Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πέρασα την 4.1.2 και μου βγάζει όλα τα ονόματα από τα ελληνικά τραγούδια με "κινέζικους χαρακτήρες "

ενώ βλέπω ότι τα tag είναι οκ πως το διορθώνουμε αυτό?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το quadrant με 4.1.2

Το αποτέλεσμα είναι με την πρώτη μέτρηση, δεν δοκίμασα άλλες φορές

Mε ICS τι σου έβγαζε?:)

πέρασα την 4.1.2 και μου βγάζει όλα τα ονόματα από τα ελληνικά τραγούδια με "κινέζικους χαρακτήρες "

ενώ βλέπω ότι τα tag είναι οκ πως το διορθώνουμε αυτό?

Ναι όντως,το δοκίμασα.Εμένα δεν με πειράζει γιατί τα έχω με greeklish τα ελληνικά τραγούδια.Mόνο αυτό το bug έχω βρει στη Jellybean που έχουμε μέχρι στιγμής.

Καλημέρα όλα καλά με την νέα 4.1.2. έχω μόνο 2 θέματα προσπαθώ να περάσω Sygic και δεν μου εμφανίζει 2 εφαρμογές για να κατεβάσω τους χάρτες, και όταν κάνω root παρατηρώ κολλήματα στο κινητό, έχει προσέξει κάποιος αντίστοιχα θέματα. Τώρα είμαι χωρίς root και πάει μια χαρά.

Είμαι με root και δεν έχω κανένα θέμα. Για το sygic, είχα φυλάξει από παλιά όλον το φάκελο στον υπολογιστή οπότε απλα τον πέρασα στην μνήμη του τηλεφώνου και εγκατέστησα το πρόγραμμα και είναι έτοιμο. Χτες για λίγο το άνοιξα κιόλας.

Έχει παρατηρήσει κανείς επιπλέον ένταση όταν ο ήχος είναι στο μέγιστο ;

Την Δευτέρα Παραλαμβάνω το κινητό!!!

Πως μπορώ να δω αν είναι Ελληνική η Συσκευή ?

Στο κουτι οπως ολα εχει ενα αυτοκολλητο.Εκει θα λεει σε καποιο σημειο GRC η GRE η κατι τετοιο.

παιδες το κινητο μου εχει εκδοση v10h και ειναι ics..

υπαρχει πιο καινουρια ics (βασικα η v10d ειναι πιο καινουρια) και πως την αναβαθμιζουμε??

ota δεν μου βγαζει τιποτα..

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Aυτη ειναι η πιο νεα που εχεις. Πανε με αυξουσα σειρα στα γραμματα : V10a , V10b ......V10h

Μερικοι κρατησαν η φλασαραν την d γιατι λενε οτι εχει την καλυτερη αποδοση σε παιχνιδια.

Στο κουτι οπως ολα εχει ενα αυτοκολλητο.Εκει θα λεει σε καποιο σημειο GRC η GRE η κατι τετοιο.

Πάλι με έσωσες!!! Πρέπει να σε έχω από κοντά εσένα!!! :lol:

Καλημέρα όλα καλά με την νέα 4.1.2. έχω μόνο 2 θέματα προσπαθώ να περάσω Sygic και δεν μου εμφανίζει 2 εφαρμογές για να κατεβάσω τους χάρτες.

Εγώ αφού κατέβηκε,πήγα να μπω μέσα και μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να συνδεθώ στο playstore.Συνδέθηκα και μετά μου ξανακατέβασε υλικό.Στη συνέχεια μπήκα μέσα στο My Sygic και ξαναέκανα "activate" βάζοντας τον κωδικό μου.Τέλος μπήκα στο manage maps από κάτω και κατέβασα τον ελληνικό χάρτη.Ποιες 2 εφαρμογές εννοείς?

Το δικό μου θέμα για το Sygic ήταν με την ICS και παραμένει με τη JB το ίδιο : Αν θέλω να προσθέσω νέο χάρτη (πχ Ρουμανία ) και πάω στο MySygic->manage maps πρέπει κάθε φορά να βάζω τον κωδικό στο "activate" για να μου τους εμφανίζει.

Edited by ipred

βρήκα έναν τρόπο να το διορθώσω το πρόβλημα με τα ελληνικά τραγούδια με "κινέζικους χαρακτήρες "

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=2688

αλλά πως περνάμε στο κινητό αρχεία .patch ??

Μόλις παρέλαβα το κινητό guys, λοιπόν έχω το εξής ερώτημα:

Μόλις σύνδεσα το κινητό στο pc αλλά δεν μπορώ να μπω στο αποθηκευτικό χώρο να μεταφέρω κάποια .apk και κάποια αρχεία άλλα, γιατί συμβαίνει αυτό ? δεν υπάρχει η επιλογή μαζικής μεταφοράς αρχείων ?

Φυσικα και εχει.Κατεβασε την μπαρα ειδοποιησεων και πατα επανω στον τυπο συνδεσης κα επελεξε το.

Φυσικα και εχει.Κατεβασε την μπαρα ειδοποιησεων και πατα επανω στον τυπο συνδεσης κα επελεξε το.

Στις επιλογες που μου εμφανίζονται δεν υπάρχει η μαζική μεταφορά αρχείων

Συγχρονισμος μεσων (mtp) , δοκιμασε και λιγο ρε ανθρωπε :p

χχμμμμ!!! :confused: drivers ? δεν το αναγνωρίζει :shock:

παιδια γεια σας επειδη σκεφτομαι να το παρω βγηκε η επισημη jellybeam ?παιρνιεται ευκολα η δυσκολα? αλλαξε τιποτα?ποιο smooth στο browser χωρις lag? η καμερα και το βιντεο εχουν βελτιωση?γενικως αξιζει>? ευχαριστω

H επισημη αναμενεται αλλα εχει διαρευσει μια "δοκιμαστικη" .Το περασμα της δεν ειναι τοσο δυσκολο.Εχει θα ελεγα προετοιμασια αρκετη.ΟΙ αλλαγες μετα απο παρατηρησεις δικες μου και αλλων ειναι αυτες :

1) Μπαρα ειδοποιησεων με ρυθμιση φωτεινοτητας με σκρολ που εχει εκει.

2) Οι εφαρμογες εχουν επιλογη για το αν θα χρησιμοποιουν την μπαρα για ειδοποιησεις

3) Η αρχικη οθονη και το συρταρι εφαρμογων γυριζουν σε landscape.

4) Υπαρχουν περισσοτερες γραμματοσειρες για επιλογη

5) Υπαρχουν εικονιδια στην επιλογη τυπου συνδεσης

6) Πολλες αλλαγες στην καμερα , συντομευσεις λειτουργιων , τελειοποιηση εστιασης σε βιντεο.

7) Το αλμπουμ ειναι τοσο γρηγορο οσο ειναι και το quickpic (το ειχα εγκατεστημενο και το εβγαλα)

8) Μια μικρη διαφορα στον τροπο απεγκαταστασης εφαρμογων απ' ευθειας απο το συρταρι εφαρμογων.

9) Ειναι δυνατη η αλλαγη φοντου στο συρταρι εφαρμογων σε σχεση με το φοντο αρχικης οθονης , οπου εχει πολλα για να διαλεξει κανεις.

10) Υπαρχει επιλογη για ταξινομιση εφαρμογων με ημερομηνια ληψης ή αλφαβητικα.

11) Πολυ πιο smooth κατα το ξεκλειδωμα.

12) Στρογγυλα εικονιδια συντομευσεων στην οθονη κλειδωματος.

12) Διαφορετικο εικονιδιο κατα τη συνδεση δεδομενων σε GSM/3G.

13) Πιο γρηγορη συνδεση σε wifi και καλυτερο σημα.

14) Ισως καλυτερη διαχειριση ενεργειας.

15) Scrolling σαν Iphone στο browsing.

16) Δυνατότητα ορισμού κάθετου wallpaper για όσους χρησιμοποιούν τον default launcher.( πριν χρειαζόταν εφαρμογές όπως το wizardrii)

17) To sms εμφανίζεται πλέον όχι μόνο στη μπάρα ειδοποιήσεων αλλά και σε ένα πλαίσιο όπου δίνεται η δυνατότητα άμεσης απάντησης.

Μεχρι στιγμης παντα...

Edited by Leolipop

παιδια γεια σας επειδη σκεφτομαι να το παρω βγηκε η επισημη jellybeam ?παιρνιεται ευκολα η δυσκολα? αλλαξε τιποτα?ποιο smooth στο browser χωρις lag? η καμερα και το βιντεο εχουν βελτιωση?γενικως αξιζει>? ευχαριστω

αυτή που βγήκε είναι ανεπίσημη, όλοι λένε οτι δε θα αργήσει και η επίσημη. μπορείς να τη βάλεις πολύ έυκολα, όπως έυκολο είναι και το root.

lag δεν είχε ουτως η άλλως.

η κάμερα απο τι λένε έχει βελτίωση

γενικά το κινητό είναι super

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)