Leolipop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Σας τρωω ΟΛΟΥΣ :p . Aποδειξη 24/07/2012 στα 490,90 απο open365 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Σας τρωω ΟΛΟΥΣ :p . Aποδειξη 24/07/2012 στα 490,90 απο open365 . Φίλε μου, όντως την έχεις πληρώσει ακριβά τη νύφη. Την εποχή εκείνη, αν θυμάμαι καλά, στα περισσότερα μαγαζιά είχε 550-599 ευρώ. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ωπα ! Το οτι λεει η αποδειξη τοσα δε σημαινει οτι τοσα εδωσα ! Το πηρα απο τις αγγελιες εδω 3 μηνες μετα στα 300€ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Ωπα ! Το οτι λεει η αποδειξη τοσα δε σημαινει οτι τοσα εδωσα ! Το πηρα απο τις αγγελιες εδω 3 μηνες μετα στα 300€ . οκ αυτό δεν αλλάζει κάτι, κάποιος όμως έδωσε σχεδόν 500 και σε τρεις μήνες έχασε 200 ευρώ. Edited May 16, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ωπα ! Το οτι λεει η αποδειξη τοσα δε σημαινει οτι τοσα εδωσα ! Το πηρα απο τις αγγελιες εδω 3 μηνες μετα στα 300€ . Τους έπιασες κότσο φίλε Λεώ! :p Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση γιατί η τιμή, επειδή όλοι είσαστε στη πιάτσα και τα γνωρίζεται αυτά, καθορίζεται από παράγοντες που ουδεμία αντιστοιχία έχουν με την "αντικειμενική" αξία του κινητού. Οπότε η συζήτηση περί αρχικού κόστους αγοράς είναι άτοπη και χρησιμεύει μόνο χρονολογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 οκ αυτό δεν αλλάζει κάτι, κάποιος όμως έδωσε σχεδόν 500 και σε τρεις μήνες έχασε 200 ευρώ.Δε διαφωνω και επειδη παντα ετσι γινεται με τις τιμες , για αυτο το λογο δε θα παρω ποτε κινητο απο καταστημα .Μονο απο ιδιωτη. Τους έπιασες κότσο φίλε Λεώ! :p Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση γιατί η τιμή, επειδή όλοι είσαστε στη πιάτσα και τα γνωρίζεται αυτά, καθορίζεται από παράγοντες που ουδεμία αντιστοιχία έχουν με την "αντικειμενική" αξία του κινητού. Οπότε η συζήτηση περί αρχικού κόστους αγοράς είναι άτοπη και χρησιμεύει μόνο χρονολογικά... Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω , καποιοι τοτε τα "ακουμπησαν" καλα για να το παρουν.Της κουμπαρας μου το τηλ (ιδιο) ειναι κοντα στον ενα μηνα πιο παλιο και η αποδειξη ελεγε 520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 μολις βγηκε η 02 εκδοση του kernel 3.4 του kholk η οποια εχει σημαντικες βελτιωσεις! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλη ειδηση αλλα κουραστηκα να μαι πειραματοζωο...Ας τα δοκιμαζουν αυτοι που ζητοκραυγραζουν πριν καλα καλα παρουν μια γευση του τι παιζεται... Σταση αναμονης για την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Καλη ειδηση αλλα κουραστηκα να μαι πειραματοζωο...Ας τα δοκιμαζουν αυτοι που ζητοκραυγραζουν πριν καλα καλα παρουν μια γευση του τι παιζεται... Σταση αναμονης για την ωρα. καλα ναι, δεν εχεις αδικο, και εγω περιμενω μεχρι να βγει μια beta εκδοση! παντως λενε οτι χτυπησε πανω απο 15000 στο antutu! //Leo θα σου κλεψω την ιδεα και θα οπτικοποιησω και εγω την υπογραφη μου :p Edited May 16, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aard Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπερα σε ολους!Ξερετε αν αυτη η καρτα μνημης ειναι συμβατη με το 4χ??Ευχαριστω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552397 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπερα σε ολους!Ξερετε αν αυτη η καρτα μνημης ειναι συμβατη με το 4χ??Ευχαριστω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552397 Ναι είναι, αυτήν έχω και πάει σφαίρα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μολις μου πε ενας φιλος οτι πηρε αναβαθμιση στο L7 , σε V20D , τελικα δεν ειναι η LG που δεν δινει αναβαθμισεις αλλα εμεις που πηραμε λαθος κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Το service της LG στην Κριμαίας 7 είναι άψογο.Πήγα το κινητό μου σήμερα λόγω 5 κόκκων στην οθόνη και σε μία ώρα το παρέλαβα με ολοκαίνουργια πρόσοψη.:) Το καταχάρηκα :clap::clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Μολις μου πε ενας φιλος οτι πηρε αναβαθμιση στο L7 , σε V20D , τελικα δεν ειναι η LG που δεν δινει αναβαθμισεις αλλα εμεις που πηραμε λαθος κινητο! Φίλε μου το έχουμε πει προ πολλού ότι το 4Χ είναι άμεσος αντίπαλος του G και σαμποτάρεται κανονικά επίτηδες από την εταιρία. Το ίδιο έκανε και παλαιότερα με αντίστοιχα τηλέφωνα που ήταν απειλές για τα νέα που παρουσίαζε. Τα L9,L7,L5 είναι τηλέφωνα παίζουν σε άλλη κατηγορία. Edited May 16, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Λιγο καιρο πριν συμφωνουσα με την αποψη αυτη αλλα τωρα πλεον που πχ κυκλοφορει και το L7 II που ειναι ο αμεσος αντικαστατης του πρωτου , δεν μπορω να πω οτι με πειθει αυτο το επιχειρημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Λιγο καιρο πριν συμφωνουσα με την αποψη αυτη αλλα τωρα πλεον που πχ κυκλοφορει και το L7 II που ειναι ο αμεσος αντικαστατης του πρωτου , δεν μπορω να πω οτι με πειθει αυτο το επιχειρημα. Το L7 II δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχο του, είτε σε τεχνικά χαρακτηριστικά είτε σαν over all συσκευή. Δλδ αποτελεί σημαντική αναβάθμιση και όχι κάτι παραπλήσιο. Κάποιος που θέλει να πάει σε L7 II δεν θα σκεφτεί καν ότι υπάρχει η ενναλακτική του L7 διότι δεν υπάρχει σύγκριση. ΥΓ Περιμένω να ακούσω τη δική σου άποψη τότε, για ποιο λόγο η LG δεν παρέχει αντίστοιχη υποστήριξη στο 4Χ; Μην ξεχνάς ότι το L7 ανταγωνίζεται αρκετά τηλέφωνα άλλων εταιριών στην ίδια κατηγορία και η lg το υποστηρίζει όσο μπορεί. Το 4Χ δεν ανταγωνίζεται τίποτα, τη δουλειά αυτή πλέον την κάνει το G. Έτσι απλά......!!!! Edited May 16, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Kαι ετσι να ειναι ρε συ , οι τιμες μεταξυ τους ειναι στα 100€ περιπου την στιγμη που ειναι 160 του 4Χ με το G , για Ελλαδα μιλωντας παντα.Επισης δε θα ελεγα οτι το G ειναι παραπλησιο με το 4Χ . Μονο την οθονη εχει παρει απο το 4Χ. CPU - RAM - internal SD - Case - Camera και οχι μονο ειναι καλυτερα στο G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Kαι ετσι να ειναι ρε συ , οι τιμες μεταξυ τους ειναι στα 100€ περιπου την στιγμη που ειναι 160 του 4Χ με το G , για Ελλαδα μιλωντας παντα.Επισης δε θα ελεγα οτι το G ειναι παραπλησιο με το 4Χ . Μονο την οθονη εχει παρει απο το 4Χ. CPU - RAM - internal SD - Case - Camera και οχι μονο ειναι καλυτερα στο G. Το παραπλήσιο αναφέρεται στο ότι και τα δύο είναι τετραπύρινα της ίδιας εταιρίας και το ένα αντικαθιστά το άλλο. Τώρα αν θέλεις τη γνώμη μου για το G, ναι η ram είναι αναβάθμιση άλλα δεν ενδιαφέρει τον κανονικό χρήστη που δεν ξέρει από αυτά και όταν ακούει ότι και τα δύο είναι τετραπύρινα απλά παίρνει το φτηνότερο, γι' αυτό είναι ανταγωνιστικά. Η κάμερα του G είναι το ίδιο χάλια, οι περισσότεροι θέλουν external sd και η cpu υπάρχει προ πολλού στον ανταγωνισμό. Φαίνεται και από τις πωλήσεις το G δεν τα πάει καλά ή όσο καλά θα ήθελε η εταιρία και για να σταματήσει και τον εσωτερικό ανταγωνισμό (βλέπε 4Χ) αφήνει στην άκρη το 4Χ στην τύχη του. Τα έχουμε ξαναπεί εδώ στο φόρουμ το L9 έχει πάρει όλα τα καλούδια του G (lockscreen, qslide) στο δικό του λογισμικό, τόσο δύσκολο ήταν να τα δώσουν και στο 4Χ; γιατί δεν το κάνανε; Το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται όπως θα συμβεί σε λίγο καιρό και με το G. ΥΓ Με αυτή τη συμπεριφορά της LG, μετά και την ανακοίνωση του google samsung s4 με pure android και ξεκλείδωτο bootloader, βλέπω να έρχονται πέτρινα χρόνια και μνημόνιο τόσο για την LG όσο και για άλλες αντίστοιχες εταιρίες. Κρίμα πάντως γιατί και τεχνογνωσία έχει και ποιότητα. (προσωπική άποψη πάντα). Edited May 16, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Θα αναφερθω μονο στο οτι πραγματικα οι πωλησεις του G δεν πανε καλα και πως να πανε αλλωστε οταν το φερνεις στην ευρωπη την στιγμη που εχει τεχνολογια παλαιοτερης γενιας και σε αξια ελαφρως μικροτερη των φετινων ναυαρχιδων των αλλων κατασκευαστων. Μακαρι να επαναληφθει το εργο με το G γιατι μ'αρεσει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Το G το είδα χτες στο Πλαίσιο πρώτη φορά από κοντά και μου άρεσε υπερβολικά από θέμα design.Σαφώς περισσότερο σε σχέση με το S4 και αρκετά περισσότερο σε σχέση με το Z.Αν μπορέσω το χειμώνα θα το αγοράσω.Ναι δεν τα πάει καλά με τις αναβαθμίσεις η LG, ναι δεν χρησιμοποιεί πολύ καλές κάμερες αλλά με έχει κερδίσει γιατί προσφέρει κινητάρες με όμορφο design,απροβλημάτιστη λειτουργία και με φοβερή σχέση τεχνικών χαρακτηριστικών & τιμής πώλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Mετα απο προσωπικη εμπειρια πλεον μπορεις να αναφερεις και το σερβις σαν δυνατο χαρτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Φίλε μου το έχουμε πει προ πολλού ότι το 4Χ είναι άμεσος αντίπαλος του G και σαμποτάρεται κανονικά επίτηδες από την εταιρία. Το ίδιο έκανε και παλαιότερα με αντίστοιχα τηλέφωνα που ήταν απειλές για τα νέα που παρουσίαζε. Τα L9,L7,L5 είναι τηλέφωνα παίζουν σε άλλη κατηγορία. Η lg ομως πρεπει να σκεφτει και αυτους που ειναι υποψηφιοι αγοραστες του 4χ και οχι MONO του g...και τι καταφερνει ετσι..?να δωσουμε τελικα τα λεφτα μας στο s3..να τα δωσουμε δηλαδη στην samsung...εκει δηλαδη που θελαμε το 4πυρηνο να μην το παρουμε...ποιος τους ειπε οτι αν δεν παρουμε το 4χ θα παρουμε το g??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Η lg ομως πρεπει να σκεφτει και αυτους που ειναι υποψηφιοι αγοραστες του 4χ και οχι MONO του g...και τι καταφερνει ετσι..?να δωσουμε τελικα τα λεφτα μας στο s3..να τα δωσουμε δηλαδη στην samsung...εκει δηλαδη που θελαμε το 4πυρηνο να μην το παρουμε...ποιος τους ειπε οτι αν δεν παρουμε το 4χ θα παρουμε το g??? Αυτό ακριβώς εννοώ στα παραπάνω ποστ που έχω κάνει. Περιέγραψα την τακτίκη της όχι ότι συμφωνώ με αυτήν ίσα-ίσα που διαφωνώ κάθετα. Η LG με την τακτική της δεν μπορεί να γίνει μεγάλη ποτέ και θα χάνει διαρκώς πελάτες. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Mετα απο προσωπικη εμπειρια πλεον μπορεις να αναφερεις και το σερβις σαν δυνατο χαρτι. Ναι όντως αν και δεν ξέρω τι γίνεται με το service των άλλων εταιριών ώστε να κάνω αντικειμενική σύγκριση.Το σίγουρο είναι πάντως ότι με ικανοποίησε απόλυτα ως προς το service της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλημέρα, από χθες το βράδυ έχω εγκαταστήσει και εγώ Zaiben. Προς το παρών ευχαριστημένος αν και δεν πέρασα ακόμη 24 ώρες. Με τον Kernel τι κάνουμε αφήνουμε αυτόν που έχει η ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts