Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ενα γραναζι διπλα στην ημερομηνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4587888#post4587888 Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Α ρε συ εννοείς τις γενικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου:) Ε καλά αυτές τις έχουμε και στο δεξί κουμπί.Εγώ νόμιζα ότι εννοούσες τις ρυθμίσεις δικτύων.:) Πάμε παρακάτω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Με το ειπα οτι εννοουσα τις γενικες ρυθμισεις "μπαινω ΑΠΟ το γραναζι των ρυθμισεων, ΣΤΑ δεδομενα (και οχι των δεδομενων) .Παντως θα ηταν πολυ χρησιμο κατι τετοιο... Δεν μπορει καποιος να κανει ενα widget switch που να αντικατοπτριζει το κουτακι που εχουμε στις ρυθμισεις για χρηση μονο 2G ;; Δεν θελει κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 εχουμε στην ιcs καποιο toggle για 2g/3g/dual και αν ναι που ειναι?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν μπορει καποιος να κανει ενα widget switch που να αντικατοπτριζει το κουτακι που εχουμε στις ρυθμισεις για χρηση μονο 2G ;; Δεν θελει κατι αλλο. Λένε ότι είναι θέμα jellybean και όχι των developers. YΓ : Το "των" με το "στα" με μπέρδεψε και το γεγονός ότι στις ρυθμίσεις συστήματος μπαίνω με το δεξί κουμπί εγώ :nagger: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 παιδια δοκιμαστε να καλυψετε με το χερι σας το πισω μερος της συσκευης απο την μεση και κατω.. βλεπετε καποια πτωση σηματος?? Όχι ,το σήμα είναι φυσιολογικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) αυτες τις δοκιμες που ειπα για το σημα με τι τις κανατε? 2G ή 3G?? ρε παιδια οταν περναω τραγουδια στο κινητο γιατι ο υπολογιστης μου λεει οτι ενδεχομενως να μην μπορει να τα αναπαραξει το κινητο ενω παιζουν κανονικα?? (mp3 ειναι) Edited March 9, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 ρε παιδια οταν περναω τραγουδια στο κινητο γιατι ο υπολογιστης μου λεει οτι ενδεχομενως να μην μπορει να τα αναπαραξει το κινητο ενω παιζουν κανονικα?? (mp3 ειναι) Πάντα έτσι έλεγε με οποιουσδήποτε τυπους αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 ωραια και κατι τελευταιο, οταν περναω τα τραγουδια δεν φαινεται η εικονα τους (στο Ν9 φαινοταν) παιζει κατι με τις εικονες ή κανω κατι λαθος? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Ερωτηση:επειδη ενδιαφερεται ο πιτσιρικας μου για την συγκεκριμενη συσκευη και οι σελιδες του νηματος αυτου ειναι πολλες ωστε να τις διαβασω,θα μπορουσατε να μου πειτε αν ειστε ευχαριστημενοι με την συσκευη και αν υπαρχουν τυχον προβληματα η κατι που θελει προσοχη? Ευχαριστω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Προβλημα θα ελεγα κανενα. Ενα παραπονο εχουμε μερικοι απαιτητικοι χρηστες και εχει να κανει με την αποδοση της μπαταριας σε συνεχη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Ελπιζω να δουμε μεγαλη διαφορα και σε μετρησιμες επιδοσεις γιατι το one x με το που πηγε σε 4.1.2 τα σκορ του ανεβηκαν πανω απο 800 μοναδες σε quadrant για παραδειγμα , απο τα 150 που εχουμε ανεβει εμεις.Επισης δεν ειναι κατορθωμα να περναει ελαχιστα το one x σε μετρησεις οταν ειχε ics γιατι η δικη μας συσκευη με ics μετριοταν πολυ πισω...Σε html5 aν ειδατε , πιο πισω και απο xperia S .Ελπιζω να μην "φρεναρει" η LG τις επιδοσεις για να μας δωσει καλυτερη αυτονομια.