egodemis Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Καποια libs κανουν fail να γινουν registered.Πιο απλα δεν φορτωνουν καποια σημαντικα μερη του προγραμματος. Δοκιμασε το fix_v2 http://www.mediafire.com/download/9jfcjyxzgeg629k/CameraFix_v2.zip Και πες μου αν σου ανοιγει το πέρασα τα κακάρωσε και ........... snap camera τώρα περνάω πίσω τα παλιά libs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Δοκιμασε το v3 fix http://www.mediafire.com/download/54wc3438x4dh2b1/Camerafix_v3.zip Πριν το flashareis κανε wipe cache και dalvik cache. Μολις bootarei μην την ανοιξεις. Πηγαινε Settings--> Apps--> All βρες την και κανε force close και clear data. Προσπαθησε να την ανοιξεις και πες μου. Τίποτα το ίδιο συμβαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Τίποτα το ίδιο συμβαίνει! εμένα μου δούλεψε για λίγο η φταίει που εκανα wipe davlik δεν ξέρω έβγαλα μερικές φώτο μετά πάλι τα κακάρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Μεγαλο προβλημμα τελικα....Πας μετα απο 3 χρονια με τα παιδια σου για να δεις την νεα αρχη της ομαδας σου...Και εκει που εισαι ενθουσιασμενος και βγαζεις το κινητο για να τραβηξεις νεες φωτογραφιες σου βγαζει οτι "Δυστηχως η εφαρμογη cybershot επαψε να λειτουργει "......:cry: Και το χειροτερο.....Εχεις διαγραψει το αρχειο zip (κατα λαθος) και δεν μπορεις να ξαναπερασεις την ρομ :wacko: Ευτηχως ομως που εχεις παρει back up, πριν περασεις την νεα ρομ, και μπορεις να επανερθεις μια εκδοση πιο πριν :D Νικο θα περιμενω το νεο update ....δεν βιαζομαι (καταλαβαινω οτι ο χρονος σου ειναι πολυτιμος ;) ) μπορω να λειτουργησω και με την V5 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Τα links στα μηνυματα καθως και οι 160 χαρακτηρες ειναι οκ? Ουσιαστικα το προβλημα που παραμενει ειναι η καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Τα links στα μηνυματα καθως και οι 160 χαρακτηρες ειναι οκ? Ουσιαστικα το προβλημα που παραμενει ειναι η καμερα? ναιιι μονο την καμερα αν γινεται να κανεις κατι και ειναι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 ναιιι μονο την καμερα αν γινεται να κανεις κατι και ειναι κομπλε Ας δουμε το εξης πρωτα, κατεβασε το αρχειο απο εδω http://www29.zippyshare.com/v/90921508/file.html Βαλτο στο /system/app με δικαιωματα rw-r-r και κανε reboot. Επειτα πες μου αν ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Ας δουμε το εξης πρωτα, κατεβασε το αρχειο απο εδω http://www29.zippyshare.com/v/90921508/file.html Βαλτο στο /system/app με δικαιωματα rw-r-r και κανε reboot. Επειτα πες μου αν ανοιγει και πως το κανουμε αυτο ?:P edit :δεν ειχα τον root explorer το εκανα αυτο που ειπες αλλα και παλι τιποτα! Edited September 8, 2013 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Εδω και καμια ωρα προσπαθω να ξαναπερασω την V5.1..... Μπαινω cwm κανω ολα τα wipe και ανοιγω το αρχειο zip .....Εγκαθιστα την ρομ το κινητο και ξεκιναει επανεκινηση μονο του.... Αναβει το λογοτυπο της Nemesis , το μπλε λαμπακι και το αριστερο λεντ.....Μενει το λογοτυπο για 15 δευτερα αναμενο και μετα σβηνει και ξανακανει την ιδια επανεκινηση....Αφου το αφησα για κανα τεταρτο να κανει ετσι ξαναμπαινω σε cwm .....το περιεργο ειναι οτι μου βγαζει την εκδοση του cwm 6.0.1.2 ενω εχω την πιο καινουργια εκδοση....Ξανακανω ολα τα wipe και ξαπροσπαθω να περασω την V5.1 ......Ξανα τα ιδια.....στην επομενη προσπαθεια να ξαναμπω σστο cwm μου βγαζει την νεα εκδοση του cwm που εχω....αλλα παλι κανει τα ιδια το κινητο...Αν θυμαμαι καλα την προηγουμενη φορα που εκανα εγκατασταση την v5.1 δεν ξεκινησε μονο του επανεκινηση...... Ναπω οτι ειχα την 5.1 αλλα λογω της καμερας που σταματησε ξαναγυρισα εχθες στην v5 μεσα απο ενα back up που ειχα κρατησει....και σαν κερνελ εχω τον Nemesis V5.3...... Τωρα το εχω αφησει το κινητο και οση ωρα γραφω αυτο κανει συνεχης επανεκινησης ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Εδω και καμια ωρα προσπαθω να ξαναπερασω την V5.1..... Μπαινω cwm κανω ολα τα wipe και ανοιγω το αρχειο zip .....Εγκαθιστα την ρομ το κινητο και ξεκιναει επανεκινηση μονο του.... Αναβει το λογοτυπο της Nemesis , το μπλε λαμπακι και το αριστερο λεντ.....Μενει το λογοτυπο για 15 δευτερα αναμενο και μετα σβηνει και ξανακανει την ιδια επανεκινηση....Αφου το αφησα για κανα τεταρτο να κανει ετσι ξαναμπαινω σε cwm .....το περιεργο ειναι οτι μου βγαζει την εκδοση του cwm 6.0.1.2 ενω εχω την πιο καινουργια εκδοση....Ξανακανω ολα τα wipe και ξαπροσπαθω να περασω την V5.1 ......Ξανα τα ιδια.....στην επομενη προσπαθεια να ξαναμπω σστο cwm μου βγαζει την νεα εκδοση του cwm που εχω....αλλα παλι κανει τα ιδια το κινητο...Αν θυμαμαι καλα την προηγουμενη φορα που εκανα εγκατασταση την v5.1 δεν ξεκινησε μονο του επανεκινηση...... Ναπω οτι ειχα την 5.1 αλλα λογω της καμερας που σταματησε ξαναγυρισα εχθες στην v5 μεσα απο ενα back up που ειχα κρατησει....και σαν κερνελ εχω τον Nemesis V5.3...... Τωρα το εχω αφησει το κινητο και οση ωρα γραφω αυτο κανει συνεχης επανεκινησης ........ tsagaritos με το root explorer.... καλα.....χαλια τα εκανα....Αν μπορει καποιος να το σβησει αυτο το μηνυμα γιατι βγηκε απο λαθος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited September 8, 2013 by Expendable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Το κερνελ περιεχει την τελευταια εκδοση του cwm. Με προβληματισε που ειδες αλλη εκδοση. Για να αρχισουμε απο καπου ας φλασαρει καποιος αυτο :http://www35.zippyshare.com/v/41551916/file.html Ειναι η default camera αρα θα παιξει απλα θελω να ειμαι σιγουρος δουλευω πανω στην τελευταια καμερα απο google και μενει να διορθωσω το photosphere ωστε να γινει release. Σε λιγο θα το εχετε. Edited September 8, 2013 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το κερνελ περιεχει την τελευταια εκδοση του cwm. Με προβληματισε που ειδες αλλη εκδοση. Για να αρχισουμε απο καπου ας φλασαρει καποιος αυτο :http://www35.zippyshare.com/v/41551916/file.html Ειναι η default camera αρα θα παιξει απλα θελω να ειμαι σιγουρος δουλευω πανω στην τελευταια καμερα απο google και μενει να διορθωσω το photosphere ωστε να γινει release. Σε λιγο θα το εχετε. Ναι...την 6.0.2.8....Αυτη ειναι η τελευταια που ειχα και εγω....Αλλα στις επανεκινησης που κανει και μπαινω cwm μια φορα στις τρεις μου βγαζει την παλιοτερη εκδοση.... Τωρα προσωρινα ξαναγυρισα στην V5 και το αφησα να φορτισει μιας και εφτασε στο 17% η μπαταρια (με 70% ξεκινησα !!!!!!!!!) .... Τα υπολοιπα που εγραψα δεν σε προβληματιζουν ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ναι...την 6.0.2.8....Αυτη ειναι η τελευταια που ειχα και εγω....Αλλα στις επανεκινησης που κανει και μπαινω cwm μια φορα στις τρεις μου βγαζει την παλιοτερη εκδοση.... Τωρα προσωρινα ξαναγυρισα στην V5 και το αφησα να φορτισει μιας και εφτασε στο 17% η μπαταρια (με 70% ξεκινησα !!!!!!!!!) .... Τα υπολοιπα που εγραψα δεν σε προβληματιζουν ??????? Οταν επαναφερεις ρομ απο backup υπαρχει ενας κινδυνος μερικα permissions να μην δοθουν..μικρος δε αλλα υπαρκτος. οταν περνας λοιπον την 5.1 δεν περναει το permission του framework.jar και του framework-res.apk κι ετσι δεν εκκινει. Για αυτο δεν με προβληματιζει επειδη το ανεμενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το κερνελ περιεχει την τελευταια εκδοση του cwm. Με προβληματισε που ειδες αλλη εκδοση. Για να αρχισουμε απο καπου ας φλασαρει καποιος αυτο :http://www35.zippyshare.com/v/41551916/file.html Ειναι η default camera αρα θα παιξει απλα θελω να ειμαι σιγουρος δουλευω πανω στην τελευταια καμερα απο google και μενει να διορθωσω το photosphere ωστε να γινει release. Σε λιγο θα το εχετε. το φλασσαρα εγω αλλα δεν μου εβγαλε εφαρμογη καμερας :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 το φλασσαρα εγω αλλα δεν μου εβγαλε εφαρμογη καμερας :/ ειναι ακριβως η στοκ με ολες τις εξαρτησεις. Σε 6 ατομα τεστερς απο xda παιζει οκ η cybershot. Για αυτο θελω να δω τι κοινο εχουν οι εγκαταστασεις σας και να βρω την αιτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) ειναι ακριβως η στοκ με ολες τις εξαρτησεις. Σε 6 ατομα τεστερς απο xda παιζει οκ η cybershot. Για αυτο θελω να δω τι κοινο εχουν οι εγκαταστασεις σας και να βρω την αιτια. κατσε να το ξαναφλασσαρω αλλα σου λεω την φλασσαρα και δεν εδειξε καμια νεα εφαμοργη Edit: το ξαναπερασα αλλα οπως πριν εχω την snap camera που ειχα περασει ,τη cybershot και καμια αλλη Edited September 8, 2013 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 κατσε να το ξαναφλασσαρω αλλα σου λεω την φλασσαρα και δεν εδειξε καμια νεα εφαμοργη Edit: το ξαναπερασα αλλα οπως πριν εχω την snap camera που ειχα περασει ,τη cybershot και καμια αλλη Η cybershot κανει force close ή βγαζει καποιο αλλο μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 την έβαλα και εγώ την stock δεν δουλεύει βγάζει disabled στο system app remover (σαν να λείπει κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 την έβαλα και εγώ την stock δεν δουλεύει βγάζει disabled στο system app remover (σαν να λείπει κάτι) Flashare αυτο http://www65.zippyshare.com/v/83019157/file.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Flashare αυτο http://www65.zippyshare.com/v/83019157/file.html τώρα πεθάναν όλες η camares στο κινητό πάω πάλι για clean install λογικά το ξεκαναμε από πολλές δοκιμές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 τώρα πεθάναν όλες η camares στο κινητό πάω πάλι για clean install λογικά το ξεκαναμε από πολλές δοκιμές :p την δοκιμασα μολις. τελευταια google camera με photosphere. Κατεβασε την ρομ απο εδω http://www.mediafire.com/download/i4qr0f7gc552ytw/Enigma_5.1.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 την δοκιμασα μολις. τελευταια google camera με photosphere. Κατεβασε την ρομ απο εδω http://www.mediafire.com/download/i4qr0f7gc552ytw/Enigma_5.1.zip κατευαζω με πρόλαβες πριν πατήσω install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 κατευαζω με πρόλαβες πριν πατήσω install εχουν γινει καποιες τροποποιησεις στο framework γι αυτο θελω να δω αν θα σου λειτουργει τωρα. Εκανα κι εγω clean install και λειτουργει αλλα πρεπει να υπαρχει ενα ικανο δειγμα προς μελετη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) εχουν γινει καποιες τροποποιησεις στο framework γι αυτο θελω να δω αν θα σου λειτουργει τωρα. Εκανα κι εγω clean install και λειτουργει αλλα πρεπει να υπαρχει ενα ικανο δειγμα προς μελετη κατέβηκε περνάω και βλέπουμε :) edit: για την ώρα όλα οκ φαίνονται έβαλα και το photosphere και αυτό οκ φαίνεται ελπιζω να μην τα κακαρώσει αργότερα Edited September 8, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 κατέβηκε περνάω και βλέπουμε :) edit: για την ώρα όλα οκ φαίνονται έβαλα και το photosphere και αυτό οκ φαίνεται ελπιζω να μην τα κακαρώσει αργότερα Σου επαιξε η cybershot πριν το photosphere? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts