mobrol Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Λεο εχεις προσεξει οτι με την zaiben μετα απο επανεκκινηση θετει την φωτεινοτητα παντα στο 100%?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Οχι δεν εχω δει να κανει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Οχι δεν εχω δει να κανει κατι τετοιο. τελικα μολις εβαλα μεσα την σιμ εστρωσε! με το που ξαναεστησα το κινητο πλεον το ημερολογιο δεν μου δειχνει τις εθνικες ημερες (Μ.Παρασκευη, Πρωτομαγια κτλπ) πως το ξανακανω, ξερει κανεις?? δοκιμασα συγχρονισμο με το gmail στο ημερολογιο αλλα δεν αλλαξε κατι Edited April 24, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 οποιος θελει πληκτρολογιο ας βαλει Swype αμα θες του μιλας και γραφει & ελληνικα & αγγλικα + οτι εχει swype με τα 2 χερια απλα δεν συγκρινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 οποιος θελει πληκτρολογιο ας βαλει Swype αμα θες του μιλας και γραφει & ελληνικα & αγγλικα + οτι εχει swype με τα 2 χερια απλα δεν συγκρινετε Συμφωνώ απόλυτα ! Δεν ήξερα ότι είχε μπει και στο Google Play.Για μένα είναι η καλύτερη εφαρμογή γενικότερα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για το Android.Aπίστευτη ικανότητα αντίληψης του τι θες να γράψεις κάνοντας swype και σαφώς γρηγορότερος τρόπος να γράφεις μήνυμα.Όσο για το προφορικό λόγο είναι πάρα πολύ καλό αλλά προσωπικά έχω φάει τρελή πώρωση με τη Swype μέθοδό του.Τώρα που μπήκε και στο store θα το πληρώσω κι ας το έχω δωρεάν σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την εταιρία που το έφτιαξε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλημερα. Εχω ενα θεματακι. Πριν την αναβαθμιση σε JB εκανα backup τις φωτογραφιες που ειχα τραβηξει σε εναν φακελο pics και αυτες που ειχα κατεβασει σε εναν φακελο bk μεσα στην καρτα μνημης. Μετα την αναβαθμιση με την stock εφαρμογη αλμπουμ αλλα και με την συλλογη (μετα το mod της καμερας) μου εμφανιζει μονο τις φωτο στον φακελο bk. Μεσω file exporer ομως τις βλεπω κανονικα δεν εχουν σβηστει δηλαδη... Που εχω κανει λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Mηπως δεν βλεπει φακελο μεσα σε φακελο ; Δοκιμασε να τις εχεις μεσα στον DCIM φακελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μετά από μια μερα με ξεκλείδωτος bootloader και την zaiben rom έχω να πω ότι το κινητό είναι στα καλύτερα του... Πετάει σε ταχύτητα και απόκριση και κάτι λίγο παραδοξο, η οθονη μου φαίνεται πιο φωτεινή!! Το μονό που μου λείπει είναι το μαμά πληκτρολογιο.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κατεβασα και εχω το perfect keyboard που εχει διορθωση στα ελληνικα κατα τα αλλα ολα καλα πανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Mηπως δεν βλεπει φακελο μεσα σε φακελο ; Δοκιμασε να τις εχεις μεσα στον DCIM φακελο. εκει τις εχω τωρα. βγαζω μια φωτο, κανω επικόλληση στον ιδιο φακελο τις εικονες αλλα και παλι τπτ... ψηνεται να βαλω την zaiben και μενα μου φαινεται για αυτο μου κανει νουμερα...... edit. αυτες που τραβαω τωρα τις δειχνει κανονικα τις προηγουμενες αρνειται.. . μεχρι και μετονομασια τις εκανα τπτ.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 οποιος θελει πληκτρολογιο ας βαλει Swype αμα θες του μιλας και γραφει & ελληνικα & αγγλικα + οτι εχει swype με τα 2 χερια απλα δεν συγκρινετε Τα ελληνικα που τα βρισκουμε; Δεν τα εμφανιζει τουλαχιστον στο trial που κατεβασα.Μονο αγγλικα εχει. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Πας στις ρυθμισεις γλωσσων και κατεβαζεις τα ελληνικα. Τωρα το σεταρω .(Ερχεται η Νατασα απο εκει αν δεν εχει φτασει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 από αύριο περήφανος κάτοχος και γω παιδιά! Μπορώ να πω ότι αυτό το νήμα και όσα γράφετε ήταν καθοριστικά για την επιλογή μου. Ερώτηση: οι προστασίες οθόνης που κυκλοφορούν χαλάνε την ανάλυση; Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εγω που παιρνω οτι πιο φτηνο βρω , δεν ειχα ποτε προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 βλέπω κάποιες εδώ στο ebay που λένε matte-anti glare. Να προτιμήσω κάποια τέτοια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εγω που παιρνω οτι πιο φτηνο βρω , δεν ειχα ποτε προβλημα... +1 ψαξε στο ebay απλα προσεχε μην παρεις αυτα που κανουν την οθονη καθρεφτη. εμενα δεν με βολεψαν καθολου. συνδυασε το και με καποια θηκη αν θελεις γυρω στα 3-4 ευρω ολα μαζι καλα εισαι! με προλαβες. εγω του φοραω ultra clear αλλα φανταζομαι και αυτο την ιδια δουλεια θα κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 +1 ψαξε στο ebay απλα προσεχε μην παρεις αυτα που κανουν την οθονη καθρεφτη. εμενα δεν με βολεψαν καθολου. συνδυασε το και με καποια θηκη αν θελεις γυρω στα 3-4 ευρω ολα μαζι καλα εισαι! με προλαβες. εγω του φοραω ultra clear αλλα φανταζομαι και αυτο την ιδια δουλεια θα κανει. θήκη σκέφτομαι να μην βάλω γιατί μ' αρέσει έτσι λεπτό που είναι το κινητό και δεν θέλω να το χαλάσω. Το νικελ που έχει γύρω-γύρω ξεφλουδίζει εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 θήκη σκέφτομαι να μην βάλω γιατί μ' αρέσει έτσι λεπτό που είναι το κινητό και δεν θέλω να το χαλάσω. Το νικελ που έχει γύρω-γύρω ξεφλουδίζει εύκολα; εγω του φορουσα αλλα προχτες την εβγαλα για τον ιδιο λογο. καποια παραπονα μονο για κατω εκει που κουμπωνει ο φορτιστης μονο εχω διαβασει. αν και απροσεχτος (ψαχνω στα σκοταδια να το φορτισω καθε βραδυ) δεν εχω καποιο σημαδι 2 μηνες τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Πας στις ρυθμισεις γλωσσων και κατεβαζεις τα ελληνικα. Τωρα το σεταρω .(Ερχεται η Νατασα απο εκει αν δεν εχει φτασει) Ηρθε και μαλλον εχει τελειωσει ηδη.Το σεταρα αλλα χρειαζεται απο οτι μου λεει συνδεση με το δικτυο. Τι εννοει ο ποιητης; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Μαλλον για να δει αν εχεις την νεοτερη εκδοση . Το νικελ που έχει γύρω-γύρω ξεφλουδίζει εύκολα; Δεν ξεφλουδιζει με τιποτα.Ακομα και χτυπημα να φαει εκει. Edited April 26, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εγω ειδα οτι με 55ΜΒ ram που θελει δεν αξιζει τοσο περισοττερο απο το perfect , για την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μαλλον για να δει αν εχεις την νεοτερη εκδοση . Αυτο δικαιολογειται για την πρωτη φορα.Αν δεν ειμαι σε δικτυο ομως συνεχιζει ακομη και τωρα που μιλαμε να μην στελνει sms ηχογραφωντας. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Να το χαιρονται τοτε. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Γεια χαρα εχω μιας φιλης το 4χ για ρουταρισμα .. Μια ερωτηση δεν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα sd. Με το move to sd ???? Thanks. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δεν το επιτρεπει ο κερνελ.Δεν γινεται η μεταφορα στην SD ουτε με ρουτ ουτε με αλλο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts