argi_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Το UpdateCenter.apk το έχω εγώ! Αλλά η αναβάθμιση γίνεται ΜΟΝΟ με PC. Δοκίμασα κι εγώ με UpdateCenter, μου έβγαλε στο κινητό την ειδοποίηση για αναβάθμιση, συνέδεσα το κινητό με το PC, αλλά το PC Companion μου βγάζει πως έχω την τελευταία έκδοση! Εδώ και 2 ώρες προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση μέσω tweaks στο build.prop, αλλά τίποτα! αφου σου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμηση μην το συνδεεις με το companion συνεχισε την εγκατασταση με το update center http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Μα τη βάζουμε για να σας πούμε πως πάει! :p Θυσιαζόμαστε για το καλό του forum! εγω προσωπικα δεν βιαζομαι...κατσε να ξεκαθαρισουν λιγο τα πραγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Από χθες το βράδυ μου χει έρθει. Ακόμη δεν την έχω βάλει. και εγω το εκανα το βραδυ και σημερα το πρωι αλλα δεν πετυχα τιποτα θα προσπαθησω σε κανα μισαωρο παλι μολις την βαλεις πες μας εντυπωσεις...αλλοι θα ψηνουν και εγω θα βαζω την 4αρα μου φαινεται:lol: καλη ανασταση παιδια:D Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 αφου σου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμηση μην το συνδεεις με το companion συνεχισε την εγκατασταση με το update center Αγαπητά μου παιδιά... Το λέμε εδώ και δύο βδομάδες. Η αναβάθμιση ΔΕ γίνεται μέσω UpdateCenter, ΜΟΝΟ μέσω PC. ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ PC. Σας ικετεύω, μη μου ξαναπροτείνετε να το αναβαθμίσω μέσω του Update Center! :X:X:X Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Παντός απ'ότι διαβάζω στο blog της Sony οι περισσότεροι έχουν πολύ καλές εντυπώσεις :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Παντός απ'ότι διαβάζω στο blog της Sony οι περισσότεροι έχουν πολύ καλές εντυπώσεις :D Όσο περνάει η ώρα, κι εγώ αυτό βλέπω! Το πρωί μάλλον "έπεσα" πάνω στους γκρινιάρηδες! Εγκατέλειψα την προσπάθεια να αναβαθμίσω με tweak, αναμένω κι εγώ την επίσημη αναβάθμιση για τη χώρα μας! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Όσο περνάει η ώρα, κι εγώ αυτό βλέπω! Το πρωί μάλλον "έπεσα" πάνω στους γκρινιάρηδες! Εγκατέλειψα την προσπάθεια να αναβαθμίσω με tweak, αναμένω κι εγώ την επίσημη αναβάθμιση για τη χώρα μας! τη καλυτερη εκανες...γιατι καποιοι που προσπαθησαν μετα στο seus το κινητο το αναγνωριζε σαν το xperia Ray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 τη καλυτερη εκανες...γιατι καποιοι που προσπαθησαν μετα στο seus το κινητο το αναγνωριζε σαν το xperia Ray Δε με "χάλαγε" να το δοκίμαζα από τους πρώτους! Αλλά και μόνο στη σκέψη του backup,restore... :ninja::ninja::ninja: Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Αγαπητά μου παιδιά... Το λέμε εδώ και δύο βδομάδες. Η αναβάθμιση ΔΕ γίνεται μέσω UpdateCenter, ΜΟΝΟ μέσω PC. ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ PC. Σας ικετεύω, μη μου ξαναπροτείνετε να το αναβαθμίσω μέσω του Update Center! :X:X:X το thread που διαβαζαμε στο link πιο πισω εγραφε over tha air update για αυτο στο ανεφερα http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Να και ενα βιντεο απο xda για συγκριση gingerbread-ics http://www.youtube.com/watch?v=OCUKQkiIFBc&feature=player_embedded#! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 το companion λεει οτι βρισκει μια αναβαθμιση την .62 την οποια ομως ηδη εχω και ροοταρισμενη. γιατι? -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Κάποιος ανέφερε ότι υπάρχει root για την ICS. Ξέρει κανείς κάνα link; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) το thread που διαβαζαμε στο link πιο πισω εγραφε over tha air update για αυτο στο ανεφερα Οκέικ, δεν υπάρχει θέμα, απλώς είχα φάει ξενέρα που δεν έπιανε το tweak! το companion λεει οτι βρισκει μια αναβαθμιση την .62 την οποια ομως ηδη εχω και ροοταρισμενη. γιατι? Μήπως το build.prop σου είναι από την έκδοση .42 (π.χ. λόγω του tweak του φίλου zxr); Για τσέκαρε το! Κάποιος ανέφερε ότι υπάρχει root για την ICS. Ξέρει κανείς κάνα link; Στις τελευταίες σελίδες έχει αρκετούς τρόπους, ρίξε μια ματιά και δες ποιος τρόπος σε βολεύει! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597760 Edited April 14, 2012 by myweca Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Μήπως το build.prop σου είναι από την έκδοση .42 (π.χ. λόγω του tweak του φίλου zxr); Για τσέκαρε το! οντως ειχα ακολουθησει τον οδηγο το zxr. τι κανω σε αυτην την περιπτωση αν ερθει η ωρα να αναβαθμιστω? -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 οντως ειχα ακολουθησει τον οδηγο το zxr. τι κανω σε αυτην την περιπτωση αν ερθει η ωρα να αναβαθμιστω? ...Τίποτα! Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ο υπολογιστής σου απλώς θα "νομίζει" πως από την .42 πας στην ICS! Αν θες πάντως να το διορθώσεις, στείλε μου με pm το email σου να σου στείλω το tweak του zxr σε build.prop της .62! Δεν είναι απαραίτητο, αλλά ό,τι θες εσύ! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Nα ακομα ενα βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=o9mpUWVsft8&feature=relmfu Παντος εμενα μου φαινετε πως εχουν κανει καλη δουλεια!!:grin: Edited April 14, 2012 by WR200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ερωτησις , Χτες εδωσα το Neo V στην γυναικα ,τωρα αν θελω να προσθεσω κατι στην οθονη δεν μου δειχνει την επιλογη Εφαρμογες ,ολα τα αλλα κανονικα ,μηπως φταιει που η σιμ της δεν ειναι 3g ? Καμια ιδεα ? Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ερωτησις , Χτες εδωσα το Neo V στην γυναικα ,τωρα αν θελω να προσθεσω κατι στην οθονη δεν μου δειχνει την επιλογη Εφαρμογες ,ολα τα αλλα κανονικα ,μηπως φταιει που η σιμ της δεν ειναι 3g ? Καμια ιδεα ? Δεν βγαζεις μια την μπαταρια για λιγο μηπως στρωσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ερωτησις , Χτες εδωσα το Neo V στην γυναικα ,τωρα αν θελω να προσθεσω κατι στην οθονη δεν μου δειχνει την επιλογη Εφαρμογες ,ολα τα αλλα κανονικα ,μηπως φταιει που η σιμ της δεν ειναι 3g ? Καμια ιδεα ? Δοκίμασε, όπως σου πρότειναν να βγάλεις και να βάλεις τη μπαταρία. Επίσης, μήπως χρησιμοποιείς κάποιον launcher; π.χ. Go Launcher; Ποιες επιλογές σου βγάζει; Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Εχει κυκλοφοριση καμια φωτο της καμερας, για να δουμε αν εχουν διαφορα;;; :/ τωρα διαβαζα πως εχει αλλαξει η συμπιεση της εικονας και η καθε φωτογραφια ειναι περιπου 1-1.5 mb απο μερικα kilobyte που ηταν πριν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 τωρα διαβαζα πως εχει αλλαξει η συμπιεση της εικονας και η καθε φωτογραφια ειναι περιπου 1-1.5 mb απο μερικα kilobyte που ηταν πριν και παλι νομιζω μικρη ειναι. αλλα οντως απο οτι διαβασα και σε ενα Arc S 8 MP απο 800-900 kb του πηγε στα 2.2-2.4 mb αι ειδε μεγαλη διαφορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Δοκίμασε, όπως σου πρότειναν να βγάλεις και να βάλεις τη μπαταρία. Επίσης, μήπως χρησιμοποιείς κάποιον launcher; π.χ. Go Launcher; Ποιες επιλογές σου βγάζει; Ευχαριστω και τους 2 σας , Εβγαλα την μπαταρια 10' τα ιδια , launcher δεν εχω ,τον Astro file manager εχω το App2SD & Yaffs Explorer .. Να βαλω καποιον launcher να δω ? Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ευχαριστω και τους 2 σας , Εβγαλα την μπαταρια 10' τα ιδια , launcher δεν εχω ,τον Astro file manager εχω το App2SD & Yaffs Explorer .. Να βαλω καποιον launcher να δω ? Τι να σου πω... Δηλαδή στην κεντρική οθόνη, όταν δηλαδή πατάς το μεσαίο κουμπί και κρατάς πατημένο το δάχτυλο σου σε κάποιο κενό σημείο, τι επιλογές σου βγάζει; Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Τι να σου πω... Δηλαδή στην κεντρική οθόνη, όταν δηλαδή πατάς το μεσαίο κουμπί και κρατάς πατημένο το δάχτυλο σου σε κάποιο κενό σημείο, τι επιλογές σου βγάζει; No recent applications.. Αν πατησω παρατεταμενα σε καποια οθονη σε κενο σημειο βγαζει ολα τα υπολοιπα ,shortcuts,Widgets,Folder,Wallpapers,Themes ..:wacko: Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 No recent applications.. Αν πατησω παρατεταμενα σε καποια οθονη σε κενο σημειο βγαζει ολα τα υπολοιπα ..:wacko: Όταν κρατάς πατημένο το Μεσαίο Κουμπί, το κινητό σου βγάζει τις πρόσφατες εφαρμογές, δηλαδή τις εφαρμογές που "έτρεξες" τελευταία! Και όταν κρατήσεις πατημένο το δάχτυλο σου σε κάποιο κενό σημείο στις οθόνες, σου βγάζει κάποιες επιλογές! Μέχρι στιγμής, όλα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά! Μπορείς να μας ξαναπεριγράψεις το πρόβλημα σου; Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts