Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει ρυθμιση να απαντας στις εισερχομενες κλησεις με το πατημα απλα του πρασινου και χωρις να χρειαζετε να συρεις το δαχτυλο?

Εγω παλι εχω παρατηρησει οτι στο ακυρο (ή τουλαχιστον δεν εχω προσεξει εγω "ποτε" ακριβως το κανει, γι'αυτο γραφω "στο ακυρο") αντι να μου βγαζει το στυλ απαντησης που πρεπει να συρω το δαχτυλο, να μου βγαζει τα κλασσικα τετραγωνακια που απλως πατας το πρασσινο να απαντησεις και το κοκκινο να κλεισεις.

Αλλα αυτο να γινεται μια στις 20 και αν.

Και κατα την ταπεινη μου γνωμη θα το ηθελα αυτο να το εχει σαν επιλογη.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν η οθονη ειναι κλειστη η το τηλ κλειδωμενο βγαζει slide to answer, αν ειναι ανοιχτο , πχ ασχολεισαι με αυτο η το εχει να κλεινει μετα απο 2 λεπτα και καλεσει καποιος , τοτε βγαζει τα τετραγωνα.

Λογικα αν προσθεσεις καποιον αλλο dialer Να εχει αυτο που ζητας.Ουτε εμενα με βολευει πολυ και μου δινει την αισθηση του lag σε εκεινο το σημειο.

ποιο χρώμα προτείνετε άσπρο ή μαύρο; και γιατί; (είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και δεν έχω δει από κοντά το κινητό, γι' αυτό ρωτάω!!!!!!!!)

Ευχαριστώ!!!!

Το τηλεφωνο ειναι ετσι το στυλ του (λεπτο, με καλα πλαστικα, με μεταλικες λεπτομερειες κτλ) που και στα δυο χρωματα ειναι πολυ ομορφο.

Σε αλλους αρεσει το λευκο σε αλλους (οπως εγω) το μαυρο.Τα εχω δει και τα δυο απο κοντα και για εμενα και το στυλ μου ταιριαζει πιο πολυ το μαυρο.Καλυτερη αντιθεση με τις μεταλικες λεπτομερειες γυρω γυρω, κλεβει λιγο απο το μεγεθος, μου αρεσει που με την οθονη κλειστη ειναι αυτο το "total black" κτλ.

Αλλα και σε λευκο -αν και ΔΕΝ ειναι το χρωμα μου γενικα στα κινητα- το εν λογο κινητο ειναι ομορφο.

Αφου δεν μπορεις να τα δεις απο κοντα λιωσε σε μεταξυ τους φωτογραφιες στο google και σε video στο youtube και κοιταξε πραγματικα πιο σου καθεται καλυτερα.;)

Αν η οθονη ειναι κλειστη η το τηλ κλειδωμενο βγαζει slide to answer, αν ειναι ανοιχτο , πχ ασχολεισαι με αυτο η το εχει να κλεινει μετα απο 2 λεπτα και καλεσει καποιος , τοτε βγαζει τα τετραγωνα.

Ε ειδες τωρα?

Δεν το ειχα παρατηρησει αν δεν το ελεγες και το εκανα ενα τεστ και ειναι οντως ετσι.

ποιο χρώμα προτείνετε άσπρο ή μαύρο; και γιατί; (είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και δεν έχω δει από κοντά το κινητό, γι' αυτό ρωτάω!!!!!!!!)Ευχαριστώ!!!!

Μαύρο γιατί :

-> είναι πιο professional

-> κάνει ισχυρή αντίθεση με τις μεταλλικές μπάρες

-> δεν λερώνει πίσω όπως το λευκό

-> γούστα είναι αυτά:p

-------------------------------------

Οι νέες μου οθονιές πλην εκείνης των επαφών ::)

http://rapidhdd.com/view.php?id=3870433of4%20screens.png

ποιο χρώμα προτείνετε άσπρο ή μαύρο; και γιατί; (είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και δεν έχω δει από κοντά το κινητό, γι' αυτό ρωτάω!!!!!!!!)

Ευχαριστώ!!!!

Καλές οι απόψεις μαν... Αλλά το θέμα είναι εσύ τι γουστάρεις και σου κάθεται καλά... Πάντως η δική μου άποψη μαυρίζει λιγάκι... :lol:

Ετσι παιδια παρτε ολοι μαυρο ωστε τα ασπρα τα δικα μας να γινουν συλλεκτικα.:p:rolleyes:

Leo τελικά βρεθήκατε???

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Παιδιά για να σας εμφανίζονται τα τετράγωνα στην αρχική οθόνη όταν σας καλούν, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη lockscreen από τα settings. Έτσι δεν θα χρειάζεται πλέον να σύρετε πρώτα το δάκτυλο :lol: Εγώ έβαλα το GoLocker και είμαι κομπλέ, αλλά μπορείτε να βάλετε όποιο lockscreen replacement θέλετε...και θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με τα τετραγωνάκια όπως εγώ!

Παιδιά για να σας εμφανίζονται τα τετράγωνα στην αρχική οθόνη όταν σας καλούν, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη lockscreen από τα settings. Έτσι δεν θα χρειάζεται πλέον να σύρετε πρώτα το δάκτυλο :lol: Εγώ έβαλα το GoLocker και είμαι κομπλέ, αλλά μπορείτε να βάλετε όποιο lockscreen replacement θέλετε...και θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με τα τετραγωνάκια όπως εγώ!

Πολύ χρηστικό το GoLocker φίλε μου. Ευχαριστούμε για την πληροφορία :)

@teokos: Τίποτα φίλε μου, που να ανακαλύψεις και τα άπειρα θέματα που έχει και κάθε ένα είναι εντελώς διαφορετικό..

@konstantine73: Δεν είναι άσχημος και ο δικός σου τρόπος, αλλά δεν θα τον έβαζα ποτέ γιατί προέρχομαι από iphone και δεν θέλω τίποτα να μου το θυμίζει...:lol:

Σήμερα έβαλα και το Asphalt 7. Τι παιχνιδάρα και αυτή... !!!! :)

Πάντως να παρατηρήσω πως μετά από καμια δεκαπενταριά μέρες η μπαταρία έχει αρχίσει και κρατά περισσότερο !! :happy:

Αν και σε τέτοια κινητά "τούμπανα" και 5000 mAh να ήταν η μπαταρία αντί για 2150 πάλι 1-2 μέρες θα κρατούσε...

Με τέτοιες εφαρμογές , παιχνιδάρες και internet ξεχνάμε πως κατά βάθος είναι ...τηλέφωνα ! :lol: :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Ειχα δειξει χτες στον konstantine73 μια εξωτερικη μπαταρια στα 10.000mah και στο xda ειχα διαβασει οτι υπαρχει και 20.000.Τι να λεμε μετα...

Το θεμα ομως ειναι οτι οσο περισσοτερο χρονο σου δινει η μπαταρια , κατι περισσοτερο βρισκεις να κανεις μαζι του.

Ευχάριστα νέα παιδιά..Ελπίζω να σας ερθει το Q1 και να πετάει..Όσο για τον ξεκλειδωτο bl δεν σας χαλασε...Πολύ θέλω να δω cm10.1 σε 4x..

ΟΧΙ ΟΧΙ L9!!! Μη μου το κανεις αυτο....Εχεις κρυφτει σημερα απο FB και ειχα εξελιξεις να αναφερω...

Εχω και ακουω γι'αυτην την ευλογημενη την JB και πραγματικα μου γυριζουν τα αντερα σε κατι φασεις.

Η μανια του "να εχω το τελευταιο!!Να εχω το τελευταιο!!!"

Δεν λεω οτι δεν την περιμενουμε κι εμεις αλλα οταν ακουω απο διαφορους (δεν μιλαω μονο για το φορουμ) που ΔΕΝ ξερουν καν τι ειναι η JB και ποιες διαφορες μπορει να εχει απο την ICS και σου πιπιλιζουν τα μυαλα με τις αναβαθμισεις και τις αναβαθμισεις...ε καπου τρελαινομαι!

Προσωπικα ΔΕΝ μου καιγεται καρφι να την παρω απο τους πρωτους.Δηλαδη αυτο το "να το εχω πρωτος να το κανω σημαια", καπου με εχει κουρασει.

Με ενδιαφερει οταν ερθει για το 4X να ειναι τοσο καλα πλασαρισμενη για το κινητο που οι βελτιωσεις να κανουν μπαμ.

Κι αν την παρω πιο μετα απο την samsung ή την HTC δεν με ενοχλει στο ελαχιστο.

Λες και με την ICS εχει το lg προβληματα,λαγκαρισματα,κολληματα κτλ και περιμενουμε την JB για να μας σωσει την συσκευη.

Κι οπως ειχα πει και πιο παλια, η LG και το οptimus7 μια χαρα το ενημερωσε και σε 7.5 windows παλιοτερα και σε 7.8 τωρα.

Τα ειπα και ξεθυμανα.

Εχω και ακουω γι'αυτην την ευλογημενη την JB και πραγματικα μου γυριζουν τα αντερα σε κατι φασεις.

Η μανια του "να εχω το τελευταιο!!Να εχω το τελευταιο!!!"

Δεν λεω οτι δεν την περιμενουμε κι εμεις αλλα οταν ακουω απο διαφορους (δεν μιλαω μονο για το φορουμ) που ΔΕΝ ξερουν καν τι ειναι η JB και ποιες διαφορες μπορει να εχει απο την ICS και σου πιπιλιζουν τα μυαλα με τις αναβαθμισεις και τις αναβαθμισεις...ε καπου τρελαινομαι!

Προσωπικα ΔΕΝ μου καιγεται καρφι να την παρω απο τους πρωτους.Δηλαδη αυτο το "να το εχω πρωτος να το κανω σημαια", καπου με εχει κουρασει.

Με ενδιαφερει οταν ερθει για το 4X να ειναι τοσο καλα πλασαρισμενη για το κινητο που οι βελτιωσεις να κανουν μπαμ.

Κι αν την παρω πιο μετα απο την samsung ή την HTC δεν με ενοχλει στο ελαχιστο.

Λες και με την ICS εχει το lg προβληματα,λαγκαρισματα,κολληματα κτλ και περιμενουμε την JB για να μας σωσει την συσκευη.

Κι οπως ειχα πει και πιο παλια, η LG και το οptimus7 μια χαρα το ενημερωσε και σε 7.5 windows παλιοτερα και σε 7.8 τωρα.

Τα ειπα και ξεθυμανα.

Οριστε φαγωθηκες να την βαλεις?????

http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-4x-hd-optimus-l9-optimus-l7-3877/

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)