean οταν μπορει να διορθωθει. Η jelly bean ειναι ενα os με αρκετες διαφοροποιησεις απλα η υλοποιηση της sony ηταν λιγο προχειρη. Στην τελευταια εκδοση της ρομ εχουν διορθωθει 67 bugs. σιγουρα υπαρχουν καποια ακομα αλλα αυτα που εχουν απομεινει δεν ειναι ορατα απο τον χρηστη.

Παιδια sos πωσ κανω αντιγραφη τις επαφες μου στην καρτα sim???

όταν κάνεις εισαγωγή σου γράφει εισαγωγή από κάρτα sim

thanks νικολα,

αλλαξα governor απο οndemand που ειχε σε interactive και βλεπουμε.

για το κερνελ που λες,ειμαι σε στοκ,δεν εχω νεμεσις.

χθες,πριν συμβει αυτο,κολλησε παλι στην κληση την στιγμη που εκανα slide για να απαντησω ,εμεινε βουβο,και μετα απο αρκετα δευτερα σταματησε η κληση.(2 φορες)

επι τη ευκαιρια,μηπως θα ηταν ευκολο να ενσωματωσεις επιλογη στον τροπο που απανταμε στις κλησεις?δλδ, tap(οπως το iphone πχ) or slide.

προσωπικα, δεν με βολευει καθολου το συρσιμο

thanks νικολα,

αλλαξα governor απο οndemand που ειχε σε interactive και βλεπουμε.

για το κερνελ που λες,ειμαι σε στοκ,δεν εχω νεμεσις.

χθες,πριν συμβει αυτο,κολλησε παλι στην κληση την στιγμη που εκανα slide για να απαντησω ,εμεινε βουβο,και μετα απο αρκετα δευτερα σταματησε η κληση.(2 φορες)

επι τη ευκαιρια,μηπως θα ηταν ευκολο να ενσωματωσεις επιλογη στον τροπο που απανταμε στις κλησεις?δλδ, tap(οπως το iphone πχ) or slide.

προσωπικα, δεν με βολευει καθολου το συρσιμο

To προβλημα με τις κλησεις λυνεται σε συνδυασμο με το nemesis kernel και αυτο γιατι η ρουτινα τρεχει απο εκει. Θα δω τι μπορω να κανω για το tap to answer.

Καλησπέρα παίδες..

Έχω στην κατοχή μου εδώ και μια βδομάδα το Sony Xperia P

Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα, δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν είναι απο το Play Store.

Τις ίδιες εφαρμογές τις τρέχω κανονικά στο tablet ..

Τη πρέπει να κάνω.?

• The title was changed to Sony Xperia P