Ειναι θεμα διαχειρισης πιστευω και καλα θα κανουν να βρουν την χρηση τομη , αλλιως ας δωσουν το ταχυτερο δυνατο την τελικη ξεκλειδωμενη εκδοση , να βρουν oι DEVS την χρυση τομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 καλημερα, ειμαι ενα βημα πριν το root χαρη στον εξαιρετικο οδηγο του Leo.. αλλα εχω μια απορια, πως το κανουμε ξεroot?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 ξε-root δε γινεται .Ξανα-flash για αυτο το πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 καταρχας σε ευχαριστω για τον φοβερο οδηγο σου! οσο ειμαι ρουτ, αν βγει η αναβαθμιση για jb θα την παρω ota?? και αν την κανω θα χαθει το ρουτ?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Διαβαζα παλιοτερα ποστ και πολυ κοσμος χωρις να το ξερει εκανε αναβαθμιση χωρις να χαθει το root οποτε ισως και να παραμεινει. Δεν εχει σημασια αν εισαι root η οχι , Αν διαφερει εστω σε ενα σημειο η τελικη εκδοση πχ απο v20 την κανουν v20b η v21 , θεωρω πως δε θα υπαρξει κανενα προβλημα. Εγω δεν εχω καθολου υπομονη για αναβαθμιση ΟΤΑ , δεν την εχω κανει ποτε και αφαιρω και την εφαρμογη απο τη συσκευη γιατι τρωει ραμ συνεχεια οποτε δε μπορω να πω περισσοτερα. Εχει παρατηρησει κανεις οταν το τηλεφωνο ειναι με κλειστη οθονη , οταν το πατησετε να ανοιξει , να εχει ενα delay ; Eμενα πχ οταν το πατησω , αναβουν τα κουμπια και μετα απο μισο δευτερολεπτο η οθονη .Επισης σαν να εχει ενα fade κατα το σβησιμο. Edited March 11, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Προβλημα θα ελεγα κανενα. Ενα παραπονο εχουμε μερικοι απαιτητικοι χρηστες και εχει να κανει με την αποδοση της μπαταριας σε συνεχη χρηση.Σε ευχαριστω :) Για το θεμα της μπαταριας τωρα,ειναι μια πικραμενη ιστορια σε ολες τις ναυαρχιδες.Μεγαλες οθονες,επεξεργαστες,δυνατα specs και χαμηλες χωρητικοτητες μπαταριας για ολα αυτα.Εξαρταται βεβαια και την χρηση του καθενος Ελπιζω να δουμε μεγαλη διαφορα και σε μετρησιμες επιδοσεις γιατι το one x με το που πηγε σε 4.1.2 τα σκορ του ανεβηκαν πανω απο 800 μοναδες σε quadrant για παραδειγμα , απο τα 150 που εχουμε ανεβει εμεις.Επισης δεν ειναι κατορθωμα να περναει ελαχιστα το one x σε μετρησεις οταν ειχε ics γιατι η δικη μας συσκευη με ics μετριοταν πολυ πισω...Σε html5 aν ειδατε , πιο πισω και απο xperia S .Ελπιζω να μην "φρεναρει" η LG τις επιδοσεις για να μας δωσει καλυτερη αυτονομια.Ειναι θεμα διαχειρισης πιστευω και καλα θα κανουν να βρουν την χρηση τομη , αλλιως ας δωσουν το ταχυτερο δυνατο την τελικη ξεκλειδωμενη εκδοση , να βρουν oι DEVS την χρυση τομη.Το one x εχει 4.1.1 και το μεγαλο μπαμ το εκανε λογω αλλαγης κερνελ σε 3xx στην jb διοτι μεχρι και την 4.0.4 ηταν με κερνελ γραμμενο βασικα για gb (2xx).Ο tegra ειναι πανισχυρος επεξεργαστης αρκει να παταει σε καλη εκδοση λειτουργικου και σωστο κερνελ,πραγμα που αποδειχτηκε στο hox.Με την ευκαιρια,υποστηριξη OTG εχετε? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Η μπαταρια του τηλεφωνου ειναι οτι μεγαλυτερο υπαρχει σε σχεση με τα αλλα επωνυμα τηλεφωνα πλην του Note 2 και κινεζικων.Το θεμα ειναι στη διαχειριση της ενεργειας απο τη συσκευη γιατι μιας και εχει το ιδιο hardware ειναι αδικαιολογητο να μην εχει εστω την ιδια αυτονομια , αν οχι περισσοτερη λογω των 2150mah.Συγκριτικα με το one X μιλαω.Αλλωστε το τηλεφωνο σε αναμονη η σε κλησεις δεν τρωει τιποτα.Ενδεικτικα αναφερω πως δοκιμαστικα χωρις να πολυ παιξω με τη συσκευη , λιγακι tapatalk και updating και testing σε apps και καμια 20αρια κλησεις εβγαλα 3 μερες με το τηλεφωνο σε λειτουργια συνεχως (χωρις flight mode) Οπως ειπε και ο κωσταντινος πιο πανω λογικα θα ξανα αναβαθμιστει και ο κερνελ απο την εκδοση που ειναι τωρα και περα απο αυτο μπορει η ενα εκδοση να επιφερει μεγαλες αλλαγες που δεν περιμενουμε οπως και την υποστηριξη usb otg , μιας και πολυς κοσμος θελει να συνδεσει για τα παιχνιδια controller το οποιο ο tegra το υποστηριζει απο κατασκευης οποτε θεμα LG ειναι να το ενεργοποιησει και αυτο. Ας ειμαστε ειλικρινεις....λιγοι απαιτητικοι χρηστες απο εμας θα κατσουμε με στοκ ρομ/κερνελ απαξ και αρχισει το καστομ παιχνιδι... Δεν αντεξα και ξανα παρηγγειλα sline θηκη απο ebay.Αυτη τη φορα κοκκινη, με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω αλλα 5-6 ευρω να παρω ολα τα χρωματα που εχει....(περιπου 1,5€ η ,μια αναλογως ισοτιμιας)(καλυτερα απο το 8€ που ζητανε εδω) Edited March 10, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Στο quadrant τι τιμες παιρνετε και σε ποια official εκδοση βρισκεστε? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Official στην ουσια παραμενει η ICS 4.0.3 (v10h).Στο quadrand προσωπικα με την ics ειχα 5223 μεγιστο σκορ και με JB beta 5386 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 να ρωτησω κατι, στα κινητα LG ισχυει εγγυηση μεσω imei ή πρεπει να υπαρχει η αποδειξη αγορας?? δηλαδη αν (χτυπα ξυλο) μου παθει κατι και θελω να το παω στην lg hellas απευθειας θα χρειαστει αποδειξη για να το δεχτουν ή αρκει το imei ή καποιος αριθμος που γραφει στο κουτι?? //Leolipop να μπορεις μου στελνεις λινκ με την παραπανω θηκη που λες?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 http://viewitem.eim.ebay.gr/query/330849049403/item Δεν ξερω για αυτο που λες για την εγγυηση παρολο που εχω κανει εγγραφη προιοντος .Θεωρω πως ειναι η αποδειξη αγορας , γιατι σε περιπτωση αγορας τουλαχιστον βαση νομοθεσιας υπευθυνος για την εγγυηση και το τρεξιμο που θα χρειαστει ειναι ο πωλητης , το καταστημα .Εσυ πας εκει που το πηρες και δε σε νοιαζει μετα το τι και πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Official στην ουσια παραμενει η ICS 4.0.3 (v10h).Στο quadrand προσωπικα με την ics ειχα 5223 μεγιστο σκορ και με JB beta 5386 .Ακομη με 4.0.3???..Η πιο προβληματικη εκδοση που εχει βγει σε android.Και το hox τοσο εδινε τοτε maximum στο quadrant.Με την 4.0.4 ειχα δει μεχρι 6300 και με την 4.1.1 απογειωθηκε κυριολεκτικα +/- 7000 (ειχα δει και κοντα στο 7300).Δεν εχει ανακοινωθει καποιο update απο την LG σε πιο καινουρια εκδοση? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Η LG εδω οπως παντα δεν εχει ιδεα...Επειδη μιλησα στο τηλ την παρασκευη εγω τους ενημερωσα για τις εξελιξεις.Νομιζω οτι ειναι λιγο ουτοπικο το 6300 που λες και το αναφερω απο την αποψη οτι προηγουμενως που ειδα ενα βιντεο το s3 σε quadrant ειχε 5238 που πιστευω οτι ηταν με ics και επισης αν ειχε απο την πρωτη του εκδοση 6000 πχ σκορ , γιατι στις μπαρες του quadrant το εχει στις 5000 ; Ακομη , οταν πηρε την 4.1.1 το ΗΟΧ , ανεβηκε στο 5900.Μιλαω για μετρησεις που ειδα στο gsm arena η αλλα γνωστα sites. Περα απο τα σκορ παντως η 4.0.3 που εχει το 4Χ ισως ηταν η καλυτερη που υπηρξε , χωρις λαγκ , σε εμενα καμια επανεκκινηση στους 5 6 μηνες που το εχω και ελαχιστα FCs λογω εφαρμογων και οχι συστηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts