kles Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 egodemis, ευχαριστώ. !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 αν μπαταρία συνεχίζει να φεύγει τα ίδια σε σένα και δεν ζεσταίνετε η συσκευή τότε το πας πίσω αν ζεσταίνετε κάτι παίζει να είναι η software η κάτι περιβαλλοντικό πχ κακό σήμα ΣΩΣΤΟ θέλω να το προσέξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 egodemis, ευχαριστώ. !!! τπτ να σε καλά :D ΣΩΣΤΟ θέλω να το προσέξω παρακολουθα το λίγο τι και πως αν τα ίδια πίσω με κλοτσιά (ελλειμματική μπαταρία μεν σπάνιο πράγμα στης μέρες μας αλλά συμβαίνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδια ειναι λογικο να μου ψιλοκολλαει νο παιχνιδι fast and furious 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδια ειναι λογικο να μου ψιλοκολλαει νο παιχνιδι fast and furious 6? Εγω που το δοκιμασα με stock based rom JB και CM9, μια χαρα πηγαινε Δες μηπως τρεχει καμια εφαρμογη απο πισω που τρωει τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδια ειναι λογικο να μου ψιλοκολλαει νο παιχνιδι fast and furious 6? από market δεν κατάφερα να το βάλω (δεν είναι συμβατή με την συσκευή μας λέει) από τρίτους κατέβασα παίζει οκ (τέλεια μεν όχι αλλά παίζει) μια χαζή ερώτηση πως στο διάολο παίζετε στο κινητό παιχνίδια εγώ αν δεν έχω μπροστά μου μια 24 27 ιντσών οθόνη ένα πληκτρολόγιο ποντίκι ενα gameplay της προκοπης με γραφικα της προκοπις ούτε να δω το game δεν μπορώ (εξαιρείτε το tetris κλπ ) + μπαταρία φεύγει στο άψε σβήσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ergodemis με ποια εφαρμογη διωχνεις την σαβουρα της σονυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 από market δεν κατάφερα να το βάλω (δεν είναι συμβατή με την συσκευή μας λέει) από τρίτους κατέβασα παίζει οκ (τέλεια μεν όχι αλλά παίζει) μια χαζή ερώτηση πως στο διάολο παίζετε στο κινητό παιχνίδια εγώ αν δεν έχω μπροστά μου μια 24 27 ιντσών οθόνη ένα πληκτρολόγιο ποντίκι ενα gameplay της προκοπης με γραφικα της προκοπις ούτε να δω το game δεν μπορώ (εξαιρείτε το tetris κλπ ) + μπαταρία φεύγει στο άψε σβήσε Eίναι σαν να λες ''Εγώ δεν τρώω τζατζίκι. Εσείς πως μπορείτε και τρώτε;'' Λίγο άκυρη η ερώτησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) ergodemis με ποια εφαρμογη διωχνεις την σαβουρα της σονυ? πρέπει πρώτα να κάνεις root μετά είναι εύκολα έχει χιλιάδες εφαρμογές που κάνουν την δουλειά που θες απλός πρέπει να ξέρεις τι να βγάλεις (στην πρώτη σελίδα έχω γράψει κάποια πράγματα τη μπορείς να βγάλεις ρίξε μια ματιά Eίναι σαν να λες ''Εγώ δεν τρώω τζατζίκι. Εσείς πως μπορείτε και τρώτε;'' Λίγο άκυρη η ερώτησή σου. όχι εντελώς απλός δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος που είναι πάνω από 15 χρονών να παίζει ψευτοπαιχνιδακια σε μια συσκευή τόσο μικρή και περιορισμένη (δεν είναι άκυρη η ερώτηση προσπαθω.... να καταλάβω την ψυχολογία καθαρά και μόνο... αν το πήρες σαν προσβολή ζητάω συγγνώμη) Edited June 7, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 πρέπει πρώτα να κάνεις root μετά είναι εύκολα έχει χιλιάδες εφαρμογές που κάνουν την δουλειά που θες απλός πρέπει να ξέρεις τι να βγάλεις (στην πρώτη σελίδα έχω γράψει κάποια πράγματα τη μπορείς να βγάλεις ρίξε μια ματιά όχι εντελώς απλός δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος που είναι πάνω από 15 χρονών να παίζει ψευτοπαιχνιδακια σε μια συσκευή τόσο μικρή και περιορισμένη (δεν είναι άκυρη η ερώτηση προσπαθω.... να καταλάβω την ψυχολογία καθαρά και μόνο... αν το πήρες σαν προσβολή ζητάω συγγνώμη) Όχι, καμία σχέση. Δεν με προσέβαλες. Απλά ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά. Υπάρχουν παιχνίδια πάσης φύσεως που σε κρατάνε και παίζεις για ώρες. Δεν είναι όλα ψευτοπαίχνιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 πρέπει πρώτα να κάνεις root μετά είναι εύκολα έχει χιλιάδες εφαρμογές που κάνουν την δουλειά που θες απλός πρέπει να ξέρεις τι να βγάλεις (στην πρώτη σελίδα έχω γράψει κάποια πράγματα τη μπορείς να βγάλεις ρίξε μια ματιά όχι εντελώς απλός δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος που είναι πάνω από 15 χρονών να παίζει ψευτοπαιχνιδακια σε μια συσκευή τόσο μικρή και περιορισμένη (δεν είναι άκυρη η ερώτηση προσπαθω.... να καταλάβω την ψυχολογία καθαρά και μόνο... αν το πήρες σαν προσβολή ζητάω συγγνώμη) ειμαι root και κατεβασα το root uninstaller.απλα εμφανιζονται διαφορετικα,εσυ τα εμφανιζεις σαν apk.φοβαμαι μην σβησω τιποτα που δεν πρεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ειμαι root και κατεβασα το root uninstaller.απλα εμφανιζονται διαφορετικα,εσυ τα εμφανιζεις σαν apk.φοβαμαι μην σβησω τιποτα που δεν πρεπει ψάξε κάπου η αγόρασε το SystemApp Remover v4.28 και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ψάξε κάπου η αγόρασε το SystemApp Remover v4.28 και είσαι οκ θα....ψαξω!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 θα....ψαξω!:lol: αν δεν βρεις χτύπα σε μένα (έχεις κλειστά τα pm θα σου έστελνα αλλιώς :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 αν δεν βρεις χτύπα σε μένα (έχεις κλειστά τα pm θα σου έστελνα αλλιώς :p ) οχι βρε κανονικα ανοιχτα ειναι!αν σβησω τα παντα....θα εχω προβλημα?δηλαδη ολα οσα λεει η λιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Oσοι ειστε root δοκιμαστε τον οδηγο για το open market που εχω βαλει πιο πανω να βλεπετε ολα τα παιχνιδια Για debloat δοκιμαστε το ES FILE EXPLORER που εχει και λειτουργια αφαιρεσης εφαρμογων συστηματος, πρεπει να ειστε root βεβαια Egodemis τα παιχνιδια αυτα ειναι η χαρα οταν περιμενεις στην τραπεζα, ταξιδευεις, εισαι στην τουαλετα :lol: Ασε που εχει αλλη χαρη να ξερεις πως το κινητο σου εχει πιο πολυ δυναμη απο τον υπολογιστη σου 10 χρονια πριν, οι παλαιοτεροι θα καταλαβουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Egodemis τα παιχνιδια αυτα ειναι η χαρα οταν περιμενεις στην τραπεζα, ταξιδευεις, εισαι στην τουαλετα :lol: Ασε που εχει αλλη χαρη να ξερεις πως το κινητο σου εχει πιο πολυ δυναμη απο τον υπολογιστη σου 10 χρονια πριν, οι παλαιοτεροι θα καταλαβουν :lol: ε οκ προτιμώ μουσική μου είναι πολύτιμη η μπαταρία :p ε όχι και έφτασαν τα px 10 ετιας galaxy s3 έχει την μισή ισχύ από ένα pentium 3 στα 3,3 οχι βρε κανονικα ανοιχτα ειναι!αν σβησω τα παντα....θα εχω προβλημα?δηλαδη ολα οσα λεει η λιστα όλα καλά σου έστειλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ε οκ προτιμώ μουσική μου είναι πολύτιμη η μπαταρία :p ε όχι και έφτασαν τα px 10 ετιας galaxy s3 έχει την μισή ισχύ από ένα pentium 3 στα 3,3 όλα καλά σου έστειλα :p συμφωνω τα παιχνιδια "δρασης", "racing" , πλατοφορμας ουτε μου κανει αισθηση να τα παιξω παρολο που μολις πηρα το hdmi καλωδιο ,ομως υπαρχουν τα παζλ που ειναι ιδανικα για τετοια συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) λοιπόν αυτό σχετικά με την αυτονομία (μερικοί είχαν απορίες) 4 ώρες οθόνη 1 ώρα και 10 λεπτά κλήσεις 23 ώρες και 17 λεπτά wifi 5 ώρες περίπου με 3g 1 ώρα και 5 λεπτά gps navigation 2 ώρες μουσική την φωτεινότητα την έχω σε bright mode έχει απομείνει άλλα 20% μπαταρία και είμαι 1 μέρα και 4 ώρες αν συνεχίσω έτσι μέχρι να κλείσει θα πάει 5 ώρες οθόνη και λογικά 2 μέρες χωρίς φόρτιση μερικά screenshots http://img607.imageshack.us/img607/3227/screenshot2013060801194.png http://img42.imageshack.us/img42/7583/screenshot2013060801195.png http://img826.imageshack.us/img826/4747/screenshot2013060801200.png http://img824.imageshack.us/img824/725/screenshot2013060801201.png http://img199.imageshack.us/img199/950/screenshot2013060801333.png Edited June 7, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Για μπαταρία τέτοιας χωρητικότητας μου μοιάζει εξωπραγματικό. Μπράβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Για μπαταρία τέτοιας χωρητικότητας μου μοιάζει εξωπραγματικό. Μπράβο καθαρά και μόνο λόγο του επεξεργατι αιτώ (είναι αρκετά χαμηλής κατανάλωσης) αν βγαλεις bloatware άπο το κινητό (πολύ σημαντικό) αν δεν χρησιμοποίης 3g με χαμηλό σήμα αν δεν βάζεις οθόνη τέρμα από θέμα φωτεινότητας είναι μια χαρουλες να μην ήταν μόνο μεταλλικό να είχα καλό σήμα gps θα ήμουνα χαρούμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλημερα σας.... Επειδη και εγω πλησιαζω στα στατιστικα του egodemis χωρις να εχω κανει τοσες προσθαφαιρεσης οσο εκεινος (βεβαια τις αφαιρεσεις συμφωνα με τους δικους του καταλογους τις εκανα...) πιστευω οτι δεν ειναι κατι το εξωπραγματικο αυτες οι επιδοσεις της μιαμισης και κατι μερας!!! Απλος ανχωνομαστε τοσο πολυ μολις δουμε την μπαταρια μας να πεφτει που μας πιανει πανικος απο το 50% και κατω.... Εγω καμια φορα μολις δω το βραδυ και ειναι στο 55% η μπαταρια μου το βαζω για φορτιση μεχρι το πρωι που θα παω στην δουλεια...Απο παρασκευη βραδυ ομως που το ΣΚ ειμαι πιο χαλαρος το αφηνω χωρις φορτιση μεχρι την Κυριακη....Βεβαια και η χρηση του ειναι πιο χαλαρη (συνηθως μονο λιωσιμο με το wifi και ελαχιστες κλησεις) απο τις καθημερινες.... Και οπως ειχε αναφερθει και παλιοτερα ειναι καλυτερα οταν κανεις καποια εργασια στο κινητο να ειναι συνεχως ανοιχτη η οθονη παρα να την αφηνεις να σβηνει και να την ξαναναβεις...Η συνεχης ροη καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια... Εγω παλιοτερα που φοβομουν μηπως με αφησει μεσα στη μερα το κινητο μολις εβλεπα την μπαταρια να φτανει στο 80% μεσα σε δυο ωρες αρχιζα μετα και παταγα συνεχεια το κουμπι για να δω σε τι ποσοσστα ειχε φτασει....Αυτο την σκοτωνε περισσοτερο απο το να το λειτουργουσα το κινητο μονο οταν το χρειαζομουν πραγματικα.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramedic Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το πήρα κ εγώ!! Μια χαρά φαίνεται κ για τη χρήση που θα κάνω είναι υπεραρκετό. Εκτός απο το skype, υπάρχει-προτείνετε άλλη εφαρμογή για βιντεοκλήσεις κ μήπως τελικά υπάρχει τρόπος να γίνει βιντεοκλήση απο android(xperia p) σε απλό(w715); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλημερα σας.... Επειδη και εγω πλησιαζω στα στατιστικα του egodemis χωρις να εχω κανει τοσες προσθαφαιρεσης οσο εκεινος (βεβαια τις αφαιρεσεις συμφωνα με τους δικους του καταλογους τις εκανα...) πιστευω οτι δεν ειναι κατι το εξωπραγματικο αυτες οι επιδοσεις της μιαμισης και κατι μερας!!! Απλος ανχωνομαστε τοσο πολυ μολις δουμε την μπαταρια μας να πεφτει που μας πιανει πανικος απο το 50% και κατω.... Εγω καμια φορα μολις δω το βραδυ και ειναι στο 55% η μπαταρια μου το βαζω για φορτιση μεχρι το πρωι που θα παω στην δουλεια...Απο παρασκευη βραδυ ομως που το ΣΚ ειμαι πιο χαλαρος το αφηνω χωρις φορτιση μεχρι την Κυριακη....Βεβαια και η χρηση του ειναι πιο χαλαρη (συνηθως μονο λιωσιμο με το wifi και ελαχιστες κλησεις) απο τις καθημερινες.... Και οπως ειχε αναφερθει και παλιοτερα ειναι καλυτερα οταν κανεις καποια εργασια στο κινητο να ειναι συνεχως ανοιχτη η οθονη παρα να την αφηνεις να σβηνει και να την ξαναναβεις...Η συνεχης ροη καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια... Εγω παλιοτερα που φοβομουν μηπως με αφησει μεσα στη μερα το κινητο μολις εβλεπα την μπαταρια να φτανει στο 80% μεσα σε δυο ωρες αρχιζα μετα και παταγα συνεχεια το κουμπι για να δω σε τι ποσοσστα ειχε φτασει....Αυτο την σκοτωνε περισσοτερο απο το να το λειτουργουσα το κινητο μονο οταν το χρειαζομουν πραγματικα.....;) α οκ δεν καιγομε τόσο πολύ για μπαταρία απλός πολλές φορές ταξιδεύω και μου είναι σημαντικό να βγάζει δυο μέρες κατά τα αλλά αν το βράδυ πχ δεν το δω 20 και κάτω δεν το βάζω στην πρίζα Το πήρα κ εγώ!! Μια χαρά φαίνεται κ για τη χρήση που θα κάνω είναι υπεραρκετό. Εκτός απο το skype, υπάρχει-προτείνετε άλλη εφαρμογή για βιντεοκλήσεις κ μήπως τελικά υπάρχει τρόπος να γίνει βιντεοκλήση απο android(xperia p) σε απλό(w715); κανονική video κλήση μέσου 3g? ξεχνά το btw με για το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Με wifi ομως μια χαρα δουλευει σε skype....Δοκιμασμενη συνομιλια κινητου με υπολογιστη με αρκετα μιλια αποσταση !!!!!!!! 3g παρολο που εχω δωρεαν ΜΒ στο προγραμμα δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου....Μονο οταν ειναι αρκετα μεγαλη αναγκη και δεν υπαρχει διαθεσιμο wifi (σπανια για εμενα....) egodemis σε καταλαβαινω (αφου ταξιδευεις και εσυ....) Εχω γραψει και πιο πισω την εμπειρια μου απο την επιδοση του κινητου τις μερες που ημουν εκτος Ελλαδος και ομολογω οτι εμεινα αρκετα ικανοποιημενος απο ολες τις αποψεις.... Και εμενα η μπαταρια πλεον εχει παψει να με ανχωνει...Τις εξετασεις τις περασε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts