CDR Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) Παιδιά, ξέρετε αν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του κατεβάσματος εικόνων και ήχων από τις ιστοσελίδες κατά το σερφάρισμα, ώστε να μειωθεί η κατανάλωση ΜΒ; Σε νορμάλ τηλέφωνο όχι πειραγμένο :) Επίσης, κάθε φορά που ενεργοποιούμε σύνδεση, πρέπει να ενεργοποιούμε και τη "μεταφορά δεδομένων παρασκηνίου" για τη χρήση διαδικτύου; Η επιλογή "χρήση ασύρματων δικτύων" από "τοποθεσία και ασφάλεια" χρεώνει; Πότε τη χρησιμοποιούμε; (ολίγον άσχετος). Σας ευχαριστώ. Edited January 29, 2012 by CDR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 να προσθέσω ότι παίζει και ο UCWEB αντί για opera mini (με ποιο πολλές δυνατότητες) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monk124 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Καλησπερα κι απο μενα παιδια και συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια. Το S.E. neo v ειναι το πρωτο μου smartphone και το εχω γυρω στις 15 μερες.Μετα απο πολυ διαβασμα στο forum και καποιους πειραματισμους που εκανα,μου δημιουργηθηκαν αποριες. Η πρωτη (και πιο χαζη υποθετω) ειναι γιατι ενω οι προδιαγραφες του κινητου κανουν λογω για 512 ram εχει μονο 335?Τα υπολοιπα που ειναι? Το δευτερο τωρα ειναι οτι οταν ξεκιναει το κινητο εχει γυρω στα 150mb free.Στο τελος της ημερας εχουν πεσει στα 50-70 περιπου.Απ'οτι καταλαβα διαβαζοντας αυτο ειναι φυσιολογικο.Το advanced task killer που προτεινουν πολλοι θα βοηθησει στο συγκεκριμενο θεμα?Μηπως μπορω να το συνδυασω και με καποιο αλλο app?Το cache cleaner βοηθαει? Υ.Γ. Δεν ειμαι root για να κανω το ξηλωμα που προτεινει ο zxr (σ'ευχαριστω φιλε μου,ο οδηγος σου μου ανοιξε τα ματια).Και δεν θελω να γινω,τουλαχιστον μεχρι να εξοικοιωθω περισσοτερο με ολα αυτα (κι εχω και την 0.62). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Καλώς ήρθες! Tα 177 χαμένα MB δεσμεύονται από το λειτουργικό. Το advanced task killer βοηθάει τα μέγιστα. Πλέον έχω αναθεωρήσει σχεδόν 100% την αποψή μου και θεωρώ ότι είναι άκρως απαραίτητο πρόγραμμα. Επίσης αυτό που αρχίζω να καταλαβαίνω είναι ότι το κινητό το θέλει ένα restart στις δυο μέρες. Δυστυχώς root δεν γίνεσαι με την .062. Πάντως πρώτα κάνε root και στη συνέχεια... εξοικοιώσου όσο θες!!! Τόσο απαραίτητο το κρίνω! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Καλώς ήρθες! Tα 177 χαμένα MB δεσμεύονται από το λειτουργικό. Το advanced task killer βοηθάει τα μέγιστα. Πλέον έχω αναθεωρήσει σχεδόν 100% την αποψή μου και θεωρώ ότι είναι άκρως απαραίτητο πρόγραμμα. Επίσης αυτό που αρχίζω να καταλαβαίνω είναι ότι το κινητό το θέλει ένα restart στις δυο μέρες. Δυστυχώς root δεν γίνεσαι με την .062. Πάντως πρώτα κάνε root και στη συνέχεια... εξοικοιώσου όσο θες!!! Τόσο απαραίτητο το κρίνω! Γιώργο τι ρυθμίσεις έχεις βάλλει στο advanced task killer; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Καλώς ήρθες! Tα 177 χαμένα MB δεσμεύονται από το λειτουργικό. Το advanced task killer βοηθάει τα μέγιστα. Πλέον έχω αναθεωρήσει σχεδόν 100% την αποψή μου και θεωρώ ότι είναι άκρως απαραίτητο πρόγραμμα. Επίσης αυτό που αρχίζω να καταλαβαίνω είναι ότι το κινητό το θέλει ένα restart στις δυο μέρες. Δυστυχώς root δεν γίνεσαι με την .062. Πάντως πρώτα κάνε root και στη συνέχεια... εξοικοιώσου όσο θες!!! Τόσο απαραίτητο το κρίνω! Να προτεινω το autostarts αφενος, για να μγν ξαναξεκινανε κ ξανασκοτωνονται οι εφαρμογες και το Advanced TaskManager https://market.android.com/details?id=com.arron.taskManager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcnJvbi50YXNrTWFuYWdlciJd αντι του killer. Η διαφορα ειναι οτι χρησιμοποιει root permissions κ ετσι μπορει να σκοτωσει οποιοδηποτε process. Εμενα το κινητο μου ξεκιναει με 235Mb ελευθερα το λιγοτερο. Edited January 30, 2012 by lousou76 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Να προτεινω το autostarts αφενος, για να μγν ξαναξεκινανε κ ξανασκοτωνονται οι εφαρμογες και το Advanced TaskManager https://market.android.com/details?id=com.arron.taskManager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcnJvbi50YXNrTWFuYWdlciJd αντι του killer. Η διαφορα ειναι οτι χρησιμοποιει root permissions κ ετσι μπορει να σκοτωσει οποιοδηποτε process. Εμενα το κινητο μου ξεκιναει με 235Mb ελευθερα το λιγοτερο. Πες τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο autostarts,γιατι εγώ το έβαλα αλλά με τα λίγα Αγγλικά που ξέρω και το χαμό που γινόταν εκεί με τα προγράμματα δεν καταλαβα και πολλά,και επειδη σκεφτηκα πως θα έκανα χαζομαρα το εβγαλα,αν μπορεις πες καποιες ρυθμισεις να το περασουμε! Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Γιώργο τι ρυθμίσεις έχεις βάλλει στο advanced task killer; Θα με πεις crazy αλλά έχω το Auto kill level στο crazy και το Auto Kill Frequency όταν σβήνει η οθόνη!!! Να προτεινω το autostarts αφενος, για να μγν ξαναξεκινανε κ ξανασκοτωνονται οι εφαρμογες και το Advanced TaskManager Σωστό. Ωστόσο χρησιμοποιώ τον startup manager του Android Assistant. Θα δοκιμάσω κι αυτά που προτείνεις. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkat Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 καλημέρα στη παρέα. μπορείτε να μου προτείνετε ενα καλο πρόγραμμα καιρού? γιατι αυτο που έχει το κινητο είναι για κλάματα επίσης, υπάρχει πρόγραμμα που να κλειδώνει μια εφαρμογή? συγκεκριμενα εφαρμογή μειλ... ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 καλημέρα στη παρέα. μπορείτε να μου προτείνετε ενα καλο πρόγραμμα καιρού? γιατι αυτο που έχει το κινητο είναι για κλάματα Για κοίτα το AccuWeather. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 καλημέρα στη παρέα. μπορείτε να μου προτείνετε ενα καλο πρόγραμμα καιρού? γιατι αυτο που έχει το κινητο είναι για κλάματα επίσης, υπάρχει πρόγραμμα που να κλειδώνει μια εφαρμογή? συγκεκριμενα εφαρμογή μειλ... ευχαριστώ Για καιρό εδω. Για πρόγραμμα κλειδώματος στειλε ΠΜ. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Ρε παιδια, εχω κατι εικονες "ειδικες" για smartphone (αναλυση 360x640) αλλα οταν παω να ορισω μια απ'αυτες ως background (ταπετσαρια) με βαζει να ορισω μονο μια περιοχη να εμφανιζει. http://i.imgur.com/Hpduj.png Εγω ομως δεν θελω να βαλω μονο οτι ειναι στο κουτι, αλλα ολη την εικονα. Πως γινεται? ΥΓ: Εμφανιζεται ετσι. Πως το έκανες φίλε μου αυτό στην μπάρα εργασιών που έχεις από 4 συντομεύσεις σε κουτάκια μέσα δίπλα στο εικονίδιο του menu? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Πως το έκανες φίλε μου αυτό στην μπάρα εργασιών που έχεις από 4 συντομεύσεις σε κουτάκια μέσα δίπλα στο εικονίδιο του menu? απλά φτιάχνεις φακέλους και τους βάζεις κάτω στην μπάρα.τα περιεχόμενα της μπάρας μπορείς να τα αλλάξεις όπως αλλάζεις οποιαδήποτε άλλη συντόμευση!!!.αμα θυμάσαι, στην αρχή το κινητό έρχεται με ένα φάκελο στο αριστερό εικονίδιο που περιέχει Ραδιόφωνο,Συλλογή και κάτι άλλο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkat Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Για κοίτα το AccuWeather. Για καιρό εδω. Για πρόγραμμα κλειδώματος στειλε ΠΜ. θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 μου εκανε μια επανεκιννηση και μενα :( επισης αναβει καποιες φορες μονο της η οθονη και κλεινει να ανυσυχω??:( το εκανα ενα κλεισιμο αλλα ανοιγε ξανα η οθονη...μηπως ειναι αναλογα το μερος που καθεται το κινητο? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiwtis Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Χρησιμοποιω το myphone για να περασω τις επαφες μου, αλλα μου βγαζει σφαλμα. Τι να φταιει; Επίσης, χρησιμοποιησα την εφαρμογη του κινητου για συχρονισμο με το λογαριασμο google, συγχρονιστηκε αλλα δεν περασε κατι στο μειλ. Καποια βοηθεια; Επίσης, υπάρχει navigator για αυτο το κινητο δωρεαν; thnx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorispat Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 καλημερα!! ο αδελφος μου ειχε κατεβασει ενα προγραμμα για τοξοβολια κι οταν το ανοιγε κι μετα βγεναμε στην οθονη κι κλειδονε αυτοματα..ανοιγε η οθονη κι ξανα εκλεινε.. κι τελικα πηγα στις εφαρμογες,αυτες που εκτελουντε παταγα διακοπη του προγραμματος που ειχε κατεβασει ο αδελφος μου κι μετα ολα μια χαρα!!!!! οποτε κανε διακοπη καποια εφαρμογη. ισως να ειναι κι εσενα κατι τετοιο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andonisss Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 συγγνωμη γιατι να εγκαταστησω νεο προγραμμα? αυτομ που εχει μεσα δεν λειτουργει ? εκει που λεει τα προγραματα που εκτελουνται στο τηλεφωνο... παταω απλα διακοπη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 συγγνωμη γιατι να εγκαταστησω νεο προγραμμα? αυτομ που εχει μεσα δεν λειτουργει ? εκει που λεει τα προγραματα που εκτελουνται στο τηλεφωνο... παταω απλα διακοπη.... Ούτε εγώ έχω κατεβάσει..Απλά για ευκολία πιστεύω,με ένα κουμπί ή με μια απλή ρύθμιση της τερματίζει μόνο του Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Χρησιμοποιω το myphone για να περασω τις επαφες μου, αλλα μου βγαζει σφαλμα. Τι να φταιει; Επίσης, χρησιμοποιησα την εφαρμογη του κινητου για συχρονισμο με το λογαριασμο google, συγχρονιστηκε αλλα δεν περασε κατι στο μειλ. Καποια βοηθεια; Επίσης, υπάρχει navigator για αυτο το κινητο δωρεαν; thnx Για το MyPhoneExplorer θα πρέπει εκτός από την εφαρμογή στον υπολογιστή να εγκαταστήσεις την εφαρμογή και στο κινητό. Επίσης στη σύνδεση θα πρέπει να επιλέξεις ως μέσο το USB καλώδιο. Για τον συγχρονισμό δες εδώ. Κλείνοντας να πω ότι αυτό είναι το τέταρτο post στο οποίο ρωτάς το ίδιο πράγμα. Την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο προτείνεσαι για ποινή (κι αυτό προφανώς ισχύει για όλους) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monk124 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλώς ήρθες! Tα 177 χαμένα MB δεσμεύονται από το λειτουργικό. Το advanced task killer βοηθάει τα μέγιστα. Πλέον έχω αναθεωρήσει σχεδόν 100% την αποψή μου και θεωρώ ότι είναι άκρως απαραίτητο πρόγραμμα. Επίσης αυτό που αρχίζω να καταλαβαίνω είναι ότι το κινητό το θέλει ένα restart στις δυο μέρες. Δυστυχώς root δεν γίνεσαι με την .062. Πάντως πρώτα κάνε root και στη συνέχεια... εξοικοιώσου όσο θες!!! Τόσο απαραίτητο το κρίνω! Σ'ευχαριστω παρα πολυ!Οσο για το root....ενταξει,μ'επεισες..:lol:..Μολις βγει για 0.62 θα γινω :D Σωστό. Ωστόσο χρησιμοποιώ τον startup manager του Android Assistant. Θα δοκιμάσω κι αυτά που προτείνεις. Κι αλλη απορια (θα σας πρηξω :yahoo:).Εγκατεστησα τον advanced task killer,το juice defender,το cache cleaner και λεω να βαλω και το autostarts.Μηπως ομως θα ηταν καλυτερα αντι για ολα αυτα να βαλω τον Android Assistant που ειναι ολα σε ενα ή αυτο ειναι θεμα του πως βολευεται ο καθενας??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλώς ήρθες! Tα 177 χαμένα MB δεσμεύονται από το λειτουργικό. Το advanced task killer βοηθάει τα μέγιστα. Πλέον έχω αναθεωρήσει σχεδόν 100% την αποψή μου και θεωρώ ότι είναι άκρως απαραίτητο πρόγραμμα. Επίσης αυτό που αρχίζω να καταλαβαίνω είναι ότι το κινητό το θέλει ένα restart στις δυο μέρες. Δυστυχώς root δεν γίνεσαι με την .062. Πάντως πρώτα κάνε root και στη συνέχεια... εξοικοιώσου όσο θες!!! Τόσο απαραίτητο το κρίνω! Εγώ πάλι είπα να ξαναδοκιμάσω τους task killers...Σχεδόν όλα ανοίγουν πάλι μόνα τους.. Καλύτερα να πηγαίνω και να τους κάνω αναγκαστική διακοπή σε μερικά Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CDR Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Παιδιά, συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι, αλλά έχω 3 απορίες: 1) μήπως ξέρετε αν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του κατεβάσματος εικόνων και ήχων από τις ιστοσελίδες κατά το σερφάρισμα, ώστε να μειωθεί η κατανάλωση ΜΒ; 2) Κάθε φορά που ενεργοποιούμε σύνδεση, πρέπει να ενεργοποιούμε και τη "μεταφορά δεδομένων παρασκηνίου" για τη χρήση διαδικτύου; 3) Η επιλογή "χρήση ασύρματων δικτύων" από "τοποθεσία και ασφάλεια" χρεώνει ΜΒ; Πότε τη χρησιμοποιούμε; (Ομολογώ είμαι άσχετος). Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Παιδιά, συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι, αλλά έχω 3 απορίες: 1) μήπως ξέρετε αν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του κατεβάσματος εικόνων και ήχων από τις ιστοσελίδες κατά το σερφάρισμα, ώστε να μειωθεί η κατανάλωση ΜΒ; 2) Κάθε φορά που ενεργοποιούμε σύνδεση, πρέπει να ενεργοποιούμε και τη "μεταφορά δεδομένων παρασκηνίου" για τη χρήση διαδικτύου; 3) Η επιλογή "χρήση ασύρματων δικτύων" από "τοποθεσία και ασφάλεια" χρεώνει ΜΒ; Πότε τη χρησιμοποιούμε; (Ομολογώ είμαι άσχετος). Σας ευχαριστώ. 1)Δεν γνωρίζω 2)Χρησιμοποιείται από εφαρμογές για να κάνουν συγχρονισμό όπως το gmail,android market κτλπ δεν θα έχει κανενα πρόβλημα να μπεις σε ιστοσελίδες απλά δεν θα μπορεί να μπεις στο market μέχρι να το ξανα ενεργοποιήσεις 3) Οχι δεν χρεώνει απλά θα ψάξει γύρω σου για ασύρματα δίκτυα και με βάση τη θέση τους θα κάνει πιο γρήγορα του υπολογισμούς για να βρει την δικιά σου θέση και να κλειδώσει πιο γρήγορα το GPS (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Ηθελα να ξερα τα προηγουμενα post τα διαβαζετε; Και δεν μιλαω για 10 σελιδες πισω. Ή θελετε καθενας να κανει quote το δικο σας post; :mad: Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts