Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, προσπαθώ να σβήσω τις φωτογραφίες που έχουν μπει μετά από συγχρονισμό με το facebook και είναι αδύνατον. Σβήνονται μόνο αυτές που έχουν τραβηχτεί με την κάμερα. Καμμιά ιδέα; Είναι και πολλές, πάνω από εκατό! :wacko:

Οι φώτο στη Συλλογή εμφανίζονται εφόσον έχεις ενεργοποιήσει το Facebook Inside Xperia!

Να σβήσεις μόνο τις φωτογραφίες δε γίνεται, πρέπει να σβήσεις το Facebook Inside Xperia λογαριασμό σου

Ας απαντήσει μια φορά κάποιος στην ερώτησή μου!!! Έχω θέμα με την συσκευή και δεν ξέρω αν έτυχε ή έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο...

Mods μην διαγράψετε πάλι το post μου....

Μία δύο φορές μεσα σε διάστημα 2 μηνών μου το έχει κάνει κι εμένα. Αν σου το κάνει συχνά, κάνε ένα φλασάρισμα με SEUS (ψαξ'το στο google, μπαίνω από το κινητό)

Αν δε διορθωθεί, το πας για Service

Edited by myweca
Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ας απαντήσει μια φορά κάποιος στην ερώτησή μου!!! Έχω θέμα με την συσκευή και δεν ξέρω αν έτυχε ή έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο...

ναι...εχουμε παθει πολλοι επανεκινηση

Προφανως για να μην απανταει καποιος παει να πει οχι και οτι ειναι θεμα της συσκευης σου..

αλκη οχι..απλα ειναι αμετρητα τα ποστ και δεν τα βλεπουμε..ανθρωποι ημαστε:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Λοιπόν, καλησπέρα κι από μένα. Με το V μπήκα στα android και διάβασα 500+ σελ. εδώ μέσα για να ξεστραβωθώ. :) Να πω ένα ευχαριστώ για τον κόπο σας, και δυο τρία σχόλια.

1. Ωραίο το κινητάκι, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά με τόσο συχνές φορτίσεις φοβάμαι ότι το πλαστικό καπάκι θα τα φτύσει σύντομα. Είχα πάντα αλουμινένια candybar κι αυτό εδώ μου φαίνεται πολύ ψεύτικο.

2. Για τις φωτογραφίες, δεν αξίζει τίποτα με τόση συμπίεση που κάνει. Είναι δυνατό 5άρα κάμερα να δίνει 450K αρχείο; Ξέρεις κανείς καμιά φωτογραφική εφαρμογή που να διαχειρίζεται αλλιώς το HW;

3. Για τις SD κάρτες μια διευκρίνηση σε αυτά που έχουν ειπωθεί: οι γρήγορες μπορεί να μην κάνουν ταχύτερο το τηλ, αλλά είναι απίστευτη η διαφορά όταν θες να φορτώσεις ένα βαρύ PDF ή κάτι αντίστοιχο...

4. Για τα live wallpapers: έβαλα το Nexus και με στράγγιξε σ' ένα βράδυ, με 0 χρήση. Τώρα που είμαι με το Water και δεν "καίει" τίποτα. Άρα δεν είναι όλα ίδια, παίζει ρόλο πώς είναι "γραμμένο" το καθένα.

5. Επειδή λέγονται διάφορα για τον Go Launcher: είμαι με την 62 χωρίς ρουτ, έχω στήσει καμιά 50ριά apps και δεν έχω κολλήματα ούτε επανεκιννήσεις. Άντε καμιά φορά να stallάρει για μισό δεύτερο όταν μπαίνω στο συρτάρι. Άρα προφανώς παίζει ρόλο τι άλλο τρέχει από πίσω.

I (still) Sing the Body Electric: http://bodyelec.wix.com/restart

giothesuper alkis_7 ευχαριστώ παιδιά.

myweca αυτό πρέπει να 'ναι. Ψάχνω να βρω πως θα σβήσω το λογαριασμό, να εξαφανιστούν και δαύτες. ευχαριστώ πολύ :)

edit

myweca ούτε αυτό.

alkis κατέβασα και file manager δεν το βλέπει.

Μου φαινεται πως δεν θ' απαλλαγώ ποτέ :P

edit 2

myweca προσκυνώ! κατι έκανα λάθος πριν και δεν το 'χα πάρει είδηση. Κατήργησα εν τέλει το λογαριασμό και σβήστηκαν οι φωτογραφίες!

Ευχαριστώ πολύ όμως!

Edited by rodi
Scotty, beam us up.

Ήθελα μέρες να το πω δεν έβρισκα το χρόνο με την 0.62 έπιανα σήμα εκεί που με την 0.42 δεν πιάνω πλέον. Btw εμείς που κάναμε downgrade στην 0.42 ICS πως θα πάρουμε :worry: ;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ήθελα μέρες να το πω δεν έβρισκα το χρόνο με την 0.62 έπιανα σήμα εκεί που με την 0.42 δεν πιάνω πλέον. Btw εμείς που κάναμε downgrade στην 0.42 ICS πως θα πάρουμε :worry: ;

Μα φυσικά με custom rom! Χε χε χε! Να πω πως κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες η build 2 MIUI 2.2.24 - ICS 4.0.3 rom του mikegapinski, στην οποία δουλεόυν wi-fi camera 3g κλπ... Δοκιμάστε, δε θα χάσατε!

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

καλησπερα! υπαρχει καποια ρυθμιση για την προσβαση των εφαρμογων στο internet? γιατι μονο με browser μπορω να συνδεθω

με app οπως facebook gmail κτλ τιποτα:( ουτε καν στο market

στο app του facebook πχ μου βγαζει " Αποτυχια συνδεσης , δυστυχως η συνδεση σας στους διακομιστες του facebook απετυχε. ελεγξτε τη συνδεση δικτυου και προσπαθηστε ξανα" ενω αμα μπω με opera στο fb μπαινει κανονικα

καλησπερα! υπαρχει καποια ρυθμιση για την προσβαση των εφαρμογων στο internet? γιατι μονο με browser μπορω να συνδεθω

με app οπως facebook gmail κτλ τιποτα:( ουτε καν στο market

στο app του facebook πχ μου βγαζει " Αποτυχια συνδεσης , δυστυχως η συνδεση σας στους διακομιστες του facebook απετυχε. ελεγξτε τη συνδεση δικτυου και προσπαθηστε ξανα" ενω αμα μπω με opera στο fb μπαινει κανονικα

Με wifi μπαινεις..?

οχι, αν μπω απο wifi δεν εχω προβλημα

Δλδ προσπαθεις με 3g και δε μπαινει ή καποιο αλλο τροπο?

Μα φυσικά με custom rom! Χε χε χε! Να πω πως κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες η build 2 MIUI 2.2.24 - ICS 4.0.3 rom του mikegapinski, στην οποία δουλεόυν wi-fi camera 3g κλπ... Δοκιμάστε, δε θα χάσατε!

Μπορεις να βαλεις το link...?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μπορεις να βαλεις το link...?

Φυσικά φίλε μου!

Να σημειώσω όμως ότι ο kernel που έχει μέσα δε δουλεύει σε εμάς, πρέπει να περάσεις άλλον, προτείνω FXP (θα κατεβάσεις όλη τη rom, και από μέσα από το αρχείο rar θα κάνεις extract τον kernel), αυτόν χρησιμοποιώ και όλα κομπλέ!

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

καλημερα σε ολους θα ηθελα την γνωμη σας αν γνωριζετε καποιο widget καιρου εκτος το 3D Digital Weather clock ειναι αρκετα καλο αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο καλυτερο

Το γεγονός ότι έχεις πρόβλημα δεν σημαίνει ότι σου δίνεται το δικαίωμα να επαναλαμβάνεις το ερώτημά σου εντός 12ώρου. Κι άλλοι χρήστες έχουν προβλήματα αλλά σέβονται τους υπόλοιπους χωρίς να γίνονται κουραστικοί. Όπως έχω πει άπειρες φορές επανάληψη ερωτήματος σημαίνει προειδοποίηση για ποινή και προφανώς αυτό ισχύει και για σένα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ναι με 3g, οπως ειπα και πιο πανω μπορω να μπω με opera ή dolphin αλλα καμια αλλη εφαρμογη δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ

Θα σου πω τι συμβαίνει σε μένα, όταν μπαίνω στο internet μέσω 3G ή GPRS!

Μέσω Opera Mini μπαίνω κανονικά, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα!

Αρκετά σπάνια όμως, 1 φορά στις 10 ας πούμε, ενώ μπαίνω κανονικά στο Market και περιηγούμαι στις εφαρμογές, όταν πατήσω Εγκατάσταση ή Ενημέρωση, δεν ξεκινάει το κατέβασμα! Μου βγάζει μόνο το βελάκι στην Μπάρα Ειδοποιήσεων και.... τίποτα!

Τι εκκαθάριση δεδομένων δοκιμάζω, τι αναγκαστική διακοπή, τίποτα δε δουλεύει!

Συχνά, 4 φορές στις 10 περίπου, ο Stock Browser δε φορτώνει τίποτα, ούτε καν την Αρχική Σελίδα!

Με WiFi όμως δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα όμως!

Τι να πεις....

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Καλημερα!

Εχω το εξης προβλημα το οποιο δεν ξερω αν φταιει το κινητο η ο παροχος μου (cosmote whats up) οταν μου στελνουν μηνυμα πολλες φορες δεν μου ερχεται ενω δειχνει σε αυτους οτι το εχω παρει! Τι συμβαινει; :/

Μου το κάνει και σε μένα, συχνά πυκνά. Ενώ μου έρχεται το μήνυμα, δε μου το δείχνει πουθενά... Ούτε στη lock screen, ούτε στη Μπάρα Ειδοποιήσεων.

Έχω παρατηρήσει όμως, πως όταν γίνεται αυτό, το κινητό "δονείται" κανονικά και ο ήχος ειδοποίησης για το μήνυμα ακούγεται μισός, δηλαδή σταματάει κάπου στη μέση! Κι αν μπω στα μηνύματα, τότε βλέπω πως έχω νέο μήνυμα.

Αλλά ενημέρωση για το νέο μήνυμα, πουθενά.

Ελπίζω να διορθωθεί στο ICS, αλλιώς... Cyanogen!

Εμενα ουτε δονηση ουτε ηχος ουτε υπαρχει στα μηνυματα!! Χρησιμοποιω το Handcent SMS για τα μηνυματα!! Πφφφ δεν μπορω να καταλαβω!

Πρέπει να είναι κανένα bug της Sony Ericsson, όχι του Handcent, καθώς εμένα μου το παρουσιάζει με τη stock εφαρμογή για Μηνύματα.

Αν ανοίξεις τη stock εφαρμογή για Μηνύματα όμως, εκεί σου το δείχνει;

αμα θέλω την official τότε τι πρέπει να κάνω :worry: hm...

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

αμα θέλω την official τότε τι πρέπει να κάνω :worry: hm...

Την official ICS 4.0.3 για το Neo V σου;;;

Να περιμένεις ένα μήνα!

:):):)

Τέλη Μαρτίου, αρχές Απρίλη υποτίθεται θα μας έρθει!

Έως τότε...

Δες πως θα γίνει το Neo V μας!

:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=qJbDl8aikUk

Την official ICS 4.0.3 για το Neo V σου;;;

Να περιμένεις ένα μήνα!

:):):)

Τέλη Μαρτίου, αρχές Απρίλη υποτίθεται θα μας έρθει!

Έως τότε...

Δες πως θα γίνει το Neo V μας!

:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=qJbDl8aikUk

:lol::lol: καλέ ξέρω πότε θα βγει και τα σχετικά , αυτό που θέλω να μάθω είναι τη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω όταν βγει, downgrade / update κτλπ ... ή θα φτιαχτεί κάποιος οδηγός τις πρώτες μέρες που θα κυκλοφορήσει;

:lol::lol: καλέ ξέρω πότε θα βγει και τα σχετικά , αυτό που θέλω να μάθω είναι τη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω όταν βγει, downgrade / update κτλπ ... ή θα φτιαχτεί κάποιος οδηγός τις πρώτες μέρες που θα κυκλοφορήσει;

Τι ROM έχεις τώρα;

Αν έχεις οποιαδήποτε stock rom και κλειδωμένο bootloader, θα πάρεις την αναβάθμιση Over The Air ή με το PC Companion.

Αν έχεις custom rom... θα περιμένεις για κάποιον οδηγό για κλείδωμα bootloader και flasharisma.

Δεν νομίζω να είναι κάτι δύσκολο πάντως.

Τι ROM έχεις τώρα;

Αν έχεις οποιαδήποτε stock rom και κλειδωμένο bootloader, θα πάρεις την αναβάθμιση Over The Air ή με το PC Companion.

Αν έχεις custom rom... θα περιμένεις για κάποιον οδηγό για κλείδωμα bootloader και flasharisma.

Δεν νομίζω να είναι κάτι δύσκολο πάντως.

Όταν με το καλό βγει η επίσημη ICS, και έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader με TP, τότε απλά θα συνδέσεις το κιν σου με τον υπολογιστή σου που είναι στο ιντερνετ, θα ανοίξεις SEUS ή PC Companion, και απλώς θα ακολουθήσεις τις οδηγίες! Τϊποτα ποιο εύκολο!

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Καλό φαίνεται!

Πολύ smooth - ιδίως στο multitasking... έρωτας! Μου έκανε εντύπωση, σκεπτόμενος πως πρόκειται και για beta.

Ελπίζω μόνο να εξαλειφθεί και το "φαινόμενο restart" ή "φαινομενικό restart"!!!

:p:p:p

Όποτε πηγαίνω στο home μετά από κάποιες εφαρμογές (όχι πάντα βαριές) να ξαναφορτώνει εικονίδια και φακέλους!

Όταν με το καλό βγει η επίσημη ICS, και έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader με TP, τότε απλά θα συνδέσεις το κιν σου με τον υπολογιστή σου που είναι στο ιντερνετ, θα ανοίξεις SEUS ή PC Companion, και απλώς θα ακολουθήσεις τις οδηγίες! Τϊποτα ποιο εύκολο!

Με TP εννοείς τον "ανεπίσημο" τρόπο,ε; Με τα Test Points;

Το έχεις δοκιμάσει; Κωλώνω λίγο...

Edited by myweca

Με TP εννοείς τον "ανεπίσημο" τρόπο,ε; Με τα Test Points;

Το έχεις δοκιμάσει; Κωλώνω λίγο...

Ναι αυτόν εννοώ! Το έχω κάνει, να σου πω την αλήθεια κι εγώ κώλωνα, αλλά πραγματικά είναι πανεύκολο, και 10 λεπτά υπόθεση! Πραγματικά αξίζει, γιατί δε χάνεις τίποτα, αλλά αντίθετα κερδίζεις πολλά...

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...