Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω απο vodafone το πηρα και δεν μου βρισκει τη νεα ενημερωση.

Φταιει μηπως που ειχα βαλει την 062 που ηταν προρουταρισμενη?

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι

10 χαρακτηρες

Παίδες...

Πώς να εξαναγκάσετε το Android κινητό σας να λάβει το OTA Update

http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-android-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-ota-update-r252

όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει τι έγινε.

Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον το ICS είναι OTA (over the air)

Δοκιμασα κι εγω να το συνδεσω αλλα δεν μπορει να συνδεθει με τους servers της sony. Δοκιμαστε αργοτερα... Πεσαμε ολοι με τα μουτρα και μπλοκαρε το συστημα! :lol:

και εγω απο vodafone το εχω χωρις root οποτε δεν φταει αυτο

Παίδες...

Πώς να εξαναγκάσετε το Android κινητό σας να λάβει το OTA Update

http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-android-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-ota-update-r252

όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει τι έγινε.

Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον το ICS είναι OTA (over the air)

Δεν γίνεται! Δεν υπάρχει η επιλογή "ενημερώσεις συστήματος"

Δεν ειδα τρελή διαφορά στη φωτεινότητα πάντως,έβαλα 260 αντί για 255.

Edit:Με 260 είδα διαφορά στον ήλιο

Μην το πας πολύ ψηλά γιατί μπορεί να κάνεις καμία ζημιά.

Καλησπερα και χρονια πολλα.Ενω τα αλλαζω μολις βγω και ξαναμπω στο build.prop δεν εχει αποθηκευσει τις αλαγες,μολις το κανω save εμφανιζει-original file backed up as backet up prop(η κατι τετοιο).Σε καποια free wifi δεν μπαινει ακομα,ευχαριστω:)

Λογικά δεν θα έχεις κάνει το build.prop Writable και το έχεις ακόμη στο read only. Δες τον Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android

Μετα τις αλλαγες που εκανα στο build.prop παρατηρησα ενα bug! Οταν με καλουν χτυπαει μονο για λιγο (ενα - δυο δευτερολεπτα) και μετα σταματα ο ηχος. Η δονηση λειτουργει κανονικα. Κανεις αλλος το εχει παρατηρησει;

Δυο είναι οι γραμμές που επηρεάζουν την κλήση:

#Decrease Delay While Dialing A Number:

ro.telephony.call_ring.delay=0

#No Black-Screen After Ending A Call

ro.lge.proximity.delay=25

mot.proximity.delay=25

Αν και δεν βλέπω το λόγο για να δημιουργούν bug κάνε δοκιμή να δεις αν σβηνοντάς τις γραμμές διορθωθεί.

Χμμ μαλλον οσοι Ελληνες εκαναν update, οι συσκευες τους ειναι προεισαγωγης!

Όλα είναι θέμα build.prop

Αυτες τις γραμμες κωδικα σε ποιο αρχειο θα τις προσθεσουμε;;;

Στο hw_cofing η στο build.drop??

Όπως έγραψα και χθες, επειδή δεν είχα χρόνο τις έβαλα και στα δυο αρχεία χωρίς κανένα πρόβλημα!

Όχι από vodafone αγορασμένο τον Δεκέμβρη.

Να σκανάρω απόδειξη;:lol:

Όχι! Να ανεβάσεις το build.prop σου!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο..

Δεν υπαρχει αυτη η επιλογη σε εμενα. Ισως οταν πεταξα διαφορα απο το τηλ να πεταξα κι αυτο!:confused:

φιλε μου το εκανες???

Εφτασα μεχρι το τελευταιο σταδιο αλλα δεν υπαρχει η επιλογη σε εμενα οπως ειπα και πιο πανω.

Εφτασα μεχρι το τελευταιο σταδιο αλλα δεν υπαρχει η επιλογη σε εμενα οπως ειπα και πιο πανω.

το εικονιδιο update center δεν το εχεις??

Οχι. Μπορω να το κατεβασω απο πουθενα;

δεν νομιζω να μπορεις απο καπου δεν την εχεις κανει buck up πριν την σβισεις??

Παιδια, οποιος μου βρει το UpdateCenter.apk θα δοκιμασω να κανω το πολυποθητο update. Ολοι θα εχουμε συμφερον απο αυτο, ετσι δεν ειναι;;)

Ρωτησα και γω πριν 2 σελιδες νομιζω και μου ειπαν ΟΧΙ!

Αλλωστε δεν θα ηταν φυσιολογικο! ;)

οχι ρε παιδια τι διαφορα να εχει....

οχι ρε παιδια τι διαφορα να εχει....

ξερω και εγω?? απλως ειδα πως μερικοι δεν εβαλαν την 62 και λεω μηπως το κανανε για το ICS

Παιδια, οποιος μου βρει το UpdateCenter.apk θα δοκιμασω να κανω το πολυποθητο update. Ολοι θα εχουμε συμφερον απο αυτο, ετσι δεν ειναι;;)

Το UpdateCenter.apk το έχω εγώ!

Αλλά η αναβάθμιση γίνεται ΜΟΝΟ με PC.

Δοκίμασα κι εγώ με UpdateCenter, μου έβγαλε στο κινητό την ειδοποίηση για αναβάθμιση, συνέδεσα το κινητό με το PC, αλλά το PC Companion μου βγάζει πως έχω την τελευταία έκδοση!

Εδώ και 2 ώρες προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση μέσω tweaks στο build.prop, αλλά τίποτα!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

γιατι βιαζεσται να βαλατε την ICS περιμενε να δουμε πως θα παει...δε χαθηκε ο κοσμος

Μα τη βάζουμε για να σας πούμε πως πάει!

:p

Θυσιαζόμαστε για το καλό του forum!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...