dimangelid Δημοσιεύτηκε May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 16, 2004 Στο pc μου έχω για κύριο λειτουργικό τα xp professional. Στο δεύτερο partition είχα βάλει τα 98 για να παίζω need for speed underground. Επειδή όμως είχαν σοβαρά προβλήματα τα έβγαλα και έβαλα τα 2000 professional. Φυσικά ότι είχα κάνει στο παιχνίδι χάθηκε. Στο άλλο pc του σπιτιού παίζει ο αδερφός μου need for speed underground και έχει κάνει ποιο πολλά πραγματα από όσα είχα κάνει εγώ. Τα δυο pc συνδέονται με ασύρματο δίκτυο. Υπάρχει τρόπος να αντιγράψω στο pc μου την πρόοδο που έχει κάνει ο αδερφός μου στο άλλο pc; Δοκίμασα αντιγράφοντας τον κατάλογο του παιχνιδιού αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Πα΄ρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 αν θυμαμαι καλα τα saves του nfs πρεπει να ειναι καπου εδω C:\Documents and Settings\All Users\Application Data.Το παιχνιδι δεν σωζει την προοδο σου στον φακελο οπου το εχεις κανει εγκατασταση Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 a kai kati allo,nomizo pos ta saves einai hidden Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 ontws... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 παρτα απο εκει και καντα paste... Παντως γιατι να μην ειναι οπως στα περισσοτερα καινουργια που τα αποθηκευουν στο My Documents ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 Στο φάκελο του παιχνιδιού μέσα στο C:\Documents and Settings\username\My Documents, αποθηκεύονται τα saves και δεν είναι κρυφά. Από εκεί είχα κρατήσει backup, για κάποιο format και μετά δούλεψαν κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Sas efharisto poli olous gia tis apantiseis sas :) Sto allo pc eho valei ta 98 gia paihnidia (ekei doulevoun teleia ! ) kai ta arheia itan sto c:\windows\all users\application data\nfs underground . Ta perasa sta 2000 tou pc mou kai einai mia hara! Mporei na eho kanei kanena lathos stin diadromi epeidi den eimai sto pc. Na eiste kala :) Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts